November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
monykaaa ja chodim do rusoviec dr. chabadova a ty ku komu chodis?
moncika15 na velkost nehovorila nic.. mala by? ja neviem myslim, ze je to OK ci nie? 😲
4 cm by malo mat v 9 tt nie v 12tt ci sa mylim? nelakaj sa! to su len moje myslienkove poxody 😅 ked je to podla nej ok tak je 😉 😵 drzim palce
http://www.alinka.sk/c/priemerna-dlzka-a-vaha-p...
tu su dlzky a vahy
su uplne ine ako sa udava inde 😕
yesno, ja mam mykozu odkedy som tehotna, zatial som pouzivala len canesten mast, doki povedal, ze tie vkladacie tablety dame az po 12.tyzdni a kedze 12.tyzden mi dnes konci 😵 ,tak na buduci tyzden mi uz konecne hadam nieco da, nech sa preliecim, lebo uz je to niekedy na nevydrzanie ☹ ,inak dnes mi vecer po dlhom case nie je zle, zzeby to bolo tym, ze dnes koncim prvy trimester? 😵
ahojte baby, ja som taký prelom november-december - stále mi určít doktorka iný termín - ale bude to asi niekde medzi 29.11 - 04.12. 🙂
kaminka1 - aj ja mám podobný problém - včera mi robila doktorka ster, mám volať o 10dní, že o čo konkrétne ide, ale predpísala mi tie vkladacie čipky - MICROMAX (ci ako sa to vola), povedala mi, že môžem po 10.týždni. Na nich je ale napísané, že sa do konca prvého trimestra nemajú užívať...tak ja teraz neviem čo robiť 😅
zuzu, ja som ix uzivala este ked som nevedela ze som tehu a hned ako som tam prisla s tym ze som si nasla ciarky tak mi ix vysadil lebo sa na zaciatku tehu nemozu.teda ziadne cipky ani capiky iba kremy co sa natieraju z vonku..to prd pomaha 😠
tak radšej počkať nie do konca 10týždňa ale až do konca 12teho?
zuzu, ja neviem , kamoska ich tiez brala v 10.tyzdni a bolo vsetko ok, ma zdrave babo, osobne si myslim, ze to uskodit nemoze
to si ma potešila, že má bábo v poriadku - ja sa na to ešte opýtam doktorky pre istotu - poviem jej, že som čítala na letáčiku, že by sa to nemalo, tak že či sa mám riadiť tým, alebo urobiť tak ako mi ona kázala....a možno to bude vedieť posúdiť lepšie keď budú moje výsledky, že nakoľko vážná je tá "infekcia"
kaminka, ale tie vaginalne globulky s probiotikami sa mozu aj pocas prveho trimestra, konzultovala som to uz s niekolkymi gynekologmi 😉 samozrejme by bolo dobre, ak sa predtym poradis s lekarom, ale ak je mykoza fakt silna, je lepsie sa par dni liecit, ako riskovat neskor vaznejsie komplikacie 🙂
zuzu1111....a nie su to Macmiror cipky? s tymi by som mozno radsej pockala alebo skusila tie probioticke...fakt sa nemusite bat 😉
no nic...Kosice vyhrali hokej, manzel isiel oslavovat a ja si pojdem asi lahnut....prajem este raz pekny vikend 😵 .
yesno22 a aké sú tie s probiotikami? to som ešte nepočula....to čo mám ja sú macmiror komplex - vaginálne guľôčky - tieto si myslela?
hej košice vyhrali -- to bude zas bordel po celom meste 😀
ahoojte..jaaj ste toho popisali nestiham vas pocitat....sme od rana na stavbe tak sme makali,aj zajtra to iste...
jasti staviame v ziranoch,trosku dalej od nitry ako lehota ale mame tam pozemok a muz je odtial... 🙂
Baby neblaaaaznite, ved ste tu popisali ine strany 😀 Clovek stravi 3 dni v praci a uz vas nestiha docitat 🙂
Dnes som bola u doktora a vsetko je v poriadku, mame nadhernych 5,5 cm a aj to vysetrenie dopadlo super.
