icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

ziza55
14. mar 2010

dik za recept cez tyzden vyskousim... 🙂 ano admiral...vlast ☹ nia to znami..tak tam mame furt jeden stol rezerve...je to sice taky pajzlik ale jeden z majitelov je brat kamoskin ☹ ☹ tak preto sme si tam tak zvykli chodit..

lubica69
14. mar 2010

Ahojte Ziza tak už si do obľúbeného pajzlíku si asi dochodila hi hi Už len s Moni do tej Billy Moni a to opražíš pretlak na tom oleji?Som nikdy nepočula Ja opražím cibuľku zaprášim múkou Voda pretlak č.korenie bob.list a cukor A toť vsio Dnes som dala aj krúpky ale zvyknem cestovinku a syrík Mňam mňam Inak moni sranda,že malá má rada to čo si ti jedla často v tehu Sa hovorí opak

ziza55
14. mar 2010

nooo..uz som asi dochodila kurnik 🙂 ale mozno na poobednu kofolku v lete..mozme tam dat spicha s moni...skoda lubka ze nebyvas blizsie..oki kocky idem do hornbachu kupit hajzlovu dosku novu ..maa m vybratu taku pieknu s pieskom...tak ficim..papa pekny vecer

moniqe3
14. mar 2010

lubi: no fakt opražim.. som sa to naučila od jednej kuchárky čo má 30ročnú prax a je to super.. jáj a tiež dávam aj cukor to je jasné... soľ a cukor to musí byť.... by som zabudla to najdôležitejšie..

ziza: no misa aby sa lepšie potom vrackalo? 😀 😉 noo dúfam, že nám zle nebude.. 😀
jasné môžeme potom cez leto kofolku ... ja som tam bola asi 2x tiež ako tehu kamošky z rodnej dedinky prišli za mňou tak sme si tam išli hačať a tam samí mafoši a keď vidím aké autá tam niekedy stojá.. 😎 😉

lubi: moje dieťa je po mne polievkové..všetky polievky spapá a aj 3x denne by mohla..ona veľmi rada papá..však to aj na nej vidno... je taká stále bacuľka..

lubica69
14. mar 2010

Sranda moni Tak to musím vyskúšať A dobre,že jej chutí A kua kua,že nebývam bližšie By som šla na spicha s vami v lete na kofču No veď sa možno niekedy všetky stretneme

lubica69
14. mar 2010

Juj a myslím na zabku Ako dopadla a ako sa má

zuzkap2
14. mar 2010

ahojte, tak dnes som varila masko s paradajkovou omackou 😀 ja som predchadzajuce tehu, jedla stale len paradajky a moje dieta ich nema rado 😒
Lubi,zajtra drzim palce, ja idem v utorok

elkazu
14. mar 2010

Ahojte tehulky, mozem sa pridat? Zatial to nemam oficialne potvrdene, ale asi okolo 9.11. sa zase budeme tesit (podla internetovych kalkulaciek). Test v piatok pozitivny, zajtra zavolam dr. a objednam sa (pridavam sa k PM 2.2., prudko povalentinske babo 😀 ). Teda ale tu uz mate prispevkov 🙂 , som to len tak letmo prebehla a vsetkym vam zelam bezproblemove tehotenstvo a hlavne nech su deticky zdrave a rychlo u nas v naruci.

zuzkap2
14. mar 2010

elkazu, vitaj 🙂

lubica69
14. mar 2010

elkazu vitaj My sme zamiešali 13.2 Našťastie vydal na ovulku víkend keďže muž chodí na týždňovky a domov len cez víkend hi hi Zuzi ďakujem Aj ja držím palčeky na utorok

kaminka1
14. mar 2010

elkazu vitaj medzi nami, my sme splodili presne na Valentina, muz oslavoval presne 30 rokov a nejako som tusila, ze sa to podari..

lubica69
14. mar 2010

Kami tak pekný darček 😀

asinedka
14. mar 2010

ziza, monique - ja robím vo vrakuni tak sa raz za čas pridám 😉

ináč kočky neuveríte, ale presne som si kúpila včera dva paradajkové pretlaky a rozmýšlala som, ako sa robí paradajková polievka, lebo som ju ešte v živote nerobila 😀 😀 tak toto je aká náhodička.. 😝 ďakujem za receptíky

lubi - ja tiež myslím na zabku, asi si ju nechali v nemocnici a tečie jej infúzia.. tak to robili jednej kočke v siedmom týždni keď ja som ležala v 33. tt na rizikovom.. dúfajme, že bude ok.. 😅

asinedka
14. mar 2010

babyyy a kde steeee??!!! hádam ste len nešli buuuvaaať.. ☹

lubica69
14. mar 2010

Deni tak sranda s tou paradajkovou Žeby sme my tehulky mali rovnaké chute?Inak ja v poslednej dobe nemám chuť na nič len veľa pijem ale dnes som si na paradajkovej fakt poriadne zgustla hi hi Tak ste sa babule z Ba stretli

lubica69
14. mar 2010

Nie ja som tu Deni

lubica69
14. mar 2010

Čakám na partičku na markíze Už mala začať No zas meškajú Malý mi už spí A vy čo robkáte?

