icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

leninka75
7. máj 2010

lili ja sa spolieham na šéfa, že to rozšíri 😀 😀 😀 😀 😀 ..........ale jeden môj kolega sa nedávno pýtal, či nie som tehoška, lebo , že mi nárastli prsia 😀 😀 😀 ..........dobrý postreh, čo?? 😅 😅 😅

gaja
7. máj 2010

aj mne hneď vybehlo brucho.. si proste nepomôžeš.. xixi.. 😀

gaja
7. máj 2010

no podľa prs by to u mňa veru nezistili.. síce troška "opuchli" ale že by radikálne podrástli.. to nehrozí.. mne len to brucho furt rastie..

leninka75
7. máj 2010

gaja, aj pri prvom si mala tak skoro bruško??...........mne sa zdá, že teraz toide rýchlejšie....

aduliak
7. máj 2010

ani mne sa prsia nejako moc nezvacsili (ja som ich mala velke aj bez tehu 😀 )....a brusko zacalo vykukat tento tyzden 😀
leninka...to je super, ze mas takeho sefa 😀 viem, o com hovorim, aj ja mam takeho 😀

hviezdickamaria
7. máj 2010

divcata tak dajte foto 😉 a pri druhom tehu to ide rychlejsie, to heeeej 😀

hviezdickamaria
7. máj 2010

vam zavidim tych dobrych sefov 😅

lilli136
7. máj 2010

a tak ja som radikálne prestala fajčiť, keď som otehotnela, takže myslím si, že veĺa ľudí tuší, že som tehu a už len sledujú ďalšie indikácie a príznaky.... ale ako som písala - my by sme sa tu pozabíjali plastovými vidličkami, keby sme mohli, takže je mi to jedno, čo si kto myslí. Budem velebiť ten deň, keď budem odchádzať 😀

mne najprv prsia brutálne narástli a teraz sa mi zdá, že nejak "odpuchli" a sú také normálne, len mierne zväčšené...

leninka75
7. máj 2010

veru adu, takého šéfa si treba hýčkať!! 🙂 🙂 🙂 🙂 ........

hviezdicka, dobre pamätám, že sa ku tebe šéfka zle zachovala???.......tuším, že sa už nemáš ani vracať do práce............či si to mýlim?? 😕

hviezdickamaria
7. máj 2010

jj leni to je moja sefka 😖

leninka75
7. máj 2010

lilli, to je radosť pracovať v takej firme 😠 😠 😠 😠 😝 😝 😝 .............takže u teba to vidím na nástup na MD 8 týždňov pred termínom, či nie?? ..

leninka75
7. máj 2010

hviezdi a uvažuješ nad výpoveďou??......

lilli136
7. máj 2010

leninka
po dnešku, ako mi pípla SMS s ročnými bonusmi za minulý rok zvažujem PN od najbližšieho možného termínu 🙂 🙂 .

alebo proste začnem totálne meniť svoj postoj k práci štýlom, že všetko nechám vyhniť, čo sa nevyrieši samo, tak to presuniem na niekoho iného.... lebo fakt ja kravka som celý rok makala ako blázon, tahala celý rok nadčasy, ťahala s prepáčením firmu zo sračiek a čím sa mi odvďačia??? No, nebudem to radšej komentovať.
takže môj dnešný prínos pre firmu je, že surfujem po nete po tehu oblečení, po facebooku, modrom koníku a tak...... 😀 😀 žiadny stres, pohodička, kam sa náhliť. A o tretej odchádzam, aj keby tu prišiel osobne najvyšší akcionár z Francúzskej materskej spoločnosti..... Keď ma zaplatia, tak sa vrátim naspäť k svojmu bývalému pracovnému nasadeniu... Inak až do odchodu na MD odpracujem svojich 8 hodín a vypínam telefon a ani náhodou nezapínam notebook po 17.00 hod.... No čo som ja už načisto na hlavu padnutá????

hviezdickamaria
7. máj 2010

ona chce aby som vypoved dala ja, a ja som povedala ze ja nedam, ze ja potrebujem pracu a peniaze (uz pri prvom tehu), a ona povedala, ze ona mi vypoved neda a nech ani nerozmyslam o odstupnom... ze ona mi ho v zivote neda 🙄 je to zlozite... ale ked sa toto tehu podari, tak asi dam vypoved po troch rokoch materskej...

