icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

dadinka
29. apr 2010

no ja by som sla aj hned.....ale mame maleho havka, vyzliaka, takze varovanie od svagrinej prichadza do uvahy az po skuskach 5.jula....takze si este musim pockat 🙂

janulienocka....a mas aj nejake konkretne miesto, kam by si isla?

lubka_cmuk
29. apr 2010

Čo sa týka dovolenky musí biť!!! Milujem more slnko aj za cenu že celý let strávim s vrecúškom 🙂 🙂 🙂

dadinka
29. apr 2010

jasne, ze to nie je vela dve kila.....ak by sa malo to zdrave pribratie rozratat, tak to vychadza kazdy mesiac 1.5 kila cca....takze si na tom dobre nie? 😝

lubka_cmuk
29. apr 2010

Čakám prvé tak nemám vôbec žiadnu predstavu ani tabulky?Ale dakujem...Myslím že budem mať na Vás ešte veeela otázok. 🙂 Vopred dakujem...

dadinka
29. apr 2010

hmmm niekde tu bol link na taku tabulku
http://www.alinka.sk/c/priemerna-dlzka-a-vaha-p...
to je ono
ale nie je tam priberanie 🙂

lubka_cmuk
29. apr 2010

Vlastne ma stou váhou prekvapila kamarátka v poradni ked mi povedala že je v piatom mesiaci a vôbec sa nezmenila zato ja mám aj rici aj cici 🙂 🙂 🙂 ,ale bábtko je dobre chránené a rastie ako má...a to je hlavné!!!

janulienocka77
29. apr 2010

dadinka ja som uz bola v grecku aj na rhodose aj na krete aj na korfu aj na thasose,a zady ostrovcek ma nieco do seba, na korfu ej taky pokoj, na krete - zalezi od oblasti, my sme boli agia marina-tam bolo krasne aj more uzasne, rhodos - ak mas rada zivot tak odporucam oblast faliraki-aj krasne more je tam, a je to aj blizko hlavneho mesta a teda aj letiska, thasos je krasny sam o sebe 🙂 tentoraz chceme ist asi na paxos alebo naxos, este uvidime, ze co a ako bude, co na to doktor a co na to moje odhodlanie 🙂

antonia1
29. apr 2010

ahojte babulky...mam otazocku kolko ste doteraz pribrali? ja 1kg..a neviem je to vela, malo alebo som v primere???..negrcam a zožrala by som aj slona, keby nebol z mesa 😀 😀

lubka_cmuk
29. apr 2010

Hmmm janulienočka to znie dobre ja bi som vám odporučila Maltu boli sme tam minulí rok alebo Sardíniu biele pláže azúrové more...hmm už abi sme niekam šli 🙂

janulienocka77
29. apr 2010

my sme boli minuly rok na fuerteventura-kanarske ostrovy a baby to vam poviem to bolo nieco, krasne dlhe plaze, biely piesok, len trosku viac fukal vietor - ale prave kvoli tomu sme tam isli 🙂 adrenalinovy sport 🙂 a hlavne tam nebolo vela ludi, sice sme boli mimo termin, ale nam to tak vyhovovalo 🙂 inak ta malta a sardinia to znie tiez vyborne, a hlvne taliansko ma celkom dobru zdravotnu starostlivost - keby nieco 🙂 no lubka dala si mi veru chrobaka do hlavy 🙂

lubka_cmuk
29. apr 2010

Adrenalín hovoríš??? No tento rok budem partákov len podporovať z lode alebo brehu bo chodíme potápať ☹ , a to nemôžem riskovať možno tak šnorchlovať 😉

janulienocka77
29. apr 2010

inak toto bol hit v hoteli kde sme byvali 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=D9Kub6IMYLA

najskor sme mali take pocity ze boze co to zase hra a ked sme odchadzali tak sme sa museli ist opytat ze co je to za skladbu 🙂 a dnes mi stale hra, tak sa navnadujem na more :D

lubka_cmuk
29. apr 2010

Antonia ja som na tom rovnako! a to mám dobré dve kilá hore ale vraj je to o.k.

janulienocka77
29. apr 2010

lubi boli sme tam kvoli kitesurfingu, je tam na to vyborne more aj podnebie a hlavne ten vietor 🙂 juuj a to potapanie musi byt bomba, ja som skusila len raz v egypte, bala som sa ako cert kriza, ale bolo to nieco neskutocne nadherne 🙂 tak prajne zavidim ze chodite castejsie 🙂

monykaaa
29. apr 2010

baby s tym priberanim ma riadne stresujete :((((
ja uz sa radsej ani nevazim, mam hore uz hadam 6 kil a to je len prvy trimester.
vobec to nechapem, nejem vobec vela a stale grckam, papam vela ovocia a varene mi vobec nejde.
cim to moze byt?
uz ma z toho zacina chytat riadne zufalstvo, ak to takto pojde, ostane zo mna riadna kysna :((((
najhorsie je, ze to nejde len do bruska, ale kade tade.
nemozu to byt ten femibion alebo tyroxin na stitnu zlazu kt. som zacala brat na zaciatku tehu?

lubka_cmuk
29. apr 2010

Je to užasné fakt..A bála som sa aj ja ked sme boli tak 25m pod vodou a nevedela som vyrovnať tlak skoro mi hlava praskla od bolesti 😨 ale teraz mi bude stačiť aj pláž lehátko slnečník už sa tam vidím 😅 A ta pesnička sa dá ale klip je čudný???

horajda
29. apr 2010

AHojte baby, tak aj ja by som sa rada k vam pridala. Cakame uz druhe dietatko, prva je dcerka a vola sa Zuzka a 7.5. bude mat 18mesiacov, takze budem mat skoro presne dvojrocny rozdiel.

