icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

sein
7. máj 2010

ahojte,
prisla som vas na chvilku kuk
zopka - aj ja frcim na kukurici 😀 sem-tam z konzervy, sem-tam uvarim mrazenu
nizky tlak mam aj ja - nie vsak velmi, tiez sa ukludnujem s tym, ze je to lepsie ako vysoky
lilli - kavu som tiez predtym mala velmi rada, na zaciatku tehu mi na nu presla chut a teraz sa mi pomaly vracia 😉

monykaaa
7. máj 2010

Dakujem a zaroven aj ja prajem vsetko naj vsetkym monikam 🙂

gaja
7. máj 2010

bré ráno.. pripájam sa a prajem všetko naj..

Chce sa mi spáááááááááááť.. pomoooooooooooooc. Odignorovala som ráno budík, no horor dnes.. 😝 😔

aduliak
7. máj 2010

dobre ranko zienky....ale ste toho popisali! 🙂 som sa rehotala na tom holeni teraz v robote 🙂 kolegyne si o mne musia mysliet, ze mi sibe 😀
a konecne mame piatok!!! 🙂

aduliak
7. máj 2010

a vsetko najlepsie Monikam!!! 😀

sein
7. máj 2010

aj ja sa pripajam ku gratulacii Monikam
😉

wiwi22
7. máj 2010

dobre ranko. 🙂
co sa tyka tehotenskej knizky ja mam taku ruzovu a nemam tam nikde kolonku zubara. Zubarka mi dala, ale peciatku do poznamky a gynda bola spokojna 😉

vitaminy budem aj ja brat, chcela by som centrum materna, zevraj ta je velmi dobra a mimi nenarastie do enormnej hmotnosti...

Aj ja prajem vsetkym monikam len to naj naj naj 😀 😀 😀

kamka17
7. máj 2010

moniq...dikes, lebo mne ten tlak až také problémy nerobí, len bývam unavená, ale drahý má z toho paniku, tak ho chcem nejako ukľudniť 😅

a s tými vitamínmi asi si budem musieť vstúpiť do svedomia, však to nerobím pre seba ale pre svištíka, tak nech má všetko čo potrebuje 🙂

gaja
7. máj 2010

ja mám bezfarebnú.. čisto čiernobielu.. Tak asi záleží od dodávateľa.. 🙂

lilli136
7. máj 2010

ja mám ružovú a veru nikde o zubárovi ani zmienka...

inak včera som ju dala môjmu manželovi do rúk, že nech teda z tej prednej strany vyberie jedno dievčenské a jedno chlapčenské meno..... nooo, radšej asi nebudem komentovať, čo nasledovalo potom.... samé koniny a nič rozumné z neho nevyšlo. Povedal, že v slovenskom kalendári si asi nič nevyberie...... no, čo dodať.... tak budeme mať nejakú Hermionu alebo Hermenegildu a Fritza alebo čo ja viem.....

monykaaa
7. máj 2010

Huraaaa prave som volala na gyndu a prve geneticke testy aj rh faktor mame v poriadku 🙂)))
tak sa tu vyskerujem 🙂

gaja
7. máj 2010

lilli - u nás to bude s menami tiež komické.. Dievčenské má síce muž vybraté, ale chlapčenské... no tiež to bude nejaký kleofáš.. to je hrozné vybrať chlapčenské meno.. už nejaké konečne napasuješ k priezvisku a potom ti muž zadre, ž eto mal takého spolužiaka a to bol taký debil... no a konec 😀

gaja
7. máj 2010

super moni.. lepší darček k meninám si ani dostať nemohla... 😀

aduliak
7. máj 2010

moni...super!!!gratulujem!!

