November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Deniska že nik nevšimne Sa normálne rehocem Inak pri mojej momentálnej váhe to hrozí aj mne Alebo budem fakt rodiť ako 100kilový sloník😀
Lubka, ja na FB som
ze 100 kilovy slonik 😀 pri mojej vahe 49kg to bude zachvilku uz kazdy vediet ☹
Juj tak 49kg závidím To som mala na základke Ale samo záleží od výšky Ja mám 169cm takže si na mne ani 49kg neviem predstaviť hi hi Len kosť a koža
lubka, ja mam 165
zuzi - fííííiha.. 😝 😝 čožeee 49kg!!! ty určite trpíš anorexiou!!!! 😠 😠 to preto vyzeráš ako sestra tvojich synov.. lebo sa im ešte aj váhou približuješ.. 😉
lubica - ja som tiež mala takú váhu na základke 😀 😀 ja som už teraz sloník.. ale v poslednej dobe ma všetci chvália, že som schudnutá trochu 😅 a teraz to znovu začne stúpať.. a manželík mi povedal, že tie kilá v druhom tehotenstve pôjdu asi viac hore ako pri malej 😠 😠 takže si idem dávať pozor na to, čo budem jesť.. nebudem držať diétu, ale budem jesť po malých množstvách, častejšie a len vybrané produkty 😀 som zvedavá, do kedy mi to vydrží 😀 😀 😀
Fu Zuzi tak to si štíhlík Ja som začala od septembra cvičiť tak aspoň ako tak sa tuk na svaly premenil ale teraz už necvičím No áno Zuzka vyzerá ako ich segra Koľko máš vlastne Zuzi rokov?
Inak Deni aj ja sa bojím,že viac teraz priberiem ako pri prvom tehu Diétu tiež nedržím No veď potom nadbytočné kilečká zhodíme😀
čaute baby,dnes sa len tak celý deň povaľujem,trošku pochodím,ale hádam viac preležím 😀 kade chodím tade zívam..kukám TV,papám -muža som práve vyslala na pivo-máme pri dome takú krčmičku,tak išiel s mojím bratrancom,ten dnes u nás prespí,lebo zajtra má nočnú a nechelo sa mu cestovať domov..bože to zas bude,prídú určite pod parou a ten je tak ukecaný,že budem mať z neho hlavu jak balón 😒 ale kebyže aspoň diskusia,ale jeho monológ a pre istotu aj 5x to isté zopakuje..takže dnes mám o kultúru postarané.
Bože,Zuzka,nezávidím,že už ti bývá zle..mne vychádzá ten istý termín,a nič mi neni..Ollako,ty si ma teraz tiež dosť vystrašila ☹
Baby ja som mala pred 2 rokmi 45kg,a teraz že 60 !!!akože chápete? 3 pneumatiky okolo pása,som zvedavá jak budem vyzerať v 9 mesiaci 😖
Funlucy tak to budeš mať večer fun hi hi Neboj kilečká sa potom rychlo zhodia A že 45 kg hi hi Tak to teda u mňa nehrozí
asinedka, ze anorexiou 😀 ja som velmi schudla pri kojeni, mojho druheho syna som kojila 2,5 roka a odvtedy sa vaha drzi na 49,len dokedy 😀
Lubka, v auguste budem mat 27 a neboj urcite nepriberies viac ako pri prvom. Ja som pri prvom pribrala 21kg a pri druhom 11kg
