icon

November 2010 - a ja budem mamou

monika0001
25. feb 2010

Vidím, že november 2010 tu ešte nie je a teší ma, že ho môžem začať práve ja 🙂
O bábätko sme sa pokúšali od februára 2008, medzičasom sme o dve prišli, no teraz to bude dobré! Verím tomu! Verím, že November 2010 bude náš mesiac! 🙂

ollako
11. máj 2010

a dakujem za pochvalu bruska , ale ak to pojde takto dalej ako budem asi vyzerat pred porodom 😝

moncika15
11. máj 2010

monykaaa, tak budeme bojovat dve s tymi latkovimy plienkami. ja im verim viac ako jednorazovkam.aj ked ani tie celkom nevylucujem na navstevu a do mesta rozhodne jednorazovky. veviem si predstavit co by som tam robila s okakanou plienkou 😅

lubica69
11. máj 2010

Ďakujem krásne Kočenky Áno mám sa lepšie Gaja ideme do Tunisu na 12dní Juj teším

hviezdickamaria
11. máj 2010

vaaaaaau lubica 😀 my sme boli v tunisku na svad. ceste 😵

me5
11. máj 2010

lubka - drzime palce velmi velmi a ked to vyjde nezabudni sa nam pochvalit 😉 uzite si to a hlavne si poriadne oddychnite.

lilli136
11. máj 2010

lubi
tííííško závidím, ale doprajem. užite si to tam 🙂

kvetinacik
11. máj 2010

Ahojte prave som pridala foto, ale v tabulke som asi neni....papa utekaaaam do roboty

ollako
11. máj 2010

me5 vies, ze uvazujeme nad rovnakymi menami ako ty, ale okrem muza a mna sa sa nikomu nepaci 😒
lubica aj ja by som sla ,ale na par rokvo si dovcu musime odopriet ☹

kaminka1
11. máj 2010

no baby ja mam ekologiu aj vystudovanu, je to moj obor, ale do tych latkoviek by som nesla, ale podporujem kazdeho, kto sa na to da 😉 , ja si to jednoducho bez jednorazoviek neviem predstavit, a hlavne ako ollako pisala tie riedke stolice z materskeho mliecka... 😨 ako to zachytia?

funlucy
11. máj 2010

no zase tu máme tých 2 majstrov,už nemám pleseň na stene 😀 pekne to teraz spravili,tak sa ich pýtám čo máme zase pokaziť aby ešte došli ( a najlepšie v lete v tangáčoch) 😎

moncika15
11. máj 2010

tak isto ako kedysi obycajne plienky na nasix zadkox 😝 na doma urcite latkovky do "spolocnosti" jednorazorky 😀

lilli136
11. máj 2010

funlucy
ja z teba umriem 😀 😀 😀 . to si im povedala?? 😀 😀

moncika15
11. máj 2010

😀 😀 😀 😀

hviezdickamaria
11. máj 2010

oooch jak mi nepriijemne brnci v prsiach 😠 zisla by sa masaz 😀 😀 😀

jonki
11. máj 2010

monicka a monykaaa, budem k vam tretia co sa tyka latkoviek 😉

co s pokakanou plienkou v meste? ...su na to take origos sacky...a potom doma sa ten pokladik poriesi 😉 ...ale isto, ze v takom pripade je to omnoho praktickejsie mat doma aj nejake jednorazovky v zasobe 😉

funlucy...si ich minule planovala fotit...hladam a nikde ziadna foto 😀

moncika15
11. máj 2010

som zvedava kolke vydrzia 😀 ate konkretny tym na latkovky? ja planujem objednat z bazaru na skusku ale neviem aky typ

gaja
11. máj 2010

chlap v tangáčoch? tak to nemusím.. radšej nejaké "obtiahnuté" boxerky.. xixi

jonki
11. máj 2010

moncika ja tiez chcem viac druhov a podla toho co sadne potom dokupit ak nam to bude sediet...baby na latkovkach pisu, ze nesedia kazdemu babu vsetky druhy...ze sa to jednoducho musi skusit...a potom este ide o to ci all in one, alebo take co maju gatky a vkladacie plienky...tie prve su jednoduchcie na manipulaciu...a tie druhe rychlejsie schnu

viem, ze nie vsetky baby to vydrzia.... neviem teraz povedat ci to pojde alebo nie, prave preto chcem na to ist postupne....ak to nepojde, tak to nebudem vobec brat ako prehru...prosto ich predam