lilli136
7. máj 2010

monykaaa
super, samé dobré správy 🙂 🙂 . Môžeš dnes oslavovať 🙂

gaja
no niečo obdobné sa udialo včera u nás..... to takééé??? to nie, takého poznám, to je takýýýý debil..... niééé, to nieééé, to sa nehodí... niéééé, to sa mi nepáči..... atď atď 🙂 🙂

gaja
7. máj 2010

alebo ježíš - to nie, to bol môj ex 😀

lilli136
7. máj 2010

alebo to nie, také baby s takým menom poznám a to sú obidve takééé kravy 😀

lilli136
7. máj 2010

inak gaja - máme rovnaký termín pôrodu - 27.11. 😀

gaja
7. máj 2010

no máme rovnaký.. a podla sona mám 23.11. Ale ja to fakt tipujem na december.. prvý alebo druhý 😀

lilli136
7. máj 2010

aj ja si myslím, že to bude taký predmikulášsky darček 🙂 ....
kde budeš rodiť - v Piešťanoch??

gaja
7. máj 2010

asi nie.. raz mi tu stačilo... Ale stať sa môže hocičo...Neviem, fakt neviem... :-/
Ty si odkiaľ, ale kam plánuješ ísť?

lilli136
7. máj 2010

prečo? bola to katastrofa?

no, ja moc na výber nemám... v Senici nemocnica nie je, do Skalice nepôjdem ani náhodou, takže zostáva mi najbližšie Myjava... poprípade ešte Trnava čisto teoreticky..... ale asi na 99 % to bude Myjava....

švagrina tam odrodila 2 deti a vraj v pohode aj starostlivosť, aj doktori.... .nečakám žiadne zázraky, predsalen nemocnice nie sú hotelové zariadenia, ale tak nech to aspoň trošku má úroveň a starostlivosť....

jasterica
7. máj 2010

tehulky,cavesky 🙂 vy ste vcera teda boli vyrecneeeeee...som sa rehnila v robote pri citani,kolegynka na mna mrka,ze co sa trasem 😀
monicky,vsetko najlepsieeeeeeeee k meninam...cmuky 😵

gaja,vcera si pisala o zapchach,tiez tym trpim 😖 a to zozrutim ovociaaaaaa,aj zavaraniny,tu stavu kompotovu lucham a tekutin mam tiez dost...nemchapem 😝

a k holeni...no problemo,nebudeme si predsa pestovat pralesy alebo zapletat vrkoce... 😀 mna muzik oholi,uz sme sa dohodko,alebo beriem zrcatko a hybaj na vec 🙂

monykaaaaa,super,mas sa preco radovat 🙂

brusko mam aj ja novu foto v albume 😉
odsedim este v kancliku a o 11.00 mam cvicebny kurz pre tehule 🙂

jasterica
7. máj 2010

lili,to uz aj do NR mozes prist... 😉

lilli136
7. máj 2010

jasterica
do NR to mám strašne daleko... to by som mohla už rovno aj v BA rodiť... to je 80 km... 🙂
ja neviem, zase nechcem ísť rodiť 80 km daleko od domu.... ja viem, že keď ma chytia prvé kontrakcie, tak je dosť času na presun, ale predsalen budem rada, že som rada a že nebudem musieť hodinu a pol /v zime a nedajbože snehu/ sedieť v aute a trmácať sa do pôrodnice....

ja som sa inak vždy bála, že keď budem čakať mimi v zime a bude snehu, že čo keď sa cez tie naše hory nedostanem do pôrodnice 😒

gaja
7. máj 2010

ale baby.. na to je ešte času dosť.. K PN asi toľko.. môžu to tam mať prerobené koľko chchú.. Keď je tam raz otrasný personál, tak farba kachličiek je vám jedno.. 🙄

Tak ja to mám z pn po diaľnici aj to TN aj do TT relatívne "blízko"..

wiwi22
7. máj 2010

monykaa, gratulujem k vysledkom 😀

moncika15
7. máj 2010

dakujem a tiez prajem vsetko dobre Monikam 😵

jasterica
7. máj 2010

lili,panecku a ty si kde v horach? 😕
ja budem v NR rodit,mam to 13 km od domu 🙂

romy31
7. máj 2010