November 2010 - a ja budem mamou
Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂
baby caute!tak som sa napraskala 😅 , zeleninova polievka, peceny pstruh k tomu zemiakova kasa a feferonky 😲 ,a idem sa na chvilu s malym vyvalit, papa 🙂
ahojte dievcence 😀
monykaaaa, tak vela stastia 😀 potom chceme vidiet fotecky zo svadby 😎
co sa tyka mykozy, tak ja ju mam takmer stale... 😖 a neviem, co robim zle... ☹ ale opytam sa doktora, ked tam pojdem najblizsie (1.6.) ja by som sa asi na ten tampon s jogurtom nikdy neodvazila... 😕
a co sa tyka sexu... tak moj manzel uz asi fakt ani nevie co to je 😀 my sme boli spolu iba raz (myslim v tehu) 😀 😀 😀 a aj to bolo take nijake... straaasne opatrne, takze ziadna slava... ale ja si myslim, ze to v mojom pripade by ani nebolo dostojne a spravne... po dvoch potratoch... ale vy baby, ktore nemate ziadne problemy... HOR SA DO TOHO!!! 😀 😀 😀 😎
inak mne tiez byva zle uz iba vecer, ked si lahnem do postele ☹ ale nevadi, to prezijem, je to uz uuplne v pohode oproti tomu, co bolo predtym 🙂
monykaaa tak teda nadhernu sobotu a uzite si to 😉
ja som si tiez vsimla, ze mi je uz lepsie....mozem jest v pohode, nemusim jest tak vela a casto-tie neustale najazdy na chladnicku a suchare su snad minulostou 😀 a som omnoho menej unavena....to som niesla najhorsie...chodit spat so sliepkami a rano o tretej kukat do stropu 😠
ostalo uz len to nestastne napinanie pri umyvani zubov ☹ ....ale to som mala aj bez tehu takze s tym sa mozem tak akurat zmierit
ahojte kočky! tak mne nie je vôbec zle 😎 tak sa z toho radujem....dúfam, že aj vám to prejde....
sex- tak u nás to je celkom fajn...aj keď bohvieakú chuť nemávam, ale potom vždy dostanem 😀 ale tiež sa dosť bojím o mimčo, takže to býva len také opatrné a len niektoré polohy, pri ktorých mám kontrolu ja 😀 😝
a sa mi zdá, že mi za posledné dva dni strašne vyliezlo bruško 😀 už si to na mne ľudia všímajú 😀 predtý m som mala vždy ráno také malé nijaké a večer riadne....a teraz sa mi to tak vyrovnáva....už aj ráno je poriadne vidieť....máte to aj vy tak? 🙂
zdravím celý "novembrový čakatelský spolok"
týžden sa tu potichučky rozhliadam ( hadam budem patrit medzi novembrove - 30.11.), konečne sa aj ja pripajam....
vitaaj nasatina 🙂
ahojte dievcata....
janielka to co ty prezivas s tym nechutenstvom to dobre poznam,u mna to trvalo od nejakeho 7tt a uz je to lepsie,takze ese vydrz nejaky tyzden,dva a bude to ustupovat hadam 😉 mne uz to tak liezlo na nervy,ze nemam na nic chut,ale teraz je to dobre,uz sa kludne napapam a zacinam mat pomaly aj chute rozne 🙂 🙂 🙂
monykaaa,peknu svadbu v sobotu prajem,nech vam vsetko vyjde 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
romy ja som to tiez mala tak ako ty...rano doska a vecer balon 🙂 az raz cez noc zazracne nezmizlo 😀
este stale uvazujes nad BKM? ja som o tom tiez trosku viac precitala a je to zaujimave...ale ako celu metodu to asi robit nebudem...kamoska vravela o svojej znamej, ktora male naucila takto na stolicu..lebo nerada prala okakane letkovky a vraj im to celkom funguje 😉
inak dnes to bola na tom diagnostickom USG dobra sranda...babo si spokojne plavalo a zrazu cele poskocilo (akoby sa mu zackalo 🙂 )
joooj už sa mi neušli na obed palacinky,a na mäso dnes vôbec chuť nemám,tak tu tlačím len obložené rožky-no a čo,nemusím sa každý deň prežrať a potom ledva dýchať 🙄
Aj koláče som si kúpila kiš kiš -bé bé no a celé to zapíjám kofolou 😀
😀 😀 😀 funlucy 😀 😀 😀
Ahojte babenky, ste toho dost popisali, ani neviem ci to vobec docita, nemam nejako casu na net, tak som sem len tak v rychlosti nakukla, tento tyzden tu mame aj synovca, tak o zabavu postarane 😅 ...nejak ma dnes boli podbrusko neviem, ci jazva, alebo co, ale mam z toho nneprijemny pocit, dufam, ze je vsetko OK 😒
..ukradomky "šmírujem" z práce, tak asi nebudem moc ready...ako som napisala na uvod - zatial v tichosti čakame, či sa tu nasej malej muške bude pacit, ale asi jej nic neprekaza - keby som to nemala niekde vzadu v hlavičke, tak ani neviem... 😀
neboj ollako to bude ok. musi 😉
nasatina akosi som nepochopila ze to mas niekde vzadu v hlavicke 😅 😕 🙂
monyyka - to je super ze sa ti nevolnosti polepsili pred svadbou - aspon si ju mozes uzit. drzime palce nech vsetko dobre dopadne a vela stastia do manzelskeho zivota 😉
nasatina,ja som pochopila 😀 inak vitaj medzi nami,keďže nás teda šmíruješ zhruba nás poznáš,tak by si aj ty mohla napísať niečo o sebe -koľko máš rokov,či to bude prvé bábo a tak..
