icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

moncika15
26. apr 2010

to sa beru 4 ampulky krvi,ze?

wiwi22
26. apr 2010

mne brali 6 ampuliek krvy 😒

antonia1
26. apr 2010

ano berie sa aj krva nemusis byt nalacno 😉 ...ale presne kolko si zobrali..ups tak to si uz nepamatam, je tomu uz 5 rokov 🙂 zuzu ty ides na test koli veku?...a robi sa zospodu 😉 ..je to presnejsie...

funlucy
26. apr 2010

zuzu111 ja som na tom podobne,takže budeme vďačné za každú info,čo nás čaká,ja môžem poreferovať až v stredu

moncika15
26. apr 2010

to som pocula tiez ale myslela som ze sa doticna koplaaaa 🙄 bojim! bojim! nalacno ma vycuca upirska sestricka a este budem muset domov auto odsoferovat 😨
kedy budes mat vysledky?

kvetinacik
26. apr 2010

zuzu...ja som na tom bola teraz v piatok, no presne hodnoty mi doktor nepovedal ☹ , pozrej na sono a hned ma upokojil, ze to vyzera velmo dobre 🙂 🙂 🙂
Inak, ja ked lezim na sone, tak kukam viacej na doktora ako na babo. Uplne ho sledujem, ze ako sa tvari.....lebo on je dost dlho ticho a az potom naraz vychrli, ze ako je vsetko vyborne.
V 16tt sa chystam na tie dalsie testy na Slovensko, lebo tu to ani nerobia.
Inak baby, ako som vstupila do 13tt, tak rastiem ako z vody 😝, to je neskutocne...ta zmena za tyzden. Brusko a prsia sa mi zvacsuju ocividne zo dna na den. Len ma hrozne stve, ze okrem bruska mi poriadne narasta aj vaha ☹ ☹ ☹
Ja tomu nechapem....jem malo, pravidelne, same zdrave veci, skoro ziadne sladkosti a vecer len ovocie. Dufam, ze sa to coskoro zastavi, lebo budem ako slonik 😀 Alebo zeby bola pokazena vaha 😀 😀 😀

moncika15
26. apr 2010

kvetinacik, aj ja sledujem doktorove reakcie 😀 az mi je to trapne ked si to vsimne 😅
mne okrem bruska rastie aj ritka 😅 😀 😀 😠

antonia1
26. apr 2010

moncika nemusis byt nalacno.. 😉

moncika15
26. apr 2010

ja som sa dnes pytala a povedala ze sa mozem napit len vody

antonia1
26. apr 2010

fuuha, tak moj doktorko povedal, ze si mozem dat aj ranajky 😉 a kedy ides?

moncika15
26. apr 2010

v pondelok, ale neviem ci mi nebudu robit aj testy na cukrovku kedze to mame v rodine a cosi o tom minule hovoril dr. tak asi preta 😒

antonia1
26. apr 2010

hmmm tak asi preto, pojdes asi aj na tie testy-cukrovkarske, ked budes musiet vypit pol litra hroznoveho cukru a potom kazdu chvilku beru krv, ale iba z prsta...myslela som ze tam umriem od hladu a sestricka sa smiala...ze mlada pani, ale viete kolko energie ma ten cukor? a ja jej ze viem,. ale je velmi riedky 😝

moncika15
26. apr 2010

😀 😀 😀
ja mam z toho paniku ze z prsta krrrrv 😲 ja ked vidim doma otca ako sa pixa do prsta tak mam tocaky

antonia1
26. apr 2010

musim priznat, ze nebolo to nic prijemne a potom este par dni ma bolel 😒 ...tak dufam ze vsetky testy dopadnu nam ok...vrrrr a este ktomu ze poistovna mi to nepreplati ☹

