icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

aduliak
10. máj 2010

aha....no tak tam urcite zajdem stvrtok po poradni 😀 to sa mi paci, taketo akcie 😀 ja by som aj tak kupovala u nich vsetku vybavicku, rada tam nakupujem...

lilli136
10. máj 2010

aj ja tam rada nakupujem, len mám pocit, že sú fakt asi najdrahší zo všetkých drogérií....
na niektoré veci ako pracie prášky a tak chodím do 101 drogerie.... tí sú lacnejší a majú tam stále nejaké akcie, že k tomuto dostaneš toto zadarmo, alebo majú priamo akciovo pobalené výrobky......
a teraz nejak strašne propagujú tú TETA drogéria, ale ešte som tam nikdy nebola, lebo nikde poblíž takú nemám.....

ale to by sa z toho človek musel zblázniť, jedno je lacnejšie tam, jedno tam...

no keď si dnes vyzdvihnem tú knižočku, tak napíšem, že čo tam je, či to vobec stojí za to 🙂 🙂

aduliak
10. máj 2010

no tak to si pockam, co napises 🙂 pracie prasky vzdy kupim v Tescu alebo v Kauflande, do DW chodim na kremiky, telove mlieka, farbu na vlasy, hygienicke potreby....101 je tiez dobra

rozpravocka
10. máj 2010

baby, v tej bonusovej knizke pre buduce maminy v podstate nic nie je ☹ Bola som si ju vypytat minuly tyzden, ale nic z toho nevyuzijem. Je tam 1euro zlava na huggies supravu pre novorodenca (vyzera to ako plienky+vlhcene utierky+asi pancusky -nie je to tam dobre vidiet), potom, je tam zlava 0,40e nagravimilk - mlieko pre tehotne, 0,95e scholl gel na nohy, 0,60 shauma sampon, 1,20 loreal telove mlieko, 1,20 AB gel na intimnu hygienu, 0,50e microlife digitalny teplomer, 0,30 jessa vlozky, 0,65 baby love krem proti striam a 0,53 denk mit tekuty pracim prostriedok. A to je vsetko. Dufam, ze ten box po narodeni dietata bude lepsi. Ja tuto knizku kludne niekomu darujem. Plati ale iba do 30.6

lilli136
10. máj 2010

rozpravocka
noo, tak to je klasika DM - aj z tých knižiek, čo dostávam za tie body využijem tak 1/3 alebo 1/2.....
ja aspoň shaumu využijem - tú si kupujem aj sebe, aj mangelovi,... loreal telové mlieko sa tiež dá..... no a baby love krem proti striam - skúsime, uvidíme......

inak ja som po narodení synovca brala ten box po narodeni pre moju švagrinu -a teda zázraky nečakaj 🙂

aduliak
10. máj 2010

rozpravocka...tak to vyzera ako nic moc 😠
baby, co poviete na tento kocik http://www.ppluxbazar.sk/pplux/index.php?option...

lilli136
10. máj 2010

adu
mne sa celkom páči 🙂 🙂

hviezdickamaria
10. máj 2010

no ahoojte babuchy, tak sa hlasim po kraasnom slnecnom vikende 😎 ani som si nemyslela, ze bude tak pekne 😵 v sobotu sme boli cely den u mojich svokrovcov na dedine a robili "kolo domu", potom ma svokra ucila piect palainky 😀 😀 😀 a vcera sme boli u mojich rodicov zagratulovat mojej mamke aj porozpravat... potom sme sli ku blahozelat svagrovi na narodky 😝
ta tak...
vidim, ze vy dnes nakupujete v DM 😀 ja tam vobec nic nekupujem, zda sa mi tam vsetko strasne drahe 😖 tesco to isti 😀 😀 😀
myslim, ze mi uz nevolnosti prechadzaju, aj ked napinat ma napina jak gumku z gatoch 😠 vcera som musela z tesca utekat, co ma tak strasne napinalo 😔 ale zacinam citit prival energie a mam uz aj chut nieco robit, nie len cely den lezat 🙂
dnes ideme opekat ku kamaratke na dvor, tak verim, ze sa pocasie nepokazi 😒
a dievky v 15tt, vam je stale tak zle???? 😕

hviezdickamaria
10. máj 2010

jejo aduuu 😎 pekna farba 🙂 paci sa mi 😉

cukruska1920
10. máj 2010

Ahojte... som bola v socialnej poistovni tak som sa zastavila u maminy v robote trochu s vami potukat... mrzi ma ze sem nechodim kazdy den lebo ani o mne neviete 😔

strelka... este budu...o tyzden idem na AFP testy bojim bojim....na vysledok sa caka takze to budu stresy ...o tom NT som ani nevedela ze mi robil len som si to nasla poznacene v knizke

moncika15
10. máj 2010

ahojte 🙂
davno som tu nebola, lebo stale sa snazim spat aby som nemuslea mysliet na vracanie ☹ alebo aspon odpocivam uplne bez zivota.nexapem preco mi ostalo najhorsie ked uz to malo pomaly prestavat 🙄
cez vykend sme opekali a muzik majstruje tak som mu pomahala natierat.nemala som silu ani xut v sobotu upratovat tak ma to caka teraz, hviezdickamaria ked citis priliv energie zastav sa u nas 😀 😝

aj vy mate take debilne sny? 😀 ja ix mavam asi od 8tt.

