Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
no tak po 4dnoch musi byt... 🙂
@luci452 ahoj moja, no velmi budem drzat palce ale malo by to tmavnut rychlejsie... kedy mas termin na mrsku?
@martinazvo v nedelu som bola 26dc..kedy obvykle dorazi...ale niekedy aj neskor...som 33dc ☹
@hruska5 dakujem... uvidime..ale uz pomaly stracam nadej 😢
@luci452 a beries nejake lieciky? lebo po termine uz by mali byt kolajnice riadne... kedy ides na krv, si po IVF ci prirodzene?
@martinazvo ziadne lieky, prirodzene a na krv neviem, ci ma zmysel ist...pockam, spravim dalsi test a uvidim... a potom pojdem k dr..este kym ho vybavim, dovtedy stiham spravit test...
@luci452 jasne, ale vydrz aspon 2-3 dni aby bol badatelny rozdiel... budem drzat palceky 😉
@martinazvo dakujem... pokusim sa 🙂
ahojte, dostala som od sestry otázku, či od transféru sledujem krčok maternice...ona vraj ešte pred mrchou vedela, že je tehu, vraj krčok má byť zatvorený, polomäkký a dosť nízko, neviem, čo si o tom myslíte?
@luci452
@anika142
@martinazvo
@hruska5 zenicky, tak ms sa mi rozbieha..takze to s Vami do uspesneho kona nedotiahnem...prajem Vam krasne a spokojne tehulkovanie a na konci vytuzene krasne, zdrave ruzove uzlicky stastia...ste skvele..drzte sa.. 🙂
@nomxxx ahoj, ja by som to radsej nesmatrala 🙂 ja som len testovala 😲
@luci452 ahoj, tak to ma mrzi, ale pridas sa k novembrovkam a to budes len susedka 😀 drzim palceky 😉
@martinazvo vdaka, ale nepridam..ideme si dat pauzu s mm...potrebujem si oddychnut trocha, toto bolo posledny krat, co sme skusili..ale mozno o par mesiacov ... ktohovie.. 🙂 ..
Ahojte tehulky. Chcela by som sa k Vam nesmelo pridat 🙂 Pred par tyzdnami som este patrila k septembrovkam, ale nakoniec to skoncilo mikropotratom v 5+1tt ☹. Po ms sme sa hned zacali snazit a vyzera to tak, ze uspesne. Momentalne som v 5 tt a bez ziadnych "priznakov", ze by to malo zle dopadnut. Snad to teda teraz vyjde a v oktobri nas bude o 1 viac. Doma uz mame jednu skoro 3-rocnu sibalku 🙂

@hruska5 jasneee....zajtra rano 😅 snad bude uz krasna ciarocka..teraz som mala taku slabucku...som si robila vo stvrtok vecer tusim...mam aj v albume..snad uz bude krasne viditelna..i ked aj teraz je vidiet, netreba hladat (nazivo...na foto je skoro neviditelna) .. ale uz bude snad krasna a viditelna 😅