icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

ajka0077
6. máj 2010

ja mám zase strašnú chuť na ovocie - muž ma musí zásobovať hroznom, melónmi, jahodkami a hlavne kiwi sú pre mňa N1.

hviezdickamaria
6. máj 2010

zabiatko, ten zubar nie je povinny, iba mas narok 😉 mna prave manzel objednava, bo sa mi zda ze mi ide vypadnut plomba, tak preto tam chcem ist 🙂

hviezdickamaria
6. máj 2010

ja zboznujem jabka, tie tiez v beznom zivote velmi nemusim 😀

hviezdickamaria
6. máj 2010

joooj musim si ist kupit do lekarne ampulky na moc, bo to dost trapne ho nosit stale v 7decocom skle 😀 😀 😀 😀

hviezdickamaria
6. máj 2010

sorry 7 decovom skle 😀

gaja
6. máj 2010

ja som bola u zubárky ešte dorábať zuby dva týždne dozadu.. a mám prísť v septembri na kontrolu.. že to spravíme aj ročnú aj tehotenskú.. ale neni to povinné.. je to odporúčané

no ovocie.. to aj ja.. jemine šunky a mäso a salámy to nemusím vôbec ani cítiť.. ale ovocíčko všetkého druhu a zeleninka.. hm.. to je každý deň.. tiež zbankrotujeme na zelovoci..
Sladké - no v "bežnom živote" som na sladkom fičala.. ostalo mi to z prvého tehu.. ale teraz.. jedno niečo malé za dva dni..
ale za to.. taká červená vinea.. hm 😎 😀

inak v prvom tehotenstve som vôbec nemala takéto chuťové návaly.. Teraz je to neskutočné.

gaja
6. máj 2010

že 7 decové sklo.. z tatarky alebo lekváru by sa nenašlo? to má len okolo 3dc 😎

lilli136
6. máj 2010

no ja som teraz "zberala" moč a veru bola som si v DM-ku kúpiť odlakovač na nechty, to som vyliala, poriadne opláchla a nič iné mi nezostávalo, lebo tu v robote sú fakt len 7 decové poháre od uhoriek. to by sa asi smiechu nezdržala tá moja doktorka 🙂

gaja
6. máj 2010

vidíš lili - nebola by si jediná.. určite sa s tým často stretáva

ja som niesla v tom malom zaváraninovom.. t kekváru 😀

gaja
6. máj 2010

ale rozmýšlam, že mám doma nejakú flašku zo sirupu na kašel.. asi budem používať tú, ked ju vydrhnem.. ja tam trocha na dne, aj tak pri dalšom kašli bude nový sirup.. 😀

funlucy
6. máj 2010

😀 😀 😀 😀 hviezdicka ty už prestaň 😀 😀 to fakt si tam išla so 7 deckou? 😀 😀 ja som teraz našla na FB jedného starého mládenca od nás z dediny a mal tam fotku svojho psa niekde ho vyfotil v garáži pri bedňách a jeho nejaký kamoš mu to komentoval "no to si zabil " a on to zrejme nepochopil a tak mu odpísal že "nezabil som ho,šak nám behá a šteká po dvore" 😀 😀

lilli136
6. máj 2010

vidím, že dnes je tu veselo 🙂
mňa sa tento týždeň kamoš cez mail pýtal, že ako mi je, tak som mu písala, že ráno som už vyobliekaná do práce, v lodičkách, sukni a vzorovaných pekných pančuškách zistila, že asi všetko čo malo ísť von von nešlo, tak že som letela jak šarkan takto vystrojená na záchod a on mi volal, že to bol najlepší funny príbeh aký čital... že sorry, že sa na tom smeje, ale že skoro sa počúral od smiechu, keď si predstavil mňa, ako vystrojená v kostýmčeku a "high heels" letím na záchod a ručím do neho ako jeleň 😀 😀

hviezdickamaria
6. máj 2010

😀 😀 😀 juuuj ta to sranda 😀 😀 😀 mne sa strasne paci jak lili pise ze vydava zvuky akoked maju jelene ruju 😀 😀 😀 ja som vcera akurat nad tym istym rozmyslala ked som grcala, ze ma urcite bolo pocut po celom bloku a az na chodbu... ze co si o mne ludia musia mysliet 😀 😀 😀

