November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
takže ahojte, myslela som že to bude oktober , ale je to november 😀 ako mi to doktor potvrdil, veľmi sa tešííím a gratulujem aj vám ostatným tehuľkám pa pa
Áno zabka ako som ti aj ja napísala,že určite povedz Juj ale si šikula Kde berieš energiu Ja som úplne vyšťavená Chystáš sa naspäť do práce?Vitaj Bianca medzi nami Už si bola aj na sone?
Lubica69, moja to bola ta strasnaaaa nuuddaaaa.Inak tento tyzden sa vobec necitim ako tehu 😉 ,nic mi nie je, normalne rozmyslam,ci som voobec tehu 🙂.Zda sa mi, ze trosku ubudlo sadielka na brusku, ale inak jem vse, citim sa super,prsia trosku,ale tak vzdy pred MS.
Dufam babenky, ze aj vy ste v poho 🙂.
Juj zabka tak to závidím Ja som úplne vyšťavená unavená Bolieva ma každý deň hlava Juj A pri malom sa veru nenudím ani chvíľku Požičiam ti ho na deň???hi hi😀
zabka aj ja ti zavdim, ja som unavena byva mi zle a este ty vaja moji certi k tomu neposluchaju
Juj a v tehu ani žiadnu tabletku na hlavu nemôžem Ale aspoň studený obklad pomáha Juj Zuzi hnevajú ale nemenili by sme ich za nič na svete
lubi v tehu mozes len paralen, urcite by som ich nemenila
Paralen?To fakt?Som nevedela...😉
zabka: ja mám krčové žily od 15.. a teda žiadne lieky som nebrala..ale sťahovacie pančúcháče som musela a to keď som si ich obliekala tak som myslela, že zakaždým porodím.. a lioton gel stotisíc môžeš.. iné krémy ani lieky určite neber.. nejak to takto vydrž..vykladaj si nohy a magnézium si dávaj..
lubi v tehu môžeš paralenový čípok na bolesť... neuškodí a pomôže.. mám odskúšané
ja som dnes pomáhala mužovi v robote... lebo keď odišiel mám to na starosti.. a super som sa odreagovala.. 😉
Viki chúďatko tým, že už týždeň chodí bez plienok /konečne/ tak nevie kakať dobre..a dnes to bolo skoro 3deň čo nekakala.. a teraz pred chvíľkou sme tu mali "pôrod" tak chúďatko plakala, že ju to bolí ale už je dobre.. 😉
Juj moni Chudátko malé Ani môj nechcel kakávať Hotová patália bola A ten paralen môžem aj ten detský sirup?
baby nestiham, vitam nove tehulky 🙂 , som neustale unavena, naobesom zase spala s maly 2 hodiny a teraz uz zase idem odpadnut, inak zacina mi byt zle nejako po veceroch, to neni dobry znak, to som mavala aj pri prvom, mozno je to dnes tym, ze som sa strasne nazrala (2 pudingy,tri krajce chleba so zaudenou sunkou plus mozzarela, arasidy -vsetko v takomto poradi, je mi vselijak 😨 , len neviem, cim to zaklincujem? 😕
lubi: ten detský sirup nie je... ono ja som neni zástanca sirupov..je to riadna chemikália.. tie paralenové čípky sú fakt super..len je nevýhoda, že idú do ritky.. 😀
kaminka: teda ty si toho "požrala" 😀 😀 😎 haha... ja som dnes nejak neni ani hladná..som sa tešila na pizzu a nakoniec som ju ani nezjdela, len som si ju domof doniesla.. jediné čo som furt smädná.. 🙂
Kami tak to si si teda fakt dnes dala Mne tiež nejak nechutí Ale to asi aj tou boľavou hlavou Ale smädná som stále Ale zas taká dobrá pizza...
A drobec mi dnes poobede nie a nie spať Tak už aspoň teraz už dávno spí tak mám kľud
lubica, ale inak Ti este maly spava cez obed, vsak?ja sa len tak pytam, lebo moj teraz spava tak 1,5 hod-2hod., tak dufam, ze mu to este nejaky cas vydrzi,a spavat Ti kedy chodi vecer?moj uz o osmej spi, chvalabohu
Kaminka áno spáva poobede Len my ráno vstávame dosť neskoro takže to máme také trochu posunuté Takže keď ráno vstaneme okolo 9-10 spať ide až okolo 15 a potom večer okolo 21-22 Ale prespí celú noc až do rána 9-10
ahojte baby dnes som si spravila znova test a ta ciarka je stale nejaka bleda 😒
biancarv mame rovnaky termin 😉
mne drobec cez obed vacsinou spinka dve a pol hodky, ale horsie jem ze v noci sa budi dva, tri krat, neviem ako to budem robit z dvoma detmi, ak sa bude Petko stale budit, on totiz, ked vie, ze som doma, nechce pri sebe nikoho 😝 vresti ako pavian
zabka - počkaj, keĎ budeš mať mimi.. bude ti jedno či máš poriadok, či máš bordel či čo máš 😀 .. budeš unavená dieťa bude vyžadovať furt pozornosť a nebude sa ti každé 3 minúty chcieť upratovať.. ale keĎ si taká plná energie.. mohla by si prísť aj k nám.. 😵 treba mi okná umyť, prach poutierať, poprať 😅 😝
kočkyyyy.. to, že som stále smädná, to je tým tehotenstvom??!!! 😲 ja sa aj v noci zobudím na to, že chcem piť a idem do kuchyne, spravím si vodu so sirupom a pokračujem v spaní.. 😝
monique:jaj s tymi pancuskami, to viem o com hovoris.Ja som si ich dala do lietadla a skoro som umrela, musela som si ich dat rychlo dolu, bo som myslela, ze nemam nohu a potom som si dala ascorutin a nastastie v pohodicka.Neznasam ich.A ten geel sa moze, ked si tehu???-aby to nejako neublizilo babu??
