November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
jasterica
no až tak v horách nie som, ale cesta do Myjavskej nemocnice vedie cez také kopčeky, že teda dúfam, že v mojom pôrodnom termíne nebude ešte navaleného snehu 🙂
baby, ja som dnes taká nas*dená ☹ . Dnes nám prišli na účet ročné bonusy za minulý rok a ja som myslela, že ma trafí šľak. Za to, čo som minulý rok porobila pre túto firmu som dostala totálnu almužnu. Vysedávala som tu 12 hodín denne, makala, firme zabezpečila slušné kontakty a keď som videla, čo z toho mám, tak mi bolo do plaču. Mám chuť sa od pondelka prasknúť na PN a nech sa starajú. Urobilo by im to riadny škrt cez rozpočet, lebo bezo mňa si tu občas nevedia ani s prepáčením prdnúť. Ale keď ide o to, aby to ohodnotili, tak mi na účet pošlú toto?????????
hlavne keď viem, resp. tuším, že kolegovia podostávali na účet úúúúúúplne ale úúúúúúplne iné sumy.... a to teda nerobili ani 1/2 z toho, čo ja....
lilli uplne chapem co citis.. ja som to iste zazila na konci roka....
☹ kasli na nich ja viem, ze to je lahke povedat, ale pockaj ked odideme na matersku tak budu s toho riadne vsetci prekvapeny... 😠
neboj este budu na nas spominat...
"aká nepodstatná je tvoja práca, keď žiadaš o zvýšenie platu a aký je človek nenahraditeľný, keď chce jeden deň voľna..."
gaja 100bodov za tento citat! toto treba vylepit na nastenku rovno pred dvere riaditela v kazdej firme 😠
čaute baby,tiež želám dnešným oslávenkyniam všetko len to najlepšie 🙂 keď sa bavíte o tých vitamínoch,ja som v tej inchebe vyhrala taký balíček a tam sú vitamíny pre 2 trimester ktoré teraz papám,volajú sa že Preg Omega -sú to také dosť veľké fialové tabletky a žlté kapsule naplnené rybím olejom 😅 ale nikde som k tomu na nete nenašla nejaký obrázok,tak vám to asi odfotím,či to niektorá poznáte...
funluci, to je nahoda :D
aj my sme v Inchebe vyhrali tie vitaminy.
na prednaske o porode.
drahy ma to teraz nuti papat, lebo bolo povedane ze dietatko bude inteligentne :DDD
a moja polovicka chce mat z maleho/malej informatika :D
ale priznam sa ze sa chystam papat ich az od 2 trimestra.
mony 😀 paráda ja som to vyhrala na prednáške o dojčení.Jem ich inak každý druhý deň..a veď už hádam sme na zač.druhého trimestra,či? 😅
ja som nakoniec vraj este na konci 13t,
takze az od pondelka zacnem :D
mne sestrička poradila kkúpiť si probiotika - mala som z kultivácie výsledky síce dobré ale chýbali tam laktobacyly - tie sú z hodou okolností dobre aj na ,,črevá" . Takže si môžem zaklopať zatiaľ žiadne problémy so stolicou. Inak papam aj vitamíny Calibrum pre tehotné. tie som papala aj s malým v tehotenstve 🙂 a pijem Acidko 😀
cafte tehulky, tak ja som uz presedlala na calibtum mami, ktory sa berie od druheho trimestra, predtym som mala calibrum baby plan. k tej zapche aj ja som nou trpela, ale teraz mozno z cesty sa mi to nejak rozprudilo. ja chcem rodit tu v uk, maju tu viac taky naturizovany pristup k porodu. nerobia klistiry, nastrihy a rodit mozte v kazdej nemocnici v takje polohe ako vam to vyhovuje..tak uvidim 🙂
Ahojte!
Aj ja prajem všetkým Monikám k ich meninám všetko najlepšie, veľa zdravíčka, lásky a splnenie snov! 🙂
ahojte zeny 🙂 vsetkym monikam len to naj, teraz hlavne vela zdravia a pokoja 😵
mam dilemu - necely tyzden sa citim lepsie a mohla som zacat jest, ale na varenu stravu som sa neodvazila. zatial len salaty a cheeseburger 😀 lenze dnes som nasla v restike vyprazany syr a sialena chut ma chytila. len sa bojim ze to ma dorazi uz nacisto - len neviem ci odolam. 😒
me5 len si daj, pomalicky 40x prežuj a bude to v pohode 😉
o com by sme sa dnes mohli porozpravat? 😀 😀 😀
ahojte tehulky 🙂
tiez sa pridavam a gratulujem vsetkym monikam k dnesnym meninkam,tak dneska to mozete pekne s dzusikom oslavit 😀
monykaaa ake geneticke testy mas za sebou? ci mas na mysli tie zakladne vysetrenia,ktore sa robia na zaciatku?
