Nádejné októbrovky 2013
Ahojky som len 8 DPO ale vyzerá to tak, že by sa konečne mohlo podariť:🙂))
Ahojte som v 21 týždni dnes, v pondelok som bola na morfologicky ultrazvuk, malickemu zistili že má cysty na časti pluc, som hotova ☹ vcera som bola na amnio teraz cakat na výsledky a co bude dalej
Ahojte,
som z Banskej Bystrice. Termín mám 8.10. Môžete ma pridať? Ďakujem. Eva
Ahoj, mám termín 5. 10. tiež som z BB. Rada by som sa medzi Vás pridala. Lucia 🙂
Ahojte🙂 aj ja by som sa rada pridala🙂
@evinkaaa vieš ma prosím pridať späť do súkromky?? funguje ešte? ja sem nechodím často, ale chcela som sa o niečo podeliť s babami a neviem sa tam dostať...neviem, či bola nejaká podmienka prispievania komentármi počas nejakej doby... o ničom takom som tam nečítala...
nas termin je 3.10 🙂 konecne sa nam to podarilo 😀
Ahojte baby,my mame termin 1.10...zacinam s izbickou kedze tie horucavy budu cim dalej tym horsie.Pisem sem prvy krat a dufam ze nie posledny.Chcela som sa vas spytat ako ste na tom s vybavickou a ako zvladate tehu.Mate nejake problemy napriklad s nohami?mne obcas jedna opuchne ked je moc horuco a vela beham..inak vam prajem vsetkym buducim mamickam vela stastia nech uz stastne dojdeme do konca🙂
Akosi vas tu uz nepise vela tak casto,je nejake ine forum kde ste alebo?
Ahojte, termín máme na 16.10.2013, rada by som sa medzi vás pridala. A potom ako sa dostanem na súkromné fórum. Ďakujem!
ahojte baby chysta sa niektora zaciatkom oktobra rodit do Nitry? termin mam 11.
ako tak pozerám, od môjho príspevku zo 7.6. sa tu nič neudialo, objavila sa len jedna Banskobystričanka 🙂, asi by sme mali založiť skupinu : Banskobystričanky, október 2013 🙂
Ahojte mamicky 🙂 Ja mam sice termin az v januari, no tuto na MK som si kupila tehu kratasy, ktore su mi zial velke a nestihnem uz do nich dorast. Ak by niektora z vas chcela nieco doplnit do satnika na dovolenku, mrknite sa do mojho bazarika. Je mi luto ich len tak drzat v skrini, lebo su pekne a z prijemneho materialu. Rozmery su: sirka pasu pod gumou 49,boky 52,stehna 32,dlzka67. Guma v pase je skor pre 3.trimester. Prajem prijemne tehulkovanie 🙂
ahojte dievcata...je tu niektora s varixami na rodidlach?citim sa dost vystrasene pred porodom :(
kocky pridajte ma 🙂
Ahojte nemozem sa pridat aj k vam chodim do novembra 2013 ale termin mam v oktobri 23.
berete do skupiny v oktobri budem maminou aj ocinov? 🙂
Baby, vytvorila som skupinu pre septembrovky, októbrovky 2013.. tak sa kludne pridajte 🙂 tu: https://www.facebook.com/groups/153593424837933/
@podhora
@lucisko1
@sahraa79
@bubinkobubko
@nikola8458
@nikola8458
@monikaca
@ti0ka
@aries90
@podhora
@chocholuska
@erikaaaa4
@eevicka83
@sklordik
sem nikto nechodí...máme vytvorenú skupinu pre októbrovky...do tej súkromnej už nikoho nepridávajú tu : https://www.modrykonik.sk/skupina/463/
tie, ktoré máte zadaný termín pôrodu október, máte skupinu automaticky aktivovanú ... nájdete ju vo fotoblogy - naľavo sú skupiny - októbrovky 2013
a dnes sa založila aj skupina na fb, tú nájdete tu: https://www.facebook.com/groups/153593424837933...
radi vás tam uvdiíme 🙂
@butterfly22 dakujem :*
ta skupina na fb je zrušená...nejako to nemalo ohlas...takže ale v tej na MK vás očakávame 🙂
@aries90 za málinko...sme tam dobrá partia, velmi v pohode žienky 🙂
uz som pri vas 🙂
@butterfly22
Mamicky, mam na predaj krasne kvalitne oblecko privezene zo zahranicia pre mimi ( 0 - 3 mesiace). Niektore uplne nove a niektore len par krat oblecene. Kedze sa nam narodila 4 500 gramova slecna vsetko jej bolo male :( Mam toho vela a ceny fakt symbolicke. Ceny od 0,50 - 3 eur za kus ) Poslem foto na poziadanie.
Ahoj mamičky,
nechcem sa vam miešat do diskusie, ale z dôvodu stahovania sa potrebujem čo najskôr zbavit čo najviac vecí z bazaru.
Mam septembrove dietatko - dievčatko o rok staršie. Ak by mal niekto zaujem, ponukam na predaj velky balik oblečenia velkosti 68, 74 a 80. Väčšina su to značkove veci HM, Next, Mothercare, Carters niečo Cherokee aj ine. Vsetko ponukam tu na MK v bazari za myslim dost nizke ceny, Ale ak by ste to vzali naraz vsetko, tak by bola ešte vyhodnejšia cena.
Spolu by to bolo okolo 50 - 60 ks oblečenia + určite niečo popribalujem naviac. Ak zratam ceny, čo mam v bazari je to spolu cca 120 €, ale za 99 € by som dala cely balik vratane postovneho. Takze v priemere za 1 ks oblečenia su to necele 2 €. Vy to potom predate v bazariku určite aj za vyššiu cenu, mozno ešte aj zarobite 😉
A niektore su ozaj krasne kusky a minimalne nosene. Pre predstavu dam par fotiek.
Mne by to velmi pomohlo, ze sa toho rychlo zbavim a mozno niekomu z vas, ze kupi vyhodne pekne oblečenie 🙂
Ak niekoho zaujala ponuka, napiste mi do IP. Ak nie, nehnevajte sa, ze som vam to tu zahltila dlhou spravou a fotkami. Dakujem za prečitanie a prajem vela radosti s detičkami 😵

@trstinka1012 a tak ono to moze prist skor aj neskor, ja som prvu dceerku prenasala, takze aj teraz sa mi moze stat ze to bude az koncom oktobra ale dufam ze nie. a ake mas tehotenstvo? pohyby podla mna zacnes citit okolo toho 20. tt.cize kazdu chvilku 🙂