Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
@any23
@karinka2105 no kocky idem kupit rozky takze dnes ako vzdy tek medzi 10:30 - 11:00 a kde pri topolovej?
@karinka2105 ahojky budem rada ked sa k nám pridáte 😉
@anieli_1 pre nás môže byť, ale nech si aj @karinka2105 povie kde a kedy jej to vyhovuje 😉
@karinka2105 nie, to je fatranská pri MC 😉 ako prídeš, autom či busom? mohli by sme sa dohodnúť aj tak, že by som ťa o pol 11tej niekde počkala a išli by sme spolu 😉 my bývame pri lipe, a topolová je tak na polceste medzi nami a @anieli_1, oni bývajú pri atletickom 😅
@any23 tak pri lipe by bolo superr
@karinka2105 oki a kde presnejšie? alebo nejaké poznávacie znamenie mi daj 😀 😝
@any23 tak pred tymi potravinami sa mozeme stretnut,a budem mat ccerveny kocik a hnedu budnu
@karinka2105 oki, super 🙂 my máme ružovo-zelený, tešíme sa 😉
@karinka2105
@any23 no kocky tak nas tam pockajte idem sa obliekat aj deti alex medzi tym papa takze kym sa vysuchtame zase 😀 😀 😅
Ahojte vidim,ze tu riesite dr. Oberta,tak mi nedalo nenapisat, mna odrodil a mozem odporucit,odrodil nas za 1,5 hodky 😀
Dobry a ludsky pristup ma aj dr.Lajtman. 😵 a po cisarskom spolubyvajucej na izbe v porodnici sa dost intenzivne venoval dr.Matejka 😵
@cukruska1920 tusim mame gyndosa aj pediatricku tych istych, Obert a Jakubickova 🙂
@yvetulka tiez som na Holecovu pocula chvaly 🙂 . ked som si vyberala pediatra, bola medzi top 3 😀
kocky z Lapasa tu niekto nie ste? 🙂
@danula.ch no sak to najepsie nie 🙂
dadulajda..................ahoj ahoj............. aj ja mam 6 a pol mesacneho synatora........ booze fakt ten cas letiiiii........mi prave trenujeme co najviac byt na brusku,aby sme boli pripraveny lozit......trenujeme pretacanie sa, bo si vzdy maly ptirom drbne hlavu a potom len reve a reve a uz sa boji to robit.........hich.....a prikrmy mu chutia??? moj ich zboznuje... ked uz ho posadm do stolicky a dam mu podbradnik ze ide sa papat, to mi uz jak ryba otvara uusta, no podareny...........
@danula.ch ahoj, aj ja mam dr Oberta ako gynekolog, je uuuplne ze senzi..... vzdy ked k nemu idem sa normalne ze tesim..... 😅 a mi dost pomohol najma po psychickej stranke ked mi robil cisarak 🙂
@danula.ch ahoj,ja tam chodim mam tam babkuu
@dadulajda ........ahoj ahoj............. aj ja mam 6 a pol mesacneho synatora........ booze fakt ten cas letiiiii........mi prave trenujeme co najviac byt na brusku,aby sme boli pripraveny lozit......trenujeme pretacanie sa, bo si vzdy maly ptirom drbne hlavu a potom len reve a reve a uz sa boji to robit.........hich.....a prikrmy mu chutia??? moj ich zboznuje... ked uz ho posadm do stolicky a dam mu podbradnik ze ide sa papat, to mi uz jak ryba otvara uusta, no podareny...........
@yvetulka Cawes, no teda pekne ze zase chori. To zato chces zmenit dr? nieco zanedbala ta byvala? Dufam ze mu neostanu nejake nasledky, alergie na lieky alebo co. Mna tiez dojali od porodu..maly musel ist skor von, lebo som mala zapalenu oblicku. a zistili mi to az na prijme ked som prisla s kontrakciami. A ze musi von, lebo keby cakali do terminu, maly dostane infekciu.
A prikrmujeme od zac.5 mes, lebo maly je kaliber, vazi skoro 8,5 kila. Takze moje mlieko nestacilo. A mrkvu mam zakazanu, davam len zemiak s kadecim a na veceru kase.Aspon prespi prvykrat 4 hodky.potom som s nim furt hore.
@anieli_1 Ahoj, a ked si potom zase zacala brat antik.tak si sa nebala ci bude mala zdrava? ci si nato hned prisla?ze sa uvelebila 😉 A to je riadny skok ze tak rychlo chodil maly. Tak mas oci vsade ked beha. 😀
@meggieerika ano, je proste zlaty, aj sestricka. vzdy aj pokecame o kadecom a odchadzam odial vychechtana ako leco 🙂
@karinka2105 my sa tam ideme stahovat, tak so sa mozeme aj niekedy stretnut, ked pridete pozriet babku. no nie? 🙂
@meggieerika Ahoj, maly je teda dobry jedak 🙂 sledujem ze viac chuti takymto malym detickam ako volakedy. Mozno neskor sa to zmeni, ale teraz co pred maleho postavim, to vypije, spapa, neni problem. 🙂
A maly ti uz sedi? ci chces aby skor lozil. ja som bola uplne vytreta ked sa mi hodil z chrbta nan brusko, potom z bruska na chrbatik a teraz sa vaala ze mu je cela postel mala! 😀 Rit si dviha do neba, a hubou ryje deku co sa nevladze zdvihnut. 😝 nema chybu proste. A prikrmujes zeleninkou ci ovocim? Ja dost studujem aj v knihach a studiach, ze co je lepsie pre deticky, tak davam zatial zeleninku.Zemiak ako zaklad a ku tomu nieco zelene.Karfion, brokolicu a take. 🙂
Neska sme akurat oslavovali ukonceny 6 mesiac tak vam hadzem foto, maly ked zbadal tortu uz aj by jedol. 😀 😀 Som akurat u segry tak som ich odfotila spolu. 🙂
@dadulajda no ja som potom hned prestala ked som mala podozrenie takze som dlho nebrala potom a moje podozrenie sa potvrdilo a mmskoro zinfarktoval cela rodina sa rozhadala nakoniec .....ako ked sme prezili tuto krizu tak spolu uz zostaneme asi navzdy 😀 😀 ale ako je rad ze ju mame vsetko tam islo o to ze sme v jednoizbaku a este asi rok budeme 😒

@anieli_1 hi hi som si nevšimla že si mi napísala 😀