November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
viem.. v podstate nakoniec zveríš žiletku do ruky chlapovi alebo mu povieš že bude to na chlpato 😀
babule, tak som naspäť....
bábo zodpovedá 10 tt, má cca 2,7 cm, videla som dve ručičky, dve nožičky, hlavičku..... krv všetko negatívne, moč všetko negatívne /teda to, čo negatívne má byť/. Už mám aj tehu knižku...
ďalšia kontrola 27.5. - bude 13 tt - bude merať aj NT mi povedala....
hurá, teším sa, že je všetko OK 😀 😀 😀
funlucy to si ani neprestavuj, jto jednoducho nepojde, teda ja som to nezvladal, takze len ked som isla do poradne, tak ma muz oholi, doteraz neviem ako to tam vyzeralo 😝 ...mozno sa potom doktor na mne fajn pobavil a ked som isla na porod, tak sestricka veru mala co robit, lebo som sa dopredu nedala muzovi oholi, a to ma holila najprv an priridzeny porod a potom na cisarsky, 😝 😀
lilli super tesim sa stebou 😉 😵
jéééj lili tak paráda,tešíme sa s tebou-no dnes ozaj samé pekné a pozitívné správy-tak to tu má vyzerať.Sme šťastné tehuľky 😵 Ollako,gaja,takže budeme divožienky,pralesné opice..ani so zrkadlom to nejde? 😀
no inac holenie je strasna vec - baby mozem ist teraz ku koznej a moze mi dat nejake masticky? to sa nema ako dostat az ku drbocovi, ze nie?
mastičky na čo me?
funlucy zrkadlo no skusala som to aj tak, lenze to by som musela ma tu druhy ruku so zilekou ako Saxana, aby som si tam dociahla 😀 , a namordujes sa tak, ze nebudes moct dychat, budu ta tak nohy boliet, ze tak nakoniec to vzdas a potom vykone budes hodinu oodychovat 😀
baby, tak ale dobrú tému ste si začali 😀 😀 . ale ja už som sa tiež nad tým veru zamýšľala...
bláznite??? ja keby som môjmu mužovi povedala, že tu máš žiletku a ohol ma, tak by mi ju vrátil a ani by sa ma nechytil... ten by mal panickú hrôzu z toho, že mi tam niečo odreže 😀 😀
a ďakujem, že sa tešíte so mnou, ste zlaté 😀 😀
baby u nas zacalo hrmet do teraz bolo celkom fajn no a ked maly vstane, tak asi bude prsat, ach to bude zase snim doma veselo 🙄
ollako - presne.. proste najprv budeš pri tom fučať jak víchrica a nakoniec zistíš, že proste nedočiahneš všade a vyzeráš, jak keby ťa náhodné mravce oskalpovali.. tiež som išla do pôrodnice s bobríkom.. šak čo už...
me5 - ja som musela vysadiť aj mastičky na ekzémy.. vraj sa to dostáva cez kožu.. tak neviem ktoré konkrétne máš na mysli...
lilli, no ved mozno budes mat mensie brusko a nejako sa vytrenujes ,alebo zacne aj tvoj muz uvazovat nad tym, ci sme naozaj z tej opice 😀
gaja pravda ved ten bobrik, je celkom mile zvieratko 😎
😀 😀 ja keď dojdem do pôrodnice tak ma asi pošlú do ZOO,že ten mamut jak sem zablúdil 😀 😀
baby, tak teraz si fakt idem cvrknúť od smiechu... vy ste ale čísla 😀 😀 😀
funlucy mozno skor do muzea, ze sa ci to nie je ocny klam, ked mamuty vyhynuli 😀
no nič dievky.. bežím do škôlky.. som zvedavá, čo ten môj čert zas dnes vyparatil 😝 (nemôžu byť všetky deti dobré...)
gaja papa, pozdrav maleho certika 😉
gaja ale zajtra máš povinnú účasť -tak zatiaľ papa
ste sa nejak vyparili 😕
dala som novu tabulku - pridala som vsetky baby co mi poslali IP. dakujem aj za mile slova, len neodpovedam, lebo nemam tolko casu 😉
poprosim kazdy kto chyba, posielajte mi udaje do ip, lebo az ked som pridavala tabulku vsimla som si ze su tam komentare s tym ze tam niekto chyba a ja sa neprihlasujem ako novembrovky - iba ked tam idem ulozit tabulku.
a som ju zasa zmenila, tak mozete hlasovat, ktora sa viac paci 😉 ja to potom tak urobim
no ale asi sa uz aj ja vyparim, uz sa drobec ozyva 😝 😵
me5: ako sa dostanem k tej tabuľke?
jo a tu staru tabulku ja budem vzdy zmazavat, tkaze potom sa asi vytratia aj tie komentare, ci nie?
kuk fotoblogy a novembrovky2010
a kazdy sa moze pod tym nickom prihlasit a pridat do albumu fotku bruska ak chce - meno: novembrovky2010 heslo: babatko
me5
mne sa strašne páči tá druhá - s tým zívajúcim bábenkom 😀 😀 . Je špica 😀
ak vymažeš obrázok, tak sa stratia aj komentáre....
me5 mne sa pacia obe, len ty, ze je v tej druhej viac ludi, tak su mensie pismenka, no ak bude niekto este dopisovat mozno by sa potom mohli spravit, tabulky dve.. 😅
už som to našla. asi mi to už slabšie páli, no čo už 😀 😀

no a viete si predstaviť jak sa budeme holiť cez to brušisko? 😨