Ahoj, všetky 🙂
Vítam nové tehuľky 🙂
A gratulujem tým, čo si videli bábätká na UZV 🙂
moniqe3, prajem ti nech ťa už nevoľnosti úplne opustia. Ale aspoň, že je to o tých 50% lepšie.
Kaminka, to máme fakt rovnakých synov. Aj môj je októbrový. A aj my sme ho prihlásili do škôlky, ale ešte nám nič neprišlo. Aj náš má detičky rád, no už som rozhodnutá nedať ho do škôlky (ak bude všetko OK a to novembrovčiatko sa naozaj narodí), lebo sa bojím, že by mi nosil domov choroby a novorodenec by sa nakazil. A ešte si neviem predstaviť, ako by som ho každé ráno chystala do škôlky, keď teraz vstane ráno o 6:30 a do 8:30 sa mu nechce obliekať. Aj s jedením má stále veľa času, tak si nechcem prirábať nervy každé ráno. Viem, že muž by mi nepomohol. Ale náš chlapec sa doma nenudí. Máme dvor, tak sa tam vie hrať. Kamoška tiež tak urobila, že nedala chlapca do škôlky a zvládajú to pekne doma v trojici.
hviezdička, dobre vyzerajú tie gate. 🙂 Uži si víkend. Snáď sa sociálke nechce chodiť kontrolovať aj cez sobotu, nedeľu. 🙂
Ja nemám zatiaľ problém s trávením.
Misinn, buď rada, že ti je už dobre, veď niekto nemá vôbec žiadne nevoľnosti, tak prečo by tebe nemohli teraz prestať? 😉
Moncika, to si mala dobrý nápad, že si nás takto popočítala. 🙂
Ja teraz niekedy spím na bruchu (a to som už dávno nepraktizovala) a vadia mi len trochu prsia, ale viem tak zaspať.
Tak pekný víkend aj ja všetkým prajem! 🙂
Pá
ahojte dneska sa mi mal zacat 12 tt ale lekar mi v stredu oznamil ze dietatku prestalo bit srdiecko, cely den som preplakala, strasny pocit, v pondelok idem do nemocnice aby mi prerusili tehotenstvo a dovod preco to takto dopadlo nikto nevie. Je mi to luto, teraz tu lezim a myslim na pondelok...... Vam ostatnym prajem zdrave a zive deticky a bezproblemove tehu, nech nikto nemusi zazit to co ja. Velmi to zasiahlo moju dusu
biancarv-to mi je strasne luto ☹ Ja som teraz v 9TT ale tiez som v riadnej neistote, lebo minuly tyzden mi lekarka povedala, ze srdiecko este nebije a teraz som PN a na kontrolu idem 4.5. tak mam tiez strasny strach. Drz sa moja 😒
😔 biancarv sme s tebou!
biancarv je mi to strašne ľúto - v pondelok budeme na teba myslieť 😢 😢
ahojte! biancarv, to m i je fakt luto, musi to byt strasne...aj si citila, ze nieco nie je v poriadku?
zopka, to je pravda, ze najviac sa obavam chorob, ked maleho zoberu do skolky, ale ked mi ho nezoberu teraz, tak na rok , ked budu vediet, ze som doma s babom, tak ho nezoberu tym duplom, mimochodom, este ma stale plienky, dufam, ze do septembra sa ich zbavime 😒 ,
ja mam taku chut na rusku zmrzlinu, ale siroko daleko nie je otvoreny ziaden obchod 🙄
Ahojte žienky,tak my tiež patrime do temy 😉
Bianca je mi strašne luto čo sa stalo ☹ ☹ ............drž sa!
