November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
ollako, asi su to len creva 😉 ale ja uz chcem ciiiitit ten uzlicek nas malicky 🙂
hviezdicka to je sice super, ze vies, ze AIDS nemas 😀 😉 , ale tam sa sleduju urcite faktory a ta lekarka musi mat papier o tych vysledkoch, proste nemoze dat iba na tvoje dobre slovo
baby ja zaspávám v robote 😔 😔 tu už svící slnko konečne 😉 říďo nám doniesol fašírky so zemiakovým šalátom,že včera o 22h kuchtil hehe..tak sme tlačili už o pol 10 no a teraz by sa partil obed.
Pozerala som na profesii životopisy asi 160 😅 a vyberala vhodných uchádzačov k nám do firmy-za seba hehe tak traja prídú v pondelok na pohovor,som zvedavá 🙂
hmmm no ale ked sa tie testy na aids a rh faktor robia v 16 tt tak potom dobre, to mam este cas a som uz na nich objednana na den deti 1.6. 🙂
jémine.. tomu sa povie riaditeľ.. xixi
Inak mne sa tiež chce dnes extrémne spať.. Teda mne sa chce spať, odkedy som tehotná, ale dnes je to teda extrémne silné..
Veru obed by sa patril, ale neviem čo zhltnem k obedu. :-/
ahojte no ja som bola kvoli tymto veciam na krv v pondelok,brali do 5 skumaviek..bola tam toxo,aids,rh factor a ktovie co este a potom okolo toho 15-16 tyzdna sa berie krv na tie tripple testy a to sa kombinuje s tym ultrazvukom co sa robi okolo 13 tt..teda to NT aspon ja viem takto... 😕 🙂
ta terazv som uz dočista popletena 😠 to kazdy doktor robi inac... ale moj je fakt dobry jeden z naj v presove, takze mu veriiim 🙄 😀
inak mne teiž ešte nebral krv.. ale mám ísť dnes alebo zajtra.. krvný obraz a neviem čo ešte.. skupinu viem z prvého tehu, takže to mi brať nemusí...
gaja ja už viem -Kuracie soté v zemiakovej placke 😀 keď toto schalujem,tak už tu načisto zaspím 😔
Catrin-mne po NT brali len 1 ampulu krvi..keď mi budú brať 5 nič mi neostane,preboha 😕 a zas ma tam budú kriesiť.
hviezdicka, maly bude urcite ok...uz sa nam to parkrat stalo...maly je proste po tatovi, ked je hladny tak chce jest a to rychlo...no a potom je problem ... 😅
ja som bola na krv na tie vsetky vysetrenia - ako catrin pise- uz minuly tyzden....a na NT sa pokusam objednat uz 2 tyzdne a neviem sa tam dovolat 😠 takze dnes tam musim osobne, aby som to stihla ..
idem si dat obedik...kolozvarsku kapustu 😎 mnaaaam 😝
funlucy mne branie krvi nastastie nic nerobi ale musela mi z obidvoch ruk brat lebo nieco pokazila a uz jej nesla krv z prvej tak to som uz tiez mala dost... 🙄
aaa co je to 5 ampuliek krvi oproti 250 ml, ked som 11 krat darovala krv 🙂 mne to vobec nic nerobi 😀
ja odpadávám len keď by som sa porezala,alebo stačí len keď o tom niekto hovorí 🙄 do kelu..úplná slabosť na mňa ide..
Gaja,ste sympatická rodinka,pozerala som albumy-malému robíte peknučké oslavy 😎 Už sa fakt teším kedy to budeme mať aj my tak 🙂
ooo mnaaam koloožvarska kapusta 😝 😝 😝
nerob chute s kolozvarskou kapustou lebo mi normalne tecu slinky he hee 😝 😀 Co mate noveho?
