icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

monika0001
autor
22. apr 2010

misinn - ahoj !
Nemám nič nové okrem modrín na rukách po injekciách.. 😀 😀 😀 😀 a práve ideme urobiť ďalšiu modrinu..
tak neskôr Ťa ešte kuk ... 😉

monika0001
autor
22. apr 2010

zuzi - ja ale nie som tehu..

liana189
22. apr 2010

ahojte tak ja som tu nová 😉 ...a som rada ze konecne viem ako sa citia ine zeny prave v mojom obdobi 😀 😀 😀 ale inak nech sa vam vsetkym uz ulavi co vam byva zle,lebo mne klop klop este nebolo.....ale zevraj ked nebyva zle bude chlapec a ja by som tak strasne chcela babiku... 😝 😝

misinn
22. apr 2010

monika, jaj tak myslim na teba aby ta to tak velmi nebolelo ☹
v pondelok ides na testy, dufam ze ta prekvapia, lebo ako vidim nedavas tomu velke sance, tak bodaj by si sa mylila 🙂

stipkat
22. apr 2010

Ahojte! Ja som tu tiez nova. Cakam prve babo a som rada, ze sa to konecne podarilo. Trvalo nam to 2,5 roka, ale otehotnela som prirodzenou cestou. Beriem sice Duphaston na udrzanie plodu, ale dufam, ze vsetko dopadne dobre a narodi sa nam pekne zdrave babo.
Liana, mne tiez nastastie nebyva zle a dufam, ze to tak aj ostane.

zuzananinka
22. apr 2010

monika ja viem moja - ty si začinala temu - je mi to luto ale aj ja verím, že v pondelok to budu dobré správy.

liana189
22. apr 2010

stipkat tak to je super ,ze aspon nam nabyva zle... 😖 my sme s priatelom planovali vyse tristvrte roka,uz som si pomaly myslela ze nieco so mnou nie je v poriadku ale tak nastastie sa podarilo 😀 😀

liana189
22. apr 2010

a inak co vam pise v tom riadku ze v ktorom ste tyzdni,to vam sedi,lebo ja by som mala byt v jedenastom a nie 12 tyzdni sa mi to nejak nezda.. 😕 😕

misinn
22. apr 2010

jeziiis ja mam strasnu chut na nieco kysle,...asi na kyslu kapustu 😖 velmi velmi velku chut mam 😀
inak vitam nove tehulky 😝 😀 😀

jonki
22. apr 2010

liana konik rata zacate tyzdne...mne to sedi..napr. ja som tehotna 9tt a 4dni a teda podla konika som 10tt 😉 vraj sa to takto rata normalne...pre mna to bola tiez novinka 😉

leninka75
22. apr 2010

liana, mne pri prvom nikdy nebolo zle a mám dievčinku 🙂 🙂 🙂 🙂

stipkat
22. apr 2010

Aj mne to rata dobre. Podla ultrazvuku v 10. tyzdni by som dokonca mala uz dnes 12. tyzden koncit. Ale kramovy datum nepusti.

stipkat
22. apr 2010

Tak to si ma leninka potesila. Moj manzel chce strasne dievcatko. I ked vsetci usudzuju, ze to bude chlapcek. Mozno je to iba ich prianie, aby sa mal sestrin maly s kym hrat, lebo doteraz mame v rodine iba same baby.

leninka75
22. apr 2010

stipkat, ja by som rada aj druhé dievča.....len ti mám teraz tucha, že teraz to bude asi chlap jak vyšitý........no uvidíme na sone, ak sa bude teda chcieť drobček ukázať 🙂 🙂 🙂 .......

cukruska1920
22. apr 2010

Ahojte....tak sa opat hlasim..som sa dostala na net tak ze vam napisem... asi si na mna nikto nespomina ked moc neprispievam ze?? 😅 ako sa mate?

stipkat
22. apr 2010

Leninka, moja segra mala dve tehotenstva a obidve boli uplne ine. No napriek tomu ma doma dve baby. Takze to, ze sa citis inak, este neznamena, ze to bude chlap. Ved uvidis, ak sa bude chciet ukazat. 🙂

stipkat
22. apr 2010

Utekam na obed. Dufam, ze v jedalni uvarili nieco dobre. Zatial sa majte tehulky! 😉

catrin1
22. apr 2010

cukrus ja si ta pamatam.. 🙂 ..ako sa vam dari..babatko ta poslucha?vsetko o.k?

