icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

zuzkap2
14. mar 2010

Dobre ranko niekedy zena ani nevie ze je tehotna a potrati ☹ ja som si tym presla uz 3 krat a teraz mam doma dvoch zdravych chlapcov po bezproblemovom tehu.

lili24
14. mar 2010

dobre ranko

ja som este v pyzame, inak sme hore od pol siedmej, dianka bola v noci parkrat hore, nieco bolo vo vzduchu 😀 moc dobre sme sa nevyspali 😝
ja som pri malej pribrala skoro 20kg, kojila som iba 3,5 mesiaca a schudla som vsetko, mam 174cm a 61kg 😉 a som rybycka 😉

zuzkap a dalsi drobcek na ceste 😉 to je super. jaj niekedy je zivot kruty...ale zijeme ho iba raz, tak si ho musime vychutnavat plnymi duskami 😉

ja mam tiez velmi dobre knizky doma "velka kniha o matke a dietati" a "nase dieta" od narodenia az do dospelosti - tam je uuuuplne vsetko, je to odborny domaci poradca, napisal ju jeden francuzsky pediater a je naozaj super, vrelo odporucam 😉

dnes ideme svokre, ma narodeniny, nemusim varit mame zo vcera. chceli sme ist doobeda von ale hrozny vetrisku u nas fuuuka tak sme domka a hrame sa

idem si urobit taku slabsiu kavu, toci sa mi hlava 😒

peknu nedelu vam prajem 🙂
vitam nove tehulky 😉

moniqe3
14. mar 2010

ahojte kočky

Som sa nažrala jak prasa.. 😀 😀 zeleninová polievočka s krupicovými halúškami, varené zemiaky s masielkom a kuracie stehna s smotanovo-kukuricovou omáčkou. mňam.. príde niekto na obedík? Ešte je toho veľa.. 😀

ziza55
14. mar 2010

fiiiiiiiiiha..mnam mnam 😝 i..robis mi chutky.ja som dosla z nakupu..bola som v bile ..dam si asi kolac zovcerajska ..varit sa mi nechce..frajer pracuje..dojde az vecer...pojdem k mame sa najest asi...inak probios ma 2pracoviska..jedno ruzova dolina...zozadu mileticky..tam chodis ty...a jedno v budove Tcomu...to je pri astre ta cinska restikana prievozkej tusim..tam chodim j

moniqe3
14. mar 2010

ziza: aha tak to som nevedela, že majú dve pracoviská.. aj ja som bola v Bille ale ráno mám ju skoro vedľa domu?
baby som si hodila svoje mini bruško do albumu.. fakt mi už niečo vykúka.. vyzerá to ako keby som sa dobre nažrala..ale fotka je z hneď z rána nalačno.. 😀 😀 😎 😅

ziza55
14. mar 2010

jeeej..idem kuk..bilu mam aj ja pri dome 🙂

moniqe3
14. mar 2010

ziza a kde bývaš.. mohla by si blízko mňa? 😀 😉

ziza55
14. mar 2010

ty kokos...fakt jake brusko uz mas tak skoro..inak mala vikinka...naaaaaaaaadherna

moniqe3
14. mar 2010

ziza: no sa hovorí, že pri druhom sa rýchlejšie maternica zväčšuje .. kokos čo budem mať potom za pár mesiacov? No uvidíme v stredu na sone, možno čakám dvojíčky??? 😀 😀

moniqe3
14. mar 2010

ziza: a Vikinka ďakuje za pochvalu... 😉

ziza55
14. mar 2010

ja byvam na dolnych honoch a ty?

lubica69
14. mar 2010

Ahojte žienky No sranda tak ste možno aj susedky Ste ani nevedeli Foto kuknem potom na pc V mobile sa mi nedá Inak ja som mala včera bruško malé a dnes veľké No sranda Už zajtra na to sono Sa teším ale juj aj bojím Držte palčeky Von je dnes fakt otras

ziza55
14. mar 2010

ahoooj lubi...nooo to by bola jaka haluz keby sme boli susedky xixi...zajtra ti drzim palce...neboj...iste bude vsetko v poriadku..hned napis potom...aby sme vedeli 🙂

zabka1124
14. mar 2010

Ahojte babenky.No dneska bola strasna noc ☹ ,hlava mi isla prasknut, hovorim MM,ze dostavam asi porazku na pravu stranu, ale pomohol studeny uterak ako tak.Ja idem zachvilu ku dokymu, ale vidim to blede, bo ma brucho tak boli ,ako by som mala dostat MS a uz som zacala aj trosku krvacat ☹,normalne neviem co zo sebou. ☹.Potom vam poviem, ci sem este budem patrit alebo nie 😒 .

