icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

lilli136
6. máj 2010

idem mrknúť... ešte musím napísať me5, že mne posunula dokina termín pôrodu na 27.11.

lulu2407
6. máj 2010

hviezdicka: aj mna to velmi nahnevalo, to bol jej hlupy nazor, neverim, ze by toto odporucila svojim detom.

lilli136
6. máj 2010

lulu
s prepáčením, to čo bolo za ...... ???? a prečo by si akože mala ísť na potrat??? Pane Bože, veď koľko žien počas prvého trimestra trošku špiní.... veď to nič nie je. Pokiaľ je mimi v poriadku, ty si "zatvorená" a doktor to potvrdil, tak aký preboha dôvod by si mala na potrat?????? no ja by som ju asi uškrtila!!!!

hviezdickamaria
6. máj 2010

hlupa jednoducho hlupa zena 😔

strelka11
6. máj 2010

teda nie som si tym ista hviezdicka na sto percent,ale kamoska ho brala iba do 12tt,ja som brala utros a ten mi kazali uz v 13tt vysadit,takze si myslim,ze tieto dva lieky su podobne,teda maju podobne ucinky,dokocna mi doki,vcera v poradni povedala,ze mam douzivat kyselinu listovu ktoru mam v baleni a dalej ju uz nemam uzivat 😨

me5
6. máj 2010

nie len ze hlupa zena ale aj totalne necitliva. kokso, vsak zeny donosia dieta aj s tym, ze od zaciatku do konca lezia s vyviazanymi nohami, a ona by ta dala na potrat kvoli tomu, ze mas na seba davat viac pozor a castejsie chodit na kontroly - ju by mali z gynekologie aj vyhodit namieste 😠

lulu2407
6. máj 2010

ze to je take tehu, ze musim na seba davat pozor a chodit na kontroly. ale pokial je mimi v poriadku, aj keby som mala 5x/denne chodit na kontroly, tak to pre babanko spravim. je mi luto, ze som vas tu rozculila..myslime pozitivne a kaslime na tak hlupe nazory. 😉

me5
6. máj 2010

som uz urobila tabulku na dve strany, kokso ale som si na seba nasila budu 😀 😀 😀

lulu2407
6. máj 2010

me5: ona je uz z gyndy na dochodku....ale robila tam dlhe roky. nechapem, ako taka zeny moze robit pri rodickach a buducich mamickach, ked ma taketo nazory. 😠

lilli136
6. máj 2010

kyselinu listovú môžeš stále - tá je napr. obsiahnutá aj v tom calibrum babyplan aj vo femibione...
akurát v II. trimestri sa znižujú dávky - z odporúčaných 800 na 400 mg ak sa nemýlim.....
a čo sa týka duphastonu - on je odporúčaný len do konca I. trimestra, tzn. 13.tt, ale ja si nemyslím, že sa niečo stane, ak ho odporučil doktor do 16 tt..... ono duphaston je v podstate len estrogen - hormon... nemyslim si, že to mimi uškodí...
oni ho len odporúčajú vysadiť, lebo kvázi riziko potratu trvá len do konca I. trimestra - a duphaston sa berie na podporu tehotenstva a na "prevenciu" proti potratu.... tzn. oni ho ordinujú len do konca 13.tt
ale ak ho doktor kázal lulu do 16 tt, tak by som sa nebála...... asi to nejaký význam má....

lulu2407
6. máj 2010

me5: si sikovna s tou tabulkou, akurat si mi tam zabudla uviest mena 😉

lilli136
6. máj 2010

babule ja sa lúčim... idem dať svojich obligátnych 80 km domov za manželom...
tak sa majte pekne, pekný večer....

strelka11
6. máj 2010

lulu,tak to bola naozaj krava,ale je dobre ze si z toho nic nerobis 🙂
co si tyka toho dhufastonu,tak mozno neni taky silny ako utrogestan,tak ked ti doki povedal do 16tt tak ho potom v klude ber,ja som ho konktretne nebrala,tak nechcem poucovat,len kamoska ho brala a doki jej povedal,ze ho ma brat len do 12tt 😨

wiwi22
6. máj 2010

to ani ja nechapem ako moze taketo nieco povedat zena 😠
asi svoju pracu nemala rada, ale to je fakt sila

me5
6. máj 2010

lulu - ok, doplnim pri najblizsej uprave

a ak som pri niekom nieco zle uviedla (predsa len som tvor omylny 😀 ) tak mi napiste, ja to upravim dakedy zas 😀 😀 😀

me5
6. máj 2010

zdrham aj ja, idem si kupit do brendonu taky bezpecn. pas pre tehotne. caka nas cesta cez cele slovensko, tak nech netlacim na drobca 😉 majte sa

hviezdickamaria
6. máj 2010

lili stastnu cestu, hlavne po ma lic ky 😉

strelka11
6. máj 2010

me5 ta tabulka je uzasna,najma to babetko v pozadi,ktore tak peken zyva 😅 😅 😅

elkazu
6. máj 2010

Ahojte, po dlllldhom case som sa dostala na konika. Teda, ale toto precitat sa mi asi nepodari 😲 . Hadam uz teraz budem moct citat a pisat aj viac,zda sa, ze s II. trim. - chvalabohu - sa moj zaludok aj unava ustaluje. Aspon, ze babenko je ok a vsetko ide tak ako ma. A od pondelka mame uz na to aj knizku. Teraz doma riesime dovolenku, kedze uz nam moc casu nezostava, co si to mozeme uzit. Inak ako sa novembrovky pekne rozrastli, ja som sa naposledy prihlasovala niekedy okolo 40. strany 😀 .

elkazu
6. máj 2010

lili prijemnu cestu, a aku tabulku spominate?

elkazu
6. máj 2010

aha mam, citam prispevky dozadu, tak idem studovat tabulku 😉

strelka11
6. máj 2010

elkazu nasla si tu tabulku?

elkazu
6. máj 2010

ano, me5 je sikulka, krasne to ma a mala s tym aj vela roboty, lebo tolko tehuliek 😀.

wiwi22
6. máj 2010

super tabulka, velmi pekna 🙂
lili stastnu cestu...
jej mne sa vobec nic nechce a to som v robote do siedmej 😝

strelka11
6. máj 2010

no a to mozno ani nie su vsetky tehulky v nej 🙂

strelka11
6. máj 2010

wiwi uz len hodinu aj nieco 😅 😅 😅 a dokedy ides robit? az do materkej?

elkazu
6. máj 2010

wiwi, ved uz len hodku a cosi a ides domov. a mas tu predsa konika ...

matakamil
6. máj 2010

caute tehule a kde najdem tu tabulku?

strelka11
6. máj 2010

daj si fotoblogy a tam ju najdes 😉

elkazu
6. máj 2010

tak sa mi podarilo precitat aspon dnesny den, ale uz je tu mala, tak sa ideme pomojkat. inak k tym testom, ja sa u dr. citim, ako by som ani nebola tehotna doteraz. Zatial mi urobila dvakrat ultazvuk (spodny, vraj nabuduce uz bude na bruchu), az tento tyzden mi vypisala knizku, ziadne krvne testy. Na tie idem az v 15.t. - to by mal byt ten triple test. Aha a prvykrat kontrolovala sestricka aj moc (u mojej dr. som vyfasovala skumavku, teda ja som ju mala este z prveho tehu, tak som im jednu usetrila).

xlea
6. máj 2010

hello strelka 😉