ďakujem funlucy.. No už je podstatne väčší.. veď teraz bude mať 4.. tak doplním zas 😀
mne nerobí problém branie krvi.. darovať nemôžem 😖 Ale totálnu paniku chytám zo zubárky.. to som schopná radšej umreť ako ísť zubárke.. fakt 😝
vazne gaja sa tak bojis zubarky? 😕 a ja som prave muzovi nech ma objedna, a ze aj na dent. hygienu i mna i jeho... to bude rande 😀
jáj, ja mám už tri dni chuť na vyprážané rybie prsty.. ale vyslovene rybie prsty.. a zemiakový cibulový šalát. Idem si teda kúpiť zemiaky a ostatné doma mám, si poobede spravím.. juch juch..
a ešte by som si dala plnenú papriku.. teda len tie guličky.. alebo vnútro tej papriky 😀
áno.. zubárka.. to mám od detstva. mám strašnú citlivosť zubov.. mňa bolí aj to čo ona ma presviedča že ma bolieť nemôže... ☹
Zato môj muž - tomu môžu zo zubami robiť čokoľvek na svete.. jemu je to snáď jedno 😎
Asi je to u každého doktora individuálne - mne brali krv v 8.týždni do 4 skúmaviek. No a teraz idem v 15. tom týždni na AFP ... 😒 No a na obed budem mať čo som si navarila 😝 veru zo mňa dobrá gazdinka asi nikdy nebude 😀 Čo už....ale závidím tie fašírky so šalátikom - tie by som si veru dala 😵
ejhaaa plnenu paprikaaa, v beznom zivote som to vnutro nejedla, ale teraz mam na to ooooobrovsku chut 😀 😀 😀
to ja zas zubárov môžem-úplná pohoda 😀 a čo mi už všetko možné robili (trhali,sekali,vyberali nervy,čistili kanáliky-pichali s takými ihlami do toho 😀 ,brúsili,vŕtali,čistili zubný kameň,robili odtlačky,nasadili keramickú korunku atď ) zážitkov mám na rozdávanie uf veru..
ajka a co si si navarila? 🙂
😀 😀 hviezdi v bežnom živote 😀 😀 ajka a čo dobrého si si navarila?
tak pečené kuriatko s ryžou a k tomu zelený šalát. No volakosi mi pri zapekaní uschlo! 😀 Chuďáci chlapi keď prídu zo stavby na obed.... dokonca aj malý 2ročný syn mi hovorí mami smdí maso 😠
no...mne brali krv v 5.tt na toxoplasmozu, skupinu, rubeolu,... (5 ampuliek)
v 12.tt mi brali krv na 1. screening (1 ampulka)
13.tt NT vysetrenie
a v 16.tt mi budu brat krv na tripple testy (ich sucastou je AFP)
a v 20.-22.tt je velky mofrologicky utz
mnam kolozvarska kapusta 🙂 aj ja by som si dala....ja som mala kuracie prsicka v cesticku a zemiaky a zaludok zacina strajkovat 😠
ze v beznom zivote 😀
baby, ja vobec nemam chut na sladke, stale by som len maso jedla....a strasne mam chut na mlete maso....so spagetami 😀
ahojte, uz ste boli vsetky u zubara? mne uz zacal 13tt a stale sa nemozem odhodlat a objednat sa... je to problem ked sa neabsolvuje ta navsteva v prvom trimestri? moja gyn mi vobec nespominala ze sa mam objednat zubarovi

jasterica, tento odber o ktorom pises, nasleduje az za tym.
sorry, ale mozno vznika chaos, ale zacinam nerozumiet tomu slovenskemu systemu vysetreni.
proste tu je to tak: medzi 12.-.14. tyzdnom ta poslu na odber krvi - ale hodnoty; HCG + tie beta jednotky- a za tym nasleduje specialny ultrazvuk, pri kt. ti meraju to NT + celkovo zhodnotia organy, ale len zhruba.
potom ta poslu asi v 16.-tom tyzdni na odber krvi kvoli AIDS, pohl. chorobam a pod. - je to povinne, musi to absolvovat kazda tehotna, pretoze ak by mala aids, tak sa s nou musi zaobchadzat inak
v 20-tom tyzdni je dalsi specialny ultrazvuk na skontrolovanie organov a ich polohy.
jasterica skus sa informovat skor, pretoze to NT sa v neskorsich tyzdnoch neda zmerat.