funlucy
6. máj 2010

lili,tú ruju mám asi aj ja 😀 😀 ešte najprv pred tým nejak silno grgnem alebo čo 😀 a po grcaní začnem kašlať 😅

gaja
6. máj 2010

bulímia 😀 no čo taká vykostýmkovaná panička už len môže? naje sa a ide to vyvrátiť.. to sú mi trendy 😎

gaja
6. máj 2010

ja zas naopak.. mne ostane zle, začnem to jedným, dvoma kucmi a potom to ostatné.. teda najprv ako keby zakašlem.. ma zadriape..a miesto kašlania začne to druhé...

funlucy
6. máj 2010

aj vám sa stává,že keď vám je blbě neviete čo skôr? 😀 😀 či jedným otvorom alebo druhým?no dnes môžeme byť troška nechutné,šak sú aj horšie veci nie? 😀 😀

hviezdickamaria
6. máj 2010

presne tak funlucy, ja tiez neviem, ze ktorym otvorom to pojde skor 😀 😀 😀 ale ja prave jem tak neviem ci to dobra tema 😀 😀 😀

gaja
6. máj 2010

a ja mám furt zápchy.. pomooooooooooooooooooc.... a nehovorte mi že ovocie, zeleninu jogurty a veľa tekutín.. to všetko všetučko mám.. napriek tomu mám pocit, že sa mi tam začne robiť pavučina 😝

zabiatko001
6. máj 2010

na odlahcenie.... na damskom magazine akurat rozoberaju kociky 🙂

funlucy
6. máj 2010

gaja 😀 😀 skús nejaký mix,napr.hrušky alebo marhule-inak zachvíľu budú aj čerešne a zapiješ pol litrom mlieka 😀
zabiatko,tak sleduj a poreferuješ,ja som v práci.

hviezdickamaria
6. máj 2010

ooch zabiatko ta som nestihla, prave sa skoncil damsky magazin 🙄

zabiatko001
6. máj 2010

aj ja som to nezachytila od zaciatku, takze si to pozriem zajtra z archivu 🙂

hviezdickamaria
6. máj 2010

inac ja mam krasnu stolicu, kazde rano takmer na minutku presnu 😀 😀 😀 som z toho stastna bo v beznom zivote mam presne opacny problem, jak napisala gaja - pavucina 😖

gaja
6. máj 2010

nefujguje funlucy.. ani mliekom ani hocičím.. ja môžem miešať piate cez deviate.. jediný citlivý na to je žalúdok, ale s črevami to nehne ani náhodou

gaja
6. máj 2010

tak ja aj v bežnom živote aj cez tehotenstvo.. v prvom som napríklad mala rekord, že nebola som 9 dní... si viete predstaviť, jak ma všade všetko tlačilo? ☹

hviezdickamaria
6. máj 2010

ooch gaja, viem si predstavit, ale 9 dni, to je vela, to som asi nezazila 😖 sak povedz dokimu, ked pojdes, to sa vraj da nejako riesit 😉 neboj ,ale verim, ze je to neprijemne ☹

ollako
6. máj 2010

no babeny vy tu tolko pisete, ja vas nestiham citat...maly robil cirkus, ked som ho ulozila spat, neviem co sa snim robi 😔 ...dufam, ze teraz zakial je este babo v brusku tak sa prejavy , vynervy a potom sa zasa, ked sa narodi sa skludni 😀
hladna som furt ako Cenkovej deti a tom zjedla dva taniere polievky, po malom som dojedla, zapecene cestoviny, dva rohliky so salamou a syrom, lizatko, arasidy a mne vyhrava v bruchu akoby som nic nezjedla 🙄

hviezdickamaria
6. máj 2010

😕 😕 😕 ollako to si vazne tolko zjedla???? 😀 😀 😀

ollako
6. máj 2010

hviezdicka ano, ja si prpadam ako zralok... pomoc, 🙄 ,aj pri Petkovi som mala taketo stavy a tak to aj dopadla, pribrala som 25 kg 😲 🤐