icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

lilli136
5. máj 2010

tak sme tuším jediné "Bratislavčanky" v tejto téme /teda podľa tabuľky/.
aj keď ja som v BA len tak na 50 %.... teda pracujem tu na 100 %, ale bývam tak na 50 % 😀 - moc zložité 😀 😀

lilli136
5. máj 2010

ahoj lulu
vitaj 🙂

lulu2407
5. máj 2010

lilli136 dakujem za privitanie 😉

zabiatko001
5. máj 2010

ahojte, kocky pisete o 106, som sice na PN, ale aj tak nic nestiham, musim sa este ucit na statnice.....
tabulka je krasna, som zvedava kolko nas bude nakoniec 🙂
babenky, tie co ste na PN teraz tak zostavate uz az do materskej? alebo planujete navrat este do prace nachvilku.... mne uz problemy nastastie hadam pominuli a tak rozmyslam co bude lepsie, ci ist este zarobit korunky alebo uz zostat doma a oddychovat....

lilli136
5. máj 2010

zabiatko a nejde, že budeš mať tak 50 na 50 - v práci a home office??
ja keď oznámim oficiálne v práci, že som tehu, tak sa ich budem snažiť ukecať, aby som zo začiatku jeden deň a potom aj viac mohla pracovať z domu..... ale tak ja cestujem 80 km domov, takže u mňa to snáď aj uznajú.... ak nie, tak sa im hodím na PN a nebudú mať zo mňa nič 😀
ale nie každý zamestnávateľ a nie každá práca umožňuje pracovať z domu...

strelka11
5. máj 2010

ahojte tehulky,tak ja som bola dneska prvy raz v poradni,no sme sa tam riadne nasmiali 😀 ,stretli sme sa tam asi zo 5 bab co sem sli prvy raz a tak sme len hadali co asi bude nasledovat a mysleli sme si ze nam aspon flasticky z mocu vratia,ktor bude kazdy mesiac zhanat novu flasticku,dokonca kamoska tam nechala skumavku 😅
zabiatko ja som na PN od zaciatku,ale to zalezi na tebe aku mas robotu,ja mam nevyhovujucu a bojim sa ze by som ohrozila seba aj malvo,tak chcem byt na PN az do porodu

matakamil
5. máj 2010

caute baby! Tak mam uz aj ja tehu knizku, vysledky su vsetky ok. Babenko nam na utz predviedlo krasnu sou. Mam aj peknu fotecku. Meriame 59,42mm a termin sa nam posunul o 5 dni dopredu takze som 12+1. tolko hlasenie z mojej prvej poradne.
Bezim do prace , zatial sa majte a vecer sa tu stavim. pa

strelka11
5. máj 2010

me5 krasna tabulka 😅 😅 😅

hviezdickamaria
5. máj 2010

zabiatko, ja som na PN a budem az dokonca, moja praca sa neda robit z domu (predavacka ) 😀 😀 😀 a sefka si nezela, aby som sa do prace niekedy vratila ☹ velmi sa na mna nahnevala, ze som tehu... a vraj ak ma niekedy napadne vratit sa do prace, tak mi da take smeny, ze sa z toho nespamatam 🙄 takze veelmi mila zena, fakt empaticka 😖
som rada ze som na PN 🙂

lilli136
5. máj 2010

hviezdickamaria
to teda pardon, to čo je za "frndolinu" tá tvoja šéfka??? to už akí ľudia existujú na tejto zemeguli?
no výraz krava je pre ňu fakt slabý 😒

matakamil
gratulacia 🙂

strelka11
5. máj 2010

tak to mozes byt naozaj rada hviezdicka,ze si doma aby ti taka krava zneprijemnovala pracu a zivot,to za to nestoji,ale nemozu ta teraz prepustit,tak mozno to ju stve 😒

