icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

lubka_cmuk
29. apr 2010

Hviezdička aj ja chcem také nohavice...nestačia mi už ani od sestry o dve č.väčšie ☹

jasterica
29. apr 2010

hviezdi,pekne brusko po tych dvoch nozkach 😀 😉

ollako
29. apr 2010

hvizdicka paradne brusino asi som uz pisala, ze mama podobne gate, musim nafotit 😉

me5
29. apr 2010

tak k tym vasim obedom - ja som si otvorila slivkovy kompot a zujem slivecky, hlavne pomaly. 😀 ale zatial chutia.

ollako
29. apr 2010

baby neviete nejaku fajnu marinadu na kuracie prsicka

funlucy
29. apr 2010

😀 😀 hviezdicka ty ideš dnes 😀 mňa začala boleť hlava,napráskala som sa dukátovými buchtičkami,tak teraz sa len budem modliť,aby ostali v bruchu a nechceli sa ísť pozrieť na svet 😝
Sedím tu s rozopnutými nohavicami a ledva fučím..joooj tie dovolenky,som zvedavá kam sa vyberieme my 😕
Inak baby,chystáte sa niektorá cez víkend do tej incheby?Expo dieťa a rodina,kuk na net.

hviezdickamaria
29. apr 2010

tak my sme chceli ist, ale z Presova je to pre mna dost dlha cesta a ja sa bojim jázd na dlhe trate 😒 inak tie, co budete mat prve bejby, sa nebojite, ze nebudete vediet kojit dietatko? teraz o tom v tej relacii hovorili a zda sa mi to strasne tazke 😕

dadinka
29. apr 2010

hviezdicka...ja mam strach aj z prebalovania nielen kojenia...
a hlavne ako spravne drzat babatko....hadam nam to niekto pekne vysvetli 🙂

janulienocka77
29. apr 2010

hviezdicka ja si tak hovorim, ze zvladli to aj ine, zvladnem to aj ja 🙂 budem musiet, a ked to nepojde budem hladat riesenia 🙂 nevzdam sa 🙂

dadinka
29. apr 2010

este ma napadla jedna vec...neuvazovali ste niektora o tom, ze by ste rodili v hainburgu?
ja som to kukala...a vyzera to dost dobre...len to stoji peniazky

jasterica
29. apr 2010

ollako,kukni niekde na webe marinady v recpetoch,ja vzdy odtial cerpam inspiraciu 😉

funlucy,dukatiky si jedla?tak vydatny chutny obedik 😵

hviezdi,neboj,to nam v nemocke ukazu laktacne sestry a ved sa naucime... 🙂

funlucy
29. apr 2010

hviezdicka ja sa bojím,že to bude bolieť ale tak nerobím z toho tragédiu,buď to pôjde a keď sa nebude dať tak nebudem kojiť.Bude to síce nepohodlnejšie,lebo keď kojíš len vytiahneš cici a malý upír saje..ale ináč vstávať,ísť zarábať mlieko atď..ale no a čo,aj ja som bola len krátko kojená a jaký je zomňa mamut 😀 nemám žiadne alergie,chorá bývám tak raz do roka.

jasterica
29. apr 2010

ja som vsetko odkukuc pri mladsej segre,ktora pred 2 rokmi porodila bambulu 🙂 jasne,ze vlastna prax je ina... 😅

hviezdickamaria
29. apr 2010

joj ta dobre, zeny! 😀 uz sa nebojim ani ja 😎 🙂 🙂 🙂
do hainburgu sa rodit nechystam, uz mam tuna slubeneho pana dochtorika 😅

funlucy
29. apr 2010

jasterica,segra je mladšia?Lebo podľa fotiek by som to tipovala opačne.Ešte sa chcem spýtať,kto u vás v rodine to tak krásne fotí?

jasterica
29. apr 2010

funlucy,hej?noooo,ona je o dva roky mladsia veru,ja mam 32 😅 uz stara korcula 😀

ollako
29. apr 2010

viezdicka, tak ja som nady tym vobec nerozmysla pri Petkovi, brala som to automaticky, a potom som mala asi mesiac problem sa rzokojit, bradavky som amla krvave chrastave a asi mesiac trvalo, kym sme sa ako tak rozkojili, este , ze mi sestra pomohla, lebo je to fakt, ze je to tazke...ale neboj vsetko sa da 😉 ked clovek chce, a sme tu aj my uz maminy a poradime 😉

lubka_cmuk
29. apr 2010

Ollako to môže biť až také zlé??? Bože ako tak počúvam nie som vôbec pripravená na potiaže 😒 A vraj si to užijem už začínam rozumieť!!!

lubka_cmuk
29. apr 2010

A čo papal Petko ten mesiac???

me5
29. apr 2010

lubka, ono to moze byt tak isto ako s tehotenstvom, tiez to prebieha u kazde uplne inak - niektore nemaju ziadny problem a niektore maju kopec. a mozno ti vyjde, ze kojit budes pekne ani sa nenatrapis. a ked budu problemy, tak sa poriesia 😉

ja som zvladna uz tretiu polovicku slivky. 😉 radost obrovska

funlucy
29. apr 2010

jasterica,vyzerá to tak,že v tejto téme sme dve staré korčule 😀 navyše provrodičky..ja budem mať v decembri 30 😅
Ollako bože nestraš,ja ani nemám sestru,kto pomôže mne? 😨
Lubka neboj,ja tiež žijem v sladkej naivite 😒

ollako
29. apr 2010

lubka cmuk, bolo to kadejako , kojila som ho zatinala zuby, ked mi bradavky krvacali kojila som cez klobuciky, alebo odsavala, dala z flasky, obcas prikrmila umely mliekom, no potom sa bradavky zahojili este to dva mesiace bolelo ked sa prisal , no potom uz klidek pohoda a kojila som ho 15 mesiacov, ale ked mam pravdu povedat za tu dobu som sa z kojenia tesila len chvilku, viac mam pocit, ze to nie je med lizat, a neuspokojovalo ma to tak ako som si predstavovala 😒

jasterica
29. apr 2010

funlucy,ty si potom oproti mne korculka 😀 😉

ollako
29. apr 2010

bozinku , ale ja uz budem ticho ,lebo vas len deprimujem 🤐

hviezdickamaria
29. apr 2010

ja ma 4 sestry ale som najstarsia 😀 no sestre sa narodi v auguste, ta pokukame, naucime 😀 😀 😀

ollako
29. apr 2010

hviezdicka jasne poucis sa 😉 ...ale je to super, ked sa k vam dietatko tak tulka 😵 , citite ako vonia, vidite ako mu je pri vas dobre, to boli veru krasne chvilky 😵

hviezdickamaria
29. apr 2010

joooj vona babatka 😅 mnaaam 😀 😀 😀 ja sa tak tesiiim 😵

ollako
29. apr 2010

hviezdicka maly prave sedi pri mne a uplne citim ako vonia , juuuuj asi ho zjeeem z tej lasky 😝 😝 😵 😵 😀

hviezdickamaria
29. apr 2010

😀 😀 😀

lubka_cmuk
29. apr 2010

Ollako je dobre že napíšeš aj zlé stránky budeme viac zodpovedne pristupovať k materstvu, a budeme pripravené na čokolvek...však babi??? Nechceme biť hlúpučké ked niečo také nastane?