asinedka
14. mar 2010

aj ja som tu.. 😀 ja som dnes mala straaaaaaašnúú chuť na mekáč.. 😀 tak som si dala veľké big mac manu 😀 joooj ako ja môžem nezdravú stravu.. ja by som pokojne vyžila aj na hranolkách celé tehotenstvo.. kečup a tatarská a ja žijem.. 😀 😀 😀

asinedka
14. mar 2010

no malá mi konečne zaspala, manželík kuká voľáku strašnú kravinu na jojke 😠 a ja kukám všetky tehotenské stránky.. a píšem zoznam, čo všetko budem musieť dokúpiť keĎ sa bábo bude mať narodiť 😀 😝 rada nakupujem cez internet.. 😵

lubica69
14. mar 2010

To hej Na jojke je riadna blbosť Aj ja rada nakupujem cez net Síce kočík mám ale ostatné budem potrebovať Hlavne ak to bude baba lebo mám len vecičky pre chlapčeka A kde na nete nakupuješ Len opíš lebo link nám zrušia Juj aj ja ľúbim mekáč ale vôbec naň nemám chuť

ollako
14. mar 2010

ahojte zabka sa neozvala myslim na nu a dufam ,ze su OK..
inak mimo temy ...som vam asi este nepisla, co sa nam stalo vcera, vypadla nam elektrika, ale tak napoly isla tak slabsie a po hodine vobec, tak sme sedeli pri svieckach 😀 a predstavte si odisli na dva televizori 😠 , tak som vravela mamine, ze nech si da naklady na opravu zaplatit elekrtikarom ,..ja by som tam dnes uz aj volala, ale ona sa nema k cinu, ale dve telky naraz, to je huste, tak mame len jednu a tu sme teda dali k starkej dolu, lebo ta by bez telky asi umrela 😝 ...no povedze aka haluz taka som nastvana 😠 😠 😠

asinedka
14. mar 2010

fakt zrušia keĎ napíšem link?!! aj ja kočík mám, síce čo som mala taký tereňák tak ten sme načisto zničili - nejak sa poškodila konštrukcia či čo, ale ide doprava.. ja neviem.. musím to dať niekomu kuknúť, lebo inak je zachovalý, čistý a taký neutrálny - viac menej aj pre chlapca aj pre dievča.. 😉 a druhý - športový čo mám ten je červeno-sivý - to tiež myslím, že je aj aj, ale Lilka ešte stále v ňom sa vozí tak neviem ako to budeme riešiť.. či ju už odučím od kočíka či čo 😒 .. 😝 no tie linky - evenit, bambino-kociky.sk, vajíčko som kukala na kindercentrum.sk, nejaká lekaren, ale neviem aká a už ani neviem.. 😀

lubica69
14. mar 2010

ollako to nemyslíš vážne?!Juj ja by som tam nabehla a určite sa sťažovala Fu Ja mám Nurse Trojkombi Takže všetko mám Len je tmavomodrý tak ak baba tak neviem tá farba...

jankaat.
14. mar 2010

ahojte..

jankaat.
14. mar 2010

ja vas uplne nestiham..ste sa rozkecali.. uplne stracam prehlad 😔

lubica69
14. mar 2010

Ahoj jani Ako moja?Už sa cítiš lepšie?

jankaat.
14. mar 2010

lubi ahoj.. ako tak lepsie.. len v mojom zivote sa vsetko akosi ruca..ale verim ze je to len chvilkove obdobie a ze to prejde. chce to len cas..

a tebe sa ako dari?..uz mas potvrdene tehu?

asinedka
14. mar 2010

jankaat - všetko zlé je na niečo dobréé, tým sa riadim celý život 😉 a kukám, že máš už nahodené, že čakáš jednovaječné dvojky.. 😅 veĎ to je super, šťastie... mala by si sa teraz tešiť, lebo bábätká cítia každú našu náladu.. 😅

jankaat.
14. mar 2010

asidenka.. vsetko zle je na nieco dobre-ale cloveka to nebavi ked je toho zleho vela..
a mam nahodene dvojky len s neviem akym terminom.. este len s pribliznym terminom..
a ja by som sa aj tesila len keby okolnosti neboli take ake su..

lubica69
14. mar 2010

Jej Jani Tak nakoniec jedno vaječné dvojky Veď to je krásne No áno občas je toho až až ale musíš byť silná Ja zajtra k dokimu