November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
baby tak veru v dnesne dobe si treba na toto davat bacha, lebo dnes vas vyhodia zato, ze v praci nahlas grgnete 😝
moj dr nedava. iny dr davaju vyxadzky od 2 trimestra ale on nedava vobec 😒
a co je normalny ten doktor??? sak mne povedala sestricka ze dufa, ze nechodim von len cez vychadzky, lebo ze pohyb a cerstvy vzduch potrebujem 😕
moncika ale ved to sa neda, byt stale doma, a keb ti muz chodi na tyzdnovky, tak skapes od hladu?? ved si musis ist aspon nakupit, niee, tak mu povedz , ze ich potrebujes,
on nedava 😒 ale zase ked niekam potrebujem ist tak mozem ze mu staci zavolat a v pripade kontroly mi potvrdi ze som tam bola
monicka a skúšala si si ich pýtať? veď to nie je naozaj normálne, aby si ich nemala. Takéto nádherné počasie a čučať doma, no fuj. Ja som tiež na PN, zo začiatku som nemala do 11. týždňa vychádzky zo zdrav. dôvodov, ale teraz ich už mám aj keď to je iba pár hodín, ale ja aj tak viac nevládzem, tak sa ich snažím dodržiavať. Neviem, ako to je s tým tvojím zamestnávateľom, veď ty si "zákonom chránená", tehotné nemôžu vyhodiť, nie?
anaj ale mozu, ak porusia pracovnu disciplinu, tam su urcene nejake dovody, pre ktore nemozu vyhodit, ale zase nie, ze si bude tehotna robit co chce, a nic jej nehrozi, to sa as neboj, oni to maju osetrene 😅
bohvie ako to je teraz, robi sa hocico. mamaratka bola tiez na materskej a mesiac pred jej vratienim sa z materskej jej prisiel papier ze rozviazali pracovny pomer.
jeho som sa zatial nepytala lebo som este v 1.trimestry a to narok nemam urcite. jeho som sa nepytala ale kazda ktorej sa opytam tak od neho vyxadzky nedostali.
xvalabohu ze mame velky dvor. inak neviem ako si pokupim vybavicku 😒 jedine ked pojdem z poradne
moncika tak sa ho spytaj a normalne mu vysvetli, ze musi ist sem tam aj do obchodu a taak.... no ako je to ked si na materskej neviem, ale asi mozu prepustit, to by sa zislo prestudovat si zakonnik prace 😝
byvas v dome? ntak aspon to bo ja si neviem predstavit 9 mesiacov v nasom 1-izb.byte!!! 😒
ano v dome. ale ja dufam zebudem cele tehu na PN 😕 som uz tento tyzden xcela robit ale ze mam odpocivat 😀
MISIN,este sem chodis?Pamatas si ma?
hviezdicka, ja som byvala v Prahe v jednoizbaku a este ani net som nemala a to bolo teda huste , ked som sa nemihla z bytu pohnut, tu mame domcek aj velky dvor, takze pohoda, ale tiez stale niekde behame po dedine 😎 doma ma ide porazit, ja sa tu nerada zdrzujem, neviem nejak necitim v tomto dome pohodu , iba same nervaky su tu, tak radsej sa vzdy dekujem 😀
no baby,ja by som asi nevydržala byť celé tehu na PN ☹ aj keď ma teda ide niekedy v robote drbnúť,za 3 roky čo robím v BA som bola asi dokopy týždeň chorá - aj to som musela mať horúčky a kĺby ma boleli čo som prešla len z postele na wc,tak len vtedy som ležala,a po 2-3 dňoch strávených v posteli som si už nadávala do kriplov 😅
Ale teda v septembri by som už chcela ísť na PN + vybrať všetku dovču čo mi ostane,zase pre firmu nevypustím dušu 😎
Ollako a vy teda staviate?Kde a aký domček?Ja dnes brázdím po realitách..
funlucy, co zhanas? 🙂
Ďakujem hviezdickamaria. Dúfam, že to nebudú tak prežívať. Keď som bola tehotná prvý krát tak som bola od polovice tiež PN, ale vtedy som to neriešila, lebo som naozaj musela ležať.Keď má človek doma malé dieťa, tak je to dosť ťažké dodržiavať.
