Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
Ano, babulky, napiste gwen - ona je zakladatelka temy, a ona vas prida. Je to sikulka a ked tu pride, tak vas isto prida.
@pistalocka ja stale nie :(
tak baby zatial si mozeme pisat tu 😉
je tu niekto???alebo kazda pozeera hokej s manzelom? 😀
@pistalocka nie, načo, neviem, ako dopadnem
baby ak som mala pm 13. jan patrím ešte k vám?
@mambba srdiečko som mala +- . čiže, raz ho videla raz zas nie.... ale ked som prišla dom, asi 10 minút na to, som vyčurala asi pol litra od nervov... celkovo mi strašne bušilo srdce ked som tam mala isť, nemala som vôbec dobrý pocit s tej návštevy, a mala som poslúchnuť vnútorný hlas, a vykašlať sa na nich... nechápem, ao raz môže biť a druhý krát nie... akože bije každý druhý krát???
@icer ja by som isla skor na usg pokroky vidiet aj za jeden den .... nevydrzala by som cakat ... drzim prsty nech bude vsetko ok 😉
@cerstvamamina http://tehotenstvo.academy.sk/index.php .... podla toho ano 🙂
@pistalocka čo je usg? ja som s toho ešte mimo 🙂 pojdem do heliosu, nech ma prezrú a tam mi povedia verdikt, ale myslím si, že sa na nás bude kukať malé srdiečko krásne, dúfam, že môj vnútorný pocit nesklame 🙂
@mambba vieš čo, ja by som vydržala aj neviem do kedy, ja som bola v heliose 4.1 folikul mal 6 mm
povedali mi, kedže to bol 13 DC že nehrozí ovulka tento mesiac, nedali mi ani pregnyl, ani dufaston, že bohužial, potom že február pauza marec dvojitá dávka a ak nie IUI ... a vidíš, tak neviem, mala som dosť náročné obdobie dve strašne skúšky, a tak si myslím, že sme mali sex až ku koncu toho mesiaca, ale nie som si tým absolútne istá, či nebol aj okolo toho 12, myslím si že skôr nie ako áno.. a ak je to tak toho 22 cca, tak by sedelo všetko, len ked mne prvý test vyšiel duch už 1.2.2013 čo sa mi zdá zas nemožné...
@icer pocuj, dnes som bola na gynde po PN a pytala som sa vyslovene lekara na velkost plodu a ten mi povedal, ze v 7 tyzdni na zaciatku tyzdna ma babo do 4 mm a na konci siedmeho by malo mat cez centimeter, ze ten tyzden je tyzdnom extremne rychleho rastu. takze tvoje 4 mm su podla tohto uplne ok .
ja som v 7tt konečne sa nam to po polroku podarilo tak haadam to bude v poriadku 🙂))
ja končím ešte len 5tt, ale dneska mi konečne vyšli obe čiarky poriadne viditeľné 😀 , tak naša malá bude mať súrodenca... 😵

@pistalocka za malo, ona vytvarala sukromku. no dnes tam akosi nie je, zatial