November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ja som si ako darcek meninam (v maji) nadiktovala "kalendar tehotenstva" a k narodeninam (september) "kalendar dietatka" 😀 presne mi to sedi 😝
funlucy,my sme s muzikom chodili do iscare,to je tiez perfektne vybavene centrum a dobri odbornici 😉 no nakoniec sa nam podarilo prirodzene pocat,uz sme skoro isli na umele,no v poslednej chvili som cuvla,ze ja chcem prirodzene babynko...a stal sa zazrak,doteraz tazko uverit,bo sme mali slabe vyhliadky 😲
jasti no to by bolo super ale to by bola uz moc velka nahoda.... 😀 ..neboj aj brusko bude zachvilku.... 😉
jastericka, to ako keby som ja pisala ten tvoj prispevok. presne o nas 😀
bab pozerate damsky magazin? strostlivost o zadocek 😉
idem si to pustit 🙂
ja som v praci ☹
no ahojte zeny, tak sme od vcera doma z chaty, bolo super, uz som sa aj tesila, ze mi nevolnosti prechadzaju, no dnes to uz zase bolo zle, ale nevadi, bo uz som zacinala mat strach, ze nieco nie je v poriadku 😒 ale kedze mi je zase zle, tak to asi bude ok 😀
ollako, neboj sa, nesi sama kto ma stale plny kos spinaveho pradla 😖 a po tej chate-KONEC 😠 vsetko smradlave a spinave!!! do konca tyzdna mam co robit 🙄 🙄 🙄
jastericka- uuuuzasny kociarik 😕 ale aj "super" cena 🙂
a v tom gyn-fine (ci jak sa to vola) vyzera super, maju tam fakt dobre "stroje" 😀
baule,ja kukat mozem akurat tak net...som v robotke 😲
hviezdicka,noooo dedko a babka kupia,aj segrinej malej kupili pred dvoma rokmi super kociar jane 😅 tak sa nechame teda rozmaznat 😅
a neboj,ked je zle,to je dobre,malinke sa vyvija 😵a neda ti pokoja... 😀aj mne bolo vcera trosku blbje,no som nevedela,ci po oslave,kedze som si kus aj z peceneho prasiatka dozicila, alebo sa to miminko hlasi 😅asi jedno a aj druhe 😉
muzik volal,ze si pride po mna do prace,ideme na zmrzku 😵
jasterica,to máš ale dobrého mužíka,ja som včera zožrala 4 veľké kopce zmrzliny.Inak obed bol nič moc,polievku som zjedla v jedálni,ale keďže sme došli neskoro,bol už iba nejaký že " vajnorský rezeň" pritom je to kus údeného obalené je to v zemiakovom cestíčku a príloha zemiaky pche 😝 tak sa musím na to psychicky pripraviť,nechala som si to zabaliť..budem musieť asi riadne vyhladnúť aby som sa do toho schuti pustila. 😅
Jasterica ja odpadávám z vašej záhrady,som ukazovala aj doma mužovi,no šikovní musíte byť obaja.My by sme tiež uvítali nejaké bývanie o okolí NR,musím pokukať reality.
tak poradnu mame za sebou 😉 tehu knizka v ruke: srdiecko bije, babo sa hybe, vysledky krvi dobre a dalsia poradna o mesiac 😉
a este aj urolog ma pochvalil, ze sa mi ten zapal podarilo zvladnut bez ATB 😎
celkom uspesny den 😀 dufam, ze zajtrajsi bude podobny...caka ma skuska z interny
vauuuu prave mi prisli tehu pasy az domov 😀 idem si si pokukat 😎
jonki, tak super!
baby, co poviete na tieto saty http://www.maderna.sk/katalog/product/482/ ....