Kaminka1: ty si cislo,pojedla si toho neurekom 😀 ,my si asi zas pojdeme dat spagety so syrovou omackou 😀
Musim ich mat kazdy den, inak sa nam den nerata.
Ja viem, ze ked Ta nieco boli a si tehu moze sa uzivat len Paracetamol.Ja som si uz v decembri myslela ,ze som tehu,bola som u dokyho bo ma seklo v chrbte a povedal, ze len paracetamol.Nastastie tehu nebolo a pomohli sprchy. ☹.
ollako - neboj nič... to je len mrcha test.. 😀 😀 kým si nedostala krámičky tak buĎ v tom, že si tehuľka 😵 😵
asinedka v pohode, len som mooc dalekooo.
Inak baby,ja vam detuurence zabavim, pozicajte mi, nech potrenujem 😀 😀 😀.Lepsie MM ,ten ma pred detmi respekt,aby im vraj nejako neublizil, ked ich chyti za ruku 😀
Inak baby ako pozeram, tie vase deticky maju od 1 roka do 3 aj nieco ,jaaaaajjjj, urcite to nie je med lizat, sak teraz vyzaduju strasne vela pozornosti. 😉
asinedka, uz mi pisala jedna baba , ze ten ruzovy je blbi, ze aj jej vychadzal tak bledo, takze mas pravdu, ze to je asi mrcha test 😀 😀 , kramicky stale nikde 😵.... lenze stale myslim na moje prve tehotenstvo, to som bola v 10.tt vobec som nekrvacala ani nic a predsa som potratila, len som o tom nevedala, ...po tejto skusenosti sa uz nespolieham, ze ked nemam prejavy potratu je vsetko OK, az ked bude na sone srdiecko bit, tak sa skludnim 😉
zabka kludne mi mojho Petka mozes prist zabavit, ale len na chvilu, dlho by som bez neho nevydrzala 😀
zabka no potrebuje dost pozorosti, horsie je , ze v noci neprespi, tak toho sa najviac obavam 😒 ake budu noci, cez den sa nejako da, ale ak sa v noci nevyspis, amen maria, ja som este od narodenia Petka celu noc nespala, len vtedy ked som na dve noci od neho odisla 😝
Kočenky tak ja som si dala ten detský panadol sirup lebo nič iné nemám (teda ešte detský paralen liek) a zabralo Juj konečne Som fit Hlava nebolí No a čo sa týka toho spania My našťastie v poho Už od roka spávame celú ona Dieťa už okolo 3roku je aj samostatné takže ja sa nijak nebojím Skôr sme druhé ani nechceli kým nebude mať malý 3 roky S tými testíkmi je to také kadejaké No ale keď mrcha nič tak tehu platí žienky Tak zajtra Dobrú
Dobré ráno kočky
Včera mi prišlo večer tak zle, že som si išla ľahnúť radšej keďže som sama doma.. a super sa mi spalo... len cikať sa mi furt chce a tiež ten nekonečný smäd.
zabka: lioton gel mi poradili v lekárni, že ten sa v tehu môže a neprecházda do placenty... totiž mne cievny v tehu dal nejaké lieky a gyn. ich schválil ani sa nekukol čo mi to dal a v lekárni sa zhrozili že to čo mi dali.. však to sa nesmie, že je to nebezpečné. Ja zásadne VERÍM lekárničkam, lebo majú vyštudovanú školu a robia s tým každý deň..majú v tom viac vedomostí a skúsenosti. Lekári dávajú stále tie isté lieky dookola... takže záver?? lioton gel môžeš..kľudne sa uisti aj v lekárni..ja som si ho musela dávať lebo som mala zapálenú žilu v tehu a Viki je zdravučká sííííce hyperaktívna.. 😀 😀 mne detská doki, že ma bude obdivovať keď pri nej budem zvládať druhé dieťa..že denne vidí kopec detičiek ale ona je strašne živá... no však je moja.. 😀
zabka: ja aj keď je Viki tak hyper tak stíham všetko. Ja musím mať doma poriadok.. neviem len tak oddychovať v bordeli..som až chorá keď nemám upratané..a Viki sa v 2rokoch niekedy aj 2hodiny vyhrá sama..síce to potom vyzerá ako keby som týždeň neupratovala..ale ona je veľmi zlatučká..samozrejme, že je radšej keď sa s ňou hrajem..ale to ja veľmi rada. .. ale stíham..všetko ani malú nedávam k rodičom alebo svokrovcom.. ja som na ňu strašne naviazaná a viki nebola nikde dlhšie ako 3-4hodinky.. ale ona by to bezomňa aj vydržala.. 😀 😀 ale ja nie.
lubi: som rada, že ti sirup zabral..ale nabudúce si daj radšej ten čípok.. lebo ani detské kvapky Nasivín sa v tehu nesmú..tak neviem ako je to zo sirupom..samo, že ti 1x nebulíži..ale sirup je fakt odpad. Ja som strašný naturista. 😀
asinedka: no aj nám treba okná umyť.. to nie že nestíham ale to sa mi nechce..a nenáááávidím žehliť... som nežehlila 2tt a čo sa nemusí žehliť to pekne poskladám..

Dakujem Lili, budem jej to 14 prizvukovat 😉.Jaaj len dufam, ze tie moje zily to vydrzia.
Baby ja som tyzden doma a neviem od radosti co zo sebou, poprate, poupratovane, navarene, vsetko popozerane atd.Jaj uz,aby som isla do prace 😀.