icon

Materské centrá v Novom Meste v Bratislave: Existujú?

jaja25
23. sep 2006

Je tu niekto, kto býva v BA-Nové mesto? My tu nemáme ani ziadne materské centrum... 🙄 Alebo viete o nejakom? 😵

petaba
9. mar 2009

vsak som ti pisala ze este aj tu kusok od nas je take nieco pre deticky... tak aj to chcem vyskusat, kym sa rozhodnem kam budeme chodit 🙂

emogeon
Autor odpoveď zmazal
alex777
9. mar 2009

babi, nemozete nejako blizsie popisat, kam to chcete chodit tani-tani? my s emou chodime do studiomiracle na nitriansku (pri mileticke) ale od nas je to dost od ruky, na racko elinou a potom prestupujeme este na trolejbus 😖

petaba
9. mar 2009

hej na 9:30 pridate sa?

petaba
9. mar 2009

to pri mytnej školská ulica... a tam sa aj cvici aj tancuje... je to pre deti od 1,5 az 4 roky... je to v utorok 9:30, hodina trva 45 min a stoji 2 eura 🙂

emogeon
Autor odpoveď zmazal
alex777
9. mar 2009

no to by som mala od ruky, emog. ale aj tak dakujem 🙂
tu mytnu by som videla realnejsie. teraz mame este 2 hodiny zaplatene na nitrianskej a potom uvidime... mozno sa na mytnej aj stretneme 😀

zuzitka
9. mar 2009

nas uz cakaju posledne 3 hodiny na kruzku sikovne rucicky ... potom snad uz bude teplo a budeme na ihrisku niekde vonku 😀

emogeon
Autor odpoveď zmazal
zuzitka
9. mar 2009

ja som vela veci rozdala alebo predala ... sme si urobili mini bazarik 😀 /sukne, gate, svetriky za 150sk/
lebo viem, ze sa nikdy nedostanem na vahu spred tehu 😨

emogeon
Autor odpoveď zmazal
petaba
9. mar 2009

emog vsak ich predaj na MMB, tam take bezne predavaju 🙂 a co sa tyka mna mam aj veci ked som bola "mensia" 😀 a inak my uz mame v parku hojdacky, tak mozte sa prist k nam pohojdat 😀 😀 😀

zuzitka
9. mar 2009

jasne, zbav sa tych veci ... ajtak, ked schudnes, budes si chcet kupit nove veci, ze? 😀

co robite? my cumime profesionalov 😨

zuzitka
9. mar 2009

... teraz kuknem webmaster 😝

emogeon
Autor odpoveď zmazal
zuzitka
10. mar 2009

dnes este nikto? 😀

som bola na nivach odprevadit jura na bus a zahrali sme sa v detskom kutiku, co je priamo na stanici 😀
ale akoze nic moc, no samko sa tesiiiil 😀

emogeon
Autor odpoveď zmazal
zuzitka
10. mar 2009

helou 😉

co robis? mala spinka?

petaba
10. mar 2009

hello 😎

emogeon
Autor odpoveď zmazal
zuzitka
10. mar 2009

no hen ... a ze nedojdu 😀 😀 😀

vy ste cakali na mna, az sa prihlasim, ze?? 😎 😎

petaba
10. mar 2009

tak tomuto asi neuverite... boli sme rano na tej tanecnej a na recepcii nam povedali, ze sa to prelozilo na 15 hodinu, skoro nas trafilo, tak sme nakoniec skoncili na palisadach 2 hodky 😀

zuzitka
10. mar 2009

to vam mohli zavolat, ze sa to preklada, ze? mrchy ... mne volaju, ked sa zrusi kruzok 🙂
ale aspon ste sa vyhrajkali ... boli tam nejake deticky?

my sme dosli z tych niv, najedli sme sa, samko teraz parkuje zase auticka v izbicke ... on sa ide s nimi hrat, jak keby ich 3 dni nevidel 😀 😀
no a ja rychlo rychlo na net 😝

ale idem prat a polievku si uvarim ...

emogeon
Autor odpoveď zmazal
zuzitka
10. mar 2009

emogeon ... naco my dve piseme aj tu aj v teme blavacky! 😀 😀

emogeon
Autor odpoveď zmazal
petaba
10. mar 2009

bolo tam zopar deti ...

inak uz zacina byt celkom fajn, tak kedy dofrcite na racko?

zuzitka
10. mar 2009

az bude sucho 😀 😀

petaba
10. mar 2009

a neni? 😅

emogeon
Autor odpoveď zmazal