cukruska1920
22. apr 2010

ahoj ..he...som rada ze aspon niekto...nechodim sem casto lebo mame pokazeny notebook a nema ho kto zaniest do servisu 😀 no mame sa dobre.. naposledy malo mimi 5 cm a termin porodu mi posunul na 25. oktober tak som zvedava ale myslim ze sa to bude este pohybovat

catrin1
22. apr 2010

cukrus super ze je to o.k..viem ze si bola v nemocke..a dufam ze to dotiahnete do uspesneho konca... 🙂

leninka75
22. apr 2010

fíha cukruska 5 cm!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 .....

pravdu máš stipkat,............všetko sa ukáže na sále 😀 😀 😀 😀 😀

catrin1
22. apr 2010

aj ja uz bi som chela vidiet babo..ale ja az na buduci piatok..s auz neviem dockat... 😵

ollako
22. apr 2010

Ahoj babule ja som dnes uplne nemozna, len spat a spat a k tomu Petko nejak furt kaka, nuz ale ked on len tekutu stravu chce, a nic tuhe, tak co mozem cakat, a mlieka by vypil za vagon, no uz ma stve, stale mam stresy, ked mu idem dat nieco papat, ze zase to nebude jest.
davam si prave nejake ovocie, vitaminy pre bobuliatko 😵

cukruska1920
22. apr 2010

leni...hej... a ty si bola na sono? kolko meralo?

catrin...to dufam aj ja 🙂

janulienocka77
22. apr 2010

ahojte baby 🙂
tak vcera som bola na svojej prvej poradni a mam uz aj tehotensku knizku 🙂 krv zatial v pohodicke, babatko presne zodpoveda dnu podla PM a rovnako aj podla ultrazvuku a od hlavicky po zadocek ma 6 cm 🙂 ma dve nozicky, rucicky a srdiecko bije o106 🙂 dnes som bola opat na krv na tripple test, o tyzden mam volat pre vysledky, tak dufam ze to bude pokracovat tak ako doteraz a vsetko bude bez problemov. A este mi meral aj NT, a to mam 1,3, co je zevraj v pohode, tak verim 🙂
drzim aj vam palceky nech co najskor uvidite svoje mimco 🙂 rastu ako z vody ;)

madeline
22. apr 2010

janulienocka - gratulujem, ja mam poradnu o tyzden, tak tiez dufam, ze je vsetko ok 😉

monykaaa
22. apr 2010

caute baby
tak my sme pred vcerom skoncili v noci na pohotovosti,
zacala som krvacat tak sme sa lakli a uz aj sme s polovickou bezali.
inak cira katastrofa, lekar ma dobre ze nezabil ze sme prisli,
bol podrazdeny a ani sa na mna nepozrel,
nic mi nevysvetlil, iba povedal, ze je to v poriadku. Inak to vysetrenie bolo ako za trest,
horsie som fakt nezazila, myslela som ze odidem po 4. spravil aj utz a moj drahy prvy krat videl nas maly zazrak 🙂
no a aby toho nebolo dost este som dostala ja nejaky zapal, mykozu ci co to je a uz je to take ze si nemozem
poriadne ani sadnut :(
moja lekarka mi vravela ze jedine co mozem su tobolky feminela vagi C, ale vobec mi to nezabera. neviete poradit
aspon dake sedacie kupele, nieco co neuskodi babu?

catrin1
22. apr 2010

monyka a tantum rosalgin vyplach sa nemoze??skus si zistit..mne to zabralo vzdy...

cukruska1920
22. apr 2010

baby beriete niektora uz femibion 400? ja som si to vcera kupila...drahe jak fras...skoro ma porazilo...ale neviem ci mam brat talbletku naraz s tym DHA? neviete?

janulienocka77
22. apr 2010

madeline neboj, dolezite je hlavne mysliet pozitivne 🙂
monykaaa ja som mala mykozu raz a jedine co mi na to zabralo tak bol odvar z rumanceka, a takym polovlaznym, az studenym, som sa rano aj vecer utierala, a vecer som este namocila bavlnenu latku a nechala som si chvilku taky obklad. babatku to urcite neublizi, pretoze rumancekovy caj je vhodny aj pri tehotenskych nevolnostiach, vyskusaj, mne to pomohlo 🙂 drzim palce nech sa toho co najskor zbavis, nie je to prijemne :(