ahojte, tak v prvom rade mi je ľúto, že sa naše rady o jednu tehuľku zúžili 😔
a v druhom rade vítam všetky nové kinderká a dúfam, že to dotiahneme spolu úspešne do toho novembra 😉
tak ja hlásim, že zle mi už nebýva vôbec (síce ani som to nikdy nemala nejaké kritické) a dneska som prešla taký kusisko v lese....asi celú Devínsku Kobylu 😅 no som úplne zničená a to som sa chcela ísť učiť 😅 to je strašné ako teraz stále rátam s tým, že však sa večer naučím, ale to som už tak unavená, že vždy zaspím 😅
inak veľmi sa mi páči to tričko s nápisom Ano, som tehotné a nie nemôžeš sa dotknúť môjho bruška 😀 ale zdá sa mi tých 17 eur dosť veľa.... 😠
a ešte inak....už sa obzeráte po kočíkoch? lebo ja mám zatiaľ favorita Bexu B4....proste som sa do nej zamilovala, ale chcelo by to si ju pokukať niekde naživo....
Biancarv držkaj sa moja Neboj bude dobre Možno nabudúce sa spolu stretneme v téme Len mysli pozitívne do budúcna
buduamama aj na teba myslím Držkaj sa A neboj 4.5 to dobre dopadne Treba len myslieť pozitívne
Dobre ranko 🙂
mne tiež už nebyva zle,tiež som to nemala až take zle a tiež nie každy den. Hlavne som sa musela rano hned najesť lebo ak nie tak to bolo potom fuuuj 😝 A fičim na obyčajnych rožkoch s maslom 😅 to som mala aj pri Miške. kava mi prestala chutiť ale teraz si už sem tam dam. A čo je zaujimave schudla som už 1 kg,hlavne že každu chvilu niečo jem a same nezdrave veci. Pri pohlade na tie zdrave mi neni dobre 😀 A vy ste ako na tom.
My kočik mame takže neriešime,už len neaku sedačku ktoru nakliknem na Teutonku,tu sme kupovali ako športovy,je užasny možem odporučiť 😉
lubica69-dakujem velmi pekne, praveze ja si to ani velmi nepripustam, ze by mu mohlo nieco byt, ja este stale nejako neverim, ze som tehotna 😀 Ani zle mi uz nebyva nejako. Ale ked ma napadne to srdiecko tak mam hned strach ☹
ahojte 🙂
dnes mame rocne vyrocie svadby 😵 xceme ist do tej zoo ale nejako sa k tomu neviem odhodlat, darebna som 😅
zajtra nam drzte palce ideme do oradne a na tie nestastne testy. bojim sa toho najhorsieho, strasna som v tomto 🙄 dufam, ze sa stresujem len zbytocne.
moncika vsetko najlepsie k vyrociu.. 🙂
budem ti drzat palce,nebudem ti hovorit ze nestresuj lebo ja sama som taka ista a viem ze to nejde pokial sami neuvidime ze je to o.k..mna to caka az piatok..takze dlhy tyzden predomnou...vsetko bude o.k.neboj... 😉
baby všetkým čo majú zajtra poradňu pfuj pfuj pfuj

ahojte...vy mi teda davate zabrat 🙂
tie tricka su krasne, musim si nejake aj ja objednat...a cez vikend sa chystam na nakupy, lebo dnes rano som zistila ze ma tlacia uz uplne vsetky nohavice 😅
ktosi sa tu trapi s mykozou ... v prvom trimestri je liecba obmedzena ale co tak vag globulky s obsahom probiotik? alebo vnutorne uzivanie probiotik ...a hlavne : ziadne sladkosti, kvalitny gel na intimnu hygienu+obrusky, trosku pomahaju jogurty s probiotickou kulturou alebo acidko a pod... 🙂
hviezdickamaria uzi si vikend, neboj socialka bude tiez niekde oddychovat, ma byt pekne 😀 ja sa chystam s kolegynami zajtra na taku mensiu party...ale az po sluzbe 🙂