November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ja som sa to snazila tiez spocitat ale nemam sajnu 😅 a to este kazda sme dvojmo niektore aj trojmo 😀
inak vsimam ze sme tu tusim 3 moniky? 🙂
funlucy, tebe sa nieco zmenilo odkedy si otehu? ako casto ta teraz sleduju?
ja sa snazim spocitat to tak ze si kazdej album pridam k oblubenym a potom spocitam. ak tam niktora nie ste ozvite sa...pridam 🙂
ja tam soooo-oom 😀
aj ja tam som 😀
ja nieeee ☹ ☹
huuuuuuups som 😀 😀
jej, toto tricko si chcem objednat 🙂
http://www.supertricko.sk/?modul=tovar&id=741&m...
😀 😀 😀
inac prisla som na to ze polovica z tyx co prispievali na zaciatku sem uz nexodia 😕
aduliak, zlate 😵 ja som xcela tricko pre muza s napisom "ona je za dvox ja pijem za trox" 😀 a pre seba "ano som tehotna...a nie nesmies sa dotknut mojho bruska" , "to mi urolil on =====>" 😀 😀 😀 😀
este spinkate na brusku?
moncika....tak tie som videla tiez a su uzasne 😀
stale mi je divne ze ma prechadzaju nevolnosti...nie je na to skoro...?
ja uz len tak na poloboku, ostava mi zle ked som na brusku, myslela som ze nezaspim ale zvykla som si 🙂
mne povedal doktor ze mam spat na brusku lebo sa mi este stale neotocila maternica po prvom tehu....mam ju trochu otocenu dozadu...ale zatial ma to este velmi netlaci
inak mate zapxu? 😅 ja mam skor opak 😝
jee aduliak, su tam krasne tricka 🙂 aj ja chceem 🙂
missin, neviem ci je to skoro, ale uz tu niekto pisal, ze je to indi-vindi...
mne je dnes tiez velmi dobre, a ani vcera mi nebolo tak zle ako mi byvavalo 😎 tak som rada 🙂
na bruchu uz nespim, iba tak napoly, viac na boku 🙂
a odkedy uz nespavate na brusku ak sa smiem spytat? 🙂 😒
ja som sa snalila od zaciatu si to sledovat ale aj tak som sa zobudia a bola som na brusku 😝 ale teraz uz ani v spanku ma to nenapadle. citim ze mi tam nieco tlaci na zaludok asi maternica 😀
odkedy? netusim, asi od zaciatku, tiez ma tam uz nieco tlaci... a stale musim mysliet, ze co ked tu jahodku pripucim 😀
baby idem sa osprchovat, bo dnes ideme na vylet, a cez vikend hlasia pekne, tak si idem konecne oholit nohy 😀 😀 😀 😀
😀
a kam mate v plane ist?
ideme na jednu chatu blizko presova(Zlata bana), taka partia rodicov s detickami 🙂, snad nepride kontrola zo socialky 😒
dufam, ze tu ziadna z vas nieje špeh zo socialky 😀 😀 😀
ja som si tiez davala pozor, ale ked mi povedal moj gyn. ze mam spat na brusku tak to asi nevadi
dufajme ze nie. ja sa toho tiez bojim, xceme si niekam vyrazit na nase rocne vyrocie tak dufam ze mi to kontrolaneprekazi 😝
prajem prijemnu zabavu 🙂
😀 ahojte,
vitam nove tehulky 🙂
baby dnes bola u doktorky a mame 4 cm, vsetko je ok. Videla som cervika ako sa hybal, krasny pohlad 🙂
hviezdickamaria super gate... mas pekne brusko 🙂
len som zistila, ze moja gynda je v 5. mesiaci takze som z toho sklamana pretoze taku dobru uz fakt nenajdem ☹
wiwi a kam chodis gynde?
aj ja mam super lekarku v BA. konecne jedna normalna ale kym som ju nasla vymenila som asi 4 :D
ahoj wiwi ved hadam este neplanuje odist 🙂
nehovorila ti nic na velkost babatka? 😕
tak fajn dievcence, prajem vam krasny teply takmer letny vikend 😎 ja idem balit, aby sme vsetko stihli, majte saaaaa a nepiste vela, aby som v pondelok nemala vela prace s citanim 😀 😀 😀

funlucy, aj ja si myslim ze asi tolko 🙂 🙂 a potom sa cudujem ze nestiham citat