November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
no ja som tiež spala takú hoďku a pol a som sa zobudila a vonku mokro 😀
no holki u nas sa riadne blizka,bojim bojim ☹ ja burku nemusim,dufam,ze nevypadne internet? 😖
strelka neboj ved nie si sama 😉
ano mam tu muzika vedla seba,ktory burky miluje 😀 😀 😀 on by najradcej zaspaval pri burke a ja chudatko schulena pod perinou cakam kedy to blizkanie a trieskanie prejde 😅
😀 myslela som babatko povodne ale muzik je tiez dobry 😀 ja sa tiez bojim ked som sama ale ked je muzik doma tak vzdy zaspime ako babatka 😵
Baby, vidim, ze ste si pospali. Ja som prisla z prace, najedla sa a odvtedy polihujem. Ale oci sa mi teda riadne zatvaraju 🙂. Inal v BA prsi tak poriadne uz asi 3 hodky. Ale nie je burka...
no tak tu dnes len hrmelo ale teda prsalo riadne....a stale prsi a hlasia aj zajtra...dnes som zasa mala trosku bolesti ale dala som teply kupel a zatila su fuč...pofotila som brusko sa mi zda trosku vacsie tak nech to mam zaevidovane... 😀
Ahojte baby, tak u nas je tiez burka, ale je asi dalej , moc sa neblizka, len hrmi, ja mam tiez rada burku 😎 ...Petko sa trosku bal, ale uz hajka, boli sme u segri , tam sa vyhral s detmi no nechcel papat 😒 , ani u svokry toho nic nepojedol, svokra mi v tom to troska vadi ona ho nevie nakrmit riadnym jedlom, jej nezje niz co sa dava lyzickou 🙄 .... tak mu dala pred spanim len mlieko, a troka zemiakovej babky , jaj ako ma to vytaca, ked mu neda poriadny obed, aspon polievocky sa mu snazim davat a ona sa nato vykasle 😖 ...radila dat mu ju z flase, tak ja 10 mesacnemu budem mixovat polievky, ako kojencovi 😝 ...no dobre staci...
dakujem vam za to , ze sa so mnou tesite z dobrych vysledkov, este som to ani muzovi nemohla zavolat, bo ma vybity mobil a nema nabijacku ☹
nie 10 mesacnemu, ale 19 😉
babenky nestíham vás všetky čítať,ale držte mi zajtra palce. Idem do prvej poradne,mám ukrutný strach. Bojím sa či je bábo ok keď som mala ten hematóm, či možno ešte mám. Zajtra sa ozvem ako som dopadla.
janielka držím palce na poradni 😉
drzim palce 🙂 neboj dobre bude!
nepamatam si ktora z nas riesi oznamenie tehotenstva zamestanvatelovi ale nasla som nieco na povzbudenie :Ak ste zamestnaná, je čas pouvažovať o oboznámení vášho zamestnávateľa s vaším novým stavom. Nie je to vaša povinnosť zo zákona, je to naozaj vaša osobná vec. Ale toto oznámenie by naopak malo chrániť vás – zákon ukladá vášmu zamestnávateľovi povinnosť, aby zaistil vašu prácu na takom pracovisku a dal vám také práce, ktoré by neohrozili priebeh tehotenstva (je to dôležité, hlavne ak pracujete fyzicky alebo vás vysielajú na náročné služobné cesty). Vyhlášky určujú také práce, ktoré tehotná žena vykonávať nemôže. Navyše, potvrdenie o vašom tehotenstve vás chráni pred výpoveďou zo strany zamestnávateľa.
Milé mamičky,
keďže moja dcérka už vyrástla, ponúkam na predaj veľmi výhodne tieto veci, ktoré poslúžia ešte ďalšiemu dieťatku:
1. kvalitný matrac kokos-molitán-kokos (matrac nebol ani raz precikaný, nič na matrace nebolo vyliate, ani čajík, ani mliečko, nakoľko v postieľke moja dcérka iba spinkala a nie papala, matrac je v perfektnom stave)
2. plachta žltá + plachta zelená do postieľky
3. vreckár v žltej farbe
4. biely vankúš rozmer 60 x 40 cm + biely paplón rozmer 130 x 90 cm v perfektnom stave
5. posteľné prádlo s motívom macka pu od Matejovského (100% bavlna, zapínanie na zips) v perfektnom stave
Ku všetkým veciam darujem postieľku. Najlepšie osobný odber. Cena za všetko 60 EUR.
V prípade záujmu pošlem fotky na Vašu emailovú adresu.
