November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
lili vasi to nevedia? my sme to hned doma vyzvonili aj ked svokrovcov tiez velmi nemusim 😠
lilli: to si aj tak dost dlho vydrzala nepovedat to blizkym. dlho to uz asi neutajis 😉 ja som to mamine povedala hned, svokrovi som to nechcela povedat, povedal mu to manzel, aj tak z toho nebol nadseny, co som aj ocakavala 😖
ahoj holki,tak to s tym holienim nejako zvladneme,ja aj dost spolieham na mangela,ked som mu spomenula,ze by bude musiet pomoct s holenim noh,tak nebol moc nadceny 😖 ,ale ked som mu spomenula prirodezenie tak sa hned nadchhol 😀
to vazne uz mas hviezdicka jedno v nebicku? 😢
ja som to povedala nasim hned ako vysiel test pozitivny a svokrovcom,hned ako mi to potvrdili z krvi 🙂 vsetci boli nadceny, najviac asi moja mamina,ktora ma hned vystiskala a zdvihla a riadne stisla 😵 😵 😵
ja som to mamine nepovedala kvôli tomu, že som si chcela byť istá, že to je ako tak OK.
po tom prvom mojom potrate bola dosť smutná a nechcela som, ak by sa niečo stalo teraz, aby to znova "prežívala" ☹
aj keď si myslím, že je dosť všímavá a tuší to... .....
lilli: tak to potom rozumiem, ze si pockala, my sme aj druhe tehu hned vyzvonili, aj ked mi kamaratka vravela, nech s tym pockam aspon do toho 12tt, ale nevydrzala som. teraz prisli trosku problemy, ale snad to uspesne s miminkom potiahneme do stastneho konca 🙂
moja mama tvrdila,ze ona to na mne hned videla,ze sa mi nejako zvlastne leskli oci 😅 a to som nepila ziadny alkohol 😀
lebo ja som sa pozerala do zrkadla,ale nic som to nevidela
inak tabulka je nadherna a riadne sa to tam rozrastlo 😵 😵 😵
strelka
presne sme to tu včera rozoberali, že naozaj viacero ľudí povedalo, že to vyčítali z očí.... hovorila som to aj ja aj ostatné baby.... tiež netuším, ako to vidia, resp. videli, ale tak nemýlili sa 🙂
lulu
neboj, dotiahneš do to štastného konca..
som teraz pozeral do tvojho albumu - Adamko je krásny okatý 🙂 ... tak má také pekné očká 🙂
baby ešte som si Vás nedočítala..ale teda krčujem sa tu ...
a s tým holením to nie je strašné..ja som sa celé tehu pekne vedela holiť aj keď som mala bruško.. buď sa budete holiť po pamäti alebo so zrkladlom v sprche.. 😉 ja som to tak robila.. a ja osobne nemám rada ženy, ktoré idú do pôrodnice z vlastnej lenivosti neoholené lebo v dnešnej dobe je to negustiozne a aj tak dobre vedia, že ich musia oholiť. Tak načo robiť niekomu navyše robotu. Ja by som sa hanbila keby ma musela nejaká sestrička holiť.. 😅
strelka ja mam v nebicku celu rotu - 3och anjelikov, kt. sa teraz o nas staraju 😉
hviezdicka
inak som ti to už dávnejšie chcela napísať, že máš môj obdiv.... fakt a veľký.... a o to viac ti držím palce, aby to tentokrát všetko dobre dopadlo....
ja by som sa už po takomto všetkom asi zložila a odmietla "bojovať"
lilli: dakujem za podporu a pochvalu. musim uz pridat novsie fotky 😉 prve tehu bolo tak bezproblemove, ze nebyt bruska a pohybov, ani neviem ze som tehu, to druhe mi da s nervami teda zabrat 😒 zatial sa to špinenie neukludnilo, tak len čakam.... ☹
hviezdicka: to je mi veľmi ľúto..som ani ja netušila... musí to byť ťažké..si veľmi silná žena. A prečo ich nemáš uvedených v pase?
