November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
a este pridam nazor k velkosti babatka..... my sme mali 4,1 cm a bola som 10+6 podla sona a podla dr uplne presne, takze ta tabulka krasne sedi http://www.alinka.sk/c/priemerna-dlzka-a-vaha-p... ....
Ahojte
dlho som sa tu neukazala 😒moc nestiham a vy pisete ako z rychlika
Ja som dnes mala poradnu 😀 uz som oficialne tehulka s tehu knizkou 🙂b babatko sa ma fajn a stale je o 4 dni vacsie 🙂 tak mi posunula T.P. na 4.11 a zobrala mi krv, ale mam nizky tlak 100/60. A NT dopadlo dobre 😀 😀 😀
dalsiu poradnu mam 24.5 a to mi bude uz brat krv na AFP testy
biankarc, je mi to velmi luto ☹
dobre ranko
wiwi, ja kodim k Mudr. Raslovej do Medicoveru na Prievozkej,
je uplne super, vsetko vysvetli, porozprava, vysetrenie takmer ani necitim. Dnes som si bola pre vysledky, vsetko super,
az na mierne znizeny cukor, ale vraj lepsie ako zvyseny.
baby, ohladne tych mykoz, mne dnes lekarka predpisala kandibene vkladacie tobolky 100mg, tak som velmi zvedava ako zaberu.
bianca, je mi velmi luto tvojho babatka 😢 hlavne hlavu hore, drzime ti vsetky palceky.
tehulky,ajojteeeeeeeeeee 🙂
hlasim sa po vikende,nemala som cas konikovat,lebo celu sobotu sme stravili v zahradke-sadila som muskatiky,previsle jahody,begonky a vcera sme oslavovali muzikove narodky 🙂 zisli sme sa cela family,veselo bolo 😵
biancarv,drz sa,bud silna,je to velmi smutne 😢 ani si nechcem predstavit,ako to musi boliet...hlavne nebud sama,potrebujes blizkost rodiny a partnera...verim,ze babatko budes mat onedlho zasa,drzim velmi pasticky 🙄
hviezdicka,tie gatuse su uplne perfisne,hned by som si take zajednala 😉
monykaaa,pradlo nosis asi len bavlnene,ved iste vies...a nepapas ani tie syrecky plesnive a ani nivu,lebo to mykozy zosilnuje...ale ved si istotne poucena...drzim palec,nech sa to zlepsi 😉 mna zasa stale dolu svrbelo minuly cely tyzden a ja,ze uz sa zasa nieco ozyva mykozne,lebo raz som mala taku peripetiu... 😲 no potom som si uvedomila,ze som sa dost vyholila a to tie rastuce chlpky sarapatia 😀 😕
catrin,zirany su blizko NR,ale keby si v lehote bola,si takmer moja suseda-my byvame vo VZ 😉
aduliak,k tej velkosti...je to tabulkove,pekneeeee,ok...my sme mali minuly tyzden pri 9tt + 3 velkost 2.5 cm a doki povedal,ze to norma 😉
baby,uz mame aj kocik vyhliadnuty,ja nemozem,ale tento nas uplne dostal:
ttp://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/28656?store...
ja chcem takyto 😀 http://www.e-kociky.sk/?89,bexa-b4
ahojte lasky moje 😅 ja som taka stastna ze by som obimala kazdeho koho stretnem 😀
prisla som z poradne mame 36,7 mm sme 10+2tt, krv mi zoberu az pondelok a 31.4. dalsia poradna. malinke boxovalo okolo seba ani odfotit sa poriadne nedalo. srdiecko som pocula 😵 krasny zazitok 😵 😵 😵
este som na PN aj ked mi nevolnosti ustupuju, ze si mam este odpocinut lebo potom uz nebude na to cas 😝
stale mam akokeby zaseknuty nerv nad zadkom ale inak ok.
idem odfotit drobca aj brusko 🙂
monci,my sme tehu skoro rovnako,ja som 10+3tt 😉 a pekne brusenko mas s tehu pasom 😉
pekne ste narastli...minuly tyzden v pondelok sme mali 2,5 cm,teraz by sme tiez hadam uz mali cez 3,5 cm,keby doki meral 😉 najblizsia poradna je az 17.maja,ako to dovtedy vydrzim? 😅
ahojte, moncika,zuzka, aduliak gratulujem, pekne miery,ja idem v stredu na poradnu a uz sa mi o tom aj sniva, pisem len narychlo, utekam zehlit, svokra mi zobrala maleho a mam tu tri kose pradla 😨
zdravím všetky tehošky!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 ...............krásny víkend za nami......včera sme boli pozrieť moju tetu a prvá veta po pozdrave bola "na tebe to už dobre vidno!!" 😀 😀 😀 😀 ...........nejako sa mi to nezdalo zapnem ešte všetky nohavice...iní to asi vnímajú inak 😉
bianca, je strašne smutné čo sa ti stalo ☹ ☹ ........ale asi to tak malo byť, príroda si to zariadi sama....
martinka, ja tiež papám kopec nezdravých vecí 😉 .........a tie kombinácie!!! 😀 😀 😀 ............v piatok som napr. zlízala 4 zmrky a potom som si dala slaninový rožok 🙂 🙂 🙂 .........
aj ja vam gratulujem babule 😵
mne este nebrali krv na testy, sa rozhodol ze este je to male a mohli by im tu krv vratit 😅. tak mam prist az o tyzden.
tlak som mala 100/75 tusim 🙄 a vazu som si nezapamatala ale urcite je hore 😅
biancarv, myslim na teba 😔
ja som podla poslednej mrxy 10+2tt ale podla velkosti 10+3tt 🙂 takze asi fakt narovnako, jasterica 🙂
blahoželám všetkým k úspešne zvládnutej poradni!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂.....drobci krásne rastú 😵 😵 😵 😵
ahojte, tak aj ja som novembrovka podla menštruácie a podla sona som koniec oktobra... drobec nám pekne rastie, kuk album 😉
joj baby, som strasne rada vasim mieram 😀 aj ja som zvedava na zajtra,drzte mi palce! 🙂
čaute baby,ja som už taká hladná,že už hádám ani nevidím 😀 chystám sa pomaly na obed,čakám na striedanie,som zvedavá čo nás čaká v jedálni 😅 počujte kočky,tie čo sem prispievate pravidelne nahoďte si fotečky,nech sa "poznáme",lebo tých mien je tu veľa a podľa fotky je v tom väčší prehľad,teda aspoň podľa mňa..neviem čo na to ostatné.
