Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
@dominika590 dufam , neviem sa dockat 🙂
Ahojte babenky... No chcela by som sa k vám pridať vyzerá že by som sem asi mohla patriť. Posledná mrcha bola 26.12. Dalsiu som ocakavala teraz 26.1, no 25 som nevydrzala a len tak som si urobila test... Ja vzdy nedockava, cakam minutku, nic hodim do kosa.... O dve hodiny neviem co ma to napadlo idem do toho koša pozriet sa na test a co nevidím? // 🙂 Hned robím druhý test uz som bola trpezlivejsia a zasa //... Pozeram, že tomu neverím.... taká šťastná.... 🙂 na druhy den som si urobila este jeden a zasa pozitívny. MS neprišla sice meska len 2 dni ale tri pozitívne testy, hádam by sa nemylili, co myslíte? Som na tom ako qwen, chcem to piratelovi povedat az pred valentínom... 8.2 by som chcela ist k lekarovi a ked mi to potvrdi rada by som mu to oznámila, dufam ze vydržím 🙂 podla tehotenskej kalkulacky termin je 2.oktober a som v 4 tyzdni + 5 dní.... Drzim vam palce nech sme tu takto spolu cele tehotenstvo a nech nám to všetko dobre odpadne...
@dominika590 neviem vobec ako je to s herpesom.. skus pohladat na nete ja zatial vsetko z netu sa dozvedam.. veru vydrzat tak dlho bude fuska 😀
@micak super, to ti doktorka hned urobila??
@kacicqa napis potom po sone co bolo vidiet ok?
babulky neda mi to idem k vam napisat aj ked este nevieme ci sme to dali🙂
som po stimulacii clostilom v sobotu bola ovu (vyvolana pregnylom) a dnes som teda 3DPO tak snad o tych 11dni vhupnem k vam s krasnym pozitivnym testikom budem vas potichucky citat 🙂
@kvetinka988 idem zajtra k lekárovi,ale na ultrazvuk až v 12. týždni... žijem v UK, tu sa o teba v prvý trimester nezaujímajú, pokial nemáš nejaký veľký problém, ako krvácanie a tak.. takže budem musiet vydržať až do marca :(
@kvetinka988 Jasneee
ahojte kočky 🙂 kedy ste si robili testiky? na ktorý dc prípadne ktorý dpo? ja som dnes 29dc a 11dpo neviem kedy by sa ukázal pozitivny výsledok ak sa zadarilo 🙂
Caute kocky, pridavam sa k vam do skupiny🙂)
mala by som byt 4+4tt, testiky povychadzali krasne a k dok. som objednana na 4.februara. 😉
@kvetinka988 ahoj, aj ja chodim na hematologiu, mam syndrom lepivych dosticiek a kedze som tehotna, bola som min.tyzden a uz 4 dni si picham fraxiparine 0,3 do bruska. Okrem toho beriem aj anopyrin. Ty tiez beries nejake injekcie?
@kacicqa ahaaa tak to je jasne..nech sa len pekne o teba staraju,drzim paste silno silno a daj vediet co si videla sme zvedaveee 🙂
Ahojte dievčatá, nesmelo sa k Vám pridávam aj ja, 2 testy sú pozitívne, zajtra idem na krv a uvidím, čo mi dr. povie, kedy mám prísť na sono. Idem radšej skôr, lebo 2 cyklus užívam duphaston a už mi dochádza, tak potrebujem aj to predpísať. Posledné krámy som mala 29.12., termín mi vychádza okolo 5.-.7. 10.2013. Držím nám všetky palce, nech to dotiahneme do šťastného konca ;)
@domyyy ahoj ja som si robila na 29DC poobede o tretej nebol to ziaden duch ale ciarocka aj ked trochu slabsia no a dnes som 32DC a rano mi vysla krasna tmava,rovnaka ako testovacia :D takze urcite skus rano,drzim paste nech si tam najdeskrasnu ciarocku 😉
@dominika590 dakujem pekne za odpoved skúsim zajtra test, ale ja som mala aj trošku posunutú ovulku, no uvidím možno je to len planý poplach 🙂
