November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
wau hviezdička,odpadnem z teba,to je rýchlosť 😀 no,tak teda jedny poprosím,brucho mám podobné,zadok tiež..aká je to veľkosť?
to je M, ale aj S mi bolo dobre, ale chcem ich nosit aj neskor, tak, aby som sa v nich citila dlho dobre 😉
krásne bruško v nich máš hviezdicka 🙂 🙂 🙂 🙂
dakujem leni, aj vy dajte fotky vasich 😵
hviezdicka, ja som si kupila takej istej farby, tu takmer rovnake, len vrecka maju troska ine, ked budem mat cas tak pofotim..
nejaka som hladna, len neviem co by som si dala, no asi len to co je v chladnicke, dnes nevarime mame zo vcera, len nejak nemam na to chut 😝
ja idem do obchodu a idem spravit mačanku (neviem, ci viete, co je to) 🙂 ale manzel si uz dlho brusi na nu jazyk, no nezrobim mu po voli? 😀
ja veru neviem hviezdicka?? 😨.....povedz... 😉
ahojte žienky, môžem sa k vam pridat? som prvy krat tehotna, moc sa teším, po takej dobe a sama neviem čo ma čaká ...
hviezdicka ani ja neviem co to je 😕
katka jasne vitaj 😉
ahojky katka,nie si sama 🙂 sme minimalne dve ako vidim mas asi podobny termin ako ja 😉
ahoj camila, no sice ja som az koncom novembra ale priblizne hej.
hviezdička, mas super gate. jej, aj ja take stem. neviem si nic normalne najst. kde si ich zohnala? ja by som určite potrebovala vačšie ale su super. hlavne ked ide leto. daj typa 😉
ahojte, vcera tom bola u doktorky, mam dalsie foto, uz meriame 4,27cm - 11tt+1 🙂 vraj je vsetko v poriadku. ale ked som si skontrolovala vysledky, tak som tam nasla ze: rubeola IgM negat., rubeola IgG 60,000 IU/ml pozit. doktorka mi k tomu nic nepovedala, je to normalne? alebo sa mam zacat bat? neviete?
hviezdickamaria fakt su krasne tie gate, musim aj ja take niekde zohnat, uz zacalo vykukat malinko brusko konecne aj mne 🙂
vitaj katka, a tie gate mam od cinana, ako som uz pisala 😉
mačanka je taka "omacka" z juchy 😀 neviem, ako sa to vola na zvysku slovenska ☹ spravis vela zaprazky, zalejes juchou a pridas mlieko, povaris a osolis. je sa to iba s chlebom, take lacne jedlo 😎 ale mm to ma velmi rad a aj ja si sem tam zobnem 🙂
zabiatko pozrisi tento link 😉 tam je to vysvetlene
cafte🙂
jucha nie je nahodou ta stava z kyslej kapusty? 🙂
inak baby...citam vas, citam a nestiham pisat 🙂
...aj ja som strasne zvedava na zahradku jastericky, ale neviem, kde si ju mam pozriet...v jej fotoalbume ju nevidim ☹
hviezdicka - a nedavas do macanky aj hriby?
grelu - hej jucha, resp. juska - je stava z kyslej kapusty. my to ale robime so smotanou, nie s mliekom. je to inac typicke vianocne jedlo u rusnakov 🙂)) ja to milujem. 😉
to som uz citala, ale ja sa takym veciam nerozumiem.... ☹ takze ked mam to igg v tej tolerancii 30-100 tak to je normalne a je to dobre?
me5 ja huby nemam rada, tak ich nedavam, a grelu ta zahradka je mozno dve tri strany dozadu, jastericka tam dala link 😉
ahojte, vy sa dnes cinite nestiham 😒
moniqe3, a co s tebou robili?
monykaaa, a tehotenstvo ti nerozladilo vysledky? ako casto xodis na krv?
me5...stara mama kedysi robiavala jusku...bol to len taky vyvar z tej vody a s cestovinami...brutalne kysle to bolo :D
zabiatko...neviem, ci to neoznacuje len to, ze si bola proti tomu zaockovana a preto mas uz nejake protilatky 🙂
hviezdicka...dakujem 🙂
zabiatko podla man IgG protilatky znamena, si dane ochorenie v minulosti prekonala alebo si proti nemu bola zaockovana 😉 sa tomu myslim hovori aj pamatove protilatky alebo take nieco...myslim, ze si v poho a lekarka si to urco vsimla a kedze nerobila okolo toho stresy tak aj Ty sa snaz byt v klude 😉
podla toho linku co som poslala som to pochopila tak, ze ak ma niekto menej ako tych 30 tak ma vlastne nizku imunitu proti rubeole
baby sorry, ze pisem jak tatar mne sa niekedy pletu pismenka a nechce sa mi to za sebou stale kontrolovat 😀
super, ste ma trosku ukludnili baby.... dakujem, tak dufam ze som bola zaockovana proti tomu a ze je to kvoli tomu, lebo neviem o tom zeby som niekedy mala rubeolu a to by som si asi pamatala.... doktorka prebehla tie vysledky strasne rychlo, tak som sa bala ci to neprehliadla.... idem tam az 10.maja, tak sa jej potom spytam este
moncika myslis tu stitnu zlazu? nie, vysledky sa nezhorsili, praveze vravela ze je to trocha lepsie,
chodim kazde 2 mesiace - zatial.
baby, inak ta mykoza, fakt zle :( uz si ani nesadnem a je to kazdym dnom horsie a horsie.
davam si tu feminelu co mi odporucila lekarka, ale vobec vobec nezabera.
skusala som aj kamilkovy kupel, taky vlazny, skoro az studeny, ale su to hotove galeje :(
ano tu stitku. ja idem zas o mesiac na kontrolu. ked to pojde takto dalej tak budme mat dopixane ruky ako fetacka 🙄
tiez mam mykozu , cely cas. to ju budeme mat az do porodu ci co 😅
dnes som taka otapena ze by som zaspala aj po stojacky. nad ranom som zas bola vybrakovat xladnicku, nemam sa cas ani vyspat ked musim furt cosi zrat 😀
riadne vela ste toho zas popisali, 🙂 🙂 ako tak pozeram je nas tu strasne vela 😀 kolko si mylsite ze nas tu je? 😀
ahojte, hviezdickamaria o tej juche som v zivote nepocula, taketo lacne, jednoduche jedla mam rada, musi to byt dobre,ja som dnes mala rybu zapecenu s brokolicou a zemiakove pyre, hrozne mi nto chutilo, zapila som poharom acidka, mnam 😉
hmm misinn,dobrá otázka,možno takých 40 kusov? 😀 Monykaaa aj monicka15 pridávám sa do klubu na štítnu žľazu 🙄

ale hviezdicka,co by si neurobila pre nás? 😀 ja zase strašne rada fotím,len nemám koho 😖 musím prehovárať ľudí pol dňa na 1 fotku.Aduliak,váš prcek už má 4,1 cm?Náš 3,68 cm 😀