zuzananinka
5. máj 2010

Ahoj baby ja len na skok - som sice Pn ale mne je zase tak zle, že nemam chuť a ani silu niečo robiť - ja už nevládzem - normálne začínam trpieť sebalutostou - no pekne 😒
gratulujem ku poradniam a ollako držim prsty - ja sa ozvem do tabulky az buduci tt po mojej poradni

tak sa majte musim isť ku kámoške - miske záchodovej

zabiatko001
5. máj 2010

ja mam sefku celkom v pohode, ale som tiez cosi ako predavacka, takze z domu sa to absolut neda, a kedze marodujem uz vyse mesiaca tak uz zacala rozmyslat o mojej nahrade, tak neviem ci sa este nachvilu vratit alebo to nechat tak a uz zostat doma a nech prijme niekoho na zastupovanie az do konca materskej..... robota ma bavi a je uplne v pohode a kolegyne mam super, chodila som tam strasne rada..... ale doma je doma 🙂 len neviem ci sa nebudem nudit, byvame na dedine, nikoho tu nepoznam, takze jedine tak cele dni mozem byt so psami na zahrade 🙂

aduliak
5. máj 2010

moniqe.....ja som doteraz schudla 6,5 kila, dnes rano som sa vazila! ty brdo.....a sa mi zda, ze teraz jem tak 2/3 z toho, co som jedla predtym.....a uz 4 dni som nevracala, ale napina ma riadne stale....
mna sa dr pytala, ci nechcem ostat na PN kvoli tomu,ze mi byva hrozne zle, ale mne to tak vyslo, ze mi je zle az navecer, takze v praci to vzdy vydrzim....a peniazky sa zatial hodia tiez.....a dufam,ze tie nevolnosti za chvilu skoncia!

lilli136
5. máj 2010

zabiatko
ja som na tom rovnako, čo sa tej dediny týka - tiež som tam sama, tak preto sa snažím chodiť ešte do práce, pokiaľ mi to zdravotný stav dovoľuje. bojím sa, že by som sa tam unudila k smrti, keby som až do pôrodu bola doma.....
ale je to asi len a len na tebe.... ak ti je dobre, ja by som sa ešte asi do práce vrátila. ak hovoríš, že máš fajn kolektív, peniažky navyše sa tiež vždy nejaké zídu a doma si to potom užiješ s drobcom.... 🙂

strelka11
5. máj 2010

zabiatko,to si treba fakt rozmysliet,najma podla toho ako sa citis a ci tu robotu ktory ti daju zvladnes bez problemov
ja mam tiez kolegyne v pohode,ale pracu mam narocnu a stresujucu a este material sktorym sa pracuje je napusteny nejakou ochranou chemikaliou,tak ja nechcem riskovat,dlho sem cakali na babetko,takze ja uz nejako tych 9mesiacov vydrzim

strelka11
5. máj 2010

aduliak,tak to si riadne schudla,vravis ze tehotenstvo je lepsie ako dieta? 😀 mna dneska v poradni vazili,tak ja som len kilecko pribrala,ale to sedi,lebo este stale nemam nejake velke brusko,no hviezdicku nepredbehnem 😀 😀 😀

aduliak
5. máj 2010

strelka....presne...lepsie ako dieta.....ale mna je dost, takze mimi ma z coho brat 😀

zabiatko001
5. máj 2010

este si to musim dobre premysliet.... na kontrolu idem doktorke v pondelok, tak dovtedy sa rozhodnem.... vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody.... byt doma je super, ale kedze som sama cely cas, tak to nieje bohvieco, ani sa ist nikam poprechadzat, vychadzky su na dve veci kedze byvame dalej od mesta a to mozem akurat tak sadnut do auta, pridem do mesta a mozem sa otocit a ist pomalicky naspat..... dufam ze kontrola nikdy nepride 🙂 akurat mi dnes volala pani zo socialky ze mame super uctovnicku vo firme a neposlala ziadne papiere socialke a tak mi zatial nemozu poslat ziadne peniaze, super! a uctovnicka ma vypnuty telefon! asi budem musiet otravovat sefku..... to je bordel....

