November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
tehuľky som rada, že ste ma medzi seba prijali......fajn som si dnes s vami pokecala.....aj som vás pobavila 🙂 🙂 🙂 .....dnes som v robote urobila veľké nič, tak radšej už utekám domov k mojej cicuške.......krásny zvyšok dňa....pa,pa 🙂 🙂
leninka75 - nekrvacala, len pred otehotnenim som brala duphaston cca 9 mesiacov a lekarka mi ho nechala aj teraz... ty si krvacala?
o minibazare som pocula, lenze ked som to pozerala dost veci co baby predavaju su velkost 38 a ja som mala normalne 40 a teraz 42 ☹ hrozne citim sa ako FIONA zo SHREKA 😀
su rozne typy - viem že citlivejsie reaguju aj vtedy ked sa babo nenadýchne niekolko sekund /presne neviem kolko/ čo je ale este pri babatkách normálne že majú trosku prestávky pri dýchaní
ja kávu nepijem - mam problém aj ked ju uvarím - z jej prenikavej inak omamnej vone pre mna
inak baby ja ked som cakala ninku pred 6 rokmi - tak som ledva u nas zohnala tehu rifle - a mam ich este v skrini - ale ja ich nebudem nosiť - bo ked ich vytiahnem tak zakaždým mám záchvat smiechu- že 36 sú ale tie rifle boli velké aj mojej mamine a ona je o 26 kilo tazsia odo mna. 😀 😀 😀
wiwi, ja mam tiez rovnaku velkost, ale na mimibazari je toho dost aj vo velkosti 42, pozerala som dnes, chystam sa objednat nejake gatuse
wiwi ale aj také čísla majú nie? a tie stránky so špeci tehu oblecením si nekukla? to nemáš este vela že 40 -
wiwi a iné lieky okrem duphastonu neberieš - to si mala na upravu cyklu?
ja som trochu mimo - to tá PN - wiwi ved ty uz mas tehu rifle 😅
ahojte
ja som sa dnes vybrala k dr a ta na mna kuka ze co tam xcem...som sa kopla o jeden den, som myslela ze dnes je 22.4. 😅 😀 😀 tak zajtra to musim absolvovat zas 🙄
zajtra pojdem pozret nejake tehu rifle 😵
idem si lahnut, potom si vas docitam 😉
baby, akurat som volala zubarovi a ze mame narok na dve prehliadky za tehotenstvo - a prva je v 1.trimestri! no este ze som zavolala, lebo mne 1.trimester za 10 dni konci 🙂
moncika 🙂 to bolo milé - si nedočkavá
noooo aj ta stranka mimibazar.sk je celkom fajn, ale ja sa strasne bojim kupit nohavice, ze mi nebudu dobre.... 😒
hviezdicka to ja tiez vzdy rozmýslam, či by mi to oblečenie bolo dobré - tak ja len také kupujem ako teraz napr. školskú tašku som si tam vyhliadla pre ninku
ked v obycajnych obchodoch úre tehule su tie nohavice straaasne drahe 😠
zuzananinka - hej na upravu cyklu a este mam PCO.....iné lieky neberiem....
na minibazare maju aj cisla 42 len ich tam bolo menej.. no dnes uz je asi viacej.. Ale tiez je asi lepsie si to vyskusat..
Baby a davate si kyselinu listovu?
ja ju beriem uz skoro pol roka 🙂
ja beriem calibrum babyplan, do konca 3. mesiaca mi ho dr kazala brat
baby, utekam z roboty, prajem vam krasny dnik!
no je beriem duphaston, ascorutin, magnézium, kyselinu listovú + bonus injekcie od hematologičky
ale mam aj calibrum - no ten sa mi stále podarilo dať do wc tak ten už ani neberiem
hviezdička a ty si PN? Vsak tebe je tak zle stále?
ja tiez beriem kyselinu listovu a este mi hovoria, ze je dobra materna, ale to sa dava asi neskor. ze?
wiwi maternu nejak nemám v povedomí - ja som ju asi brala už ked sa mi malá narodila - ale nie som si istá či to bola materna - no zatial pa pa dievčatá prišli moji zo školky aj zo zmrzliny
ahojte, bola som dnes na poradni, usg mi bude robit az o mesiac ked budem v 12-13 tyzdni 🙂
inak ma vysetril a ze je vsetko ok. a ze je babo primerane velke tyzdnu 🙂 🙂 a aj vysledky z krvy ze mam dobre 🙂
tak som rada 🙂
misinn - tak som rada .-) myslim na vas 😉
Ahojte..este som vas nedocila, ale vidim ze sa fakt cinite 🙂
Ktosi tu riesil brusnice v tehu....kludne mozte, ale namiesto Urinalu, by som si vybrala nieco kvalitnejsie....alebo len brusnice ako cajovinu, pripadne spominany dzusik 🙂 Trosku sa okolo toho obsmietam, kedze pracujem v lekarni 😀 aj ked vacsina z vas patri k skolstvu, ako som zaregistrovala.... 😉
Materna sa premenovala na Centrum materna a je to jeden z kvalitnejsich pripravkov, este je velmi dobry Femibion 800{na zaciatok} a 400{po 1 trimestri} 😉
Jaaaj a velmi ste ma potesili tymi fotkami brusiek, zo mna sa manzel dnes smial, ze mam brusko ako v 5mesiaci....ale ukazala som mu vase fotky a hned sa ukludnil 😀 😎
Zatial tehu nohavice nenosim, ale uz sa to blizi....inak, ja som si prve tehu oblecko kupovala v Polsku, vyslo ma na polovicu ako keby som ho kupovala v KE 🙄
monika0001 dakujem, ja tiez na teba myslim a citam si kazdy den tvoj profil aby som vedela co mas nove 🙂 🙂
Caute, tak ste sa tu krasne rozpisalil skoda ze nemam cas s vami chvilu posediiet, pretoze sa musim s dcerkou ucit, ale cca za 30 min. som tu. Zatial caute.
ahojte yesno, aj som pracovala v lekarni, ale uz som sa tam cez 5 rokov neukazala tak som pomerne mimo 😒 , aj ma to stve lebo neviem ako sa zaradim spat do profesie 😒 ...po tolkych rokoch budem tupa ako slak
kde ste kto? 😕

no presne zuzi..............už som aj našla taký za 40 eur.....čo sa mi zdá celkom dobrá cena 🙂 ............