November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
dakujem baby,kedze zahrada je moja vasen a som aj od fachu...nooo,je to vysledok mojej prace a prace jedneho kolegu 😉
hviezdicka,ja by som zasa bez zeleninky nevydrzala...ako taka koza roza 😀
a ano nas domcek,pat rokov byvame v nom sami,mame sice psika,ale bolo to take,ze som si casto hovorila,ze naco nam to vsetko je,ked nemame to najcennejsie...a uz teraz mame a duuuuuuuuufam,ze to cele klapne k spokojnosti 😉
leninka,klidas prid,ozvi sa 🙂
monykaaa,uz teraz klidek potrebujes,nic neboj 😉
catrin,tak potom hej,ruky prec od neho 😕
baby mam otazku...ako je to s tvarohom....takym tym domacim...moze sa v tehu? lebo my mlieko na tvaroch nechame skysnut a potom iba zohrejeme, teda neprevarame
jasti mate nadhernu zahradu...a ten novy obklad na dome je uuuuplne nadhery 😉
ahojte baby 🙂
citam, ale nestiham pisat 🙂
hviezdicka...aku trombofilnu mutaciu ti zistili, ze budes brat fraxiparin?...a minule, ked si ho pichala, tak aj tak nepomohol?
...ja som bola na hemato pred 2 tyzdnami a mala som fibrinogen uz 6,2, ale ostatne parametre v norme...inak som nejake hetero...ale vraj klinicky nevyznamne .-(
jasti veru len dufam ze ma ten obert zobere...zajtra mam volat ci ano alebo nie... 🙂 ..a inak fakt krasne to mate doma...teraz som kuk album..parada... 😵
ahojte po dlhsej dobe sa hlásim. . včera sme boli na poradni, 11tt+3 a máme 47mm. Tak rastieme normalne len o tyzden mame posunuty TP podla sona lebo som "neotehotnela v strede cyklu ale na konci" 😉
a vy čo nove ako sa mate?
ahoj grelu, mam mutaciu MTHFR, potom nejake faktory - hetorozygot, neviem teraz presne a nechce sa mi postavit z postele 🤐 😉 , pichala som si clexane a aj tak nepomohlo... zmenila som doktorku a ta mi teraz zatial nic nedala 😖
kvetinkaaaa... majuska a ty cakas uz druhe babatenko? jeej tak gratulujem.. tak dufam ze vsetko dobre dopadne a budeme mat rovesnikov 😉
ahojte babulky....nestiham citat 😉 ..ha ha musim sa "pochvalit"..som dnes 1x vygrcala obed a taky mnamky bol 😉 ...ozaj ten pas mam aj ja, je to vazne kus trickoviny, jeden som si kupila v CA za 9€..a dalsie 3 som si usila z triciek ktore ma uz nebavili, takze teraz mam aj kvetinkovy 😀 a vyzera suuuuper 😉
ahojte...vy sa teda fakt cinite, nestiham 🙂
ja idem prvy krat k dr az bud. tyzden v stredu, pri Jakubovi som chcela utekat hned, ale doki ma ukludnila, ze mam cakat este 2 tyzdne...tak si teraz davam nacas...verim , ze je vsetko ok, lebo je mi stale zle, vsetky podprdy su mi tesne a brusko rastie kazdym dnom opreteky.. 😝 😀 ....dnes som stretla jednu znamu a ona na mna "paneboze, ty si uz v ktorom mesiaci????" a ja ze v tretom...jasne, ze mi neverila 😀 😀 😀
....nastastie nevolnosti pocas dna ustupili, ale vecer je to dost zleeee, strasne mi vadia pachy, hlavne v kuchyni...takze teraz tam sefuje manzel 😎
jasterica...rozmyslala som, odkial poznam tvoj nick a az foto zo strechy mi vratilo pamat....tvoju zahradku som nasla ako prvu, ked som pred necelym rokom hladala inspiracie pre tu nasu minizahradku a doteraz ju mam v ociach 😵 😉
ahojte uz mam aj ja tehu rifle 😵 stali 16,90 €. cele mesto som s mamou pobehala a nikde nebolo mozne ix zohnat, ziadny obxod pre tehulky tu nemame a v obxode s kocikmi a vecami pre kojencov je toho malo na vyber (same giganticke rozmery akokeby pocitali s tym ze kazda tehula tak priberie 😅)
bola som na tej endokrinologii a zvysili ma davku liekov, babo si bere viac z mojej stitky. nemate tu niektora problem so stitnou zlazou?
