Nové maminky z Nitry
ťažko sa zapája do už rozbehnutých diskusii, tak som sa rozohodla založiť novú....
dúfam že s Davidkom nájdeme nejaké nové kamoššky a kamoššov 🙂
@solnicka_nr kam ci som chodila? pozemok - kupili sme. by sme do leta byvali v SC, predali sme byt a kupili tu pozemok.
kojenie - drz sa. my sme sa zial nekojili - s ani jednym - ale ja by som asi kludne na verejnosti - na tupcov sa mozes vykaslat 😉 aj ked viem, ze to nie je jednoduche 😉
caute zeny.ja som tiez z NR,z Klokociny a tu sa fakt neda prechdzat.je to hnusny kopec,chodniky derave a stale tu fuci vietor.no proste katastrofa.
@solnicka_nr vies co ,proste neriesit.ako som uz povedala,nikto mu nekaze cumiet.ved nic nevidiet,a nerovbis nic take nenormalne.
@slavkav na tu anj ci ste chodili??? To ste na dobrom mieste kupili...... :D aj ja by som tam chcela....
A co kvoli praci ste sa stahovali?
Diky no my sme mali tazke na zaciatku aj sme prikrmovali a teraz uz zase nie......a tak dookola....ale som rada ze stale mam mliecko....... 🙂
@mitka2007 Noooooo presne!!! Tusim nikomu sa tu nepaci.........u mna je to tym ze som z chrenovej..... 🙂 🙂 🙂 a nejak si tu neviem zvyknut.......radsej chodim na cermansku stranu kocikovat tam to aspon trochu poznam kedze som tam chodila na gympel...... 🙂
@nicky655 tak tak......a sak to je len take neprijemne ale inak to mc neriesim.... 🙂
@lydulka pravdepodobne v stredu budem na chrenovej....doobeda pojdem na krv k lekarke a potom okolo obeda mozme ist von... kedy chodievate s malou?
ahojte kocky mozem sa k vam este pridat az teraz som si vsimla ze je tu novsia tema o mamickach z nitry.....ja mam skoro pol rocnu slecnu Nikolku a synAlexko bude mat v 2.3 dva roky byvame na chrenovej a kolkokrat tiez nemam s kym ist von 😒 v pondelok sa chcem ist popytat do skoliek ci by mi vzali maleho od septembra tak som zvedava co mi povedia 😀
@solnicka_nr na aku anj? boze, ja som asi nechapava 🙂 ale som si nieco neprecitala? ci myslis Helen Doron? tam nie. chodim na anj so starsou do chichiworld, so synom nie. a ano, manzel robi vo vrabloch, tak sme sa stahovali.
@slavkav v Riveri je aj aj som citala na nete.........tak tam ci ste nechodili...a kolko ma mala? a kde to je?
@solnicka_nr aha, o tej anj neviem nic, my chodime iba plavat http://www.hviezdica.sk/ a tam anj nie je.
@solnicka_nr ja by som radsej byvala na Chrenovej ako tu hore.
ahojte nitranky / nitrančanky 😀 ja som tiež z NR, tiež "nová" maminka. Moja Natálka bude mať 19-teho 3 mesiačiky 🙂 ja bývam na Chrenovej, nečítala som všetky - aj keď len tri strany - je tu niekto aj z Chrenovej?
tak som mrkla, vidím že riešite plávanie a "zábavu" s detičkami. ja by som tiež chcela chodiť s malou plávať, tu v NR je to tuším len v Riveri - Hviezdica, ja som na nich počula len dobré, žiadne problémy s vodou. A chcela by som chodiť aj cvičiť, na Klokočke v športovej hale cvičia s detičkami už od troch mesiacov, tak by sme chceli začať onedlho tam chodiť.
ale zdá sa mi, že tu máte väčšinou už väčšie detičky, či zle som si všimla?
ahojte,ja som z nr,no prechodne byvam vo vrabloch,ale chodim sem na tyzden,kazdy druhy
mam 20 mesacnu slecnu
a tiez nemam skym chodit von,takze ak by ste sa niektora nudili zajtra tak sa ozvite🙂
@karinka2105 to musi byt dost narocne kazdy tyzden inde...........mo alex ma 22 mes
@anieli_1 je ale mm mi robi v cr,a byvat u svokrovocv mi na tyzden staci🙂) a pak zase domkov
@karinka2105 a kde tu v nr byvas?
@anieli_1 no mojji rodicia tu byvaju,ale na klokocine
my zatial byvame pri Okanika. a ja mam 5r dievca a 11m syna
@karinka2105 ale tak nevadi sem tam sa ti hadam podari dost k nam dole 😉 mne s dvoma sa uz tazsie chodi niekam dalej ale tak mozno sa aj mne podari tam trafit 😀
@anieli_1 tak po chrenovej som sa este nemotala,tak do pondelku som tu a pak pridem az 1.2
tak keby dovtedy mas cas tak s aozvi vybehneme trosku von,
tak jasne s 2 je to tazsie
@karinka2105 tak ked sa teraz dohodneme s bavbami tak dojdi 😉

@slavkav jeeeeej to je super lokalita!!! Mali ste pozemok?