November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ahojte...vecer si vas hadam precitam, teraz som este v praci a tak len narychlo....
missin, mrzi ma tvoja strata ale verim, ze to tak asi malo byt....ako pisali baby, si este mladucka, mas cas na kopec deti 😉
cez vikend sme boli u svokrovcov, tak som patrala po mojich tehu veciach, ktore som nosila pri Kubkovi....a asi budem musiet vyrazit na nakupy...bud mi je to este velmi velke, alebo su to veci skor na chladnejsie pocasie....a vonku je uz kraasne 😵 dokonca som sa sla cez vikend 2x prejst do lesa s malym, nech sa vyblazni...trosku ma potom sice vecer bolelo brusko, ale kedze svokra ma obskakuje,nemusela som nic robit len lezat a jest a spat 😀 .... no hoci jem podstatne viac, zistila som, ze som pribrala len 0.5kg 😕 hoci brusko rastieeeee 😎
dadinka....ja sa zatial nicim specialnym nenatieram, len normalnym dobrym hydratacnym mliekom po kupani....potom neskor planujem nieco .... chvalia si olej od Eucerin-u, alebo Mamastrie od Green-Swan, alebo klasika Avent-olej alebo krem 🙂
no nic, idem este popracovat a potom hajde domov 😅
catrin mna tiez vcera pichoalo (taka tupa bolest) pri chodzi, velmi som sa zlakla no dnes uz nic,tak snad bude zajtra na NT vsetko v poriadku... no pre istotu ide so mnou aj mm, ak by sa nieco stalo... ☹
hviezdicka no aj ja to mam take bolesti..sa ledva vystriem ked chodim...urcite bude zajtra vsetko o.k..:)..mna caka NT az na buduci piatok..
hviezdicka pozrela som si tvoje fotecky pekne,ale ty uz mas riadne brusko,tebe by som netipovala na 12tt, ale omno viac 🙂
misinn - je mi to velmi luto, stale na teba myslim 😔
strelka to vazne? 😀 ale aj ludia mi to hovoria 😅 ta neviem, mozno sa pan doktor pomylil 😀 😀 😀 , inac ta tvoja fotka ze maly lyziar - neskutocne 😵 😵 😵 a naaaadherne 😎 😵
missin, to je skoda, je mi to luto... ☹ ☹ ☹ Ja by som najradsej chodila na sono kazdy den, aby som sa uistila, ze je vsetko ok.
Tehule dufam, ze minimalne v takomto zlozeni to dotiahneme az do novembra!!!!
No ja jednoznacne na natieranie odporucam ten olej od Weledy! Mam uz nakupenych minimalne 5 roznych mliek a olejov a tento vitazi. Joj je ich vlastne az 7 teraz som ich poratala 😀
dakujem hviezdicka,ano malvo je tam podarene,tak si tam stoji😉 no mozno z tvojho terminu 22.11. nakoniec bude 1.11. 😉
ahojte babule, konecne mam trosku viacej casu v praci takze mozem nieco popisat...
my sme boli tiez na vystave, hrozne nic tam nebolo, zbytocne vyhodene peniaze.... ale boli sme trosku nakupit tehu veci, takze som si kupila slusne nohavice v C&A a tiez dvoje kratase, mali 20% zlavy.. ak sa mi to podari dam aj fotky lebo ultrazvuk mi nejde pridat.. 😖
pupocnikovu krv mi nebudeme asi riesit pretoze je to dost nakladne a teraz si nemozme dovolit 750,- € aj keby som to velmi rada spravila ☹
krem na strije tiez pouzivame weleda....