Fu mňa odvalí,že 2 a pol roka To sa už normálne asi obslúžil aj sám,nie?Nič v zlom hi hi No veď s váhou uvidíme
mas pravdu obsluzil sa aj sam 😀 a odstavit ho bolo velmi tazke
ty brúúúďo 2,5 roka si ho kojila??!! 😲 😲 tebe sa hovorí "MATKA" 😝 ja som kojila presne jeden rok a žiadne kilo z toho dole.. 🙄 žiadna motivácia.. všetci hovorili, budeš kojiť - budeš chudá.. noooo veľkééé dubovéé 😠 kojila som a nemohla držať diétu, aj som sa bála športovať, aby som nestratila mliečko.. 😅
ahojte kočky
dnes som bola doobeda nakupovať a pak skoro pol dňa u svokrovcov.. bolo fajn.. nemusela som variť a s Viki sa hrali dedkovci tak som si oddýchla až som z toho unavená.. 😀 😀
ja mám 55kg a 169cm... ale ja mám takú športovú postavu a niekto mi hovorí, že som chudá moc a niekto že nie... tiež záleží akú máte stavbu tela a ťažké kosti. Ja žeriem ako prasa aj v noci... ale teraz jak som tehu mi nejak nechutí jesť.. no uvidíme.. a to brucho mám už také veľké..ja fakt vyzerám už jak tehotná..ja vôbec netuším z čoho ho mám také nafuknuté..síce sa hovorí, že pri 2. dieťati a maternica rýchlejšie zväčšuje, ale žeby už tak rýchlo??? u mňa to vie už celá rodina a všetci známi.. oni totiž vedeli, že sa snažíme a tajiť my s mužom nič nevieme... 😀 😀
kojila som Viki do roka, lebo ona už nechcela ... som bola z toho smutná ale nejak som to prežila.. 😀 😀 ale je lepšie keď sa dieťa samé odstaví ako ho nútiť... ale chlapci sú väčší cickoši takže sa ti nečudujem zuzi..
ja si kojenie neviem vynachváliť..chudla som, mala som krásne veľké prsia, celé dni sme sa flákali s Viki po vonku keď bola hladná len som na lavičke vytihla cecek a zakryla sa plienkou.. 😀 😀 v noci som v polospánku kojila..a Viki mi veľmi skoro začala spávaťcelú noc..
viki vám chce niečo napísať oiuuuuuuuuuuhhvhdldäpsjigghjikrlrmfnjf bnbjhbjhhbknjdugjfgtfht hhtjtujtit jfujrfhrigughghtgh rfurirujr dueirnruáťhťž zoitžji[]´fubp
ziza: tak to sa nemám asi načo tešiť.. a kde chodíš do akej miestonosti v probiose.. možno sú tam viaceré uzv.. ja hneď ako vojdeš do probiosu tak na recepci doprava posledná miestnosť.. 😀 aj ty? 😀
kočky kukám na STV OTO-zatiaľ sa mi to mooooc páčí-tu aspoň neslzím,ako pri romanťákoch 😀
tak uz som pobalena, konecne...ale na cestu som vobec neni naladena ☹
moniqe3...aj ja uz mam velkeee brucho....4-ty mesiac to isti!!! Ja mam 56kg a 168cm, takze skoro ako ty 😉
kamoska mi hned na zaciatku hovorila, ze mi bude brusko skoro vykukat , ze na chudsich je to skorej vidno, myslite, ze na tom nieco bude ???