som tu na skok, ruti sa mi domov muz tak sa idem upravit 😝 😀
jastericka.. mate krasnu zahradu a rodinny domcek... 🙂 to je moj sen mat takyto ked vyrastiem 😀
ahojte 🙂
trosku sme oslavovali,muzik ma dnes narodky,takze...ale ja len nealko 😀 😉
jonki,ten obklad sme davali minuly rok,ked nam po 4 rokoch stavba ´sadla´a objavili sa puklinky...jednym vrzom pri tahani novej fasady som si toto vymyslela...a muz odobril 😀 😉
catrin,ale ved snad ta vezme...obert je tusim na kmetkovej,ze? 😉 a dik inak 🙂
vesno,tak si mala inspiraciu?inak,podprdy su uz aj mne pomaly male ,no ine nie...mne to akosi dohora ide...dufam,ze neskoncim ako pamela anderson 😀
moncika,ja som mala problem so stitkou...brala som homeo,myslim,ze to velmi pomohlo 😉 byvalo mi zle,hned som sa zadychavala,zvyseny tep a pocit,ze mi srdce z hrude vyskoci,nemohla som spat...klop-klop,homeopatika zabrali,ine lieky som nebrala 😅
wiwi,dakujem a ved si uz velka a kazdy sen sa da splnit 😉 su ludia,ktori poradia,ako na to 😉 aj moj muz akurat k nim patri 😅
jasti hej na kmetkovej je... 🙂 ...ja bi som tiez raz tak chcela mat zahradku porobenu ale mi sme este len v stadiu stavania domu..takze to je este dalekooo... 🙂
yesno22, aj ja musím už asi 5 mesiacov s tým mojim synáčikom byť, kým nezaspí a často sa pri ňom vydriemem. A tiež mi to vadí, ale zdá sa mi, že teraz mu to aspoň trvá trochu kratšie (do 10-15 min) ako predtým.
Ollako, aj môj má také horšie obdobie v papaní, ale netlačím na neho, lebo by to aj tak nepomohlo.
Monykaaa, nezávidím tú pohotovosť. Ste fakt na nejakého hnusáka narazili. Radšej na neho zabudni a v budúcnosti sa mu vyhni. Zbytočne sa ním zaoberať. Ale aspoň ste mali ultrazvuk. 🙂
Cukruska, koľko stojí ten Femibion? Ja som brala minulý rok 800-ku ale prestala som s tým, lebo to bolo tiež drahé pre mňa - od 11 do 13 eur. 😖
Ja som tiež za bratie tých umelých doplnkov stravy. Radšej veľké dieťa ako s vadou, ktorej sa dalo zabrániť, alebo ja napr. bez zubov. 🙂
Jonki, tak paráda, že to prešlo aj bez atb. 🙂
Inak, ja, keby som nemala pripomienky v mobile, tak ten duphaston dosť často zabudnem brať - hlavne večer.
jasterica, tak ty máš teda inú záhradku! Paráda! Aj havka máte pekného. 🙂 A ja viem, že tie babské predpovede ohľadom pohlavia podľa všeličoho sú len 50:50 😀 Ja chcem mať napr. chlapca, takže ak sa nejaké povedačka na chlapca nehodí a mám ten "príznak", tak to neberiem, a keď sa hodí, tak sa toho držím. 😀 Ja nemám ale žiadneho tušáka, čo to bude, len to moje želanie.
zuzananinka, aj mne teraz chutí citrónová zmrzlina a to som ju mala rada naposledy v detstve. 🙂
jonki, ja si myslím, že tým zohriatím sa snáď zničia nejaké zlé baktérie v tvarohu. Nepočula som, že by domáci tvaroh mohol vadiť.
dobré ránko tehuľky!!!!............ráno je síce studené, ale vyzerá to na krááááááááásny deň!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ............
