icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

zuzananinka
22. apr 2010

mony a ty si mu nič nepovedala? -

jasterica
22. apr 2010

dakujem baby,kedze zahrada je moja vasen a som aj od fachu...nooo,je to vysledok mojej prace a prace jedneho kolegu 😉

hviezdicka,ja by som zasa bez zeleninky nevydrzala...ako taka koza roza 😀
a ano nas domcek,pat rokov byvame v nom sami,mame sice psika,ale bolo to take,ze som si casto hovorila,ze naco nam to vsetko je,ked nemame to najcennejsie...a uz teraz mame a duuuuuuuuufam,ze to cele klapne k spokojnosti 😉

leninka,klidas prid,ozvi sa 🙂

monykaaa,uz teraz klidek potrebujes,nic neboj 😉

catrin,tak potom hej,ruky prec od neho 😕

jonki
22. apr 2010

baby mam otazku...ako je to s tvarohom....takym tym domacim...moze sa v tehu? lebo my mlieko na tvaroch nechame skysnut a potom iba zohrejeme, teda neprevarame

jasti mate nadhernu zahradu...a ten novy obklad na dome je uuuuplne nadhery 😉

grelu
22. apr 2010

ahojte baby 🙂

citam, ale nestiham pisat 🙂

hviezdicka...aku trombofilnu mutaciu ti zistili, ze budes brat fraxiparin?...a minule, ked si ho pichala, tak aj tak nepomohol?

...ja som bola na hemato pred 2 tyzdnami a mala som fibrinogen uz 6,2, ale ostatne parametre v norme...inak som nejake hetero...ale vraj klinicky nevyznamne .-(

catrin1
22. apr 2010

jasti veru len dufam ze ma ten obert zobere...zajtra mam volat ci ano alebo nie... 🙂 ..a inak fakt krasne to mate doma...teraz som kuk album..parada... 😵

kvetinkaaa
22. apr 2010

ahojte po dlhsej dobe sa hlásim. . včera sme boli na poradni, 11tt+3 a máme 47mm. Tak rastieme normalne len o tyzden mame posunuty TP podla sona lebo som "neotehotnela v strede cyklu ale na konci" 😉

a vy čo nove ako sa mate?

hviezdickamaria
22. apr 2010

ahoj grelu, mam mutaciu MTHFR, potom nejake faktory - hetorozygot, neviem teraz presne a nechce sa mi postavit z postele 🤐 😉 , pichala som si clexane a aj tak nepomohlo... zmenila som doktorku a ta mi teraz zatial nic nedala 😖

ivanelka
22. apr 2010

kvetinkaaaa... majuska a ty cakas uz druhe babatenko? jeej tak gratulujem.. tak dufam ze vsetko dobre dopadne a budeme mat rovesnikov 😉

antonia1
22. apr 2010

ahojte babulky....nestiham citat 😉 ..ha ha musim sa "pochvalit"..som dnes 1x vygrcala obed a taky mnamky bol 😉 ...ozaj ten pas mam aj ja, je to vazne kus trickoviny, jeden som si kupila v CA za 9€..a dalsie 3 som si usila z triciek ktore ma uz nebavili, takze teraz mam aj kvetinkovy 😀 a vyzera suuuuper 😉

yesno22
22. apr 2010

ahojte...vy sa teda fakt cinite, nestiham 🙂
ja idem prvy krat k dr az bud. tyzden v stredu, pri Jakubovi som chcela utekat hned, ale doki ma ukludnila, ze mam cakat este 2 tyzdne...tak si teraz davam nacas...verim , ze je vsetko ok, lebo je mi stale zle, vsetky podprdy su mi tesne a brusko rastie kazdym dnom opreteky.. 😝 😀 ....dnes som stretla jednu znamu a ona na mna "paneboze, ty si uz v ktorom mesiaci????" a ja ze v tretom...jasne, ze mi neverila 😀 😀 😀
....nastastie nevolnosti pocas dna ustupili, ale vecer je to dost zleeee, strasne mi vadia pachy, hlavne v kuchyni...takze teraz tam sefuje manzel 😎

jasterica...rozmyslala som, odkial poznam tvoj nick a az foto zo strechy mi vratilo pamat....tvoju zahradku som nasla ako prvu, ked som pred necelym rokom hladala inspiracie pre tu nasu minizahradku a doteraz ju mam v ociach 😵 😉

moncika15
22. apr 2010

ahojte uz mam aj ja tehu rifle 😵 stali 16,90 €. cele mesto som s mamou pobehala a nikde nebolo mozne ix zohnat, ziadny obxod pre tehulky tu nemame a v obxode s kocikmi a vecami pre kojencov je toho malo na vyber (same giganticke rozmery akokeby pocitali s tym ze kazda tehula tak priberie 😅)
bola som na tej endokrinologii a zvysili ma davku liekov, babo si bere viac z mojej stitky. nemate tu niektora problem so stitnou zlazou?

som tu na skok, ruti sa mi domov muz tak sa idem upravit 😝 😀

wiwi22
22. apr 2010

jastericka.. mate krasnu zahradu a rodinny domcek... 🙂 to je moj sen mat takyto ked vyrastiem 😀

jasterica
22. apr 2010

ahojte 🙂
trosku sme oslavovali,muzik ma dnes narodky,takze...ale ja len nealko 😀 😉

jonki,ten obklad sme davali minuly rok,ked nam po 4 rokoch stavba ´sadla´a objavili sa puklinky...jednym vrzom pri tahani novej fasady som si toto vymyslela...a muz odobril 😀 😉

catrin,ale ved snad ta vezme...obert je tusim na kmetkovej,ze? 😉 a dik inak 🙂

vesno,tak si mala inspiraciu?inak,podprdy su uz aj mne pomaly male ,no ine nie...mne to akosi dohora ide...dufam,ze neskoncim ako pamela anderson 😀

moncika,ja som mala problem so stitkou...brala som homeo,myslim,ze to velmi pomohlo 😉 byvalo mi zle,hned som sa zadychavala,zvyseny tep a pocit,ze mi srdce z hrude vyskoci,nemohla som spat...klop-klop,homeopatika zabrali,ine lieky som nebrala 😅

wiwi,dakujem a ved si uz velka a kazdy sen sa da splnit 😉 su ludia,ktori poradia,ako na to 😉 aj moj muz akurat k nim patri 😅

catrin1
22. apr 2010

jasti hej na kmetkovej je... 🙂 ...ja bi som tiez raz tak chcela mat zahradku porobenu ale mi sme este len v stadiu stavania domu..takze to je este dalekooo... 🙂

zopka
22. apr 2010

yesno22, aj ja musím už asi 5 mesiacov s tým mojim synáčikom byť, kým nezaspí a často sa pri ňom vydriemem. A tiež mi to vadí, ale zdá sa mi, že teraz mu to aspoň trvá trochu kratšie (do 10-15 min) ako predtým.
Ollako, aj môj má také horšie obdobie v papaní, ale netlačím na neho, lebo by to aj tak nepomohlo.
Monykaaa, nezávidím tú pohotovosť. Ste fakt na nejakého hnusáka narazili. Radšej na neho zabudni a v budúcnosti sa mu vyhni. Zbytočne sa ním zaoberať. Ale aspoň ste mali ultrazvuk. 🙂
Cukruska, koľko stojí ten Femibion? Ja som brala minulý rok 800-ku ale prestala som s tým, lebo to bolo tiež drahé pre mňa - od 11 do 13 eur. 😖
Ja som tiež za bratie tých umelých doplnkov stravy. Radšej veľké dieťa ako s vadou, ktorej sa dalo zabrániť, alebo ja napr. bez zubov. 🙂
Jonki, tak paráda, že to prešlo aj bez atb. 🙂
Inak, ja, keby som nemala pripomienky v mobile, tak ten duphaston dosť často zabudnem brať - hlavne večer.
jasterica, tak ty máš teda inú záhradku! Paráda! Aj havka máte pekného. 🙂 A ja viem, že tie babské predpovede ohľadom pohlavia podľa všeličoho sú len 50:50 😀 Ja chcem mať napr. chlapca, takže ak sa nejaké povedačka na chlapca nehodí a mám ten "príznak", tak to neberiem, a keď sa hodí, tak sa toho držím. 😀 Ja nemám ale žiadneho tušáka, čo to bude, len to moje želanie.
zuzananinka, aj mne teraz chutí citrónová zmrzlina a to som ju mala rada naposledy v detstve. 🙂
jonki, ja si myslím, že tým zohriatím sa snáď zničia nejaké zlé baktérie v tvarohu. Nepočula som, že by domáci tvaroh mohol vadiť.

leninka75
23. apr 2010

dobré ránko tehuľky!!!!............ráno je síce studené, ale vyzerá to na krááááááááásny deň!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ............
tiež užívam vitamíniky od Jamiesonu pre tehošky 🙂 🙂 🙂 ........aj pri prvom som ich papala a dcéra bola taká akurátna 3500 g 😉

ollako
23. apr 2010

jasterica, krasna zahradka 😉 , m tiez este len staviame, ale tujku od susudov sme si uz nasadili, aby rastli 😀 ....mame taky kopcovity teren, tak potom si dam poradit, no tiez to zrejme potrva, minimalne do buducej jari

ollako
23. apr 2010

a pekne ranko prajem

ollako
23. apr 2010

ja som brala tiez vitaminy pri Petkovi, pred otehotnenim a prvy trimester calibrum baby plan a potom ten calibrum mami, tusim a petko mal 3980 a ja som ho nedokazala porodit, na moju uzku panvu to bolo vela ☹ , tak potom akutny cisarsky 😒
teraz som si zadovazila, len kyselinu listovu, a j to si ju dam raz za tyzden nejak na to vzdy zabudnem 🤐

moniqe3
23. apr 2010

Ahojte v pondelok som prišla z nemocky. Bola som hospitalizovaná kvôli tomu vracaniu. Už to bolo zle. Aj pol hodku ma ráno na prázdno nadrapovalo a telo mi nič neudržalo. Tak si ma tam nechali. Je mi o 50% lepšie.

