November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
mne brali 6 ampuliek krvy 😒
ano berie sa aj krva nemusis byt nalacno 😉 ...ale presne kolko si zobrali..ups tak to si uz nepamatam, je tomu uz 5 rokov 🙂 zuzu ty ides na test koli veku?...a robi sa zospodu 😉 ..je to presnejsie...
zuzu111 ja som na tom podobne,takže budeme vďačné za každú info,čo nás čaká,ja môžem poreferovať až v stredu
to som pocula tiez ale myslela som ze sa doticna koplaaaa 🙄 bojim! bojim! nalacno ma vycuca upirska sestricka a este budem muset domov auto odsoferovat 😨
kedy budes mat vysledky?
zuzu...ja som na tom bola teraz v piatok, no presne hodnoty mi doktor nepovedal ☹ , pozrej na sono a hned ma upokojil, ze to vyzera velmo dobre 🙂 🙂 🙂
Inak, ja ked lezim na sone, tak kukam viacej na doktora ako na babo. Uplne ho sledujem, ze ako sa tvari.....lebo on je dost dlho ticho a az potom naraz vychrli, ze ako je vsetko vyborne.
V 16tt sa chystam na tie dalsie testy na Slovensko, lebo tu to ani nerobia.
Inak baby, ako som vstupila do 13tt, tak rastiem ako z vody 😝, to je neskutocne...ta zmena za tyzden. Brusko a prsia sa mi zvacsuju ocividne zo dna na den. Len ma hrozne stve, ze okrem bruska mi poriadne narasta aj vaha ☹ ☹ ☹
Ja tomu nechapem....jem malo, pravidelne, same zdrave veci, skoro ziadne sladkosti a vecer len ovocie. Dufam, ze sa to coskoro zastavi, lebo budem ako slonik 😀 Alebo zeby bola pokazena vaha 😀 😀 😀
kvetinacik, aj ja sledujem doktorove reakcie 😀 az mi je to trapne ked si to vsimne 😅
mne okrem bruska rastie aj ritka 😅 😀 😀 😠
moncika nemusis byt nalacno.. 😉
ja som sa dnes pytala a povedala ze sa mozem napit len vody
fuuha, tak moj doktorko povedal, ze si mozem dat aj ranajky 😉 a kedy ides?
v pondelok, ale neviem ci mi nebudu robit aj testy na cukrovku kedze to mame v rodine a cosi o tom minule hovoril dr. tak asi preta 😒
hmmm tak asi preto, pojdes asi aj na tie testy-cukrovkarske, ked budes musiet vypit pol litra hroznoveho cukru a potom kazdu chvilku beru krv, ale iba z prsta...myslela som ze tam umriem od hladu a sestricka sa smiala...ze mlada pani, ale viete kolko energie ma ten cukor? a ja jej ze viem,. ale je velmi riedky 😝
😀 😀 😀
ja mam z toho paniku ze z prsta krrrrv 😲 ja ked vidim doma otca ako sa pixa do prsta tak mam tocaky
musim priznat, ze nebolo to nic prijemne a potom este par dni ma bolel 😒 ...tak dufam ze vsetky testy dopadnu nam ok...vrrrr a este ktomu ze poistovna mi to nepreplati ☹
co ti nepreplati? a kto to ma preplatit ked nie poistovna?! 😠
mne brali krv pri synovi do 4 ampuliek..neviete kolko trva kym pridu vysledky?
na tu cukrovu vodu kolko tam treba sediet hodinu alebo dve?uz si nepamatam... 😨
pridala som foto bruska z dneska... 🙂
hodinu zevraj idem pozriet brusko 🙂
antonia - nie myslím, že nejdem kvôli veku - mám 26r., ale moja doktorka má aj služby v tej nemocnici, kde ma posiela - tak že vraj ma tam musí odporučiť (lebo samozrejme je to platená služba), majú to tak nariadené. Ale ja som aj tak chcela ísť - aby sme vedeli, že je všetko OK
funlucy - budeme potom čakať tvoje referencie 😉
baby - keď to tu čítam - 4 či 5 ampuliek, krv z prsta - brrrrrr 😲 😖 ...ja tiež asi budem odpadávať...Tie testy na cukrovku sú tiež povinné?
moncika no to by bolo super ked len hodinu... 🙂
ja som tam sedela dve hodiny...a z pol litra nechutne cukrovej vody mám hrôzu do dnes...a neviem si predstaviť ako ju dám do seba v tomto stave - už nedokážem natlačiť do seba napr. posledný hryz z rožka aby sa nevyhodil - bo by som ....viete🙂 tak s tou vodou to bude zážitok! a vôbec mi nechcela tiecť krv tak mi do prsta pichla asi x krát a mágala a mágala! potvora sestrička!
ahoje kocky,ja sa tiez tesim na odber krvy na piatok 😒 hehe drzte mi palce aby som neovracala sestricu :D
Ahojte...tak sa vam zase ozyvam...stale mam nefunkcny notebook..ale snad uz ho dame opravit...ako sa mate?? co babatka?
ahojte baby!
mne je od vcera tak zle ☹ , zeby zmena pocasia?ozaj baby, co ste si kupovali tehu pasy od bublinky, su na velkosti?alebo velkost univerzalna?
inak dnes som vytiahla dva pstruhy z mrazaka, mam chut na rybky 😉 , mimochdom, co sa tyka pastek, tiez mi teraz strasne chutia s cerstvym pecivom, viem, ze by sa nemali jest, snazim sa to obmedzovat..
Ahoj kami... mne bolo v nedelu tak blbo...som aj vracala vecer... no to pocasie je otras.. moze to byt aj z toho
dobre ranko bambulky....moncika ja ma dr. v nemecku, teraz som na sk. iba na 3tyzdne a tam poistovna preplaca, iba odber plodovej vody, takze test si musim zacvakat 145€ vrrrrr...
mne ta sladka voda celkom chutila, teraz to uz bude sice horsie, lebo sladke a chlieb teraz nemusim
dobré ránko!!! 🙂 🙂 .........u nás sa robí test na cukrovku bez sladkej vody.......dr. mi kázla zjesť 1 rožok a vypiť šálku ovocného čaju s 1 kockou cukru hoďku pred vyšetrením,.......takže oproti tej sladkejvode brkačka 😀 😀 😀 😀
dobre ranko tehulky...ako sa mate?
ja dnes idem na to NT vysetrenie na 17.30....dufam,ze vsetko bude ok!
adu držím palčeky!!! 🙂 🙂 🙂 🙂
vam uz robili vysetrenie na cukrovku? to sa robi az okolo 24tt nie?
to je skúsenosť z prvého tehu 😉 😉 😉

to sa beru 4 ampulky krvi,ze?