ollako
14. mar 2010

zabka drzim silno palce, myslim na vas a ozvy sa

asinedka
14. mar 2010

lubica - čo sa týka toho potratu a postihnutého bábädla... moja mamina na začiatku tehotenstva s bratom brala strašne silné antibiotiká.. keĎ vôbec nevedela, že bola tehotná.. keĎ to zistila, povedala to dr. a tá jej povedala, že bude mať na 100% postihnuté bábo, nech si ho dá zobrať.. mamina si nedala.. celých deväť mesiacov jej hovorili, že to bude postihnuté, že nech sa pripraví na hocičo keď porodí.. porodila a brat bol úúúplne zdravý.. a robili jej všetky testy, sono a neviem čo všetko... 😔 keby si ho dala vziať ako jej radil komplet celý doktorský zbor tak by som nemala tak super brata a mamina by mala výčitky, že zabila.. ☹ ☹

ináč ziza a moniqe - ste určite susedky alebo bývate v okolí.. lebo jedna je z podunajských a jedna z dolných honov.. 😀 jéé vy budete chodiť spolu kočíííkovať 😀 😀 😀

zabkaaa - neopúúúšťaj saaa.. neboj nič.. to je len nejaká migréna!!! jasnačka, že k nám budeš patriť 😵

ollako
14. mar 2010

asinedka nastastie medicina napreduje a dnes by jej toto uz nikdo nepovedal... 😉

ziza55
14. mar 2010

zabka myslime na teba...drzime palce...daj vediet

lubica69
14. mar 2010

Zabka držkaj sa Myslíme na teba Veľmi Deniska no to teda hej No našťastie medicína fakt napreduje Inak ja som bola v podobnej situácii v roku 2000 na začiatku netušiaceho tehu na ATB a vďaka musím napísať vďaka bohu som síce až v 18 týždni ale potratila a dieťatko by bolo s tých ATB postihnuté To mi potvrdili Takže to bolo šťastie v nešťastí Dodnes sa tým utešujem Malo to tak byť A ziza ďakujeeem

moniqe3
14. mar 2010

ziza: neni o čom....sme "susedky" 🙂 teším sa.. nabudúce sa môžeme stretnúť pred billou.. ja bývam v Biskupiciach ako písala asinedka. 😉

zabka: moja držím palce aby bolo všetko v poriadku.. ak krvácaš mala by si utekať k doki. Mne moja povedala, že keby som len trošku začala špiniť mám utekaťna pohotovsť a mám vypísaný papier, že som tehotná. Myslím na Teba, neboj všetko bude v poriadku. 😉

moniqe3
14. mar 2010

ziza: no vidíš si mohla aj na obed prísť..:DD 😎

ziza55
14. mar 2010

xixi...nooo vidis..keby som to vedela ze to mam na skok... 🙂 sakra...nabuduce..vlastne aj ja byvam skoro uz v biskupiciach..latoricka ulica

lubica69
14. mar 2010

ziza moni tak nakoniec susedy No ja odpadnem Tak to môžte ísť nabudúce spolu na nákup do tej Billy Aj mne doki kázal ak nejaká silnejšia bolesť alebo špinenie okamžite ísť Juj som fajnú paradajkovú varila Som sa obkotila

ziza55
14. mar 2010

🙂 ...nooo sranda ..kto by to povedal...hm paradajkovaaa..mnam...ako ju robis lubi?ja som robila min.tyzden ale cela isla do hajzla 🙂 nikto ju nechcel jest..neviem ci to bolo tymi nahovno pretlakmi z billy 🙂 alebo co...

moniqe3
14. mar 2010

ziza ja na lotyšskej v tom kruhu... vedľa detskej doki.... no ja mám najradšej paradajkovú z pretlaku clever takže z billy a muž hovorí, že ju robím super.. 😉 a kopec syra..mňam..

ziza55
14. mar 2010

ahaaaaa jasne viem kde...do jantaru chodievam na pravidelne seanse s babami...xixi..poznas to tam?

ziza55
14. mar 2010

inak tu paradajkovu som robila tiez z pretlaku clever...takze asi nim to nebolo ze sa to nedalo jest...asi tie moje kucharske kvality ☹

kaminka1
14. mar 2010

caute, dnes je mi zle, ale nebranilo mi to k tomu, aby som v subway zozrala cely bohato oblozeny sendvic, ked ja ked mi je zle, tak sa tak obranujem, ze to je urcite od hladu... 😀 ,to je dobra blbost, co?inak paradajkovu polievku milujem, ked som cakala prve, tak som ju jedla kazdy den, fakt, hlavne v lete a vzdy som si tam dala vyvarit jednu cili papricku, potom som ju aj zjedla, hrozne mi chutilo stiplave..

moniqe3
14. mar 2010

jantár - admiral? myslíš? hej poznám..ale keďže som len prisťahovalec a bývam tu iba 3roky tak nechodím a nepoznám.. 😀

ja dám olej do hrnca s tým pretlakom..nechám chvíľku ošmahnúť, potom dolej vodu, dám klinčeky, majoranku, bobkový list, čierne korenie, soľ, niekedy zátrepku nechám zovrieť a hotovo. Potom si dá syr koľko kto chce.

moniqe3
14. mar 2010

ja som celé minulé tehu jedla kuraciu polievočku. Každý deň celé tehu som si ju varila preto ju teraz asi viki tak miluje.. 😉 😀