monige3 Aj ja viki pozdravujem, teda ak som si to spravne prelozila 😀
Moni tak to máš ideál výška váha
Ja som mala pred prvým tehu 58 kg a bola som spokojná 😀 No teraz 😢
Aj ja som kojila rok a malý sa odstavil sám 🙂
Funlucy aj ja občas nakuknem na STV ale teraz som na pc
funlucy a cim som ta vystrasila, tym potratom? vies ono je to tak, ze ked sa to stane tak ta to trapi, ze preco to nevyslo a tak, aj som si poplakala aj v nemocnici, ked som bola na kyretazi...ale dnes potraca, hadam kazda druha zena, je to proste normalne, ked sa nieco nepodarilo, priroda si to zariadi, treba to tak proste brat, lebo inak sa moze clovek zblaznit 😒 ...co sa ma stat stane sa....kazdy doktor ti povie, ze ak proste utekas k lekarovi, lebo zacina potrat, oni s tym uz nic moc nenarobia, jednoducho , ked je plod poskodeny a priroda si tak rozhodla, ani neviem aka liecba nezaberie 😔 , mozno som tvrda, ale je to tak, ale to ze zena potrati, neznamena, ze nebude mat dalsie bezproblemove tehotenstvo a zdrave dieta, vid priklad ja 😉 , dva mesiace po kyretazi som otehotnela s Petkom a lekar vravel, ze asi predcasne porodim, a bola som zavreta ako konzerva,prenasala som a nakoniec mi museli urobit cisarsky, ale mam zdraveho chlapceka 😵 a uvidime ako to dopadne teraz, ja verim, ze dobre 😉
a mimochodom v nasej rodine potratili vsetky zeny okrem starkej a vsetky maju zdrave deti a niektore dokonca styri 😉
inak sestra mi dnes povedala, ze aby som isla k lekarovi az v case dlasieho vynechaneho menzesu, tak som sa na nu kukla, ze ci si mysli, ze do vtedy vydzim 😀 , ha ha ani vo sne ja som zvedava 😝
kvetinacik asi je to pravda, ta prva fotka co mam v albume kao tehotna bola v 6 tt a ja som mala vtedy 168cm 68kg a inak rok predtym som mala 50 kg, no kde su tie casy ☹ , v tehotenstve som pribrala 25 kg, a potom som schudla na 60 kg, dlho som si tu vahu drzala, ale asi pred mesiacom som sa vazila a pribrala som na 62 kg, ja som bola odjakziva kost a koza, ale ako som zacal sediet na zadku v robote pri PC, koniec moja modelovska postavicka zmizla niekam a zrejme sa uz nevrati 😝 😀 😀 😀
chyba, mala som vtedy nie 68 ale 58 😝
ollako ty si z PD?? Drzim palceky aby bolo teraz vsetko na 1000 % v poho
Ja som bola 1.u doktora na 33DC a 18 DPO....chcela som ist ovela neskor, ale nevydrzala som 😀
ano kvetinacik som z PD 😉
jasne , ze sa to neda vydrzat, teraz idem nabuduci piatok, lebo predsa uz by malo byt vidiet srdiecko, tak nech ptom nie som napata ako traky, kym pojdem na dalsie sono 😝
ollako a ku komu chodis?? Ja momentalne nemam ziadneho doktora na Slovensku a velmi by som chcela ist k Mifkovej, lebo rodit chcem urcite doma.
P.S. ja som z Pravenca 🙂
ja chodim do Handlovej do nemocnice k primarovi Ďurkechovi...o Mifkovej som pocula chvaly, ale pred piatim rokmi, asi len zacinala, lebo ju nikdo nepoznal, mojej sestre vtedy veru velmi nepomohla 😠 , iba co vsetko skomplikovala, takze moja sestra ju nemusi, ale to je dost dlha doba od vtedy...
kvetinacik a kde si v zahranici??
...v Mnichove....uz vyse 6 rokov ☹ , ale nastastie spolu s mm
Hadam sa uz Mifkova zdokonalila, teda dufam....na stalo pridem domov az v siedmom mesiaci a to uz chcem mat naozaj rozhodene siete,lebo absolutne nemam ziadne skusenosti. Kamosky,co uz maju deti su vsetky v zahranici ☹
Ahojte No áno s tými potratmi je to žiaľ bohu pravda Teda niekedy chvala bohu Neviem či by si niektorá z nás nechala postihnuté dieťatko keby sa o tom dozvedela včas No ja určite nie Nemohla by som to urobiť jemu sebe a ani rodine To vtedy trpia všetci Ollako tak super,že sa Vám to takto pekne potom podarilo Kvetinacik a na ako dlho teraz prídete?Držím palce aj s výberom dokiho lebo je to dosť dôležité A aby si už potom mala pokoj a nie sa ešte aj tým trápiť a hľadať Tak dobrú Zajtra pa Držkajte sa všetky

Kvetinacik prajem príjemnú cestu A na koľko idete na Svk?Zuzi tak to ma so svokrou mrzí Moja je tiež panna ako ty a je super Inak knižku mám aj ja A na FB nie som a asi ani nemám na to čas Vy ste žienky?