moncika15
26. apr 2010

co ti nepreplati? a kto to ma preplatit ked nie poistovna?! 😠

catrin1
26. apr 2010

mne brali krv pri synovi do 4 ampuliek..neviete kolko trva kym pridu vysledky?
na tu cukrovu vodu kolko tam treba sediet hodinu alebo dve?uz si nepamatam... 😨
pridala som foto bruska z dneska... 🙂

moncika15
26. apr 2010

hodinu zevraj idem pozriet brusko 🙂

zuzu1111
26. apr 2010

antonia - nie myslím, že nejdem kvôli veku - mám 26r., ale moja doktorka má aj služby v tej nemocnici, kde ma posiela - tak že vraj ma tam musí odporučiť (lebo samozrejme je to platená služba), majú to tak nariadené. Ale ja som aj tak chcela ísť - aby sme vedeli, že je všetko OK

funlucy - budeme potom čakať tvoje referencie 😉

baby - keď to tu čítam - 4 či 5 ampuliek, krv z prsta - brrrrrr 😲 😖 ...ja tiež asi budem odpadávať...Tie testy na cukrovku sú tiež povinné?

catrin1
26. apr 2010

moncika no to by bolo super ked len hodinu... 🙂

ajka0077
26. apr 2010

ja som tam sedela dve hodiny...a z pol litra nechutne cukrovej vody mám hrôzu do dnes...a neviem si predstaviť ako ju dám do seba v tomto stave - už nedokážem natlačiť do seba napr. posledný hryz z rožka aby sa nevyhodil - bo by som ....viete🙂 tak s tou vodou to bude zážitok! a vôbec mi nechcela tiecť krv tak mi do prsta pichla asi x krát a mágala a mágala! potvora sestrička!

camilla_1
26. apr 2010

ahoje kocky,ja sa tiez tesim na odber krvy na piatok 😒 hehe drzte mi palce aby som neovracala sestricu :D

cukruska1920
27. apr 2010

Ahojte...tak sa vam zase ozyvam...stale mam nefunkcny notebook..ale snad uz ho dame opravit...ako sa mate?? co babatka?

kaminka1
27. apr 2010

ahojte baby!
mne je od vcera tak zle ☹ , zeby zmena pocasia?ozaj baby, co ste si kupovali tehu pasy od bublinky, su na velkosti?alebo velkost univerzalna?
inak dnes som vytiahla dva pstruhy z mrazaka, mam chut na rybky 😉 , mimochdom, co sa tyka pastek, tiez mi teraz strasne chutia s cerstvym pecivom, viem, ze by sa nemali jest, snazim sa to obmedzovat..

cukruska1920
27. apr 2010

Ahoj kami... mne bolo v nedelu tak blbo...som aj vracala vecer... no to pocasie je otras.. moze to byt aj z toho

antonia1
27. apr 2010

dobre ranko bambulky....moncika ja ma dr. v nemecku, teraz som na sk. iba na 3tyzdne a tam poistovna preplaca, iba odber plodovej vody, takze test si musim zacvakat 145€ vrrrrr...
mne ta sladka voda celkom chutila, teraz to uz bude sice horsie, lebo sladke a chlieb teraz nemusim

leninka75
27. apr 2010

dobré ránko!!! 🙂 🙂 .........u nás sa robí test na cukrovku bez sladkej vody.......dr. mi kázla zjesť 1 rožok a vypiť šálku ovocného čaju s 1 kockou cukru hoďku pred vyšetrením,.......takže oproti tej sladkejvode brkačka 😀 😀 😀 😀

aduliak
27. apr 2010

dobre ranko tehulky...ako sa mate?
ja dnes idem na to NT vysetrenie na 17.30....dufam,ze vsetko bude ok!

leninka75
27. apr 2010

adu držím palčeky!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

cukruska1920
27. apr 2010

vam uz robili vysetrenie na cukrovku? to sa robi az okolo 24tt nie?

leninka75
27. apr 2010

to je skúsenosť z prvého tehu 😉 😉 😉