icon

Nádejné októbrovky 2013

lucinka1104
22. jan 2013

Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))

hruska5
8. feb 2013

@luci452 noo my sme tiez este nevideli sono ja, grenka...ale dali sme si profil 😉 a mas riadne pozit.test teda ? ak ano..tak daj si aj ty... 😉 ale je to na tebe....

luci452
8. feb 2013

@hruska5 no riadne pozitivny este nieje..zatial slabulilinka ciarocka...budem testovat v nedelu..snad uz bude regulerna ciarka riadna 🙂 ... troska sa obavam, aby bolo vsetko ok...meska mi len piaty den, tak uvidim.. 😅 ale snad to bude ok...a vy uz ste boli na krvi alebo tiez zatial len testiky a navsteva dokiho vas iba caka?
@grenka

hruska5
8. feb 2013

nebola som na krv a vobec este u lekara som nebola az 14.2 idem tak dufam ze dostanem kraasny valentinsky pozdrav od p-doktora 😀 v podobe obrazka fazulky 😀

grenka
8. feb 2013

@luci452 ani ja som este nebola pojdem rovno na sono...ale dnes moja kamoska na rano bola zachodova misa 😀

hruska5
8. feb 2013

@grenka mne bolo rano dnes tiez tak vselijak..ale este som nevracala

luci452
8. feb 2013

@grenka
@hruska ... ja zatial rande so zachodovou misou nemavam, ale napina ma statocne..tak uvidime... dufam, ze to nebude trvat ako pri dcerke skoro do piateho mesiaca.... 😠

hruska5
8. feb 2013

@luci452 tak presne som to tak mala ja tiez pri synovi som schudla este 3kg,no yatial nic sem tam pri umyvani zubov ma napne..ale zatial nic ine..tak uvidime dokedy

martinazvo
8. feb 2013

@grenka ahoj, no ja trosku problemy mam, ale 1x denne sa mi podari ist na stolicu...

martinazvo
8. feb 2013

@luci452 ahoj, no ja som po IVF a kedze mi uz potvrdili pekne HCG z krvi, tak som si to tam uz supla 🙂 a verim ze uzv o 2 tyzdne dopadne dobre 😉

grenka
8. feb 2013

@martinazvo ze je to normalne v tehu...musime nejak vytrpiet hlavne aby boli fazulky v poriadku 😉

hruska5
8. feb 2013

dievcence ja idem v utorok zubarke ..budeme mi vyberat vlozku a davat plombu..tak dufam ze ju tam niekde neovracam... 😒

martinazvo
8. feb 2013

@grenka ano pocula som o tom a snazim sa to riesit vhodnou stravou... zatial sa dari vyzera to tak 😉

hruska5
8. feb 2013

@hruska5 mam jej povedat za som tehu??

anika142
8. feb 2013

@hruska5
@luci452
vitajte a prajem krasne a uspesne tehulkovanie, tolko som toho precitala, ako ste to stihli tolko popisat, ved som len od poobeda tu nebola.

katkavnt
9. feb 2013

@hruska5 ano bola som vo stvrtok. Dalsia kontrola 18.02.2013, uvidime ci sa obe vyvijaju.

martinazvo
9. feb 2013

@katkavnt
@anika142 ja by som prijala aj dvojicky, takze pre mna su uzasne obe varianty 😉

donna11
9. feb 2013

ahojte baby, potrebujem poradit..som asi v 6tt a doteraz ma stale pobolievali prsia, no dnes rano to prestalo a od vcerajska mi je dost velmi zle, strasne ma napina a musim predychavat, uz parkrat som mala na male..a 2 dni dozadu som jedla dost vela kapusty a nasledne ma aj prehnalo..bojim sa toho, ze ma prsia prestali akosi boliet, zato zle mi ostalo statocne!!..nemate niektora takuto skusenost?..bojim sa, aby sa cosi nestalo..dakujem za kazdu odpoved.. 🙂

dominika590
9. feb 2013

@hruska5 ahoj gratulujem a držím palce,ja dom bola v stredu to som bola 5tt+6 a akcia srdiečka bola ;)

katkavnt
9. feb 2013

Dobre rano dievcata. Pisete tu o priznakoch, mne zatial nic nie je, absolutne ziadn nevolnosti, akurat ma zazracne presla chut na skladke, bez ktoreho som nemohla doteraz vydrzat. 🙂 No zle spavam, v noci sa zobudim a aj dve hodiny sa prehadzujem, premyslam a ked zaspim, spim max do 6,00 a to som potom happy ze uz je rano. Ale zasa vecer okolo 20,30 som hotova...