Dnes som svoje tehu oficiálne oznámila v práci,tak sa z toho tešili,dúfám,že úprimne,ale čo je hlavné,od mája už nebudem robiť nočné.V stredu idem do gin-fiv-u na Záhradnícku,som zvedavá,čo tam bude.
funlucy...ja som tu mala fotku a podla mna pravidla splnala a adminky mi ju proste zrusili, nepochopila som preco, preto sme potom viacere rezignovali.... 😖
Ahojte po vikende, ja idem do poradne v stredu a neviem sa dockat 😵 , mne uz tiez brusko riadne vidiet, az sa hanbim, lebo ked sa ma opytaju , ze v ktorom som a ja ze v 11tt tak mi to pride smiesne, ze uz chodim s bruchom ako v piatom mesiaci...maly mi prave zaspal s hroznym placom musela som byt pri nom...idem este vyvesit pradlo , ja neviem ale vcera som oprala styri pracky, dnes dalsiu stales mam toho v kosi dost , 😲 ja to nechapem
do gin-fivu? to je nejake CAR?
viem,adu,teba si pamätám,mala si svadobnú čierno-bielu s farebnými kvetinkami,ale zrušilo sa to možno preto,ako prechádzala tá stará verzia koníka na túto novú,ale však verím tomu,že každá máte nejakú svoju digitálnú podobu 🙂 tak šup loviť,teším sa na "nové tváre" 😉
tak teda dobru xut funlucy 🙂 aj ja som si prave nalozila 😝
drzim palce zajtra.
podla mna mas pravdu s tymi foto, aspon len nejaku z dialky, ked sa bojite ze vas spoznaju zanamy.aj ja som tu inkognito 😎
naco ides do gynfivu? mi ideme 3.4. oznamit ze rusime ziadost o IVF 😵
ahojte babule, tak som po vikende spat. ste sa riadne rozpisali teda. bol super krasny vikend, aj s grilovačkou. a s nakupmi, tehu. takze mam aj rifle aj gate pre tehulky, len dufam ze mi budu dobre do konca tehotenstva. uz ma tlačia moje najvacsie stare rifle, tak som musela pristupit k nakupom a to ja rada, ktora nie, že ? 😀
ahojte. aj ja idem na poradňu až v stredu- sa neviem dočkať 😅 vidím, že niektoré babeny tu majú už aj kočíky vyhliadnuté 🙂 priznám sa že aj ja som už pokukovala po kočíkoch 😀 a bruško síce mám ale strašne malinké ako ,,nafúknuté" 😀 ale zasa ani pri malom som nemala bohvie aké veľké - až pri konci tehu
moncika aj ja mam seknuty nerv dole v krizoch...
myslis ze to suvisi s tehu? obcas ked sa vystriem dobre zjajknem ☹
tak uz sme 3 😀 urcite to ma nieco z tehu lebo ja to mam odvtedy co som zistila ze mi rastie brusko. mozno maternica tlaci na nejaky nerv
katka ja veru nerada nakupujem, hlavne, ked je kopec ludi , a ked mam ist sama, tak to je otras, sa nabeham ako kon, spotena som vacsinou sa ponahlam, lebo nerada nechavam maleho niekomu inemu a nakoniec nic nekupim, lebo to co sa mi paci mi nesadne...ale musim povedat, ze posledny nakup sa celkom vydaril
adu,monicka,neviem prečo ma tam posiela,mám na to takú navštívenku a tam zaškrtnuté ultrazvukové konzílium 😕 ale asi tam budem chodiť na tie rôzne vyšetrenia,čo sa budú robiť neskôr,lebo moja gyn.asi nemá tie všelijaké prístroje,však dám vám vedieť..
takto to tam vyzerá..
http://www.gyn-fiv.sk/?IDe=6879
je tam super personal ale plati sa aj za to ze klucku xytis. neviem ako t to budes mat ty 😨
asi na ten ultrazvuk oni maju urcite lepsi 🙂
jasti no jasne viem ze byvate vo VZ lenze vy tam mate vsetko vam je tam super v tejto lehote ani prt neni... 😀
moncika gratulujem....super ze je vsetko o.k.ja az piatok dovtedy sa zblaznim...
inak ja budem zajtra presne 10+0tt..takze 4 dni zaostavam po vas.. 🙂
catrin,neva,ze zaostavas,aj tak spolu rodit budeme 😀 😉
babule,ja este brusko nemam 😕 a chcela by som uz...zapnem vsetky gate XS 😝 ale ja vzdy vecer vidim vykukat malilinkaty kopcek 😉
bola som hami v meste,cestou som sa zastavila pri predajcovi knih a ulakomila som sa na knizocku tehotenstvo-otazky a odpovede,vidi sa mi velmi dobra 😵

dobre ranko tehulky....
biancarv...je mi to strasne luto ☹
ja idem zajtra na to NT vysetrenie a teraz som normalne dostala strach, aby bolo vsetko ok....ale verim tomu,ze bude!