icon

Materské centrá v Novom Meste v Bratislave: Existujú?

jaja25
23. sep 2006

Je tu niekto, kto býva v BA-Nové mesto? My tu nemáme ani ziadne materské centrum... 🙄 Alebo viete o nejakom? 😵

zuzitka
18. mar 2008

baby, tak sa pridajte do tabulky BA3 😵

ivjo
18. mar 2008

To je super Jaja, že si založila BA III, včera som to objavila náhodou. Aj ja som dnes bola na tom stretku s Tomáškom a páčilo sa mi tam. Aj Tomáškovi, zaspal hneď ako som ho položila do kočíka a spal ako buk 😀 .Bolo by celkom fajn, keby sa pridali aj mamičky s väčšími deťmi. Boli sme tam maminky s deťičkami do 1 roka.

ivjo
18. mar 2008

Nie s deťičkami ale datičkami a PETABE,prosím Ťa ako sa môžme vložiť do tabuľky?

petaba
18. mar 2008

staci ak mi napisete udaje do ip 🙂

pernicek
18. mar 2008

ajciatko...tak ako sa ti tehulkuje? 😉 .....fajn, že je tu aj niekto priamo z "kolecka" to som teda fakt nečakala 🙂 ....inak zdravim všetky mamulky 😉

zuzitka
19. mar 2008

ahojky 🙂

dnes mi samko ukazal, ze vie byt teda riadne zly chlapec 😠
robil vsetko presne naopak ako som chcela..... do obchodu s placom, v obchode reval, do obuvi s placom, pri obede reval, vypla som mu oblubenu rozpravku tak dostal zachvat revu..... az som ho takeho hladneho chytila a hodila do postielky 😖
som zvedava s akou naladou vstane 😖

vase deticky vas tiez vedia dobre vytocit?

zuzitka
19. mar 2008

😠 ... to pocasie...... 😖

nemoze byt uz krasna rozkvitnuta jar, teploty aspon 15stupnov a hlavne slniecko?
naco nam je tu teraz sneh? 😖

ajciatko
19. mar 2008

pernicek a ty byvas tiez v koloseu priamo?

pernicek
19. mar 2008

zuzitka,....take poznam a este ani 2roky nema 😀
ajciatko, ano v koloseu v C, ty?

ajciatko
19. mar 2008

pernicek aj ja byvam v C

alex777
20. mar 2008

neviem ci je to vekom ale ema zatial taketo zachvaty nemava 🙂 . ale to si asi nechcela pocut, ze zuzitka? 😀 . mozno do toho casom dorastie ale zatial je celkom "formovatelna". vsetko si da vysvetlit, ked treba ist domov z ihriska, ked musime vypnut rozpravku lebo je vela hodin, v obchode obsedi ak dostane kusok rozka... zatial sa to da. ak aj ma maly zachvat, trva len par sekund, staci ju nejako zaujat. uvidme dokedy... 😖

zuzitka
20. mar 2008

alex ... samko je inak kludny, len mame problemy ked odchadzame z detskeho ihriska 😅 to reve pravidelne.
v potravinach vie tiez posluchat a ked vymysla, tak lentilky alebo kusok rohlika ho ukludni 🙂
ked sa vozil este v kociku, tak to bola uuuplna pohoda, to som mohla ist vsade.... ale teraz ked chodime peso, tak odmieta ist do obchodu s handrami 🙂 to musim vselijake figle nanho vymyslat 😉 nastastie sa da ukecat vselijakymi blbostickami...

ale to co predviedol vcera 😠 toto som unho este za tie 2 roky a 2 mesiace nezazila
snad to bol len vynimocny stav 😅

petaba
20. mar 2008

no mi sice meme este len 10 mesiacov (zajtra), ale za to nati je teda poriadny nervak. Ked chce mlieko a nema ho v tej chvili tak to stoji za to (kedze kojim a je zima tak musi pockat), tak isto reve az vrieska ked sa jej nechce sediet v kociku 🙂

inak baby tu je ta tabulka, keby niektora nevedela co myslim 😉

https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...

