Nájdu sa tu maminky z Ivanky pri Dunaji a Zálesia?

titkovamiriam
13. dec 2006

Su tu maminy z Ivanky a zalesia

tinasc
6. feb 2007

Ahoj Miriam 🙂 ... Volam sa Martina a som rodená Ivančanka. Pred štyrmi rokmi som sa vydala do Zálesia. Mám 15 mesačnú dcérku Ivanku. Ak by si mala záujem rada si s tebou pokecám. Zatiaľ sa maj krásne 🙂 ...

tinasc
5. máj 2007

Haló mamičky, to tu žiadna nie je z Ivanky, alebo Zálesia???? A čo takto Bernolákovo, Malinovo, Most pri Bratislave?? BA a okolie - ozvite sa 🙂 !!

titkovamiriam
autor
5. máj 2007

jej ja som z ivanky,teda pristahovana.Dlho som nemala teraz pocitac.

tinasc
5. máj 2007

Ahoj Miriam, som rada, že si sa ozvala 🙂 ... už som si myslela, že tu nie je žiadna mamina z nášho okolia. Ja som zase rodená Ivančanka, vydala som sa do Zálesia. Odkial ste sa do Ivanky pristahovali? A ako sa Ti tu páči?

titkovamiriam
autor
8. máj 2007

som bratislavcanka a paci sa mi tu aj ked teraz sa to tu vela rozrasta,pribudaju valke auta.No nastastie mame dom na konci slepej ulicky tak mame pokoj od cesty.Starsie deti su tu na skolach a to je tiez pohoda.Uz aby dokoncili to ihrisko na namesti.a tesim sa na kupanie na sutrovke.

tinasc
8. máj 2007

Ahoj, no tak to sme dve, ktoré sa tešia, kedy už dokončia to námestie. Som zvedavá aké to tam bude. Ja keď som v Ivanke, chodievam s malou na ihrisko k Mikimu do langošárne. Malej sa najviac páčia hojdačky, tak sa stále hojdáme. A na to kúpanie sa tiež teším, aj keď si nie som veľmi istá, či môžem dať malú do takej vody. A kde presne v Ivanke bývate? Zatiaľ sa maj pekne.

maaja
8. máj 2007

ahojte, ja sice nejsom z Ivanky ani Zalesia, ale rada by som 🙂 byvaju mi tam znami a strasne sa mi tam paci ... a ked sme sa rozhodovali kde postavit domcek, tak som lobovala za Zalesie / Ivanku, ale ceny pozemkov nas vyhnali inam ☹

titkovamiriam
autor
9. máj 2007

na sturovej,to je cesta krizom cez dolinu.S tou vodou to asi nebude na sto percent,ale skusim to.na langose chodime aj mi,alebo si spravime prechadzku az ku konom na ranc a to je raj pre deti.No a samozrejme prechadzky na mohylu.

tie ceny su tu priserne,no pred par rokmi to nebolo este take a mama predavala dom v Blave a v Ivanke sme dostavali velky pre vsetkych. 🙂 .Tak sa to dalo zvladnut .

tinasc
9. máj 2007

Ahojte kočky, maaja vitaj. Ja som bývala s rodičmi v bytovkách blízko nákupného strediska. Teraz bývame v Zálesí v rodinnom dome so svokrovcami.
Ale neviem si predstaviť, že by som bývala niekde ďaleko od Ivanky. Som proste zvyknutá. Na prechádzky po Zálesí veľmi nechodíme, Ivka v kočíku nevydrží a na dvore máme hojdačku a pieskovisko, tak sa vetráme na dvore🙂... Alebo v Ivanke na langoše.
A budete sa chodiť kúpať aj s vašim najmenším?

tinasc
9. máj 2007

A ozaj Maaja, odkiaľ si?

titkovamiriam
autor
10. máj 2007

ahpj-no jasne ze ano,neviem ci bude chciet ist do tak velkej vody,ale ak hej tak ano.my ako deti sme sa kupali v kde akej mlake a nikdy na nic nebolo a ja som vodny zivocich.uz vlani hned ako som mohla som bola s mimi na jazere.on spal a ja som sa so starsimi kupala.ked sa zobudil tak som ho nakojila a bolo.

tinasc
10. máj 2007

No jasné, veď aj my ako malí sme sa do kadejakej bačoriny chodili kúpať 🙂 ... len teraz sa o všetkom veľa hovorí a diskutuje... moja malá má trochu problémy s ekzémami, tak neviem... ale aj ja by som sa veľmi chcela chodiť kúpať, len každý ma zatiaľ odrádza... Ivka vodu miluje a verím, že by sa jej to páčilo. 🙂 Aj ja rada plávam. A Ivka by sa aspoň fajnovo unavila 😉 ...