gaja
11. máj 2010

bože kukla som tie fotky ešte raz.. jaké ste všetky chudučkéééééé... a ja taká gullôčka... ☹
ja budem v novembri vyzerať fakt jak snehová gula..celá baculatá a ešte aj pribratá a s velkým bruchom..
No amen.. 😝 😅

jonki
11. máj 2010

moj nadriadeny(stanicny brat) tiez nosil tangace...a na jednej polke zadku mal vytetovaneho delfinika...sme ho omylom nacapali pred sprchou na sesterni ked sa tam pravdepodobne trosku zamerne odhaloval... 😝 nic moc pohlad...ale tak zase jemu to vobec nevadilo...on take rad...po veceroch vystupoval v travesty show

funlucy
11. máj 2010

no čím ďalej tu rozoberáte tie plienky,tým mám z toho väčší guláš 😅 aj som kukala na stranke latkovky.sk a kto sa má v tom vyznať kurnik?!
Sakra,šak nemám foťák so sebou..inak by sa mi skveli v albume 😀 ja vždy zo seba niečo obdobné vypotím,hlavne keď tu všetci v kanci sedia jak na kare,treba ich trochu prebudiť k životu 😉

lilli136
11. máj 2010

gaja
ešte počkaj na moju foto 🙂
ja som ešte k tomu aj vysoká, takže ak budem ešte aj "tučko", tak budem vyzerať ako sestra Heleny Ružikovej 🙂

funlucy
11. máj 2010

Lili ty Helena,ja teda Halina Pawlovska a gaja ty chceš byť ktorá? 😎 budeme 3 grácie (slonice)

gaja
11. máj 2010

no funlucy - a čo telefon.. neobsahuje tkaý malý foťák? xixi
šak môžme aj my kuknúť sympatických chlapov.. vieš ako.. "jedálny lístok si môžem prečítať hockde - najem sa doma"
Motivácia je potrebná furt..

lili - tak ja som malá. no 162-3 podla toho, ako sa vyšponujem (sa budem valiť po meste a budem vykrikovať - som snehová vločka) 😀 a nechcite vedieť tie kilá... Ale keď som sa pred piatimi rokmi vydávala tak som mala 59.. jaká som len bola šíhla a sprostá, lebo som si myslela, že som tlstá.. ach jaj 😀

jonki
11. máj 2010

funlucy sak mobilom..to je menej napadne 😉
tu na konovi je diskusia o latkovych plienkach...ja som ju studovala zo zaujmu pred tehu...teraz to neriesim...nechavam to na neskor...len co si pamatam, tak sem pisem...ale z mojej strany je to len teoretizovanie...podla mna sa treba v pripade zaujmu v tamtej teme opytat, baby maju kopu skusenosti

gaja
11. máj 2010

ja neviem.. halinu ste uchytili, helenu tiež.. ma už napadá len majda paveleková.. sympatická to žena.. ale neviem ako vyzerala za mladi.. určite bola štíhlunká.. ja to ešte premyslím.. Asi sa nejak vtrem medzi celebrity a bude nová baculatá hviezda.. Gabriela.. a potom budú chodiť po svete tehule a´la Gaja 😎 😎 😎

me5
11. máj 2010

no abby vam nebolo luto tak ja som tiez s tych vacsich tehuliek - preto som si este nepridala fotku. mne uz brucho vyhuklo von, aj nosim tehu veci ,ale brusko stale vyzera viac ako tucne nech ako tehotne 😀 sa neviem dockat ked sa tak napne a bude uz na 100% vyzerat ako tehotenske

funlucy
11. máj 2010

šak mobilom,mobilom a jak to potom dám do počítača?nemám kábel 😠 gaja,ty si neskutočná 😀 ja som v 7 triede na ZŠ vážila 37 kg a mama ma dala do zotavovne do Abraháma nech idem pribrať..tak ma za 2 mes.vykŕmili na 41kg 😀 na svadbe som vážila padesát a teraz ?!!!

gaja
11. máj 2010

padesát som naposledy vážila v prvom ročníku na obchodnej... 😀 Ja v podstate 50 vážim stále.. + nejaký bonus k tomu... 😀

mobilom.. tak presuneš doma, prípadne, pošleš mmskou na majl alebo ak máš v mobile net, tak načítaš priamo z mobilu 😀

me5
11. máj 2010

dievcata vy tu co za vahy rozoberate, sak to su malinke cisla, to som ja mala naposledy ani neviem kedy. je pravda ze som aj vysoka, ale mozno napisete, ze mate len o par centy menej ako ja a 50 kilo - tak uz cistu depku chytim.