icon

Materské centrá v Novom Meste v Bratislave: Existujú?

jaja25
23. sep 2006

Je tu niekto, kto býva v BA-Nové mesto? My tu nemáme ani ziadne materské centrum... 🙄 Alebo viete o nejakom? 😵

zuzitka
18. dec 2008

ja som do toho tesca nakoniec isla ... v teniskach .... no vonku uz mi ten sneh nepripadal tak uzasny 😒 😒
na chodnikoch clapkanica .... fuuuuj ..... boty mokre 😅

a teraz jak chumeli ..... z bytu je to zase kraaaasne 😵 😵 😵
som zvedava, co bude rano... 😅

petaba
18. dec 2008

Ahojte tak ja ani neverim u vas sneh a u nas dazd a to sme len kusok od seba...

My sme boli dnes na dolnych honoch u babky a deda a u lekarky (ORL) mam zapal usi obidvoch, takze pekne vianoce 😒 ale nevadi ked lieky zaberu bude dobre

zuzitka a zohnala si nakoniec?

zuzitka
18. dec 2008

zapal oboch usi ... ojoooj ☹
ja som mala len blby prievan a cely tyzden taka bolest, ze som nevedela co so sebou.... ani cez den, ani v noci .... hruuuza. aj na pohotovosti som bola.... aj som schudla asi 3 kg ...
potom som vyfukla vzduch z ucha a bolo po bolesti 😅
tak skore vyzdravenie 😉

nezohnala som ... ale ta znama mi volala dnes, ze uz netreba zhanat, ze sa im podarilo najst niekde v obchode posledne 2 kusy 😀 😀

ved prave ... od seba nas deli snad 15min cesta trolejbusom a uplne ine pocasie 🙂
tu je vsetko biele ... strechy, chodniky, cesty ... a stale pada a pada 😵

petaba
18. dec 2008

a u nas nic nepada 😠

zuky
18. dec 2008

...veru nepada 😠

petaba
19. dec 2008

babulky ak sa vam bude chciet tak kuknite foto robili sme medovnikovy stromcek, pernikovu chalupku...

http://peta-ba.blogspot.com/

zuky
19. dec 2008

... tak ty si ju predsa zdobila? no tak sa vydarilaaa 😅

emogeon
Autor odpoveď zmazal
zuky
19. dec 2008

... no vsetko oky u mna, este sa von baby nechysta, zatial mi vychadza termin, tak ako ma... 😉

emogeon
Autor odpoveď zmazal
petaba
19. dec 2008

angua pekna fotka

baby kuk nas vianocny tanec http://elfyourself.jibjab.com/view/OVUMhFArqsEn... 😀 😀 😀

petaba
19. dec 2008

zuzitka nevies neda sa zajtra zavolat tam kde predavaju tie listky na Elu a Hopa? vy uz mate listky?

petaba
19. dec 2008

emogeon kukni co je v DK Kramare

Škola pred škôlkou - pohybové cvičenia s hudobným doprovodom pre deti od 15
mesiacov s mamičkami na materskej dovolenke: utorok 10,00 - 11,00

petaba
20. dec 2008

ako bolo na ELE...? kto ste boli? my sme nakoniec nesli kedze prsalo 😒

petaba
20. dec 2008

kde ste ktooooo 😠

zuzitka
21. dec 2008

petaba ... ten tanec je perfektnyyyyyyyyyyy 😀 😀 😀 😀

bol niekto na tej ele a hopovi??? 😉

petaba
21. dec 2008

asi nie 😖

petaba
21. dec 2008

a teraz to aj trosku lutujem ze sme neboli, lebo dnes nati vstala skor ako obvykle a stihla ranny program Ela a Hop a oci z nich nespustila... tak skoda asi by sa jej to pacilo... no snad na buduce 🙂

zuky
22. dec 2008

... ani my sme nestihli, boli sme v Rakúsku niečo kúpiť a kým sme sa vrátili už bolo aj po 16.hodke... 😒
... a čo zuzitka, ešte máte sneh, vybrali ste už aj nejaké "boby" von?

zuzitka
22. dec 2008

nie, nie ... uz ked sme sa vcera vratili od nasich, uz tu nebol ziadny sneh 😒 teraz tu pre zmenu prsi 😖
sak ale pocula som, ze na vianoce sneh bude vsade 😵 😵 aj u vas 😵 😵

v poslednej dobe mi blbne pocitac... mam staru masinu 😅 a asi zacina dosluhovat .... proste mi nejde zapnut.
cely den to skusam a nic 😠 az teraz vecer sa to konecne podarilo nastartovat 😀 😀 😀

ale zase na druhej strane som stihla vela veci ... nakupit, uvarit, povysavat, oprat, povesat pradlo, upiect linecke kolaciky ... a to vsetko v jeden den 😀 😀 😀

zuzitka
23. dec 2008

kupila som krstniatku saty v tescu a doma som zistila ... az po 3 tyzdnoch!!! ... ze na tych satach je to plastove pipatko, co mi mali dat dole pri zaplateni pri pokladni 😒

takze dnes to idem vyriesit, snad ma tam nebudu mat za zlodejku 😅 😅 /blok nastastie mam 🙂 /

zuky
23. dec 2008

...ježiš zuzitka, no pekne...to sa mi tiež raz stalo v auparku ..v steffanel som si kupila kabelku, 2 pipatka mi dali dole a este jedno som doma nasla v zazipsovanom vrecku....dali sme to doma dole, ale ledvou biedou a samozrejme tam ostala stopa po dierke... 😠

zuzitka
23. dec 2008

tak som doma ... saty mam odpipane 😀 😀

ale isla som do toho tesca so strachom, lebo Juro mi doma nahucal do hlavy, ze budem podozriva, lebo ze zlodeji takto kradnu veci 😨
ale ujko straznik bol sympos, aj teta na informaciach bola ok, ani blok nechceli vidiet 😵 😵
este nadavali, ze ta pokladnicka musela byt hlucha, ked ma pustila cez pokladnu aj pipatkom 😝

takze mam to vyriesene, som rada .... a este sme sa pomotkali po tescu a nieco este nakupili .... ale uz to je fakt o nervy .... veeeeeela ludi 😒

... ideme zdobit stromcek 😵

zuzitka
23. dec 2008

prajeme vam krasne vianoce, prezite ich v pokoji, s laskou a hlavne s tymi, ktorych mate najradsej 😵 😵

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

emogeon
Autor odpoveď zmazal
zuky
24. dec 2008

VESELÉ VIANOCEEEEEEEEEEEEEE mamičky a detičkyyyyyyyyyyyy 🙂 🙂 🙂 !!!

petaba
24. dec 2008

Babulky stastne a vesele vianoce, vela zdravicka a stasticka... 🙂

petaba
25. dec 2008

No co baby aky bol jezisko, posluchali ste? 😀

angua27
26. dec 2008

ahoj peta, u nás bol štedrý deň dobrý. doobeda trošku stres, malý vstal hore riťkou. ale po poobedňajšej návšteve u prababky a spánku bolo všetko ok. večeru spráskal ako ešte nikdy a darčeky ho tiež strašne potešili. pomaly, po jednom si ich vybaľoval, s každým sa pohral a až potom išiel na ďalší. najviac zabodoval hovoriaci psík a hojdačka.
ja som tiež asi poslúchala, darčekov som dostala primerane. 😉 a čo Ty?