aduliak
7. máj 2010

lilli....veru mas pravdu....na co mas vyvijat take usilie v praci, ked to vsetci beru ako samozrejmost? 😠

hviezdickamaria
7. máj 2010

lili paci sa mi tvoj pristup 😉 kasli na nich, teraz sa staraj hlavne o seba 😎

lilli136
7. máj 2010

adu
ja už som si fakt povedala, že si nebudem ničiť zdravie.... boli časy, keď som fakt bola na telefone nonstop, nebolo mi zaťažko prísť do práce ráno na šiestu, odísť večer o siedmej, kým nebolo všetko urobené, sadla som do auta, mesačne nacestovala tisíce kilometrov, vybavovala, chodila na stretnutia, predávala, no proste všetko... a keď vidím, ako toto ohodnotili za minulý rok, tak dovi...
ja by som to ani nebrala tak tragicky - ja viem, je kríza, vôbec môžem byť rada za nejaké ročné odmeny - veď preboha niekde sú radi, že vôbec dostanú svoje platy... ale tu sa skôr jedná o to, že u nás sa plače nad tým, ako je zle, nedobre, málo peňazí, nemôžu ti pridať, ročné odmeny sú malé a potom keď nedopatrením zistíš, že niekto, kto celý rok sledoval cez okno ako kefujú dolu na námestí holuby a ako sa premiestňujú autá, tak ten dostane asi tak 4 násobok toho, čo ja, tak mi je na zvracanie....

lilli136
7. máj 2010

hviezdicka
ty určite nedávaj výpoveď - tak ako si napísala - ak, tak pekne po 3 rokoch po materskej 🙂

leninka75
7. máj 2010

juj hviezdi, taká šéfka 😠 😖 😝 😝 ............ústretová neskutočne...

lilli, tak, tak...načo sa pretŕhať keď to druhí nevedia oceniť!!!!..............a veď sa teraz aj máš šetriť!!!......správny prístup, držím palčeky......a už sa snaž upokojiť, mimču to nerobí dobre ☹ ........

dievčatá lúčim sa pre dnešok...........opatrujte sa.... a pekný víkend prajem 🙂 🙂 🙂

aduliak
7. máj 2010

lilli...toto vie strasne nastvat, ja to poznam....ked vidis, ako sa niekto flaka a vzdy mu vsetko prejde a nakoniec je este lepsie ohodnoteny ako ty....to je sila..... 😠

aduliak
7. máj 2010

leninka...pekny dnik a aj vikend zelam, ja sa sem asi cez vikend nedostanem!

hviezdickamaria
7. máj 2010

leninka ahoj uzi si vikend, snad bude o cosi krajsie ako cez tyzden 😖 ja sa tu tiez cez vikend nedostanem...
nezabudnite, ze v nedelu je den matiek 🙂 oslavujeme 😀 😀 😀

elkazu
7. máj 2010

ahojte, lili dobry pristup 😀 , len sa pekne setri teraz. pozeram tie obchody s tehu oblecenim. Ja potrebujem hlavne nieco na spanie, ale to su teda ceny ☹.

lilli136
7. máj 2010

leninka
ja ani nie som nejak z toho nervozna... ja len konštatujem 🙂
pekný víkend prajem....

adu
presne tak..... viem, že je to tak asi všade, ale tak človeka to naštve, keď sa to bytostne týka teba. Ak by som vedela, že sa jedná o pár korún, kašlem na to. Ale tu sa jedná o také sumy, že ......

no nič... poďme myslieť na niečo peknééééé...
čo víkend?? čo plánujete???
ja v sobotu chcem ísť na nákup zelene - ešte potrebujem do záhradky dosadiť nejaké ihličnany - to je moja záluba - záhradka.... a inak budem oddychovať. Dúfam, že nebude moc pršať..... nech je pekne. To sa natiahnem na záhradnom nábytku a budem si užívať slniečko a budeme aj s piškotkou v bruchu relaxovať....

aduliak
7. máj 2010

tak moj plan je, aby mi bolo co najmenej zle 😀
a relaxovat 😀

hviezdickamaria
7. máj 2010

v nedelu pojdeme blahozelat maminkam 🙂 a mojmu svagrovi,budeme opekat, ak to pocasie dovoli 😖 sobota bude asi upratovacia.. 😒

wiwi22
7. máj 2010

ja som oznámila šéfovi, že som tehotná tak sa veľmi tešil, pogratuloval a teraz keď ide okolo mňa tak vždy mi povie "hej vy dvaja ako sa máte?" som z toho prekvapená lebo nikdy taký nebol 🙂

Hviezdi urcite nedavaj vypoved, az po MD....

Tehulky v nedelu mame sviatok, je den matiek 🙂 ja som do kalendara dopisala priatelovi, ze aj buducich tak sa rehotal 😀 a ocakavam kvetinku 😵

elkazu
7. máj 2010

inak aj mne sa zda, ze pri druhom tehu idu vsetky tie sprievodne znaky rychlejsie. napr. ja tiez uz dva tyzdne nosim tehu nohavice, ani nie tak koli brusku, ale koli sirsim kostiam. Prsia to iste, zvascili aj vyfarbili sa mi skor. Uvidime, co bude dalej. Velkost bruska by som mohla mat ako pri prvom, to bolo v pohode. mala som len dvoje nohavice a ostatne som nosila bezne veci alebo tuniky a tie som vyuzila aj potom.

lilli136
7. máj 2010

pridala som do albumu fotku časti mojej záhradky a skalky - tak tomu sa ja budem venovať cez víkend 🙂

elkazu
7. máj 2010

jej, mate to tam pekne. ja som dnes tiez dala kupit mz hlinu a muskaty, tak zajtra to musime posadit.