martinazvo
9. feb 2013

@hruska5 ahoj, ano urcite zubarke povedz ze si tehu 🙂

anika142
9. feb 2013

ahojte, tak mne dnes rano prislo prvy krat nevolno, no nezvracala som ale naplo ma a to dost. Doteraz som vstavala a vstavam v noci na wc a rano sa zobudim okolo 6:30 a uz viac nespim. Prsia ma bolia stale, aj ked dnes mam pocit ze je to trosku lepsie, ale to je tak premenlive, tie nevolnosti, raz je to raz ono.
@donna11 nemyslim ze za to ze ta presli prsia tak by sa mohlo daco diat, niektore ani prsia nebolia az neskor. Ked ti je nevolno je to dobre znamenie. Aspon podla mna. A niektore ani nevedia ze su tehotne az ked im zacne rast brusko. Kazda sme ina takze sa s tym netrap. Kym nekrvacas je dobre. Tak hlavu hore a pekne tehulkovanie. 🙂

luci452
9. feb 2013

Dievcata, dnes som sa prebudila a prsia ma uz skoro nebolia...boleli ma na dotyk, mala som citlive bradavky...a teraz skoro nic...normalne sa obavam,z e ci je vsetko v poriadku...
@anika142
@hruska5
@grenka .... 😒

livocka21
9. feb 2013

ahojky 🙂 ak sa vsetko podari tak ako ma tak aj ja budem oktobrovka 🙂 ...este sa netesim lebo som po troch potratoch ale snad uz to vyjde 🙂 ... vsetkym vam prajem vela stastia 🙂

livocka21
9. feb 2013

@donna11 hmm mna rano prsia nebolia, zacina to az okolo obedu...neboj sa...chce to pozitivne myslenie 🙂

anika142
9. feb 2013

@luci452 ale urcite to bude vporiadku, mna tiez trosku menej dnes bolelia oproti vcerajsku, ale myslim ze to bude ok, neboj, pokial nekrvacas tak je to ok.

anika142
9. feb 2013

@livocka21 drzim palce, nech vsetko dopadne dobre.

luci452
9. feb 2013

@anika142 vdaka...ako vravi @livocka21 chce to pozitivne myslenie..snazim sa, len akosi to obcas nejde 😅 .. mam len mierne nevolnosti..ked sedim, je to v pohode, ale ked sa postavim, tak mi ostane tazko od zaludka, ako ked sa prejem..a ked som hladna, tak ma napina...zatial pomahaju piskoty...stale ich pochrumkavam, ked ma pochyti hlad medzi hlavnymi jedlami..nechcem sa napchavat vela.. 😎 snad to bude ok...tento tyzden by som sa chcela objednat k dr... idem k novemu, tak nemozem ist hned v pondelok...

anika142
9. feb 2013

@luci452 aha a ty si v ktorom tyzdni a dni? presne tak chce to pozitivne myslenie, aj mna obcas chyti strach ci je vsetko ok. Ale tym ze budes mysliet negativne ublizujes aj babu, takze len pozitivne myslienky. Mna obcas pochyti zravost, ale co uz ked si male ziada, musim sa viac naucit jest v mensich mnozstvach lebo to nedopadne dobre, tak od dnes na tom pracujem. Ja sa tiez musim objednat na sono ale mam ist najskor az 19.2. takze predpokladam ze vtedy pojdem. A potom ma vyslu uz k svojmu gynekologovi. .

livocka21
9. feb 2013

@anika142
@luci452
ja nemam ziadne nevolnosti...akurat mi je obcas tazko na zaludku alebo ma pali zaha...inak nic...hmm...

anika142
9. feb 2013

@livocka21 s tou zahou som mala aj ja ale len par dni, a teraz to prestalo a uz je nevolnost.