Aďka
dobré ránko ....
dobre ranko, my sme si dnes prispali, zrejme je to pocasim 😉 , ale dnes musim prekonat unavu a poupratovat, lebo uz sa hanbim, zanedbavam to tu, len som straaasne unavena, ale ved teraz nepojdeme ani von, ked prsi, tak nebudeme mat co robit, a hadam sa ani tolko neunavim, lebo tie nahancky s drobcom su niekedy umor 😝
dobre ranko...ja uz zarezavam v praci, ale dnes sa mi strasne nechcelo 😠 hrozne pocasie
aduliak sa mozme tesit u nas ma prsat az do utorka a potom neviem, lebo dlasiu predpoved mi neukazalo 😒 😒 dufam, ze sa im nevyplni
aj cez víkend hlásia pršať, tak aspoň budem bez výčitiek svedomia polihovať 😀
baby, ja mám od rána žalúdok ako fazulku... o 13.30 idem k doktorke... bojim, bojim, bojim.... ☹ ☹
lilli...neboj, vsetko bude ok!!! drzim palce!to mas poradnu? si ides na NT?
dobre ranko!ollako uplne chapem ako si vcera vecer pisala, moja svokra prve co da malemu ked k nej pride je miska s cipsamik, v druhej lentilky a vtretej ovocne cocky a ked to zje tak sa cuduje a potom mi povie:predstav si , ani u nas nic nechcel jest.. 🙄 no hneva ma to velmi 😠 , baby inak to pocasie je strasne, ja som chcela upratovat, ale nejdem ,lebo nejako ma pobolievaju krize, tak nechcem , aby sa to este zhorsilo,ja neviem, ale v poslednej dobe mam stale taku pesimisticku naladu..
aduliak
idem len na poradnu... na NT je podľa mňa ešte skoro /11tt/???? mne len povedala, keď som tam bola naposledy v 7tt, že mám prísť o 3-4 týždne, tak som sa objednala na dnes. jednak už nemám Duphaston a neviem, či mi ho ešte predpíše a teda jednak som sa mala tak či tak ukázať. medzitým som im tam bola dať krv, vraj potrebujú na založenie tehotenskej knižky, tak snáď by som dnes mohla dostať aj knižku.... tak uvidím.... ale bojím sa ako keby som mala pred štátnicami 🙂
lilli....myslim,ze NT sa robi od 11.tyzdna, ale vsak ti dr povie....ja som brala Duphaston do 12.tt .....drzim palce!
kaminka....dufam,ze len z pocasia mas pesimisticku naladu!
ahojte babulky...
ahooooooooooj adulka tak ako sa mas?....
no mne uz nevolnosti presli uplne...papkam, takze zo 4 kilo co som mala dole mam uz pekne kilecko spat... 😀
ja idem na morfo usg v 13.tt ale NT sa robi od 11-14.tt.........
akurat som zistila, ze moje veci sa akosi zmensuju ..takze bude treba obnovit satnik 😀 ..ako je to u vas ?
aduliak
no uvidím, čo všetko porobí... dám potom vedieť...
noo, dnešný deň sa zas začína fakt "dobre". samé nervy od rána v práci 😒
lilli len klud, ved onedlho si fuc, tak to neprezivaj, ja ked som vedela, ze odidem z prace prestala som sa nervit a potom som vlastne zistila ake je to fajn, sa na vsetko vyprdnut 😀 aj vztah s kolegynami sa zlepsil, uz som sa prestala s nimi bavit len o praci a bola pohoda...ale uz by som sa tam nevratila 😝
ollako
ja sa snažím, ale niekedy to nejde.... 🙂
lilly ja ti verim, no co uz uz to nejak pretrpis, uz len par mesiacov 😉
ahojte babenky prajem vam pekny aj ked asi uprsany dnik...som myslela, ze dnes pojdem do skoly na kanoe
rano brucho nesplaslo 😀 takze jedina sanca bol tehu pas a svetrik....kto si dnes v skole nevsimol, ze som tehotna tak je asi slepy 😀 😀 😀
ja idem na NT 11.5. tak snad to bude OK 🙂
kaminka chipsy v 2 a pol roku ako prve jedlo...to je husteeeee 😠 ..ja tiez neviem co ma v tomto smere caka, lebo na stravu nemam rovnaky nazor ako moja mamina( ocinovi je to uuuuplne jedno 😎 ) a mm rodicia...ale snazim sa nemalovat si certa na stenu...vztahy si koli tomu kazit nechcem, nazor si rada vypocujem ale rozhodovat za seba a mm nenecham...takze to mozno bude zaujimave 🙂
baby ja sa mam fakt vela ucit....ak tu budem velmi casto prosim vyhodte ma docasne

uz som tu zas ☹ zase som si pospala uz ani neviem kolkykrat dnes. neviem si predstavit co budem robit v noci 😠
aj u vas je taka burka? u nas zahrmelo a nas ratlik za mnou dobehol so smrtou v ociax 😀 tak som ho zabalila do deky a pestujejem ho na kolenax 🙂