dadinka, s latkovimi plienkami to zvladli nase mamy zvladneme aj my 😉 nehovorim ze nebudem pouzivatjednorazovky ale na doma urcite latkovky, lebo ak bude babo po mne tak bude alergicke aj na plienku 🙄
zuzananinka, waw tak mozno predsa 😵 ja som to tiez uz 2x citilia. ja aj tak tomu nexapem, ved ked sa vo mne cosi hybe ako je mozne ze to necitim?! aj ked je to este malilinke 😨
uz som objednana na 3D 21.5. 🙂
poxodili sme babatkovske obxody a muzik by najradsej vsetko rad radom nakupoval 😀 este ze mam rozum 😝
idem vas zbezne docitat
wiwi dá sa aj darovať pupočnikova krv - my sme si pri prvom nedali zobrať - lebo sme si to nemohli finančne dovoliť - a teraz sme tiež v kríze ale ja ratam s tým, že tie prachy co dostanem pri porode investujem do toho - aj ked by sa zisli na veci suvisiace s výbavičkou - no dieťatko zase nepotrebuje mať uplne vsetky krásne veci - stačí mu v prvom rade milujuca rodina aj ked pekne vecičky potesia.
no a za šesť mesiacov sa este financie v ktorejkolvek rodine môžu akokolvek zmeniť 😀 😀 😀
moncika ty uz citis pohyby??? 😕 😀 😀 😀 ja tiez nieco citim, ale to su len pohyby criev 😀 naozaj 😉 ale je pravda, ze ako je mozne, ze to necitime, ked je dietatko velke napr. u mna uz ako citron 😅
no ja idem zajtra k upirskej sestričke na odber krvi prvýkrát a dnes inak mam aj ja blby deň je mi ovela horsie - už som asi 4 krat grckala a tiež ma pobolievalo v podbrušku - no ale zajtra bude lepšie - ja to pripisujem počasiu
inak ked pisem že dieťatko nepotrebuje vsetky pekne vecicky - neznamená, že by som nechcela 😀 😀 a ani nechodíme oblečený vo vreciach 😀 😀 😀
ja planujem odolavať vybavičke do poslednej chvile ako sa bude dať - no uvidim či sa 11.5. po sone nezlomim a ked bude vsetko v poriadku tak možno neodolam
😀 😀 😀 zuzananinka 😀 😀 😀
inak pocasie - neviem ci bude lepsie ako dnes, hlasia cely tyzden prsat 😖
hviezdička - to len ta zmena počasia tak posobí - potom ked sa to ustali už je dobre - u nas bolo cely víkend pekne a dnes rano prsalo - inak to aj ked som ležala v nemocke od nejakého konca 6 mesiaca a baby co im hrozil tiež predcasný - prisla zmena pocasia a nasnezilo cez noc - tak 4 si to odrodili - mne nastastie len celu noc tvrdlo brucho ako o dušu - tak to len moj osobny výskum 😀 😀 😀
jaj už nech je 11.5.
baby a už nechcem počuť žiadne zlé správy 😎
no idem uložiť malú
ani vlasy nemam umyté - no ešteže šiltovku mam - na zajtra použijem 😎
misin je mi z toho smutno. drz sa. neboj raz vyjde slnko 😵 urcite sa ozvi, cakame ta uz coskoro 😉
hviezdickamaria, uz sme 3 s pocitom ze citime mimi 😝 to urcite nebol zabludeny prd 😀
som rada ze uz vam je lapsie
Ahojte misinn nemozem uverit tomu co citam, velmi ma to mrzi 😔 ...drzim ti palce, aby ti to nabuduce vyslo
baby ja mam dnes priserny hlad, ja uz neviem cim ho zahant, najhorsie je , ze aj v noci ked sa budim k malemu, tak som hladna, ze by som mu to mlieko aj vypila 😝 , ja uz neviem vy nemate tak hlad, co jete aby ste ho zahnali 😕 ...ja idem na NT v stredu, dufam,ze bude vsetko OK, ako citam ako sa tu baby lučia, je mi z toho do revu 😢
neviem co sa dnes Petkovi robila, ale nechcel sam zaspavat ani za pana, a stale ma kontroloval ci som pri nim, dufam, ze toto nie je predzvest nejake choroby 🤐
missin som v uplnom soku 😔 , nechce sa mi verit, tazko Ti nieco poradim, ked som to nazazila, urcite sa vam podari znovu otehotniet
ollako chapem, aj ja , ked mi maly zle zaspava, je mi to podozrive a vzdy sa bojim, ci nebude chory, vzdy vycitim, ked sa nieco deje a aj ja som nonstop hladna, dnes som bola poobede s malym hodinu vonku a uz som zase utakala domov spravit si spagety, lebo som od hladu bola hotova 😒 ,ale vecer je mi stale zle, aj teraz, navyse ma uz dva dni boli hlava, asi z pocasia ☹
catrin,neboj,neboj,to sa len zvacsujete 😅
dadinka,ja pouzivam elastiQ,weledu a mandlovy krem,som na krema maniiiiik 😀
moncika,ja este nic necitim a chcela by soooooooooom 😅 😵
strelka,ten tvoj lyziar je uzasny...prihlaste sa na olympiadu 😀
ahojte tehule!
