icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

zopka
30. apr 2010

Moncika, ďakujem. 😉
To by si bola riadny tyran - tehotnú mučiť. 😀

moncika15
30. apr 2010

myslim ze vsetky v tejto teme budeme pekne umucene na porodnej sale 😅 netreba sa mucit dopredu 😉

zopka
30. apr 2010

Tak, tak. Už len sa k tomu dopracovať... 🙂

moncika15
30. apr 2010

ked uz sme az tu tak to hadam dotiahneme do konca 😵 urcite ano!

matakamil
1. máj 2010

dobre ranko tehulky hlasim takto skoro rano.

Jasterica: dakujem za dobry typ, kupila som tie cyprusteky co si tu odporucala. su fakt pekne. Dufam, ze sa mi ujmu Este mam na teba jednu prosbu. Prosim ta ako sa vola ten nadherne cerveno kvitnuci ker co mas na zahradke?

Tak sa majte babulky , ja idem sadit zivy plot. Prajem vam pekny den!

rozpravocka
1. máj 2010

Dobre rano vsetkym,
wiwi, dakujem za tip, ten obchod vedla Hviezdy poznam, ale vsetky tehu veci tam maju az od velkosti xl, takze nepouzitelne - a vacsinou su to same pyzama. Ale skusim tu mileticku a potom vam poviem.
Tie gate z teranovy su super, ja som si ich kupila uz davno - ale su to skor len take teplaky na doma. Ale pokial viem, tak na poschodi v caliope maju aj sukne s takou gumou 🙂

ollako
1. máj 2010

dobre ranko prajem.... 🙂 dnes bol rano u nas taky lejak a muz chcel ist betonovat deku na garazi, ale ulive su uz skoro seche tak predsa len betonovat bude. no myslela som , ze si spravime nejaky vylet , ale s mojim muzom to je na siroke lakte, kazdy vikend maka na domceku, ale pri tom vravi, ze sa nebude ponahlat, lebo asi aj tak nebudeme stahovat, kym sa male narodi, nech tam aspon zo zaciatku nie som sama s dvoma detmi, kedze muz chodi na tyzdnovky 😒 .....aj by som sla von s drobcom, len so si vcera nezmyla vlasy a teraz nemame teplu vodu a takot vo n nevyleziem, mozno to poriesim nejakou slltovkou 😝
prajem pekny vikend

jonki
1. máj 2010

ollako kasli na vlasy ak je u vas pekne 😀 ja som tiez odlozila umyvanie vlasom a potrebovala som ist von a sla som a pohoda...nechodila ziadna "modna policia" 😉

pekny vikendik prajem vsetkym 🙂

moncika15
1. máj 2010

ahojte 🙂
😀 to vsetky tehule prestali uvyvat vlasy?! aj ja som vcera xcela ist pozriet na stavanie maja ale nesla som lebo sa mi nexcelo umyvat vlasy 😀 😀 😀

som dnes akasi roztrasena ani upratovat sa mi nexce 😒
uz ma to nebavi byt stale zavreta doma, v pondelok ked pojdeme do BA asi muza "znasilnim" aby sme isli niekam na mensi vyletik 😝

prajem pekny vikendik 😵

kvetinacik
1. máj 2010

ollako... krasny domcek!!!! A kde to staviate?? My sme v Pravenci prerabali ( ale uplne, bola to ako novostavba, povodne ostali len hlavne obvodove mury) a nastastie uz mame vsetko hotove. Teda chystame sa este na zahradku.

http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/lucia.breck...

Jasterica... kde najdem foto tvojej krasnej zahradky?? Aj ja chcem pokukat 🙂

My sa dnes chystame do autokina, ale musim sa priznat, ze som nejaka leniva. Som rada, ze mam konecne volno a len by som lenosila 😀 😀

jonki
1. máj 2010

monicka tak ja som si tie vlasy predsa umyla 😀 mala som motivaciu

a som si dnes vybrala od mm darcek na 30tku...vzdy to bol moj sen, tak dufam, ze tehu dopadne dobre a mimi sa satka bude pacit 🙂 http://nosime.sk/tovar312-indio_natur_47_m (presne tuto uz mam doma🙂 )

moncika15
1. máj 2010

ahoj jonki, my xceme klokanku. ja sa tyx satiek bojim 😅 😀 kazdopadne je to bohovska vec ked nemusis teperit kocik 🙄

konecne uz odpocivam, mala som pracovnu sobotu.