Ahojte zienky, ja by som sa k Vam tiez chcela pridat, ak ma vezmete medzi seba. My sa pokusame o babo treti mesiac, tento mesiac sme to vzali uz "ozaj vazne" 😉 a vyzera, ze sa zadarilo. Na 25 DC vysiel uz pozitivny test, tak uz sa zacinam radovat. Vam vsetkym snazilkam a uz aj tehulkam tiez drzim palce. 🙂
@butterfly22 Ahoj, tvoj pribeh snazilkovania som citala, v sobotu to bolo pekne prekvapko - tiez mi to vyslo na sobotu 😀 . Drzim palce 🙂
@cathka ahoj, ja mam asi aj toto co mas ty.. uz mam doma fragmin, na odbere som uz bola zajtra idem po vysledky ale vyzera to, ze tiez budem pichat.. to je tvoje prve tehu? nebojis sa toho? ja mam strach z tych ihiel a z toho ci to nemoze niejak ublizit
@kvetinka988 mne to zistili po dvoch MA, takze ja som vlastne celkom stastna, ze uz viem v com bola chyba a snad sa aj konecne babatka dockame. Od novembra uzivam anopyrin a teraz, ked mi vysiel pozit.test som hned bezala k doktorke a ta mi dala fraxik. Ja sa ihiel tiez strasne bojim, nastastie sa manzel podujal pichat, lebo ja sa na to ani pozriet nemozem:(( Dnes to bola zatial piata injekcia, pichame do bruska asi 4cm od pupka na vsetky strany. Strasne som sa toho bala, ze do brucha to bude boliet, ale skoro vobec to neboli, len prve dva dni to stipalo, kym prisiel na to ako pichnut a teraz celkom v pohode. Davame radsej hned skoro rano, nech mam cely den pokoj. Stresy z toho mam stale, ale dufam, ze sa to casom zlepsi a budem si vediet pichnut aj sama.. a po mojich "zazitkoch" si myslim, ze to urcite nemoze ublizit!
DRZ SA 😉
@butterfly22 Ja budem čakať s tebou, chcela som ísť až na valentína aby to bol darček manželovi, ale keď to už prasklo 🙂 tak už sa tam neponáhľam. Tiež pôjdem nejak koniec február alebo až marec.
@kvetinka988 no dr v ISCARE - mali sme ist na umele a uplne ho zaskocilo, ze by som pocala prirodzene, tak hned urobil sono a vzal krv 🙂 blahozelam inak 🙂 !!
@cathka ak sa mozem opytat, v ktorych tyzdnch si mala MA? ja som mala dnes prvu do bruska, bolelo to dost ale len tak 5 minut po, teraz nic necitim.. ja picham Fragmin a dr. mi dala aj B12 ze mam pichat kazde dva tyzdne. dufam, ze to dame do zdarneho konca aj ked pri tom neskutocnom pocte injekcii som hotova ☹ ale iste dobre bude 😉
@kvetinka988 MA bolo vzdy na zaciatku do 5tt. a uz par dni predtym hnede vytoky 😒 .. Inak ty si pichas sama? mne dala doktorka este utrogestan - cipky na zvysenie progestreronu. injekcie su zaberak, ja dnes akurat riesim, co si mam dat na modrinky, neviem co sa moze, asi skocim do lekarne, nech mi poradia..
ahojte, pridavam sa k vam, dnes som si nasla na testiku krasne kolajnicky... 🙂 tesim sa ale velmi potichucky, lebo moje druhe tehotenstvo nedopadlo dobre, skoncilo v 9 tt lebo sa plodik nevyvijal....potom som mala par mikropotratov a teraz to vyzera nadejne, tak dufam, ze uz to dotiahneme uspesne do konca...
@horalocka vitaj v klube 😉 a samozrejme drž sa
inak aj ja som mala poslednu mrchu 28.1., takze predbezny termin 4.10.... 🙂
@domyyy no čo testovala si??

@dominika590 Ja som to zistila z testu vo stvrtok, v piatok ma hned objednali na krv a na zajtra na sono...Taka rychlost kvoli tomu,z e o drobca sa snazime 3 roky a jediny vysledok bol MA pred rokom..takze uz davaju na mna pozor. Sestricka tvrdila,z e na usg urcite bude pri takom vysokom HCG nieco vidno. Zajtra teda budem 4tt+6