aduliak, mne sa tiez paci taky styl kocikov ale asi nakoniec nekupime tmavy koli slnku

aduliak
10. máj 2010

a esye som nasla jeden super....velka vanicka, velke kolesa....presne pre nas na zimu 😀
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7528178

aduliak
10. máj 2010

hviezdicka....ano 15.tt a stale mi je zle 😠

cukruska1920
10. máj 2010

aduliak....posli to uz prec... 😉

hviezdickamaria
10. máj 2010

adu aj ten je pekny 🙂 mne sa pacia skoro vsetky kociky 😀 uz aby som jeden mohla mat doma aj ja 😀
moncika, tie sny... to su normalne tehotenske sny 🙂 keby si vedela jake mne sa bludy snivaju, ze ked ich rozpravam znamym, tak si sem-tam aj čurknu 😀 😀 😀

aduliak
10. máj 2010

mne sa uz snivalo aj to, ze ma nejaky vojak nahanal a chcel ma ostrihat 😀

aduliak
10. máj 2010

cukruska...ja by som bola najradsej, keby mi uz dobre bolo...pre mna je uspech uz aj to, ze som uz tyzden nevracala 🙂

hviezdickamaria
10. máj 2010

😀 😀 😀

cukruska1920
10. máj 2010

adu....tak mozno uz ani nebudes....ja som vracala na zaciatku asi trikrat...inak nic 😉

lilli136
10. máj 2010

baby, poďme spááááť ☹ ☹ ☹
som si myslela, aký pohodový pondelok budem mať... hahahah, stačí jedno zazvonenie telefonu a mám práce na tri dni ☹

cukruska1920
10. máj 2010

lili...ked spis nezijes 😀

hviezdickamaria
10. máj 2010

och lilli, vobec nezavidim tu pracu... ☹ iť domov 😀

hviezdickamaria
10. máj 2010

zase sa mi strasne čkáááá 😖

cukruska1920
10. máj 2010

hviezdicka...tak sa napi 😉

moncika15
10. máj 2010

nebezpecna kozmetika v tehotenstve :http://www.najmama.sk/clanok/224832/tehulka-a-kozmetik... 😝
lilli, dobru noc 😝 😀

lilli136
10. máj 2010

cukruska
to je možno pravda, ale teraz by som kľudne takú hodinku, dve nežila a spala spánkom malého mimina 🙂 🙂

vážne uvažujem o tom, že si aspoň skrátim tento pracovný týždeň a zoberiem si dovču....

me5
10. máj 2010

ahojte, tak z kociarom uz mi sibe, inac tiez sa nam paci kombinacia tej modrej a hnedej, ale uz fakt neviem aky si vybrat. pozerali sme aj drahe aj lacnejsie, ale akosi sa nevieme rozhodnut, ci tie drahe maju aj tu pridanu hodnotu, a zasa ci tie lacne nam vydrzia zimu a dalsie obdobie.

catrin1
10. máj 2010

ahojte.ja idem zajtra na kontrolu na tu urologiu uvidim co mi povedia..aby toho nebolo malo tak som dostala mykozu..isla som do lekarne a povedali mi ze mozem len tantum rosalgin ale len sedavy kupel..tak hadam to bude o.k...
idem vas precitat...

me5
10. máj 2010

lilli ked sa necitis dobre, tak skor ako sadnes do auta na cesku 80 km, skus si oddychnut. ak si mozes v praci niekde trosku lahnut, tak to vyuzi a az potom chod soferovat. predsa len bezpecnost je dolezita. a tusim si spominala ze mozes mat home office, tak nevahaj aj ostan doma.

lilli136
10. máj 2010

me5
bohužiaľ moj "chlebodárca" mi ležanie v práci moc neumožňuje 🙂 🙂
ale poriešim tento týždeň asi tú dovolenku... mám ešte 26 dní, takže možem čerpať...

ozaj baby, keď odídem počas roka na materskú, mám nárok na celoročný "prídel" dovolenky??? alebo mi to budú nejak alikvotne skracovať? zdá sa mi, že nie, ale pre istotu sa pýtam....