hladam saty na svadbu 😀
aduliak pekne satky 😎 a na aku svadbu ides? ja idem najblizsie asi az 14.8. - mojej sestre dvojicke 😀 mam ist za svedka, ale nechcem, aby mi kazdy civel na riť, tak asi pojde manzel 😀 😀 😀
inak tie pasy su supeeeeeer, 1000x lepsie ako tie, co som mala predtym, takze bublinku.sk len odporucam 😅
ja idem 19.6. kamoske....sa mi tie saty pacia, lebo sa daju nosit aj po porode, ako tam pisu....len som im pisala dotaz, lebo ja mam 180 cm a oni maju na vyber ze 160 cm alebo 170 cm 🙂
hviezdi...tak ja som objednavala vtedy ako ty z bublinky tak snad dosli aj mne🙂
aduliak tie saty su peknucke 😉 ...svadby...ja idem tiez na zopar svadieb tento rok tak to bude zabava 😀 prva je 11.9. ,dalsia zaciatkom oktobra a dalsia je na spadnutie koncom oktobra..to som zvedava, ze co za saty potom zozeniem...mm vcera povedal, ze pojdeme do metroveho textilu dvakrat ma obehne nejakou latkou a bude 😀 😀 😀
ja zasa raz negatívna... ☹
ahojte, opat po dlhsej dobe. ja ked tu citam co vy vsetko jete, tak absolutne nechapem. ja zvladnem jogurt z musli, prip. musli a mlieko. dru tycinky, talianske tycinky. do vcera som mohla aj zemlicku, ale po vcerajsom "pokeci s keramikou" uz ani to nemozem. a este zvladam jahodovu mrazneu dren. inac bieda. varene jedlo absolutne ani citit, ani vidiet, ani do ust dostat.
funlucy - aj ja idem v stredu do gyn-fivu. o ktorej si tam? ja na 14:00. mozno sa stretneme. ja som dufala, ze mi urobia UTZ ked som bola v nemocke, ale nikto nic, tak uz v stredu sa dockame. kedze mi je zle a zle a obcas horsie, tak sa utesujem, ze drobec si tam pekne rastie a mne robi neplechu 😀 😀 😀
tusim tento tyzden nas cakaju tie prve poradne, tak vsetkym drzim palceky, aby vsetko dobre dopadlo. ozvem sa po poradni.
fuuuh som sa rozpisala.
monika 😢 ale verím,že sa vám to raz podarí,zaslúžiš si to po toľkom trápení.Me5 škoda preškoda,ja idem už na 09:30 h.Ty si tam už niekedy bola?Zišla by sa mi nejaká parťáčka 😉
monika tak to mi je luto, ze zase nic 😔 tak len skusajte skusajte, raz sa to musi podarit 😕
jooj vy vsetky idete tento tyzden do poradne...a ja nic 😠 , ale 4.5. idem na NT, tak tam toho drobca uvidim, dufam, ze ziveho, zdraveho 😵
a jonki ma fotku 😀 super, konecne si ta viem predstavit, s tym metrovym textilom to bolo super 😀 😀 😀
ja som i povedala ze ked mi dnes daju knizku tak si kupim olej pre tehotne od weledy...doteraz som sa mazala len uplne obyc mliekom (nebolo nejake extra dobre) tak som si dnes urobila radost 😉 juj mne to taaak dobre voni
mne inak ide hrozne na chut pecenovka s cerstvym pecivom...toho sa fakt neviem dojest...akurat ze nemozem rozmyslat z coho vsetkeho to robia lebo 😝 ja taketo veci normalne nejedavam
funlucy - ja tam chodim normalne na gyndu. oni su sice CAR, ale okrem toho tam su aj primarne gyn. ambulancie. takze ja tam mam normalne gynekologa. je to tam poho. pekne priestory, dobre vybavenie. neviem ku komu ides, ja chodim k dr. Drabekovi a on je taky mily. akurat niektore sestricky su ako britvy, ale co uz 😀
mne tiez strasne chutia pasteky 😝
ale pastekyby sme nemali, ci?
inac ja sa neviem dockat, ked sa budem moct s chuti najest. normalne, vzdy ked budem hladna a dam si na co mam chut. strasne po tom tuzim. ☹
ja som kdesi citala ze pasteky a pecienka by sa velmi nemali,
vraj je tam vela vitaminu A a to by mohlo babu skodit.
Ale ktovie..
m5,ja tam idem v stredu 1x,mám sa hlásiť na recepcii kde zaplatím nejaký vstupný poplatok cca.10 eur-tak netuším u koho skončím..
Poreferujem 🙂

funlucy....asi to NT vysetrenie ti spravia tam, aj ja som sa musela objednat inde, nie u svojej dr na to....ja idem zajtra