Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
@gotima no super, hlavne ze to vyslo, ja by som najradsej uz bola aspon v 12 tt. Aj ked viem ze nikdy nemam zaruku ze bude vsetko ok, ale presa budem trosku kludnejsia. U mna je to 1x takze netusim ako to dopadne, ale pevne verim ze dobre. Ja sa snazim 5 rokov a az teraz sa to podarilo. Z toho 4 roky som riesila umelym, ale nam ina sanca neostava. No co uz, ale teraz som rada ze sa to uz podarilo.
Ahojte kocky, myslite ze ked pojem na UZV 6tt+0 tak uz tam bude nieco vidno?
@anika142 Ja vam strasne drzim palce ked viem cim vsetkym ste si presli a pre mna je to druhe tehotenstvo ale mam pocit ze sa viac bojim a sledujem ... prve som brala proste tak nejak prirodzene ... otehotnela som tiez v podstate na prvy sup, nejak preslo 9. mesiacov, porodila som a hotovo 😀 Teraz sledujem kazdy jeden detail a priznak ci je vsetko ok a nejak vnutorne citim vacsi strach o mimi 😒
@martinazvo Ja myslim ze ano...teraz som pozerala tehotensky album mojej sestry a prvu sono fotku ma z 5+5 tt a mimi malo 2mm 😉
@martinazvo A ja pojdem ked budem mat 6+3tt a dufam teda ze uvidim aj srdiecko uz 🙂
@martinazvo no vidiet bude, otazne ci aj srdiecko lebo niekomu nabehne neskor co som citala, neviem ci zalezi aj na tom kolko dnove embrya ti vkladali. Mne vkladali 5dnovu expandovanu blastocystu a ked som bola na 13 ty den po vklade tak ho bolo vidiet na monitore teda len vacok mal 2 mm, a povedala doktorka ze za 2 tyzdne bude bit srdiecko takze mozno hej.
toto si pozri a pripadne vypln podla svojich udajov a tam mas aj pisane kedy by malo byt vidiet srdiecko
http://www.babymed.com/pregnancy-calendar-and-c...
@martinazvo hej tazko povedat, to ked je umele sa to rata trochu inak ako od poslednej menstruacie, teda tie tyzdne, neviem ci si ratas podla menstruacii alebo ako. No tiez mi vychadzalo ze to bude neskor ako ked pojdem na tu kontrolu. No neviem. Mne to bolo vysvetlene tak, ze ked si odratas 14 dni od punkcie vajicok tak ten termin bude ako keby si dostala menstruaciu aj ked v skutocnosti by to bol iny datum. No a odvtedy si v podstate tyzdne vies vyratat. Mne na dnes vychadza 5tt+3 dni podla IVF a keby som dala podla skutocnej menstruacie tak mi vychadza 4tt+6. Mojej kamoska je v 33 tt momentalne a je po IVF a jej vychadza presne rast plodu podla kalkulacky pre IVF, predsa to nie je prirodzene takze asi skor vychadza skor termin pre IVF.
@anika142 ja to mam jednoduche, ja som mala taku stimulku ze mne to na den presne sedi ako keby som pocala prirodzene 😀
@martinazvo aha no vidis, tak sa ti to podarilo presne. A mozem vediet ake velke embrya si mala vlozene? Kolko dnove?
@anika142 nemali sme PK, vkladali mi na 3. den 2 rovnake 8-bunkove embryjka...
@martinazvo aha, to boli pekne. 😉
@anika142 ano, embryologicka tiez chvalila... no som zvedava kolko ich tam budem mat 😀
Baby vy ste toho popisali! Vitam nove tehulky, a drzim palce, u nas vsetko ok, zatial bez nevolnosti, ale ked cely den sedim v office, zda sa mi, ako by ma pobolievalo v podbrusku, prosto neviem ci takto budem este sedavat denno denna aj o par mesiacov.
@katkavnt ahoj, ja som taka unavena, nosila som pomalicky pohariky a ine drobnosti do nasej novo-zmontovanej obyvacky a po hodine som bola taka vypluta ze som si musela lahnut... tocila sa mi hlava... snad to prejde a som len taka nezvyknuta kvoli pn-ke... nechcem byt takato "lemra" 😠
Ved aj ja sa bojim ze ma supnu do nemocnice, s prvymi dvojkami ma "preventivne" zavreli na 7 tyzdnov pred porodom. Teraz akurat zakladam firmu, prosto prace je vela a chcem byt cim dlhsie "in". Ale martinazvo verim ti ako ti je, no ver mi, ze to nema nic s tym, ze by si bola "lemra". 🙂 To si len ten cloviecik (ludkovia??🙂) vysavaju energiu z nasho tela. Kedy mas vlastne kontrolu?
Ahojte, nesmelo sa k vam pridavam, ak mozem 🙂 Zatial som nebola u gyn, objednana som na piatok... A vyzera to byt 5tt 🙂 Vsetkym vam drzim palce, nech je vsetko ok 🙂
@katkavnt na 1.uzv idem do centra 21.2., to budem 6tt+0
aha. My ideme na uzv 18.02.2013 a 21.02.2013 veselo berieme decka do Tatier na prazdniny. No som zvedava, co to so mnou urobi..
@katkavnt tak ale Ty uz mas prax 🙂 lepsie poznas svoje telo v tehu, ci sa mylim a je to pokazde ine?
Ahojte kočky aj ja by som sa k Vám rada pridala ... posledná mrcha 14.1 a dnes mi test ukázal // 🙂 Dúfam že bude všetko ok

@gotima super, ani ja sa neviem dockat na dalsie sono, ale to idem az bud. tyzden pravdepodobne 19.2. Najradsej by som bola keby bol uz vikend. 😉