zuzitka
20. mar 2008

petaba ... gratulujem k 10 mesiacom 😵

my sme az teraz zacali byt urevany a taky trosku neposlusny 😅 nejak zacal samo vystrkovat rozky 😠
ale ked bol mensi, tak kam som ho posadila, tam sedel 🙂

dnes sme boli zase na prechadzke v meste, v centre a chytili sme tu najvacsiu snehovu chumelicu 😝
a to zacina jar 😨

zuzitka
20. mar 2008

minuly tyzden sme boli v senci v aquaparku, idem dat foto do albumu 😉

boli sme tam od 11h a prave tam plavali male babenka s mamickami 🙂
bolo tam super

petaba
20. mar 2008

zuzitka dakujeme 🙂

petaba
20. mar 2008

Baby kde ste vsetky?

zuzitka
20. mar 2008

veru, je tu nejak "prispato" a ticho 🙄

baby, zelam vam krasne sviatky... vela sibacov a oblievacov 😀 😝

petaba
20. mar 2008

podobne 🙂

zuzitka
20. mar 2008

petaba ... kukla som tvoj album a myslim ze mala Natali je cela mama 😵
... a hlavne tie jamky v lickach 😀
strasne zlate babo, vobec nevyzera na nervaka ako si pisala vyssie 😝

petaba
21. mar 2008

ona sa vie straaaasne pretvarovat 🙂
co ty tak neskoro hore?

angua27
21. mar 2008

babuľky, pekné sviatky. neviem ako sa dostanem k netu, keď bude doma drahý + moja segra. chceme spraviť pár výletov, nejaké nákupy asi a venovať sa jeden druhéme. ale ako bude možné, prídem vás pozrieť.
včera som odpadla už o 20.00, bola som mŕtva. a dobre som spravila, malý od 3 buntošil, tak som mala aspoň dve hoďky spánku náskok. 😀

petaba
21. mar 2008

Dobre ranko, myslite ze dnes bude nico otvorene? myslim kiku, atd....

angua27
21. mar 2008

peta, ja si myslím, že áno. skôr budú dodržiavať sviatok až v pondelok. my sa chystáme na nákup do Tesca. už teraz sa pripravujem duševne na ten nával ľudí, len sme to nezvládli cez týždeň, tak musíme dnes.

petaba
21. mar 2008

vela stastia a trpezlivosti 😀

zuzitka
21. mar 2008

petaba ... v poslednej dobe chodim spavat okolo 1h - 2h v noci 😔
inak aj maly mi chodi spat az okolo 22h, potom rano vstavame neskor
ved aj ty si bola hore este o pol 1 😉

my sme vycestovali na sviatky k nasim na vidiek aby sme si tu lepsie uzili oblievacku 😨
internet tu mame ale je velmi pomaly takze tiez sa tu mozno uz neukazem 😒

a tie obchodne domy ... myslim ze budu otvorene mozno aj v pondelok, len v skratenych hodinach.
chcete ist nieco nakupovat? su velkonocne zlavy?

dnes ideme aj na oslavu, kamoskin /kattom/ syncek Kubko mal v pondelok 1 rok, tak ideme na tortu 😀

angua27
21. mar 2008

peta, predstav si, že v tom Tescu bolo dokopy možno tak 10 ľudí. asi všetci nakúpili doobeda a my sme tam boli až okolo tretej. takže pohodka. malý bol tiež úžasný, za všetkým sa naťahoval, furt sa rehlil a vykrúcal na všetky strany. mala som ho v nosiči a furt ma oblizoval, alebo sa na mňa rehlil. všetko, čo sme potrebovali máme nakúpené, dokonca aj biele vajíčka som zohnala. n
zuzitka, zľavy moc nie sú, ale my sme cez týždeň nezvládli nákup potravín, tak sme museli dnes, aby sme mali čo papať, lebo chladnička zívala prázdnotou a to tu teraz mám ešte aj segru, pretože robí skoro celé noci a kým by sa dostala domov, tak by za volantom zaspala. 😉

kacenqa
21. mar 2008

ahoj kocky, my sme zvladli tesco na zlatych doobeda, a dalo sa, pokladne ficali takmer vsetky, takze rady neboli takmer vobec.

chcem sa opytat, v stredu ideme na uvitanie obcanov do kulturneho strediska na vajnorskej, nestretnem tam niektoru z vas? 😉

angua27
21. mar 2008

kacenqa my sme na ňom boli koncom januára. inak je to strašná rýchlovka, ale tie peniažky potešia. 😉

ivjo
21. mar 2008

Kanceqa, my ideme s Tomáškom na to uvítanie tak sa stretneme, akurát včera sme dostali pozvánku.