Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
@evinkaaa jj, smykla som sa na mokrej dlazbe 3 dni pred opu... No a nemozem robit nic - je to prava ruka a som pravacka a najma si 3 z 5 prstov vobec necitim, aj jedlo mi musi pokrajat manzel... Som z toho na nervy ☹
ahojte kocky v prvom rade by som vam chcela pogratulovat 🙂 ja mam doma dve oktobrovcata jedno minulorocne ma 4mesiace a druhe 4rocne🙂 je to uzasny mesiac pre babatka mooc vam vsetkym drzim palce 🙂 ja som si nasla miluly rok 25.1. dve // 🙂 srdiecko nam bilo 5plus 3 ked som bola u dr bol to krasny pocit 🙂 mala je narodena 2.10. a maly 11.10 🙂 drzkajte sa a davajte na seba pozor 🙂
@nomxxx podla mna je to tam 🙂)) gratulujem 🙂
kocky este vas mozem prosiiim poprosit o jeden like pre moje deticky?? kazda ktrora da like moze vyhrat pobyt v hodnote 228€ 🙂) mooooc vam dakujem 🙂
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1015119...
ahojte, ako sa mavate? ja mam dnes konecne prvy den taky normalnejsi, nevolnost mi konecne ako tak ustupila, kedze vcera som bola na sucharoch a velmi lahkej strave..uz po cele dni citim pobrusko ako pobolieva, tak hadam je zatial vsetko ok.. 🙂 ..nasadila som si magnesium, aby som nemala az take bolesti..
@nomxxx testovat ti odporucam skor mamatestom, kludne aj pepino testom, pripadne dr max, tieto testy su oproti tomuto omnoho lepsie a citlivejsie..ja som tiez mala tento a ked som ho porovnavala v rovnaky den s vyssie menovanym, neporovnatelny rozdiel to bol!!.aspon mne dost slabo ukazoval..skus tie druhe a uvidis..silno drzim paste.. 🙂
@donna11 moja skusenost je jedno aka znacka kazda ma svoju intenzitu ako ukaze, ale potom vzdy kupovat tu jednu znacku aby bolo vidiet ci to silnie alebo nie, no asi som natrafila na blbe, co uz. Ale vela bab ich chvali.
mne vcera bolo blbo, vsetko som mala v hrdle ale nie a nie ist von. Zatial som ani raz nezvracala, toci sa mi hlava a casto ma aj boli. No najhorsie su prsia tie bolia najviac kazde rano ako keby stuhli alebo co ked vstavam a sa pohnem tak strasne bolia. No co uz asi treba vydrzat. Ty si v ktorom tyzdni a dni dnes?
@anika142 to je fakt s tymi testami, testovat vzdy rovnakym!!..akurat som si to ratala podla kalkulacky, lebo ani dr este nevedela, v kt tt som, do knizky mi napisala 5/6tt a dnes by som podla kalkulacky mala byt presne 6tt+2..dufam, ze malinke sa pekne vyvija.. 🙂 ..ty si teraz v kolkom tt?
@martinazvo - verim ti, ze si z toho na nervy. To je fakt o drzku, ked clovek tak nemoze nic robit. Ja to poznam od mojho manzela, ked som sa minule leto o neho starala, lebo tiez nic nemohol. Mal tazky uraz na klucnej kosti a bol operovany a potom nemohol dlhe tyzdne nic robit. 😒
Ale skus to brat z tej pozitivnej stranky, ze si doma, mas cas pre seba a mozes oddychovat. To tiez nieje niekedy na skodu, hlavne ak ma clovek stresovy job.
Skore uzdravenie ti zelam. 😵
@anika142 - uf, to je blbe, ze ta tak boli hlava. Ale to s prsiami mam presne aj ja. Kazde rano alebo aj vecer pri telke, ked si lahnem a potom vstanem, tak ma neskutocne bolia. Ale asi to je normalne a patri to k tomu. Mne nastastie zle este nebolo a dufam, ze ani nebude. Uz som si aj povedala, ze budem v taske nosit vzdy sacok igelitovy, keby nieco.... 😀 .
@anika142 inak ja ked som bola u dr, tak som bola uplne v tom, ze som uz v 6tt a to som bola minuly pondelok..cize vtedy to bolo cisty 5tt a uz som mala taku velku dutinku 9,7mm aj so zltkovym vakom a teraz ma ta kalkulacka uplne vyviedla z rovnovahy..ale som rada, aspon som kludnejsia, ze srdiecko este nebolo, to by som v 5tt asi moc chcela, co? vy ste mali aku velkost dutinky na sone a v kt tt si bola u dr?
@evinkaaa vidis s tym sackom je dobry napad 😀 . Ja som este nevracala, a netusim ci budem ale za to ma napina dostatocne. ale nikdy nie rano skoro ale skor naobed alebo uz aj poobede. Zas z druhej strane su tie priznaky aj na dobru vec aspon vies ze drobec je tam. Ja to beriem ako taky signal ze rastie. Teda aspon dufam.
@anika142 ja idem na sono az zaciatkom marca, tak som zvedava!!..len som ostala trosku v soku, som prave volala dr o vysledky krvi a ze mam mierne zvyseny nejaky hormon stitnej zlazy..zatial ma ukludnovala, ze je to ok, ale ze vzdy sa tieto vysledky posielaju endokrinologovi na zhodnotenie..tak teraz budem ako na ihlach, som zvedava, co to znamena!! 😒
@donna11 to ti verim ze bude tazke na to nemysliet, aj pri oplodneni kazdy vravi ze prestan na to mysliet a vyjde to, ale ked clovek riesi umele, pretoze prirodzene ma nulovu sancu tak sa neda na to nemysliet. viem o com hovoris, no skus zmenit cinnost ak na teba dolahnu tazke chvile.

@marmel3005 za malo, drzim palce