titkovamiriam
autor
10. máj 2007

ked su problemi s kozou neviem no treba to vyskusat,a mozno jej voda vadit nebude. 😉 .Moje starsie deti chodia s bicyklami aj na zelenu vodu no mne je lepsie na sutrovke,obcas tam hrame aj volejbal.Vlani na zelenej najstarsiemu ukradli komlet ruksak/mobil,par drobnych/a jeho kamosovi bicykel. 😠

tinasc
10. máj 2007

no tak to je vždy riziko... a kde na šutrovke je najlepšie miesto? lebo som tam nebola už sto rokov 🙂 ... kedysi sme tam boli pečení - varení 🙂

titkovamiriam
autor
10. máj 2007

ja chodim hned pod bufety pod stromy aby sme neboli na slniecku.

tinasc
10. máj 2007

inak my sme neboli od tej doby ako stúpla voda a potom to bolo dosť nepríjemné kúpať sa, lebo tie rastliny sa plietli pod nohy a to bolo dosť nepríjemné... a hneď bola hlboká voda. A tam pri bufetoch je aká voda? je aj plytšia pre deti?

titkovamiriam
autor
10. máj 2007

jasne tak meter aj pol od brehu sa da stat a pri kraji sa hraju mimi.Dnes som bola na langosoch marek sa tam hojdal prvy raz-na narodky mu kupim hojdacku 😀

tinasc
10. máj 2007

jéj, hojdačku ti môžem len odporučiť... odkedy ju máme, tak sa Ivka len hojdá, čo ja vítam, pretože konečne sedí na zadku 🙂 ... a vydrží sa hojdať dosť dlho. Takže teraz má možností a možností ako a kde sa hrať. Najlepšia je v pieskovisku, piesok má až v plienke 🙂 ... alebo v čapici.

titkovamiriam
autor
10. máj 2007

pieskovisko planujeme na buduci rok v zahradke.dobru noc 🙂

maaja
10. máj 2007

tinasc, som z Budmeric, je to kusok od Senca 🙂

tinasc
11. máj 2007

ahojte 🙂 a dobré ránko,

ako ste sa vyspali? spinkali dobre ratolesti?
Ivka sa doteraz v piesku tiež nehrávala, nevedela sa tam hrať, len nedávno objavila jeho čaro. Niekedy tam vydrží pekne dlho, podľa toho, asi akú má náladu 🙂 .

titkovamiriam
autor
11. máj 2007

je krasne rano a dobre sa spalo tak bude snad pohodickovi den.S kamoskou dame prechadzku asi na mohylu.jej mala sa tam vie vyblaznit a cestou naspat spi ako zabita.

tinasc
11. máj 2007

ahoj 🙂

aj my sme celkom dobre spali, skoro som o malej nevedela.

takže vy chodievate smerom na mohylu? ja som bola dnes s kamoškou v langošárni na hojdačkách skoro dve hodiny. Ivka by mi v kočíku nechcela byť, skoro ma "zjedla" keď videla hojdačku a hneď som ju tam nedala. Potom piesok a tak ďalej.

titkovamiriam
autor
11. máj 2007

ja som tam bola okolo obeda asi hodinku,dali sme si tam s kamoskou kavu,pridala som aj foto na hojdackach.Boli sme aj na zmrzke

tinasc
12. máj 2007

ahoj a dobré ráno,

no ja som sa dostala von až poobede, doobeda von veľmi nechodievam, iba keby bola Ivka veľmi zlá a mrzutá. Ale poobede sme vonku dosť dlho. Som rada, že ju hojdačka tak chytila, lebo už sa mi nechcelo stále za ňou behať 😉

titkovamiriam
autor
12. máj 2007

bre ranko uz sme hore,my ked je pekne sme aj pred odedom aj poobede,marek sa prespi v kociku a ja sa rada prechadzam. 🙂

tinasc
12. máj 2007

ahoj, my sme vstávali o štvrť na sedem... potom pred deviatou som Ivku zbalila a išli sme von, boli sme vyše dve hodiny a teraz spinká, odpadla ani nevedela ako... ani sa jej nečudujem, veď aj ja som unavená, stále len za ňou behať, dávať ju hore - dole na hojdačku, šmyklavku a pod. Potom mi utečie a treba za ňou utekať... Ivka mi vie, vlastne vedela spinkať len doma, takže na obed sme vždy doma, ak nie sme u mojej mamy v Ivanke.

titkovamiriam
autor
12. máj 2007

doobeda sme boli s kamoskou na mohyle a poobede s dalsou kamoskou let tak po Ivanke a este trosku aj na dvore.Marek sa pred chvilou naveceral a zaspal .ja pozriem nieco na nete a mozno aj v telke.

tinasc
12. máj 2007

ahojky,
a malý Ti zaspí sám? Lebo my máme s Ivkou trošku problém, že musíme byť pri nej kým nezaspí. Nehojdáme ju na rukách ani nič také, len pri nej musíme byť kým nezaspí. No a to trvá rôzne dlho.

titkovamiriam
autor
12. máj 2007

no v kociku sa uhojda a vecer ho dam do postielky,zapnem kolotoc,dam mu macinka a za chvilu spi.nemusim byt v izbe a ani aj ked spi doma cez den zaspi sam,je tak nauceny od mala.Dokonca ked ho mame v posteli a chceli by sme aby zaspal s nami tak chce do postielky. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre