icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

jonki
23. apr 2010

ollako niet nad takychto susedov 😀

baby pytala som sa na ten domaci tvaroch kamosky sestricky a ona vraj ze radsej ee a hlavne nie teraz lebo uz je jar a kravy chodia von a mozu mat napr klieste..tkaze domaci tvaroh, plesnive syry, bryndza ze vsetko by malo byt tabu ☹ pokial to nie je pasterizovane...(kukala som na wikipedii a pasterizacia je 60-75 stupnov po dobu pol hodiny az 2 hod)

hm som si ani neuvedomila ze mne prestali chutit jogurty....a ze vlastne jem velmi malo mliecnych vyrobkov a ze by to prave tehotna zena mala viac...lenze ja mlieko len citim a uz mi je zle (aj mimo tehu) takze to vobec nehrozi....tak som sa dnes snazila vypit acidko.

jonki
23. apr 2010

leninka ano mam mna nenormalne nafukuje...sa vyhovaram ze to nie ja to male 😀 niekedy mi je to az neprijemne

misinn
23. apr 2010

ahojte, mna nejako prechadzaju nevolnosti...myslite ze nie je na to este skoro?este by mi malo byvat zle nie?

ollako
23. apr 2010

leninka, ja zapchu nemam, ale nafuknuta byvam najma na vecer, prave som nasla zdochnutu rybicku v aquariu, tu rbyku sme mali este v Prahe mala uz 6 rokov...a teraz neviem kdo ju vyberie, lebo by mi prislo asi nevolno 😝

jasterica
23. apr 2010

ollako,praveze sa vykecaj a povedz si od srdca,ved sa tu vzajomne vypocujeme a tebe sa ulavi...v tehu nehodno nic zatazkavajuce dnu drzat... 😉 a ten cupressocypris je supracky hlavne v tom,ze robi 70 cm prirastky rocne,castejsie sa striha,ale mas z neho hned hustu krasnu zivu stenu 😉

leninka,ja mavam skor zapchu... 😝 na to som brala aloe vera este pred tehu,super mi to zaberalo,chodila som pravidelne na wc-ko,ale kedze sa v tehu aloe pit nesmie,obcas tym trpim 😝 preto pijem aj kompotove stavy,aby to trosku zlepsilo priebeh 😉

jonki,ved to,ze plesnive syry anivy sa nesmu...a ja som byvala takaaaaaaaaaa syrovaaaaaaaa 😅 s drahym sme si vecer k telke spravili syrovu misu s olivami,to bola smakovacka 😵 ,teraz papam len tavene syry a niektore tvrde syrecky-encian 🙂

misinn,ved bud rada,ze uz nevolnosti ustupuju...a ono je to asi indi-vindi 😉

leninka75
23. apr 2010

juj, takže viaceré nás trápi zápcha a nafukovanie 😉 ..........

jonki, ešteže sa máme teraz na čo vyhovoriť, že?? 😀 😀 😀 .......neskúšala si espumisan???.......je bezpečný pre tehošky, mám ho teraz stále doma......

ollako, tak rybička s vami čo to zažila ☹ .......

leninka75
23. apr 2010

jasterica, vyskúšaj sušené alebo zavárané slivky, na zápchu ako stvorené 😉 😉 😉 .........tiež si musím syry odopierať ☹ ☹ ☹ ☹ .........sa ich potom nebudem vedieť dojesť 🙂

jasterica
23. apr 2010

leninka,zajtra ideme na nakup a kupujem uz aj susene slivecky,aj figy su inak dobre 😉 zavaranymi slivami nas svokrus zasobuje 😅

jonki
23. apr 2010

leninka o espumisane viem...ale snazim sa to zatial zvladnut bez neho...viem ze je ok aj v tehu

jastino ano plesnive syry sa myslim nesmu koli listerioze

a zapcha...ja ked som mavala zapchu mne velmi pomahalo psyllium(indicka vlaknina bezne dostupna v lekarnach)...a to sa v tehu moze tiez pokial si dobre pamatam...ako nie je to nejako velmi chutne ale napr. s dzusom sa to celkom v poho da 😉

nevolnosti...su fakt individualne...spoluziacka bola do 10tt uplne v poho a potom zacala vracat tak, ze uz len lezala v kupelni na zemi a nakoniec musela prerusit skolu 😒

yesno22
23. apr 2010

Ahojte, ja som rano vychystala maleho do skolky, tata do prace a hura naspat do postele 😀 Az teraz som zliezla a tusim budem meskat do prace 😀 😅 Ale nevadi, kolegyne mi to teraz toleruju, chcu aby som ostala co najdlhsie, tak ma furt posielaju skor domov...ale dnes musim vydrzat do vecera, hadam to prezijem lebo mne je zle hlavne k veceru 😝 😔

Nafukuje aj mna a paradne, zatial neberiem nic. Ale pri Jakubovi som chvilu skusala to psyllium, ibaze mi po case nechutilo...ale dnes si idem nakupit nejake slivky a ananas suseny, tak sa to hadam zlepsi 🙂

Zelam tehulkam prijemny den bez nevolnosti 🙂

hviezdickamaria
23. apr 2010

dobre ranko bábušky 😀 tak tie nohavky co som si vcera kupila su uuuuzasne, vsetci mi ich chvalili 😀 😀 😀 ta som bola tak rada, mm povedal, ze som v nich strasne sexi a ze mam v nich kraasny zadok 😀 😀 😀 ta som sa tak po dlhej dobe potesila 😎 trocha mi to zdvihlo sebavedomie 😀 😀 😀 som taka rada, ze som si ich kupila... ale este jedny by som potrebovala, aby som mohla striedat
asi ich idem sfotit 🙂 a dam do albumu. inak ja mavam bezne zapchu,ale odkedy som tehu, tak chvalabohu mam krasne pravidelnu stolicu 😵
plesnive syry inak zboznujem, ale teraz mi vobec nejdu na chut, momentalne prezivam na rozkoch s cerstym maslom alebo tavenym syrom 😝

majcky
23. apr 2010

dobre ranko 🙂 ja mam tiez velmi rada plesnove syry, ale teraz ich vobec nejem, lebo tiez viem tak ze sa v tehotenstve nemozu, teda nemali by sa, tak nebudem zbytocne drazit 😅

moniqe3
23. apr 2010

kaminka: jáj však ja som z nemocnice musela nakoniec odísť práve kvôli viki, lebo už to zle znášala.. stále ma hľadala a volala..ale prvé dva dni bola úúúplne ukážková.. ja som mala slzy na krajíčku celé dni.. chcelo sa mi bez nej plakať.. a keď som ju videla tak som revala a ona chúďa nechápala čo mi je..

ďakujem Vám baby.. no je to o niečo lepšie..ale žeby som od tohto stavu nejako od radosti skákala do vzduchu.. je mi v podstate stále zle ale aspoň nevraciam a to je u mňa veľký úspech..

saxana
23. apr 2010

Dobre ranko kocky, ale ste sa rozpisali, priznam sa nestiham vas sledovat, ale aspon narychlo som prebehla.
Co to tam je za lekarov na tej pohotovosti 😲 Ziadna ordinacia v ruzovej zahrade, no hroza.
Aj mna trapi nafukovanie od zaciatku tehotenstva, i ked myslim, ze posledny tyzden sa to uz zlepsuje. Zapchu nastastie nemam, ale to zrejme preto, ze jem velke mnozstvo ovocia a zeleniny. A zle mi bolo len raz v 10 tyzdni, ked som skombinovala rybickovu natierku a zapila jahodovo-bananovym kokteilom 😀 😀 To by mi bolo asi aj keby som nebola tehotna.
Jastericka, krasny domcek, zahradka, psik - hned by som dosla na grilovacku 😉
No majte sa zatial krasne, ja musim zase do prace ☹

jasterica
23. apr 2010

hviezdicka,tak take sexi gatuse by som aj ja prijala 😉 nafot a daj tip 😉

saxana,v lete racte vstupit...griluje sa u nas permanentne 😉 vzdy mam masko v paci v chladnicke nalozene a ked si zmyslime,podkurime... 😀

hviezdickamaria
23. apr 2010

uz som dala fotky tych novych nohavic 😉

leninka75
23. apr 2010

dobrá kúpa hviezdicka 😵 😵 😵 😵 😵

funlucy
23. apr 2010

jééj hviezdicka,super sú,aj ja chcem také 🙂 kde si ich zohnala?bože baby,ja vás už tiež nestíhám čítať,max.polistujem 2-3 strany dozadu,aby som mala aký taký prehľad ,takže tiež vítám všetky nové kočky.

aduliak
23. apr 2010

jasterica...ano, najviac mi byva zle vecer..... 😒 a stale cakam,ze sa to uz musi zlepsit 🙂
hviezdicka....krasne nohavice, dobra kupa!

bubulacik
23. apr 2010

ahojte tak sa aj ja pridavam do vasej temy aj my cakame v novembri spuntika... 😝 😝 😝

hviezdickamaria
23. apr 2010

kupila som ich v čiňaku 😕 za 13,50 E 🙂 dakujem za pochvaly 😎

camilla_1
23. apr 2010

ja mam termin na 18 novembra 😉 no uz teraz sa bojim porodu 😨 asi som blazon 😖

aduliak
23. apr 2010

ahoj bubulacik 😀
ja som ani nevedela,ze u cinana maju aj tehu veci 😀

hviezdickamaria
23. apr 2010

ta zatial viem len o jednom cinaku v Presove, kde take nieco maju 🙂 a som rada, ze som dostala tip 😀

aduliak
23. apr 2010

do Presova ja mam daleko 😠

funlucy
23. apr 2010

aduliak,aj mne bývá skoro stále večer zle,tiež sa upokojujem že už by to mohlo prejsť,ale prd lebo zase musím jesť ráno na lačno hormóny na tú štítku,a od nich ma tiež riadne naťahuje 😝
Hviezdicka,tak si u teba naobjednávame tie gate,urobíš u číňáka kšeft budeš hlavná distribútorka 😀 inak mohla by si sa odfotiť aj v nich,nech vidíme ako sedia.

jonki
23. apr 2010

ako pozerm na tie nohavice tak ja zase do Presova az tak daleko nemam 😀

aduliak
23. apr 2010

funlucy...musime to pretrpiet, ale co by sme pre drobca nespravili,ze? 🙂 upokojujem sa tym, ze do konca 1.trimestra mame par dni, takze dovtedy mam ciel, ze uz mi zle nebude 😀

hviezdickamaria
23. apr 2010

dobry napad s tym kseftom 😎 dajte miery 😀 😀 😀 mam sa odfotit v nich? no dooobre skusim, ale ta nerada sa fotim sama 🙄

hviezdickamaria
23. apr 2010

no uz som dala fotky 🙂