icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

solida
6. máj 2010

tak sa zatial majte, idem domov! papa

ollako
6. máj 2010

solida to sa casom podda 😉

funlucy
6. máj 2010

babule ja sa tiež pomaly lúčím,idem s kamoškou do mesta a večer keď budem vládať sa možno ešte ozvem.Ďakujem za super chvíle,spravili ste mi náladu 🙂

ollako
6. máj 2010

ahojte babeny 😉

romy31
6. máj 2010

ahojte 😀 som vás teraz dočítavala asi pol hodinu...ale som sa nasmiala 😀 😀 😀 ale veru to s tým holením ma ani nenapadlo, to sa fakt nebude dať? 😀 😀 😀 budeme vyzerať jak tie sexi ženy z tých 30 ročných plagátov 😀

hviezdickamaria
6. máj 2010

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak to holenie ma dostalo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja som sa sama rehotala na cely byt 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 juuuuujuuuuj 😀 😀 😀 😀 😀 este teraz sa smejem 😀 😀 😀 😀
ale tiez som nad tym rozmyslala, ale som si myslela, ze snad to nebudet ake zle a ze si tam dociahnem 😕 ale jak citam.... tak sa moje predstavy menia... fuuuha, tak to bude este zaujimave 😖

lilli136
6. máj 2010

no ja sa tiež spolieham, že to nejak zvládnem aj s bruchom.... veď preboha budem musieť... však nepôjdem doktorovi taká "prirodzená" 😒 😒 😒

jééj, tak ja som si sľúbila, že ak všetko bude dnes OK, tak zajtra idem na nákupy tehu oblečka.... tak sa teším. bude náááákupná horúúúúčka 😀 😀

me5
6. máj 2010

inac co som dnes musela riesit v praci:
nam napisala teta uz druhy list, ze chce od nas peniaze, nie vela len 10000eur, aby sa jej lepsie zilo, aby splatila pozicky a mohla urobit svadbu a ze nech jej zavolame a nech sa prideme k nim pozriet, ale cim skor kym nespacha samovrazdu 😨
tak som dnes nahlasovala potencialneho samovraha - no sila, cela som sa spotila pri tych telefonatoch.

hviezdickamaria
6. máj 2010

inak tabulka je super mne sa paci ta druha, je supeer 😎 me5 si sikulka 😵

hviezdickamaria
6. máj 2010

me5 jemine, to vaaazneee??????? 😕 😕 😕 😔 ☹

me5
6. máj 2010

absolutne vazne, najskor ze ignore, netyka sa nas to, ale potom ze vsak asi mame aj povinnost nahlasit ked sa dozvies o niecom takom, teda musis urobit vsetko pre zachranu zivota, tak sme zacali patrat ze kam to zavolat

lilli136
6. máj 2010

to sa aj mne stáva v robote, že sa mi zúfalí neplatiči snažia nahovoriť, že skočia z mosta.... ale teda nikdy som ich nikam nenahlasovala a doteraz sa všetci tešia dobrému zdraviu 🙂
ale tak teta je fakt hardcoristka.... som zvedavá ako zareaguje, keď jej zavolajú z nejakého psycho centra, že majú hlášku, že chce spáchať samovraždu.....

me5
6. máj 2010

no mozno nam aspon prestane vypisovat blbe listy - ale teta musi byt bud zaostala mentalne alebo total nizke IQ - to uz podla skladby viet.

lulu2407
6. máj 2010

😀 teda dobra tema. ja som pri prvom tehu zvladla holenie pred porodom dobre. isla som ako poterminova pacientka, cize vecer pred nastupom do nemocnice som sa oholila. sestricka ma sla pripravovat na porod, klystyr, holenie atd a ja som jej povedala, ze som oholena. Nechcela mi verit, ze ako som to zvladla, tak som jej povedala, nech si ma skontroluje 🙂 ale pri zavadzani klystyru fakt zistila, ze tam nieje nic na holenie 😉 da sa to zvladnut aj napriek velkemu brusku, ja som to zvladla hmatom 😵

lilli136
6. máj 2010

ktovie, kto to vôbec písal... to je tá nevýhoda, že z listu netušíš, kto je autorom a tým pádom nevieš, aký obraz o pravdivosti, resp. nepravdivosti si máš urobiť....

me5
6. máj 2010

raz sme dostali od zakaznika aj list a k tomu lekarsku spravu - ty kokso to bol viacnasobny alkoholik, so psycho poruchov osobnosti ,nestabilny, nemoze cakat, agresivny, viackrat hospitalizovany na psychiatrii, uziva lieky a nevie ich pomenovat, ..... toto ked som citala, az ma zamrazilo ze pozna adresu nase firmy.

lilli136
6. máj 2010

tak navrhujem, aby sme začali trénovať s tým holením... určite sa nám to neskôr zíde 😀 😀
takže baby, odo dnes hlavu hore pri holení 🙂

me5
6. máj 2010

a do porodu budeme zjazvene jedna radost 😀

hviezdickamaria
6. máj 2010

hej a to vazne v nemocnici holia zeny pred porodom??? ja som si myslela ze to sa len tak hovori 😀 😀 😀 a to robia aj nasim romskym spoluobciankam? (nic proti slusnym)

wiwi22
6. máj 2010

ahojte baby, dnes mam strasny den v robote. Od rana ma vytaca jeden neznesitelny zakaznik!!!! 🙄

vidim, ze ste dnes prebrali rozne temy 🙂

hviezdickamaria
6. máj 2010

wiwi precitaj si dnesne debatky a hned sa ti zdvihne nalada 😀 😀

lulu2407
6. máj 2010

hviezdickamaria: pokial je cas, tak holia pred porodom. ale pocula som aj pripady, kedy tie sestricky neriesia tupost ci ostrost zihletky, cize....nic prijemne, ked to tam šklbe 😖 auuuu 😠

hviezdickamaria
6. máj 2010

tak to musim zvladnut sama, aj keby som noc pred porodom nemala spat 😎

moniqe3
6. máj 2010

hviezdicka: fuha aké veľké bruško máš už... 😉 🙂 krásne...

lulu2407
6. máj 2010

resp.dni pred terminom sa budes holit kazdy den, pre istotu 🙂 kamaratka to zvladla este pocas slabsich kontrakcii doma :D osprchovala sa, oholila a sla to odrodit 😵

hviezdickamaria
6. máj 2010

ta to sikoovna kamaratka 😎

lilli136
6. máj 2010

hviezdicka
aké máš už krásne bruško 🙂 🙂

hviezdickamaria
6. máj 2010

moniqe a lilli dakujem, no bolo to po dvoch kur. nozkach 😀

lulu2407
6. máj 2010

hviezdicka. krasne...to by som ti tipovala viac ako 13tt, nebudu to dvojcatka 😎

hviezdickamaria
6. máj 2010

nie nie, nebudu, je tam jedno, nastastie, dvojiciek sa bojim, predsalen mam uz jedny v nebicku 😔