icon

Nádejné októbrovky 2013

lucinka1104
22. jan 2013

Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))

anika142
24. feb 2013

@pistalocka za malo, ona vytvarala sukromku. no dnes tam akosi nie je, zatial

kika214
24. feb 2013

@qwen ahoj, pridas aj mna do oktobrovky..? 🙂 dakujem.. 🙂

evinkaaa
24. feb 2013

Ano, babulky, napiste gwen - ona je zakladatelka temy, a ona vas prida. Je to sikulka a ked tu pride, tak vas isto prida.

betus82
24. feb 2013

@pistalocka ja stale nie :(

vienesa
24. feb 2013

tak baby zatial si mozeme pisat tu 😉

vienesa
24. feb 2013

je tu niekto???alebo kazda pozeera hokej s manzelom? 😀

icer
25. feb 2013

@pistalocka nie, načo, neviem, ako dopadnem

mambba
25. feb 2013

@icer myslim na teba stale. kedy ides k lekarovi najblizsie?

icer
25. feb 2013

@mambba dakujem v piatok asi pojdem, ale už nie do fakultnej, ale do heliosu, tam maju predsa len najlepšie sono... ale ja neviem, čo si o tom všetkom myslieť, zle mi je každé ráno, prsia bolia, unavená som stále, čuch mám ako levecký pes...

cerstvamamina
25. feb 2013

baby ak som mala pm 13. jan patrím ešte k vám?

mambba
25. feb 2013

@icer bude dobre uvidis..tie priznaky to nie je len tak...pozri teraz naposledy ked bol plodik nieco cez 4mm, verim , ze teraz bude uz nad 6 mm a to uz bude vidiet srdiecko... ani nepochybujem..

icer
25. feb 2013

@mambba srdiečko som mala +- . čiže, raz ho videla raz zas nie.... ale ked som prišla dom, asi 10 minút na to, som vyčurala asi pol litra od nervov... celkovo mi strašne bušilo srdce ked som tam mala isť, nemala som vôbec dobrý pocit s tej návštevy, a mala som poslúchnuť vnútorný hlas, a vykašlať sa na nich... nechápem, ao raz môže biť a druhý krát nie... akože bije každý druhý krát???

mambba
25. feb 2013

@icer tak tomuto uz vobec nerozumiem,ved srdiecko alebo bije alebo nebije.. skor mi to pride, ze mozno zle vyhodnotenie utz alebo neviem co ine by to mohlo byt... treba nejak prezit do piatku a uvidis ze bude dobre...
ty si po umelom oplodneni?

pistalocka
25. feb 2013

@icer ja by som isla skor na usg pokroky vidiet aj za jeden den .... nevydrzala by som cakat ... drzim prsty nech bude vsetko ok 😉

pistalocka
25. feb 2013
icer
25. feb 2013

@mambba nie práveže som neni po umelom 🙂 je to malý zázrak, a momentálne skúša kolko vydrží môj žalúdok a poriadne 🙂 ja si tiež myslím, lebo špárala vo mne furt, ja neveim, a vydržím najradšej by som už nikdy nešla nikam, takto mám nádej a dúfam, že to dobre dopadne 🙂)

icer
25. feb 2013

@pistalocka čo je usg? ja som s toho ešte mimo 🙂 pojdem do heliosu, nech ma prezrú a tam mi povedia verdikt, ale myslím si, že sa na nás bude kukať malé srdiečko krásne, dúfam, že môj vnútorný pocit nesklame 🙂

mambba
25. feb 2013

@icer usg je tusim ina skratka pre ultrazvuk. a uvidis, ze to bude ok, vobec o tom nepochybujem,

icer
25. feb 2013

@mambba dakujem si zlatá 🙂) ja si tiež myslím, že som proste mala ale fakt poriadne posunutú ovuláciu, skoro akoby cez ms alebo ja už potom neviem, kedže sme s tým nerátali, netuším, kedy sa to udialo, mám ale dva typi, jeden je cca 13 januára a druhý okolo 22 🙂 uvidíme..

mambba
25. feb 2013

@icer skor ten 22.1 je podla mna realnejsie, ja som mala ovulku 20. januara ( odsledovanu utz). ja byt tebou, tak by som sla niekde na utz cim skor, ja sa poznam, ja by som nevydrzala cakat do piatku.

icer
25. feb 2013

@mambba vieš čo, ja by som vydržala aj neviem do kedy, ja som bola v heliose 4.1 folikul mal 6 mm
povedali mi, kedže to bol 13 DC že nehrozí ovulka tento mesiac, nedali mi ani pregnyl, ani dufaston, že bohužial, potom že február pauza marec dvojitá dávka a ak nie IUI ... a vidíš, tak neviem, mala som dosť náročné obdobie dve strašne skúšky, a tak si myslím, že sme mali sex až ku koncu toho mesiaca, ale nie som si tým absolútne istá, či nebol aj okolo toho 12, myslím si že skôr nie ako áno.. a ak je to tak toho 22 cca, tak by sedelo všetko, len ked mne prvý test vyšiel duch už 1.2.2013 čo sa mi zdá zas nemožné...

mambba
25. feb 2013

@icer ja som mala ovulku ako som pisala 20.1 a test ciarka slaba ( ale nie duch ale slaba ciarka, kuk do albumu) 2.2, takze ono by ti to aj datumovo mohlo sediet.

icer
25. feb 2013

@mambba kokos ja prvy duch potom slaba ciarka potom silnejsia a potom v pondelok 4.2. Silna
.... Inak mam pocit ze sa mi zahniezdilo 23 januara

mambba
25. feb 2013

@icer uvidis.. vsetko bude Ok, po vsetkom co si tu napisala o tom ani trochu nepochybujem. ak bolo vidno srdiecko, tak nie je co riesit. ved v takychto stadiach je to srdiecko len blikajuce nieco... co staci, ze lekar trochu pohne sondou alebo ty sa pohnes a uz to je skreslene..

anika142
25. feb 2013

@icer ahoj, prave citam co tu pisete, pises ze si mala sex 22.1. a asi aj pred tym no ak by si mala sex 22.1 a slabeho ducha si videla 1.2 je to kludne mozne. je to 8 dni od oplodnenia, stava sa to. Nie je to nerealne. Akurat sa zacalo uhniezdovat.

icer
25. feb 2013

@mambba ved presne tak... Kamoska ma strasi ze jej bolo zle a mimi nezilo... A ze este aj potom... Jej bolo blivno ze sa nemam tesit s priznakov.... Ale dakujem za podporu strasne si to vazim bude to o.k. Verim tomu

mambba
25. feb 2013

@icer pocuj, dnes som bola na gynde po PN a pytala som sa vyslovene lekara na velkost plodu a ten mi povedal, ze v 7 tyzdni na zaciatku tyzdna ma babo do 4 mm a na konci siedmeho by malo mat cez centimeter, ze ten tyzden je tyzdnom extremne rychleho rastu. takze tvoje 4 mm su podla tohto uplne ok .

mimushiatko
25. feb 2013

ja som v 7tt konečne sa nam to po polroku podarilo tak haadam to bude v poriadku 🙂))

betus82
25. feb 2013

ja končím ešte len 5tt, ale dneska mi konečne vyšli obe čiarky poriadne viditeľné 😀 , tak naša malá bude mať súrodenca... 😵

market26
Odpoveď bola odstránená