ollako
23. apr 2010

moniqe tak nakoniec si predsa musela do spitala, hlavne , ze ti je uz lepsie, hadam to tak aj zostene ved uz budeme mat prvy trimester z krku 😵

kaminka1
23. apr 2010

DOBRE RANKO!
mne sa dnes vobec nechce varit, zatial mi nic nepride na chut, inak vcera vecer mi bolo zase strasne, zda sa mi, ze mi je horsie a horsie, nechapem 😒 ,navyse sun vstal uz o pol siestej a mne sa chce uz teraz spat, dobra sprava je, ze mi ho od septembra beru do skolky(v oktobri bude mat tri roky)mam z toho obavy, lebo je odmalicka narocny, ale keby si zvykol, tak by to bolo super, ved on ma deticky rad a doma sa uz tak nudi,tak dufam, ze si trochu zvykne do mojho porodu 😵

kaminka1
23. apr 2010

mimochodom moniqe super, ze Ti je lepsie a ako to vydrzala mala a Ty bez nej?

aduliak
23. apr 2010

dobre ranko tehulky...
moniqe....tak super, ze ti je lepsie!
aj mne je este stale kazdy vecer zle 😖 ale uz len nieco vyse tyzdna a 1. trimester za nami, tak dufam,ze sa to zlepsi!

monykaaa
23. apr 2010

moncika, ja mam tiez problem zo stitnou zlazou,
mam vysoke protilatky proti stitnej a tak moja lekarka mi predpisala v tehu 25 mg tyroxinu.

jasterica
23. apr 2010

pekne ranko 🙂
chrumkam krekry a pijem zeleny cajik,rano som nic nemohla dostat dos seba 😕 negrckala som,ale mam pocit zaludka na vode 😕 nic mi nesmakovalo,ale uz je lepsie... 🙂 vlastne ja som za cely cas tehu grc len raz...asi pred mesiacom 😲

catrin,tak staviate?a kdeeeeee? 😅

ollako,aj vy staviate? 😉 tujky su prima,spravia krasnu zivu stenu a oddelia priecelie od susedov...ale lepsi je este cupressocyparis,rastie velmi rychlo a aj sa dobre tvaruje... 🙂 ved ked budes chciet,poradim ohladom zahradky 😉

moniqe,dufam,ze to bude uz len lepsie a lepsie...asi si vybrala dost infuzok... 🤐

kaminka,drobca das do skolky a bude si uzivat miminka 😉 pekne nacasovane 😉

aduliak,tebe vecer tazko byva? 😕

monykaaa
23. apr 2010

monique, juj, teraz pozeram, ty si bola v nemocnici? :((
ale hlavne ze je ti lepsie, drzim palceky aby to zmizlo uplne.
my sa tiez uz citime o kus lepsie tak dufam ze to zase nezakriknem.

ollako
23. apr 2010

jasterica o to nam islo nech susedia moc necumakuju do dvora, su taky sebecki, oni by on nas chceli tak bujaciny a ked chceme nieco my od nich, tak nie su ochotni, tak sa s nimi akurat pozdravim a kaslem na nich a nemusia mi cumakovat do dvora, lebo oni sa hned na urady chodia vypytovat... ked sme zacali stavat, tak boli lepsie informovani ako my, o nasej stavbe, susedom daju aj nahliadnut do projektov, tak nam zacali vycitat, nejake veci na konani a recitovat paragrafy, a tie zo stav. uradu len cumeli 🙄 ale nastastie to nehrotili a mame vsetko tak ako treba, tak sa chytali kazdej slamky, nechceli aby sme tam stavali, lebo vrajh tam budu mat vacsi ruch...no vykecala som troska mimo temy tak sorrac 😝 😀

ollako
23. apr 2010

jasterica pozerala som ten cupressocyparisa vyzera to dobre, este to ukazem muzovi a uvidime mozno si to najde svoje miesto 😉

leninka75
23. apr 2010

monique.....fajn, že ti je lepšie 😵 😵 😵

tehuľky, nemáte teraz problémy s trávením??? .......myslím tým zapchu, nafúknuté bruško ......