moncika15 a monykaa to grcanie vam fakt nezavidim,mne uz dokonca ustupuje konecne aj nechutenstvo,sem tam ma este potrapi,ale niektore dni su uz bez problemov
inak baby aj vy chodite tak casto cikat,ja od tohto tyzdna vynimocne skoro kazdu polhodinu 😅
strelka 11,
hmm no tie geneticke testy niesom si ista ci to bol tripple test alebo to AFP, roboli mi to v pondelok, cize zaciatko 13t,
ked som sa spytala co je to zac, lekarka povedala geneticke testy na chromozomove vady downov syndrom atd.
a vraj sa este raz budu opakovat.
v 15 tyzdni mi budu robit dalsie geneticke testy a som z toho jelen co je vlastne co.
ked budem mat zapisane v tehu knizke dam vediet.
aha 😨 ,lebo mne take nic nerobili,tak preto sa pytam,lebo ja idem na tie tripple testy az v 16tt,no aspon budes lepsie povysetrovana 😵
me5 - daj si... pomaličky, tak ako píše hviezdička, prežúvaj veľa, aby to dobre strávilo a bude to snáď v pohodičke...
inak mne sa tiež zdá, že mi už býva lepšie trošku... aj cez deň mi už nebýva tak zle, ale napríklad keď niečo zjem rýchlejšie, než je treba, fuuu, to si to potom "užijem" naplno a je mi zle ešte niekoľko hodín. A potom zase z minúty na minútu vlčí hlad...
ja sa teším - dnes idem na nákupy tehu oblečka... som zvedavá, ako dopadnem a čo pokúpim 🙂
jééj lili a kde ideš na nákupy?Aj ja chcem ísť zajtra niečo popozerať do Nových Zámkov,ale či niečo nájdem 😕 hlavne gate by som potrebovala,nejaké pohodlné letné,lebo furt vláčím 1 rifle ,čo ešte oblečiem a po obede sedím s rozopnutým gombíkom.
no ja idem na tip jasterice sem -
http://www.ma-ma.eu/?page=3
majú pevnú predajňu tu v BA, tak sa tam chcem ísť pozrieť....
síce nemajú najlacnejšie tie veci, ale zas ja do práce potrebujem také "slušné" veci, tak dúfam, že niektoré z tých topíkov, svetríkov a nohavíc budú pekné a niečo si donesiem 😀
ja už tiež práve nutne dačo potrebujem na seba, lebo tiež nosím také veci, aby mi nebolo vidno, že mám rozopnuté gombíky... zo sukní mi trčí brucho, buď ich vykasám hrozne vysoko, aby som brucho zakryla, alebo ich furt sťahujem pod brucho... no kovbojka 😀 😀
ahojte kočendy!! 🙂 .........moničky všetko dobré prajem!!!! 🙂 🙂
práve riešim dilemu, či už nosiť tehu gate, či nie............sedím s rozopnutým gombíkom a občas sa mi stane, že tak vybehnem na chodbu 😀 😀 😀 .........takže od pondelka asi tehu gaťoše.........dnes som sa konečne dokopala k tomu, aby som ohlásila šéfovi nech so mnou od septembra nepočíta 🙂 ........a predpokladám, že sa to začne šíriť ako požiar 😀 😀 😀 ........
tak ja nosím tehu gate už dva týždne určite.. proste ja mám všetky nohavice tesne pod pupok a tlačili ma.. tak čo.. šéfovi som to zavesila na nos, hned jak som dostala tehu knižku.. tuším v nejakom 7 tt.. a gate som nasadila týžden na to.. nebudem sa ja trápiť s gumičkami cez dierky a podobnými fintami zo zipsom len preto, aby o tom "nik nevedel" no nech vedia. Ked mi príde aj zle, aspoň vie kolegyňa že z čoho a prečo...
leninka...aj ja uz nosim tehu gate, od tohto tyzdna 🙂 a ako zareagoval tvoj sef?
baby, moja kolegyna, ktora je v 7.tt ma vacsie brucho ako ja 😀
tehulky, ak ste z okolia Ziliny a hladate tehotenské oblecenie - mam pre vas tip www.lafemme-shop.sk
este som zabudla dopisat, ze je to oblečenie dánskej znacky mama licious 😉
leninka
a čo šéfino na to?
ja som to svojim šéfom /tí ale nesedia so mnou tu v BA/ povedala.... ale kolegom to nehovorím a zatiaľ nepoviem. Kolektív tu nie sme dobrí a povedala som si, že každého je do toho figu borovú..... asi nebude dlho trvať a ľudia sa už začnú pýtať, lebo to je na mne už vidno, ale tak keď sa opýtajú, poviem, ale že by som to tu oznamovala ako novinku týždňa, tak toho sa nedočkajú.....
mne to brušulo až teraz tak vybehlo .......zatiaľ s normálnymi nohavicami problém nebol 🙂
aduliak, super reakcia 😵 😵 .........zablahoželal, vystískal ma a čo to sa popýtal a bolo to 😉 .........
nanka, vďaka za info 🙂 🙂

Caute holky, inac ta zapcha je sposobena zvysenou hodnotou hormonu v tehotenstve, a tym sa aj spomaluje cele travenie. Moze pomoct napr. lanove semiacko...a inac - len vydrzat, pit kyslomliecne napoje., mozno jest slivkovy lekvar...