Inac co sa tyka letnych dovoleniek, tak ja som bola ked som cakala Zuzku a vsetko prebehlo uplne v poriadku, bola som letecky na Mallorce a potom este zopar krat som lietala, ale ja si myslim ze to dost zalezi od tehu a hlavne ako sa citite, ked je vsetko ok tak nie je co riesit

me5
29. apr 2010

no tak to ja fakt nechapem, preco tu vsetky papate na co mate chut a len obcas vam je zle. ja som zatial schudla 6 kil a teraz uz mam podmienku, ze musim zacat priberat, inac ma caka nemocnica.
tak na ukazku moj jedalnicek: predvcerom som zjedla jeden jogurt, jedla som ho cele doobedia,od vtedy uz nic.
vcera - jogurt z musli - ktory skoncil mimo mna. a potom som do seba sukala jednu bagetku z maslom, jedenie trva aj par hodin, kusnem 2x a pauza, po par minutach opakujem.
dnes som bola rano na krv: tak som vypila asi 4 glgy vody, ze nech mam redsiu krv - tu vodu som vyvratila pred vstupom do strediska, po prichode domov som este vygrcla zlc, vsak naco mi ju treba 😉 a opat bojujem s bagetkou, ktoru jem od 10:00 a som zhruba v polke. sestricka ked som vosla do ambulancie, tak rovno poznamenala, ze tehotna pani, grcia nam ako svadobny pes 😀 😀 😀
ja som sialene a zufalo hladna, ale nic v sebe neudrzim ☹

janulienocka77
29. apr 2010

jj klip je nic moc, ale ked zavriem oci a ustim ju tak uplne sa citim ako pri mori, ale to je tym, ze mam k nej spomienkovy vztah 🙂 a chcem aby uz to bolo, nech sa mozem rozhodnut ci chorvatsko autickom alebo nieco ine niekde inde lietadlom 🙂

antonia1
29. apr 2010

fuuha me5..tak to ti nezavidim, mna presla iba chut na sladke a chlieb..ale tomu som rada, ved gulatim sa aj bez toho 😀 ...inak pri mojom prvom..to tiez tak bolo, grcala som prve 3 mesiace a posledne 6 mesiace 😀 ..ked uz nebolo co tak aj tu zlč--ved ako pises naco je???? von s nou 😀

me5
29. apr 2010

tak som pridala fotku nasho drobca - kuk do albumu 😉

me5
29. apr 2010

resp. sa to da pridat aj sem, tak skusim 😉

lubka_cmuk
29. apr 2010

Babi na usmiatie, niekedy sa tak prežerem že si prajem všetko vykrckať🙂🙂🙂ale mne vôbec nie je zle!

hviezdickamaria
29. apr 2010

ahojte strasne vela ste popisali asi to prvykrat neprecitam ☹ ale jem prve jedlo, ktore som uvarila odkedy som tehu - pecene kurca a fajne zemiacky a kysle uhorky 😀 mnaaaaam, sa tak napraskam, ze puknem 😎

hviezdickamaria
29. apr 2010

inak vitam nove tehule, bo dajak vela novych tvari 😅 som rada 🙂

zuzananinka
29. apr 2010

me5 - pekné babo - už teraz taky malý človiečik

madeline
29. apr 2010

ahojte, tak navsteva dokyho bola uspesna - babo ma 5,93 cm, NT v poriadku a aj nosova kosticka tam je, prepinal mi to na 3d a 4d sono, takze som ho videla aj hmyrit sa (asi preto mi byva tak, zle), mal rucku pred tvarickou a dali sa spocitat prsteky - no krasa 😵 😵 😵 a posunul mi TP o 5 dni skor

madeline
29. apr 2010

me5 - krasna fotecka, ja mam tiez, len som v praci, tak pridam az z domu 🙂

lubica69
29. apr 2010

Ahojte Kočenky Prišla som vás pozdraviť Musím sa priznať stále vás čítam Aj fotočky obzerám Aj keď nám osud neprial veľmi sa teším s vami všetkými My sme na dovču neplánovali ale keďže tehu nevyšlo určite si pôjdeme oddýchnuť Ja som bola pred 4 rokmi tehu na Korfu a super Minulý rok sme boli v Egypte Ale naj je aj tak Grécko Držkajte sa všetky Určite vás prídem ešte kuknúť

me5
29. apr 2010

zuzana - dakujem, tiez sme vcera s drahym pozerali, ze ani sa verit nechce, ze uz tam je taky hotovy cloviecik. hlavne ze jemu je dobre, ked uz mne nie je 😀

zuzananinka
29. apr 2010

ahoj hviezdička tak ty si aka šikovná - ja som včera prvú polievku zvládla navariť - už nam snád bude len lepsie - me5 neboj aj u teba sa to prelomí