tiež užívam vitamíniky od Jamiesonu pre tehošky 🙂 🙂 🙂 ........aj pri prvom som ich papala a dcéra bola taká akurátna 3500 g 😉
jasterica, krasna zahradka 😉 , m tiez este len staviame, ale tujku od susudov sme si uz nasadili, aby rastli 😀 ....mame taky kopcovity teren, tak potom si dam poradit, no tiez to zrejme potrva, minimalne do buducej jari
a pekne ranko prajem
ja som brala tiez vitaminy pri Petkovi, pred otehotnenim a prvy trimester calibrum baby plan a potom ten calibrum mami, tusim a petko mal 3980 a ja som ho nedokazala porodit, na moju uzku panvu to bolo vela ☹ , tak potom akutny cisarsky 😒
teraz som si zadovazila, len kyselinu listovu, a j to si ju dam raz za tyzden nejak na to vzdy zabudnem 🤐
Ahojte v pondelok som prišla z nemocky. Bola som hospitalizovaná kvôli tomu vracaniu. Už to bolo zle. Aj pol hodku ma ráno na prázdno nadrapovalo a telo mi nič neudržalo. Tak si ma tam nechali. Je mi o 50% lepšie.
moniqe tak nakoniec si predsa musela do spitala, hlavne , ze ti je uz lepsie, hadam to tak aj zostene ved uz budeme mat prvy trimester z krku 😵
DOBRE RANKO!
mne sa dnes vobec nechce varit, zatial mi nic nepride na chut, inak vcera vecer mi bolo zase strasne, zda sa mi, ze mi je horsie a horsie, nechapem 😒 ,navyse sun vstal uz o pol siestej a mne sa chce uz teraz spat, dobra sprava je, ze mi ho od septembra beru do skolky(v oktobri bude mat tri roky)mam z toho obavy, lebo je odmalicka narocny, ale keby si zvykol, tak by to bolo super, ved on ma deticky rad a doma sa uz tak nudi,tak dufam, ze si trochu zvykne do mojho porodu 😵
mimochodom moniqe super, ze Ti je lepsie a ako to vydrzala mala a Ty bez nej?
dobre ranko tehulky...
moniqe....tak super, ze ti je lepsie!
aj mne je este stale kazdy vecer zle 😖 ale uz len nieco vyse tyzdna a 1. trimester za nami, tak dufam,ze sa to zlepsi!
moncika, ja mam tiez problem zo stitnou zlazou,
mam vysoke protilatky proti stitnej a tak moja lekarka mi predpisala v tehu 25 mg tyroxinu.
pekne ranko 🙂
chrumkam krekry a pijem zeleny cajik,rano som nic nemohla dostat dos seba 😕 negrckala som,ale mam pocit zaludka na vode 😕 nic mi nesmakovalo,ale uz je lepsie... 🙂 vlastne ja som za cely cas tehu grc len raz...asi pred mesiacom 😲
catrin,tak staviate?a kdeeeeee? 😅
ollako,aj vy staviate? 😉 tujky su prima,spravia krasnu zivu stenu a oddelia priecelie od susedov...ale lepsi je este cupressocyparis,rastie velmi rychlo a aj sa dobre tvaruje... 🙂 ved ked budes chciet,poradim ohladom zahradky 😉
moniqe,dufam,ze to bude uz len lepsie a lepsie...asi si vybrala dost infuzok... 🤐
kaminka,drobca das do skolky a bude si uzivat miminka 😉 pekne nacasovane 😉
aduliak,tebe vecer tazko byva? 😕
monique, juj, teraz pozeram, ty si bola v nemocnici? :((
ale hlavne ze je ti lepsie, drzim palceky aby to zmizlo uplne.
my sa tiez uz citime o kus lepsie tak dufam ze to zase nezakriknem.
jasterica o to nam islo nech susedia moc necumakuju do dvora, su taky sebecki, oni by on nas chceli tak bujaciny a ked chceme nieco my od nich, tak nie su ochotni, tak sa s nimi akurat pozdravim a kaslem na nich a nemusia mi cumakovat do dvora, lebo oni sa hned na urady chodia vypytovat... ked sme zacali stavat, tak boli lepsie informovani ako my, o nasej stavbe, susedom daju aj nahliadnut do projektov, tak nam zacali vycitat, nejake veci na konani a recitovat paragrafy, a tie zo stav. uradu len cumeli 🙄 ale nastastie to nehrotili a mame vsetko tak ako treba, tak sa chytali kazdej slamky, nechceli aby sme tam stavali, lebo vrajh tam budu mat vacsi ruch...no vykecala som troska mimo temy tak sorrac 😝 😀
jasterica pozerala som ten cupressocyparisa vyzera to dobre, este to ukazem muzovi a uvidime mozno si to najde svoje miesto 😉
monique.....fajn, že ti je lepšie 😵 😵 😵
tehuľky, nemáte teraz problémy s trávením??? .......myslím tým zapchu, nafúknuté bruško ......

mony a ty si mu nič nepovedala? -