hviezdicka: klobuk dole, drzim palceky.....
hviezdicka ja mam take iste brucho ako ty 😀 😀 dnes sa skusim odfotit a dam do albumu...
co sa tyka holenia tak ja sa tiez spolieham na mojho priatela....
lulu
a čo hovoria doktori na to špinenie? je to hematom alebo čo?
neviem kde sa to tam dava 😖 uz som to raz skusala a neslo mi to tam dat 🙄 dakujem za podporu, toto jednoducho musi vyyyjst!!! 😎
lulu a ty stale spinis? 😕
teraz som na dovolenke u nasich, tak ma tu prezeral cudzi lekar, ale vravel ze babatko aj placenta su ok, ze to moze trvat tak do 16tt, lebo placenta aj maternica sa stale zvacsuje, aj krcok je viac prekrveny, takze tam praska nejaka cievka. uzivam 3x/denne duphaston. z dola ma neprezeral, robil len sono. kontroloval hlavne ci je mimi ok a ci sa neodlucuje placenta.
hviezdicka: uz 3den a som z toho uz na nervy, aj na wc sa bojim ist, ci je vsetko ok. ☹
ooch lulu ☹ neboj sa, to bude ok 😉
lulu
tak snáď keď prezrel a povedal, že je všetko OK, tak je to naozaj len nejaká cievka. verím, že to je nepríjemné a trošku to "desí", ale keď doki ukľudnil, tak sa skús aj ty....
hviezdicka drzim palceky teraz to urcite vyjde a je aj dobre ze si na PNke,hlavne v klude a nestresovat sa a babetku davat zasoby vitaminikov 😵 😵 😵
lulu hadam to nic vazne nebude,hadam ten duphaston pomoze,aj ked v 13tt sa uz davno nebere ale ak ho mas predpisany,tak doki vie co robi
tak tak lili ma pravdu 🙂 inak uz su opravene tabulky 🙂
duphaston sa v 13tt uz davno neberie???!?!?!? ja ho berem stale, doki nepovedal dokedy 😕
dakujem baby za podporu, musim byt v klude, nenamahat sa a cakat ze to prejde. uz mi jedna byvala sestricka z gyndy navrhla potrat, skoro ma vystrelo! 😠 kvoli takej banalite, by som si dietatko nedala vziat. ze vraj to musim na seba davat pozor, chodit na kontroly, tak ci by nebolo lepsie dat si potrat a potoms a pokusit o dalsie. ale dr.vravel, ze kazde tehu je ine, kebyze som 5x tehu, tak 5x to moze vplyvat na mna inak...
lulu to snad nemyslis vazne???!?!?!? to ti povedala sestricka????? ludia bozi, jaky na to mala dovod???? ona je normalna???? mna take veci vedia taaaak rozhodit!!!! 😠 😠 😠 😠 tak to si ani pisat nemala, ta ja mam nervy, ta jaaa mam nervyyyyyy 😠 😠 😠 😠 😠 😠
hviezdicka: mne ho predpisal do 16tt
strelka: preco sa uz davno nema uzivat? mna ubezpecoval, ze na babatko to nema ziaden vplyv

ja mám najväčšie večer, keď si v kľude ľahnem a dobre sa predtým "nafutrujem" /teda najem/ 🙂 . Ale také ako ty teda ešte zdaleka nemám 🙂
ja práve rozmýšľam, či už mám ísť s pravdou von, že som tehu. myslím pred rodinou a v práci.... alebo či mám počkať až do toho 27.5., kedy už budem 13 tt - 14 tt, teda už budem v II. trimestri a budem mať aj výsledky NT.....
v práci asi ešte skúsim počkať a doma uvidím...... mojim rodičom to asi už poviem, ale svokrovcom asi ešte nie...... /ja ich moc nemusím... teda len svokru... svokor je v pohode/