Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
@martinazvo no to hej, LTT som dostala vodicak 😀
čaute babeny, ako sa darí? Mňa čaká zajtra návšteva lekára, som zvedavá, či už bude niečo vidieť... Veľmi sa na to teším, dúfam, že bude všetko v poriadku ;) Zatiaľ sa cítim celkom v pohode, len nemôžem zostať hladná... Stále by som len spala a čo sa týka bolesti pŕs, tú vôbec nemám, tak snáď je to o.k. Zajtra Vám napíšem ako to tam vyzerá a ako sa máme , pekný večer
@roka84 drzim palce a cakape na spravy. Pekny vecer 🙂
@donna11 ahoj, tak vitaj, joooj aj ja by som chcela uz tehu knizku, to tak skoro ti dali? Ja mam este 2 tyzdne na potvrdenie srdiecka, tak som netrpezliva, krv som mala pozitivnu aj na sone gestacny vak 2 mm, vraj to vyzera nadejne, tak dufam ze aj bude. Je to moje prve tehotenstvo.
baby ja som menstruaciu mala 30.1.ale len 6 dni zvycajne byva 7 dni bola normalna len po nej ma strasne bolia prsia este ma nikdy neboleli po menzese ine priznaky nie su iba horka chut v ustach neviem ci moze ist o tehotenstvo ale ja moc po babu este netuzim....ak nejde o tehotenstvo s coho mozu boliet prsia???
@wilagrande hormonalne zmeny? ved si urob test ak si tehu teraz uz isto ukaze... a nehnevaj sa,ale co si napisala a moc po babu este netuzim... tak vacsina zien co tu je svoje babo tuzobne ocakava aj roky a ty napises taky blud.. no nehnevaj sa ale mna si dostala do vyvrtky.. ak si dieta nechcela tak trebalo nieco robit predtym...
Ahojte zienky.Manzel bol nakoniec fantasticky. Ked som mu to povedala, najprv opustil kuchynu a zavrel sa na wc-ku, potom sa vratil a vravi - raz sme si poradili, poradime si znova. 🙂
Tak teraz si uz len davat pozot a zvladnut to, ale verte mi, ze som v noci malo spala, premyslala som o tom co nas caka, ja som to vsetko uz raz zazila a viem co ma caka - ako v tehu, tak po nom 🙂
@katkavnt waaaaaaaaaaaau, gratulujem, urcite to bude narocne co sama vies, ale tak aspon vies co ta caka 😉 drzim palce aby vsetko prebehlo co najlepsie, a v oktobri si mala pri sebe dva vonavucke ukricane uzlicky🙂
@agathokleous len prosim nie ukricane 🙂 🙂 🙂 Moje prve dvojky boli ukricane az az - uz by som chcela babatka ktore budu ako anjeliky 🙂
ahojte žienky, takže som už doma od dr., bábenko sa nám vyvíja, zodpovedá tt, srdiečko sme ešte nevideli, lebo som mala neskôr ovulku. O týždeň idem opäť na kontrolu. Čo ma trápi je fakt, že mi dr. našiel 3 cysty, dosť som z toho znepokojená, bojím sa, aby to nemalo vplyv na vývoj dieťaťka. Vypísal ma na PNku, uvidím čo mi povie o týždeň. Nemám sa namáhať, akonáhle by som mala bolesti brucha alebo začala krvácať, mám ísť k nemu alebo rovno na urgent do nemocky :( Musím dúfať a veriť, že to bude dobré, držte sa baby !!!
@katkavnt tak nie ukricane ale kludnucke babatka🙂 ale jasne ze aj pokricat si budu musiet🙂 fakt super. ale budete mat aspon veselo, velka rodinka🙂raz ste to uz zvladli tak urcite to zvladnete aj druhy krat 😉
@olienka12 neplanujem ho este ale pisala som ak by bolo babo aj by ma to potesilo a nemozem brat lieky pretoze je u nas riziko embolie mamina mi tak umrela na plucnu...
@martinazvo ahoj, tak ako si dopadla, budu dvojicky? 😉
@anika142 ahoj, no stale ako na ihlach cakam na telefonat, maju volat po 13.00 hod... a to kolko ich budde uvidime az na uzv o 2 tyzdne,,,, ale na vysku hcg sa spytam 😝
@martinazvo no aj podla vysky by to mohlo byt +- ale nemusi
@anika142 no vsak to, zatial mi staci pozitivny stav 😀
@martinazvo jasne, potom bude prekvapko. 😉
@anika142 bude bud 2v1, alebo 3v1 😀 😀 😀
Tak, krv pozitívna, HCG 540, kočky....... SOM TEHOTNAAAAAAA !!!!!!!!
@martinazvo gratulujem, pekne, ja som mala na 13 ty den po ET 303
@martinazvo blahozelam, a nech je tam "fazuliek" cim viac 🙂

@anika142 tak to si opacny pripad ako ja 🙂