icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

catrin1
11. máj 2010

tiez som nikdy nemala problem s mykozou,myslim ze je to tymi antibiotikami a pritom som brala probiotika k tomu...
ja som prvy den citila take sucho,v noci palenie a uz teraz aj svrbenie..jaaj neprijemna vec...dokymu idem az piatok a nechce sa mi ist este aj dnes lebo strasne dlllho sa tam caka...

funlucy
11. máj 2010

catrin,presne,aj ja som to mala po chorobe a brani antibiotik..bolo to velmi neprijemne..kupovala som si tie kysle mlieka a po par dnoch to preslo,skoc si popr.do lekarne nech ti na to nieco daju..

gaja
11. máj 2010

tak to ste šťastné duše.. ja som to kedysi mávala dosť často.. aj z ničoho, z nového pracieho prachu, zo spotenia, z kúpaliska... z liekov, z džúsa alebo čohokoľvek.. a minulé tehotenstvo som vyfasovala tabletky takmer na každej poradni - teda pomaly každé tri týždne... 😝 😅

lilli136
11. máj 2010

funlucy
kyslé mlieka??

gaja
11. máj 2010

voľnopredajne existuje aj nejaký rosalgin - s tým skúsenosť nemám, ale vraj je vhodný aj v tehotenstve..
ale to candibene bude tiež bezpečné, pokiaľ sa neužíva dlho.. Inak by mi ho doktor nedával..

gaja
11. máj 2010

áno - kyslé mlieka.. niekto odporúča obklad s kyslej smotany od spodu, alebo namočiť tampon do kyslej smotany a vložiť dnu a podobné veci.. počula som o tom...

lilli136
11. máj 2010

gaja
to vááážne??? tampon do kyslej smotany a šup s ním dovnútra??? ty brďo
😀 😀 😀

me5
11. máj 2010

ahojte, tak ja som po dlhej dobe okusila rano nieco jogurtove - tento krat pribinacik a o chvilu sa vypytal von. takze jogurtove ranajky u mna nefunguju. ☹
snad nebudem cely den taka vyflusnuta, lebo to je dost o nicom. uz som sa tesila, ze mi je lepsie, len vecer sa to zhorsi, ale to sa uz nejak da vydrzat a sediet v takom stave v praci - nic moc. ☹

moncika15
11. máj 2010

ahojte dnes som po dlhej dobe sxopna zivota 🤐
ja som tie tehu rifle nemala ani raz som v nix nervozna 😀 vyhrabala som v skrini take nohavice sirsie prave na toto pocasie, su len na gumicku a tu ked si smyknem pod brusko tak su v pohode 🙂 musim vybehnut do mesta pre nejake volnejsie teplaky lebo vmestim sa uz len do bedracov a z tyx ma boli a krize 😝

mne sa tiez mykoza stale vracia ale ked som to hovorila dr tak on ze "dobre" 😅 takze to asi nie je podstatne pre neho pre mna ano lebo sa nemozem ani vycikat 😠

neviete ci mozeme pouzivat lubrikanty v tehotenstve?

funlucy
11. máj 2010

ja som to teda pila tie kyslé acidká,alebo jogurtové nápoje-skúsenosti s obkladmi nemám 😀 Me5,mňa sa dnes pýtal kolega,že ako mi je,či už sa to zlepšilo -tak som sa prudko zamyslela a hovorím mu:ráno ma naťahuje na grc od hladu a večer zas z jedla 😀

me5
11. máj 2010

no zvycajne cez den aj od rana som v pohode ale ku vecer mam opat taku divnu chut v ustach a obcas mam pocit ze mi stoji jedlo v krku, ale uz nastastie grckam tak raz az 3 dni - to sa da zvladnut v porovnani s tym mojim obdobim predtym - teraz je to uz malina. 😀 😀 😀

me5
11. máj 2010

mozem otazku - ako ste na tom so sexom? ja by som aj obcas chcela, len sa bojim. jednak o babo, ze ako to tam vnutri cele preziva 😀 ale tiez sa mi stalo, ze ked sa mi napr. uz sniva s drahym, tak sa preberiem, ze mi akoby stahuje brusko - tak akoby tuhlo zvnutra. a toho sa bojim, ze ked by sme nieco riesili, tak ci to tiez nebude taketo a neviem co to je a co to moze sposobit malemu

moncika15
11. máj 2010

my sme zatial len 3x a tiez sa bojim ale myslim ze by sa nemalo nic stat. teda ked to nie je nejake moc vasnive 😝

moncika15
11. máj 2010

a tu xut v ustax mam aj ja. denodene 🙄 . vcera som si spravila zeleninovy salat a spravila som osudnu xybu- dala som si tam par cibikov 😒

lilli136
11. máj 2010

sex?? čo to je?? 🙂 🙂 🙂 . ale nie... už sme to tu riešili, že mne nejak prešla absolútne chuť. večer som rada, že som rada a ráno ma naťahuje na grcku, takže to neni chuť už vôbec..... ale tak raz za týždeň fungujeme 🙂 . aj keď samozrejme manželovi je to málo 🙂 🙂 . Tiež mám také vnútorné obavy pri sexe, čo sa tam vnútri deje, ale tak snáď je to všetko tak vymyslené, že je to v pohode 🙂