ollako
1. máj 2010

ahojte, kvetinacik stavme v Cigli, krasny domcek mate, no nam este potrva, kym to dokoncime, aj financne to bude zrejme problem, no neva, vsak zatial si vystacime s provizornym nabytkom 😝
monicka ja prave klokanku nechcem, ta mi pride taka nestabilna a tiez nie je dora kvoli klbikom a mozu sa vnej nosit az detio, ktore dobre drzia hlavicku a mam z nej pocit, ze sa moze diet prevalit dozadu, no neviem mozno je to len moj dojem 😕
ja rozmyslam tiez nad satkou, no zda sa strasne pracne u stale viazat, ked chcete dieta vybrat, a dat spat, znova viazat, a tiez rozmyslam nad manducou, kedze sa v nej mozu nosit deti do 5 rokov, vyuzila by som ju pre Petka, len ta cena 😲

rozpravocka
1. máj 2010

aj ja som najskor chcela satku 🙂 ale potom som nad tym uvazovala a predstavila som si mojho mm ako ju ma uviazanu 😉 potom som ju definitivne zavrhla - ved babo nebudem nosit iba ja a on by si satku urcite nedal. Takze klokanka to isti 🙂

moncika15
1. máj 2010

do klokanky sa da kupit vlozka pre novorodenca 🙂
rozpravocka presne to iste rozhodlo aj u nas pre klokanku 😀 tiez si ho neviem predstavit ako nejaku divozienku oviazaneho satkou 😅

kaminka1
1. máj 2010

baby ahojte!
neviem, ci tu este niekto je,dnes som mala tazky den, zradila ma najlepsia kamaratka,mojho syna zobrali do skolky, ona ma tri deti a zobrali jej iba jedneho, lebo je velky zaujem,a ona sa bola stazovat, ze preco mne zobrali a jej nie, a dokonca tam vykrikovala, ze moj syn ma aj tak este plienky!cely den som preplakala, nase deti vyrastaju spolu od dvoch mesiacov a moj maly sa na nich stale pyta, je to strasne, dokonca ma bola presviedcat, ze ona to nebola, ale cely zbor uciteliek tvdri, ze to bola ona a dobre sa cudovali, lebo vedia, ze sme naj kamosky, teda boli sme, ukoncujem s nou vsetky kontakty, som sklamana a cely den mi je strasne zle ☹

moncika15
1. máj 2010

kaminka, tak to to nezavidim ☹ viem ako to boli ked ta sklame clovek ktoreho si mala rada. ludia su vseliaky treba nad tym len mavnut rukov to ju najviac nasere 😅

ocicko9
1. máj 2010

ahojte,som tu nova,tak neviem ci uz padla taka otazka,ale chcem sa spytat,ci niekto mava take tlmene bolesti dolu pod bruskom,akoby pred menzesom?akoby mam kamene a hrozne ma to unavuje.

holcicka12
1. máj 2010

ocicko9 ahoj vitaj ja také bolesti mávam a je to úplne normálne 😉

holcicka12
1. máj 2010

Inak Ahojte kočky dlho som sa neukázala škola - zaberák ešte makám 😝

moncika15
1. máj 2010

ahoj ocicko 🙂 aj ja to sem tam mavam, to sa natahuje maternica.

holcicka, mas to perne ked este aj do skoly musis xodit. ale ked sa xce vsetko sa da. kolko rokov mas este pred sebou?

holcicka12
1. máj 2010

mon mám pred sebou ešte dva 😅 dávam si ale rok odklad a potom pokračujem ak sa bude dať a rodičia budu súhlasiť .... ešte to nik nevie darí sa to schovávať 🙂

moncika15
1. máj 2010

nevedia to ani rodicia 😕 co na to priatel?
moja spoluziacka zo strednej otehotnela hned prvy rocnik a ten aj doxodila a potom po rocnom odklade normalne dorobila skolu. takze ak rodicia pomozu tak sa da 🙂 drzim palce 😵

moncika15
1. máj 2010

idem uz aj ja zalahnut 🙄

ozaj kedy vlastne zacina 2. trimester? som z toho debil, vsade sa pise inac 😨

dobru noc a peknu nedelu 😵

kaminka1
2. máj 2010

dobre ranko! moncika, druhy trimester zacina od 13.tyzdna,aspon by to tak malo byt 😉
inak som dnes aj rada, ze prsi, muz mal ist ako polovnik stavat posed do horu a takto aspon bude doma 😅 😅 ,inak mi kupil 5 kilov pstruhov, lebo strasne mi chutia, aj mojmu synovi, tak dnes dnes su na obed, mnam, prajem peknu nedelu

cukruska1920
2. máj 2010

halo halo...kde ste kto?

moncika15
2. máj 2010

ja som tu 🙂
kaminka,tak zhruba to viem len niekde sa pise ze zaciatok 13tt, niekde koniec 13tt a niekde dokonca 13+2tt 😕

cukruska1920
2. máj 2010

ahoj... bavite sa kedy konci prvy trimester? no 13+2 konci a 13+3 zacina stvrty mesiac.....ja uz som ...jupiii....v utorok mam poradnu..bojim bojim

kaminka1
2. máj 2010

cukruska ahoj!som sama doma, maly isiel na prechadzku s tatinom,dostal gumacky a nepremokavu bundicku a isli, a ja som uz taka hladnaaaaaaaaa 🙂 , idem spapat zeleninovu polievocku

cukruska1920
2. máj 2010

ahoj kami.... ja som hladna tiez ale musim este vydrzat