November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
Ja pri Dankovi 13 kg.. ale hovorím, to som nemala takéto návaly hladu a chutí.. Veď ja už som teraz tuším +1,5 kg... 😝
solida, verim , ze aj ty nieco take spravis pre svoje dieta... aspon raz urcite 😉 , ale jasne , ze odtaaaal , potaal 😝 😝 ...
mamička falšuje synovi ospravedlnenky? 😲
gaja ja som pribrala uz 5kg, ale od poslednej poradne ani kilo 😨 😵
tiež si pripadám jak žralok... inak tak mi rýchlo brucho vybehlo, že sestrička v čakárni mi neverila, že som len v jedenástom týždni.. ma chcela zaradiť hádam do 20teho alebo čo... ☹
ollako aj ti od poslednej fotky vyrastlo brusko, bo ty ho mas veelmi pekne gulate 😉
no gaja ja ked som bola na NT tak sa ma pytala ze ci idem na morfologiu 😕
fu,gaja tak 9 dní je fakt sila..ja keď je zle nejdem tak 4 dni..ale to je potom pôrod..u mňa je problém aj to moje sedavé zamestnanie,mávám aj krv v stolici,fakt plačem na záchode,škriabem steny..som to hovorila aj obvoďáčke a tá odsekla-upravte si stravu-krava !
Môj muž ide aj 4x denne,závidím mu že sa vie tak dobre vysr.. 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
jémine.. to aj môj muž chodí tuším aj za mňa.. no to bola vtedy sila.. potom som mala nejaký sirup..
Hej, ja som si vyrobila v prvom tehu zlatú žilu.. nič príjemné, hlavne ked mi po pôrode pár dní "trčala" 😝 takže aj ja sa niekedy dosť natrápim.. v bežnom živote som sa to snažila uhrať tak, že aspon ten každý tretí deň.. niekedy sa mi podarilo aj každý, niekedy každý druhý.. ale ked to nebolo ten tretí, tak som si dala pár kvapiek regulaxu... ešte skúsim nejaké probiotiká lekárenské alebo čo.. či sa to neupraví tým...
ollako: nehovorím, že nie, 😉 , ale určite nie tak, že ho zoberiem každý piatok preč zo školy, aby som ja mala pečko a potom rajzujem po meste. ked som sa chalana pýtala, že čo povedala pani doktorka, tak vraj, aká doktorka, oni boli u babky. mimochodom, je tretiak na základke 😒
kokos, to sú dnes témy.. novinári by spravili z toho krásny zostrih... pažravý žralok, ktorý ma ruju, lebo sa nemôže vysr... 😀
funlucy 😀 😀 😀 , hviezdicka asi ani nie, no, ked sa mi bude chciet tak odfotim a posud sama 😉
😀 😀 😀 😀 😀 😀
solida ved jasne , ved pisem, ze odtial , potial a tretiak na zakladke, no tak pekny priklad dostava 😔
gaja: to teda hej! titulok!
solida - a to akože vyrobila falošné razítko od doktorky? nejak mi nedopína... 😅
gaja teda zachvat smiechu som dostala 😀 😀 😀 😀
ale ved aj ja som si písala občas nejakú ospravedlnenku, ale až na gymku 😀 seeeeeeeeeem - taaaaaaaaaam
aj ja kamarátovi v autobuse na strednej.. jemu keby napísala vlastná mama ospravedlnenku, tak mu to ani nezhltnú 😀
veru baby dnes je tu veslo,teším sa z toho,veď zas prídú stresy aj depky,tak si to dovtedy užívajme.Počuj gaja,šak ty by si mohla ísť písať pre Nový čas,jaký máš talent na titulky 😀
funlucy, presne to som chcela napisat 😀 ...gaja ty sa nezdas 😉 ...babule, nechce sa vam mi prist utriet prach 😝 , tu sa prasi , teraz utriem, vecer mozem zas, ked dva dni neutriem a niekdo pride urcite si mysli, ze som sa prachovky mesiac nechytila 😝 , no co uz....nastastie nemame alergiu 😀
ccc ja sa prachovky fakt mesiac nedotykam a zatial sa nikto nestazoval... 😀 nam sa dajak prach vyhyba ci co... 😅
radšej veselo, ako stresovať. aj toho sa asi dočkáme. no dala som si tvarohovú buchtu, tak už mi jej lepšie 😀 😀 😀
u nás v robote máme "také bomba obrazy od Piccassa "po stenách (cháp plesne ) že by ste odpadli 😀 Rôzne tvary a farby -úplné umelecké dielo -lebo zatekala strecha,tak sem teraz nabehli dvaja spotení robotníci a oškrabujú to.Hádam pôjdem aj skôr domov 😀
soloda mnam hod aj sem jednu 😝 , hviezdicka asi sa prestahujem do Presova 😎
fiiijha - spoteni robotnici? 😀 😀 😀 ako z reklamy, ci taki normalni slovaci ? 😀 😀 😀
funlucy no uplna parada dufam, ze ani ty nema alergiu na Picasove obrazi-plesne, pripadne na pot robotnikov 😝 😀
😀 😀 😀 hviezdička odfotím ti ich ? 😀 😀 celkom fešáci,mlaďasi

ahojte dievčatá, idem sa odreagovať na koníka 🙂 . práve mi z riaditeľne odišla mamička, ktorá falšuje synovi ospravedlnenky do školy. išlo ma poraziť!