missin tvoja strata ma naozaj úprimne mrzí, prajem ti veľa síl! 😉
tak ja som bola dnes na kontrole a drobec sa má k svetu! 😵 podľa utz má 4,6 cm, NT 1,0 mm....takže paráda 😵 a krásne sa vrtel! no pridám nejaké fotky, keď bude trochu času
idem vás dočítať
jasti vdaka....no neviem neviem stale sa mi chce aj cikat tak rozmyslam ci nie nejaky zapal...alebo zeby to bolo tym ze maternica tlaci na mechur?ked to zajtra neprejde asi skocim dokymu... 😒
ja mam ten dermacol na strie a kombinujem z deckym olejom aviril 😝
ja som take hlady mavala zo zaciatku teraz uz je to ok ale viac ako 3 hodky nevydrzim nic nejest 😨
som sa v tej blave tusim uxodila , pixa ma podbrusko. uz nex je toho 21.5. 😵 😵 😵
dakujem jasterica,celkom sa vydarila ta fotka,teraz uz je to taky ufonik 😀 😀 😀
catrin1 myslim si ze by to nemal byt zapal ak ta nepali alebo nereze pri cikani,potom je to normalne to babetko rastie a tlaci ti na mechurik 🙂 aj ja chodim furt cikat,oblicky pracuju na plno 😵
strelka vdaka... 🙂 dufam ze to je tak a neni to nic vazne.. 🙂
ja som si na bruško kúpila len obyčajný johnsson olejík pre bábätká.... 🙂
ahojte babenky, som tu nebola tisic rokov...missin velmi mi je luto co sa ti stalo, hlavu hore, ako pisali babenky asi to tak malo byt a zelam ti vela sil☹
my sa zajtra vraciame do uk, boli sme tu mesiac, stihli svadbu 😉 ale teraz nas caka len praca
dnes sme mali po znamosti druhe sono, takze zatial vyzera vsetko ok a mame 6cm, pred vyse tyzdnom sme mali prve a mali sme 4cm takze sme narastli od 2cm 🙂 ked dojdem do uk pridam nejake fotky ale tu na sk mame strasne pomaly pocitac
baby este stale mate nevolnosti??mne sa to nejako vratilo, nezvraciam, len mi je zo vsetkeho spatne, pripisujem to ale aj stresu z cesty, my sme tu totizto autom...cesta sem nam trvala 26 hod ale cesta naspat, bude viac, lebo sa viac bojim a prespime vo frankfurkte, budeme mat ovela viac prestavok,tak mi teda drzte palce...inak buduci tyzden ma caka aj oficialne sono v uk tak uvidim co mi povedia tam 🙂
romy,tak mas malu vrtulku v brusku 😵 to je zlate,ked to tak rozhadzuje ruckami a nozkami 😅
catrin,mna tiez casto tlaci na mechur,v noci idem aj 4 razy na wc-ko,pripadam si ako dostihovy kon 😀
monci,radsej hami menej a casto... 😉 a ja mam poradnu 17.5. /po 4 tyzdnoch cakania/ 😅 buduci tyzden letime do turecka na 4 dni,dufam,ze to zmakneme 😅
midsumer,drzim palceky,nech cestu hravo zvladnes 😉
jastericka, doky ti to sxvalil? 🙂 ja by so xcela ist na dovcu ale autom a blizsie 😝

missin to mi je strasne luto..co to dnes take zle spravy... 😔 😢
ja mam dnes od rana zly den...boli ma to podbrusko...take pichanie ale len ked chodim ked sedim je to v pohode...no len mne sa moc neda sedet pri malom...dufam ze to je v poriadku a nic vazne hadam to do zajtra prejde...