kaminka1
5. máj 2010

lulu vitaj , tabulka krasna, bohuzial tam chybam.. 😕 , uz som poslala IP,baby , co sa tyka chuti na sex, uplne nulova, pri prvom to bolo opacne, ale myslim, ze to je tou vecernou nevolnostou, manzel sa na mna vecer len pozrie a hned pochopi.. 😅 a co sa tyka MC donalda, teraz ho nemam poruke, lebo byvam na dedine a nemam cez den auto, ale pri prvom tehu som chodila raz v tyzdni do Blavy do skoly a vzdy to koncilo 2-hodinovym sedenim v mekaci, pritom som tam sedela uplne sama, a zrala som a zrala... 😀 😀 😀

strelka11
5. máj 2010

no ved v tomto 2.trimestri to mozes zase rychlo nabrat spat,ale zase je to lepsie ako jedna v 18tt uz pribrala 18kg a to si myslim,ze je naozaj moc,najma moc rychlo 😖

hviezdickamaria
5. máj 2010

strelka, ale ja som zatial pribrala iba 1 kg!!! nechapem, kde sa na mne to brucho nabralo 😀

aduliak
5. máj 2010

strelka...to vazne 18 kg v 18.tt??? ty brdo.....
aj mne uz brusko vykuka, uz aj tehu gate nosim, normalne zapnem, ale strasne tlacia 😀

funlucy
5. máj 2010

kaminka 😀 😀 😀 tak tento tvoj posledný citát bol gól 😀 Mne tiež chutí mekáč,ale dnes ho na obed nebudem mať..
Me,Lili,vy kde pracujete?Zaujalo ma to,že sa dnes rozčuľujete-ja som mala taký deň v pondelok 🙄

jasterica
5. máj 2010

ja uz po obede...v mete som bola a zastavila som sa v jednom shope,kupila som si saticky a topky 😉 pojdeme k tete na 50-ku o tyzden v sobotu,tak som zaodeta 😅 saticky taky strih,aby sa mi tam neskor aj brusko vopchalo 🙂

hviezdi,ja mam pol kila navrch 😉 a dnes ti prislo nevolno prvykrat? 😕hmmm,hadam sa to nebude opakovat 😕neboj sa razstepu,kazda mame obavy-jasne,no mysli pozitivne 🙂 😉

lulu,vitam ta 🙂

lili,ja zboznujem kuracie nugetky z MC-aca a tie mozarellove gulicky,aj zmrzka je fajna odtial...za hranolkami sa ide moj muzik dotrhat 😀

strelka11
5. máj 2010

ved to ja len tak hviezdicka,to je taka mala zavist 😉 ,ale muzik je rad,ze je moje brusko zatial male 😵 ale ono sa zvacsi,ved ja by som bola aj rada,keby nebolo az tak moc velke,no ved uvidime,necham sa prekvapit 😉

hviezdickamaria
5. máj 2010

jastericka mne je zle stale, co lem cele dni lezim, no dnes som prvykrat vracala 🙄 😒
ja tiez zboznujem hranolky a ta zmrzka je tiez mnaaaaaaaam 😝

jasterica
5. máj 2010

hviezdi,si PN totalka? 😕 tiez radsej nos z domu nevystrcis kvoli kontrole ci ako?

hviezdickamaria
5. máj 2010

ked vladzem, tak aj sem-tam idem do mesta sa prejst, alebo do obchodu, ale to je veelmi nariedko... ale nie pre kontrolu...kontrola ma netrapi... 🙄 ale pre to ze sa zle citim... uz zase mi je zle, ale rano mi po tom grcani bolo tak fajne... zeby som to skusila znovu???

jasterica
5. máj 2010

hviezdi,po grcke dobre? 😕 a to ako?