Aj minule som písala nejakej kočke nech sa troška predstaví a už sa neozvala 😕
tak ja som si dala 450 g cestovín bolognese... idú mi aj ušami, ale bola som stráááášne hladná 🙂 🙂
a teraz si dať takú malú siestičku, takých 20 minút 🙂
no ja som si zvolila nakoniec ten segedin - fajny bol ale nie ako od mamicky 😀
nasatina - vážne sa necháte prekvapiť? Nechceš vedieť popredu čo to bude?
...no tehotenstvo... 😀
...ja nechcem ist dokonca ani na 3d...ale inak som normalna.... 😀 Na babatko sa tesime a fakt je mi absolutne jedno co to bude - len chlapci maju trosku obmedzeny výber mien....
ale no.. či chlapec či dievča.. ja viem, že to bude bábätko.. ale aj keď mi je v podstate jedno čo to bude, tak ak bude niečo vidieť, tak to chcem vedieť.. 😎 Ja som hrozná.. xixi.. Ked som bola prvý krát tehu tak som sa na každej poradni pýtala doktora, že čo to bude.. a on mi zakaždým povedal, že vy neviete? no predsa dieťatko.. ale keď už sa konečne ukázal, tak mi povedal 😀
juuuj baby clovek chvilu nema cas a nejde na konika a vy popisete sto stran, sak to citat nestiham, nieto este pisat 😀
no len pekne papkajte- dokial mozete!!! 😉 pri prvom tehu som mala gestacny diabetes- takze ziadne sladkosti, kolace, malinovky a vrchol bol ked mi cukor rastol uz aj po bielej muke a zemiakoch ☹ zila som len na zelenine a mase... 😒 a teraz ma to tak na 99%caka zas ☹ nikomu nezelam... 😝
babule pridala som nove fotky bruska, neviem ci podrastlo posudte same, ale citim sa uz ako sud 😝 😀 ...Petulko mi hajka, tak troska vegetim, pracka persie, jedno pradlo uz visi a zrejma ma caka este varenie, ale taaak sa mi nechce, hlavne , ked som najedena, mne sa najlepsie vari , ked som hladna 😉
aha, predstihla si ma s odpoveďou 😀
funluci, mnam palacinky, to si ma nachutila, hned by som si dala 🙂))))))))))))))))))))))
mnam mnam
ollako - vďaka za tvoje foto.. už som si myslela, že jediná ja tu mám vypuknuté bruško.. som na tom nejak tak podobne.. Ale môje nie je také pekné guľaté, vyzerá skôr ako špek... 😀
ja som mala palacinky v nedelu k obedu.. Tato robil - to je jeho parketa 😎
aj ja chcem chlapa co vari 😀 , ja nerada varim ,musim sa do toho nutit a pri dvoch detoch to bude parada 😝

jonki....gratulujem k NT! super!
monykaaa....tak ty sa nam vydavas? no tak prajem krasnu svadbu, hlavne nech vam neprsi!
ja som nevracala uz tyzden, ale zle mi byva navecer stale.....ale s unavou je to uz tiez trochu lepsie.....