November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Ja už mám jedného malého krpčeka 2,5r. doma. 😉 Niekedy ho tu aj spomínam. A snaženie pri prvom bolo asi 5 cyklov, pri tomto asi 8 cyklov. Takže nie taká katastrofa
zopka,ahaaa,tak to si v poho na tom...u nas snazilkovanie nie 5 cyklov,ale 5 rokov 😲
ja to priam nechápem, u nás to bolo oba razy na prvú šupu... a to teda musím povedať, že ja žijem tak pol na pol - v BA a doma... takže nejaký denno-denný sexík u nás nehrozil.... skoro som odpadla, keď som teraz na druhýkrát tiež našla dve čiaročky hneď po prvo mesačnom skúšaní....
asi patrím k tým šťastným, ktoré nemajú problém otehotnieť.... len dúfam, že nemám ani problém donosiť 😒
Je to fakt zvláštne, že niekto v pohode hneď a niekto sa snaží, lieči a nič. Psychika v tom má tiež prsty, že keď žena veľmi túži, tak nič z toho... 😒
zopka dakujem 🙂 ..no caka nas zajtra 12 hodinova cesta...jej ja budem mat v juny este o rok viac ako ty 😀 ...uz som si myslela ze su tu iba same 20tky 😀
zopka
veru, je to tak... ak sa niekto snaží niekoľko rokov - fakt obdivujem, že to ľudia zvládajú s nervami.... ale proste túžba po mimi je veľká...
antonia
tú cestu fakt nezávidím... ja cestujem z práce relatívne často, ale teraz som taká ako "omáčka", že sa mi vobec nechce a len by som sedela na zadku....
12 hodín - riadny zaberák. 😖 Antonia, sme tu aj my - múdrejšie 😉
No, my ideme spinkať, lebo to moje dieťa sa inak od PC neodtrhne, len keď si s ním tiež ľahnem. Pá 🙂
Halo halo... kto tu? som bola na poradni...sa tesim..vsetko v poriadku, mimi si riadne kopkalo o 106 mame 8 cm a vsetko vyzera byt v poriadku....NT mam negativne tak dnes mam super den 🙂
baby,myslíte,že stále prevládá ten trend rodiť prvé dieťa okolo 30-tky?Lebo ja nie..(aj keď sama som toho dôkazom) ale keby sa dalo mala by som dieťa už skôr,zase nie v 18-tke ale tak okolo 24-25-keď som to aj tak cítila.
Normálne mám pocit,že sa to zase vracia do obdobia "našich mám" kedy je in mať dieťa v skorom veku...či?
no, baby, ja pozeram ako ste sa snazili,
mne 3 lekari povedali ze mat mimi bude tazke, na sone tazky obraz PCO, tak sme sa zacali obavat.
normalny menzes som nemala takmer 7 mesiacov, pol roka som brala umely progesteron,
nakoniec mi lekarka povedala vysadit, uvidime ci menzes nabehne, tak sme vysadili, prisiel este ten pod vplyvom
tych hormonov a cakali sme 40 dni na hormonalny profil, mojich vlastnych hormonov,
ale to sme uz nestihli, lebo som bola tehu :D momentalne moje vajecniky vraj vyzeraju uplne normalne, ziadne znamky PCO.
Je to zahada...
takze na prvy sup a vsetci lekari mozu tvrdit co chcu, ja odteraz vravim ze to je o psychike.
fanlucy, ono je to individualne podla mna.
kazdy ma na to iny nazor.
ja ked sa babo narodi budem mat 24 a podla mna, ak mozes mat babo a si ako tak zabezpecena je to idealny vek.
Ide o priority a samozrejme aj zdravotny stav.
ja som vzdy vedela ze do 25ky chcem aspon jedno mimco stihnut.
chodim este dialkovo na vysku, takze z tejto strany dufam ze mi male umozni sa sem tam aj do knihy kuknut :D
ale ja osobne si vravim ze radsej skor ako riskovat ze neskor by sa to uz nemuselo podarit.
monykaaa,ja som normal menzes nemala aj dva roky...vsetko vyvolavacky...liecila som sa na stitnu zlazu cez homeo a normal menzes samovolne som dostala po dlllllllllhej dobe tento rok v januari...a vo februari sme uz zamiesili 🙂
Ahojte kocky, tak sa zase hlasim po par dnoch, narychlo som Vas prebehla
buducamama a missin, to je mi velmi luto ☹ ☹ ☹
strelka - lyziar je perfektny. Ja som tiez dnes nahodila moje fotky z uzv.