Na budúci týždeň idem konečne do poradne, tak sa už neviem dočkať. Hrozne sa bojím aby bolo malé v poriadku. Budem najšťastnejší človek na zemi keď ho uvidím poskakovať na monitore.
funluvci stavame v tak dedinke, zijem tam odjakziva, ma 1000 obyvatelov v okrese Prievidza, a staviame tento domcek s mensimy zmenami http://www.erlis.sk/detail.php?dum=96&srch=1&ka...
jejooo, pekny domcek aj ja chceeeeeem 🙂
hviezdicka sak mozno niekedy sa ti splni 😉 , budem uprimna zavidim si , ze budem byvat v takom dome 😀 😀
😀 😀 😀 no ollako, mas si co zavidiet 😀 😀 😀
hmmm ollako,klobúk dolu,je dosť veľký,takže roboty máte určite vyše hlavy..to si robíte svojpomocne?Aký máte rozpočet?Hviezdicka,my sme zatiaľ vo fáze hľadania,ešte niesom rozhodnutá kde sa usadiť natrvalo,je to veľmi ťažké..ja som z južného Slovenska,muž z východu..
funlucy stviame svoj pomocne a zatial na so vyslo asi 1 300 000,- no este v tom nie je zapocitane, obklady dlazby, podlahy, sanita a interier, takze este asi pol miliona pojde 😝
aj tak je to dobrá cena,pozemok ste asi mali,že?Ja som dnes pozerala domčeky pri Nitre aj s malým pozemkom :
http://www.lktbuilding.sk/sk/13281/pozemky
ale zdá sa mi to drahé,tak práve rozmýšľám nad tým,že by sme tiež stavali sami..
ollako, krasny domcek..taky by som sai aj ja vedela predstavit 😵
aj my planujeme stavat kusok od nasix len sa to nejako nevie rozhybat a nie a nie zacat pozeky predavat 🙄 zatial byvame u nasix, sme si poprerabali horne posxodie
funlucy ano pozemok nam darovali muzovi rodicia, je to taky kopcovity teran, ale neva, kopec penazi sme usetrili 😉 , u nas teraz obec predava pozemky za 1000,- za m2, no teraz to dali realitke, tak ti to predavaju za 1200,- za m2, takze tu v dedine, tak zdvihli ceny pozemkov, ze hroza, sme radi, ze sme takto mohli usetrit kopec penazi 😉
ale bola to pekna lokalita, hnes pod lesom, koniec dediny , je tam ticho , teda bolo, nedavno tam nedaleko otvorili kamenolom, tak je tam dost sramot a chodia cez dedinu tatrovky, kopec prachu, hluk, sem tam strielaju, tak sme vsetci nadseny, boli v tom statne zaujmi, tak nejake petcie, boli len zdrapy papiera 🙄
ollako,tak to hej,keď máte domček podpivničený,tak kopcovitý terén je najlepší 😎 monicka,my sme zatiaľ v podnájme,ale keď bude mimi,tiež to načas vyriešime ako vy a potom sa uvidí čo ďalej..v našej dedine stavajú teraz nájomné byty,teraz v apríli kolaudovali 2 bytovky,ďaľšie dve majú ísť ešte stavať..tak prinajhoršom by sme si podali žiadosť tam..ale to asi neprejde,lebo muž chce dom,on je taký kutil a už teraz ho v byte poráža 😀
Ahojte krasky...len som vam prisla povedat, ze ma vcera na obed skolila nejaka brusna viroza, isla som skor z roboty....dnes som doma, je to trosku lepsie, ale aj tak ma to stve, ze davam pozor, aby som nikde nic nechytila a potom toto 😖
funlucy pre ten isty dovod, sme isli aj my stavat, muz robi takmer vsetko sam ...aj u nas postavili uz sest bytovie, a maju stavt dalsiu 8 bytovu a je tam viac ako 100 ziadost, je tu velky zaujem o tie byty, starosta si pekne masti vrecka, zrejme, lebo vraj su uprednosteny obcania nasej obce, mlade rodiny s detmi a byvaju v nich vacsnou dochodci, ktori si popredali domy 😠 , ale cudzi slobodni, tak vsetci maju nervy, no nik to neriesi, ale to uz moc kecam 🤐

moncika ty nemas vychadzky??? 😕 sak to je hrozne!!! to preco???? 😕 😕 😕
iiiha, to aj z roboty mozu prist??? no moja sefka je zo zvolena, ale ma na mna veeelmi tazke srdce 😔 ☹ 😢 , tak dufam, ze ju nenapadne ma navstivit, aby ma mohla vyhodit!!! 😕