mamusia
11. máj 2010

Baby, nebojte sa sexu,co sa tyka mimi,tak ono to nijak nepocituje,iba pri orgazme,ako keby bolo vo vibrujucom lehatku 😀 sposobuje mu to dobre.
Kludne mozete mat sex stale,iba v 9 mesiaci sa nodoporucuje,kvoli predcasne vyvolanemu porodu.....no to sa uz teraz tiez vyvracia,ze je to blbost.
Ja som s manzelom vvpoho do 7,potom som uz nemohla kvoli zdravotnym problemom... 😒
Uzite si to teraz,bo po porodde to nebude take lahke 😠
Vela stastia prajem 😉

me5
11. máj 2010

no upokojila ste ma dost, je mi blbe sa na taketo veci pytat, ale co uz. 😉

mamusia
11. máj 2010

Tu si kazdy tyka 😉

janielka1
11. máj 2010

Ahojte kočky. Mne síce zle vôbec nebýva,ale vôbec na nič nemám chuť. Už fakt neviem čo by som jedla. Som aj hladná a vôbec nič nemôžem zobrať do úst. A to som normálne jedák,rada sa dobre napapám. Len pijem a jem nejaké ovocie. Akurát čo ako tak zjem sú rožky s maslom a kakao. Kedy to konečne ustúpi,mám pocit,že to je stále horšie. Už som aj kilo schudla a to fakt vôbec negrcám. Vy už máte skoro všetky tehu oblečko? Ja mám stále brucho ako lata. Každý deň kukák,či sa už zvačšuje a nič. :

moncika15
11. máj 2010

janielka, ja som tiez sxudla. a to som pribrala na zaciatku tehu 5kg. zacalo mi byvat zle asi od 11tt ☹
musime dufat ze to uz coskoro prejde 😵

me5
11. máj 2010

mamusia - to bol preklep - som chcela napisat ze upokojili ste ma - akoze vsetky 😉

janielka1
11. máj 2010

No už by veru mohlo,lebo umriem od hladu. Musím ísť čosi pohľadať,lebo mi škrká v bruchu.

gaja
11. máj 2010

no.. ešte hodinu a ide sa papať... Ale chce sa mi spááááááááááť 😀

lilli136
11. máj 2010

aj ja som dnes nejaká hladná... ani nehovorte o jedle 😒
dala by som si niečo fakt že mňam mňam... len neviem, že čo to je 😀

me5
11. máj 2010

ja prave tlacim chlebik s maslom a platkovym syrom a uz som sa dohodla s drahym na obed - bud to bude salatik s tofu a inymi srandami alebo segedinsky gulas - kysla kapusta je kamarat teraz 😀

gaja
11. máj 2010

me.5 - aj u mňa.. sa chystám stredu spraviť kapustnicu..a nedelu som si otvorila pohár a jedla takú surovú kyslú kapustu 😀

catrin1
11. máj 2010

no bola som na kontrole .na tej urologii..takze nalez v poriadku ale mam este zvysne antibiotika tak tie mam brat uz len kazdy vecer....super sa tesim...
a k tej mykoze....ten rosalgin mi dala v lekarni ale nemam si robit vyplach ale len sedaci kupel...

solida
11. máj 2010

jooooj baby, a ja nič kyslé teraz do seba nedostanem. pred tehu som zbožňovala kyslé uhorky a teraz mi je z nich zle, len čo si na ne spomeniem. ale zato sladké - to teraz môôôôôôôôôôôžem 😀 😀

jonki
11. máj 2010

tak som naspat z USG...NT je 1,41mm. Vo velkosti sme o dva dni vpredu takze 12tt 3d. Mame vsetko co mame mat a vyzera to ze nemame nic naviac 😀 lekarka spokojna a my takisto 🙂

prave si davam lasagne...vcera som robila pokusne s domacim cestom a jednoznacne sa podarili

kupila som si dnes tehu rifle (resp. take "polotehu" snad ponosim do jesene)...takze celkom uspesny den 😉 ...s normalnymi elegos nohavicami som to dnes oficialne vzdala...uz ich vezmem len na skusky s tehu pasom.

k tej mykoze co ste tu spominali tie babske recepty...ja som to tiez pocula, ze biely jogurt bud na tampon alebo proste ho tam nejako dostat dnu....sama som to nikdy neskusala ale viem, ze nektorym babam to pomohlo....ale nie take jogurty co sa ani za pol roka v chladnicke nepokazia....musi to byt nieco nabite tymi mliecnymi probiotickymi kulturami.

monykaaa
11. máj 2010

baby, tak ja mam za sebou velky uspech 🙂))
spapala som pecene kuriako, plno ryze a je to bez nasledkov 🙂) prvy krat co som spapala masko a dopadlo to na vybornu.
Inak mam pocit ze celkovo nevolnosti ustupuju a je to lepsie.
uz tri dni klop klop nic. a dokonca mam pocit ze mam viac energie, aj moj drahy si to vsimol :D
ze by predsa udrelo na lepsie casy?
Inak drzte mi palce, od soboty prestavam byt slecnou 🙂)) takze pripravy v plnom prude.
v pondelok zasa bezime na poradnu aj s mojou polovickou - uz sa nevieme dockat kedy uvidime zase nase male mimco a ako zase podrastlo 🙂