uspesne sme sa prehupli do druheho trimestra bez nevolnosti 🙂
Jastericka, ja tiez letim o 2.5 tyzdna na dovolenku - ale na Slovensko 😉
funlucy,ja som sa v 25 citila este taka nevyburena,s muzom sme vela cestovali,skratka som si uzivala,ako sa dalo... 😅 no neskor ma uz chytali depky z toho,ze sa nedari mat babo,ze mame sice dom,zahradu,psa a dobru pracu,no to nie je to prave 😒 psychika tam hrala velku rolu... 😔
a po dovrseni 30-ky mi uz lepilo,ze budem stara na prve baby...no a budem mat 32,ked porodim...teraz sa citim vyzreta 🙂
mony čo je to PCO? 😕 bože baby povedzte mi z čoho sú takéto problémy 😠 to bolo aj volakedy?
saxana,tak bravoooo,len tak dalej... 😉 my ideme na taku kratku cestu,to muzik z prace dostal...na dovcu riadnu by sme radi niekedy v juli a to do chorvatska...autom 🙂
funlucy,PCO su polycysticke ovaria...aj tym som presla,aj cystu som mala...ach jaj,az je neuveritelne v mojom byvalom stave,ze kde teraz som...dakujem panu bohu 😲
jastericka tak sme na tom podobne :D
ja som uz chytala hysaky ze to nieje normalne a tiez som posledny mesiac nasadila aj homeo - gynex bylinkove kvapky.
takze vravim ze aj to mohlo pomoct.
ale pokial ide o nas, o mimco sme sa pokusali az po vysadeni tych hormonov a vazne ze prvy sup a bolo :D takze klop klop ked verime tak sa da asi vsetko
monykaaa a este nieco...ja som brala aj aloe vera pravidelne cca 2 mes.myslim,ze aj organizmus sa vycistil a malo to vplyv na plodnost 😉
tie gynex kvapky su dobra vecicka...mozem potrvrdit 😉
jasterica,pocuj,ty si normalne babka bylinkarka 😀 co sa od teba clovek nepodozveda..ale super,ked budem nieco potrebovat,co je na co,viem kde mam klopat
my sme sa snazili rok a tiez som mala PCO... a zrazu šup a bolo to 😀 ale tiez si myslim, ze je to vsetko o psychike (aspon v mojom pripade) 🙂
no ahojte baby, tak sa vam hlasim po NT, prisla som asi pred hodinou domov 🙂 vseeeetko je OK, dietatko ma 4,9 cm, takze sa nam TP posunul na 18.11. 😀 ma dve nozky, dve rucky, na kazdej rucke 5 prstekov, srdiecko kraasne bilo a dietatko sa hybalo. 😅 juuuj ta ja som stastna. NT namerala 1,00 mm, takze aj to je uuplne v poriadku aj nosova kosticka v poriadku 🙂 no co viac si priat 😵
cukruska, hviezdickamaria....gratulujem k zdravym babatkam!!! 😀
hviezdicka a aky si mala povodny termin porodu?
gynex som brala aj ja 🙂
ahojte tehulky 🙂
hviezdicka tak to je nadhera,taketo dobre spravy,takze TP sa ti posunulo na blizsi termin,vsak?
ahojte tak ja som dnes isla k doktorovi,bolesti neprestali..poslal ma urologovi,samozrejme zapal...dostala som antibiotika zinnat...jaaaj baby bojim sa aby bolo vsetko o.k... ☹
inac aj mne je stale zle.. stale ma len napina, aj ked som vdaka Bohu zatial ani raz nevracala 🙂 ale co nie je moze byt, tak to radsej nerozpitvavam 🤐
strelka, prvy TP som mala 23.11. teraz sa posunul na 18.11. tak sa strasne tesim 😀
catrin to vazne mas zapal? ciiii, nemala by som ist aj ja ku doktorovi??? juuuj, ta sa teraz bojim 😒
hviezdickamaria, curkuska - gratulujem srdečne obom!!! 🙂 🙂 🙂 🙂
dobrých správ nikdy nie je dosť 😀

wau zopka 🙂 a teraz čakáš prvé bábo,či už máš doma nejaké ratolesti?Tak ty tu budeš nakoniec najtajnejšia žena 😉